Bortetur

Bli med på tur med Stabæk Support!

I år kommer alle turpåmeldinger til å gå via våre medlemssider! Så logg deg inn på medlem.stabaek.no og meld deg på der!
Eneste unntak er turer som er åpne for ikke-medlemmer, som vil være på denne siden.

Stabæk Support setter opp buss for alle våre medlemmer til nesten alle Stabæks bortekamper! Vi tilbyr sterkt subsidierte priser for at flest mulig Stabækfans kan ta turen for å støtte klubben vår på fremmed gress. Flere av turene er dessuten svært rimelige for medlemmer som melder seg på i god tid.

Alle som reiser med Stabæk Supports oppsatte busser plikter å følge turreglementet. 

Medlemmer melder seg på bussturer ved å fylle ut skjemaet på medlemssidene eller ved å ringe turtelefonen. Det er satt påmeldingsfrist for å sikre at vi ikke må sende tomme busser, SS har også et busselskap å forholde seg til med tanke på bestilling/avbestilling. Eventuelle påmeldinger til turtelefonen etter at nettpåmeldingen er stengt gir plass kun dersom det fortsatt er ledige seter på bussen.

Det er kun mulig å melde seg av ved å ringe turtelefonen. Avmelding må skje senest to døgn før avreise, ellers må du betale for turen! Sjekk ut forumet for gode råd og kanskje noen å reise med, og følg med på stabaek.no for å holde deg oppdatert på turene våre. Bussturene er supporterklubbens største kostnad og finansieres av medlemskontingenten. Bli støttemedlem!

Turreglement

 • Det er ikke lov å ta alkohol med ut av bussen. 100 kr til tifofondet innkreves.
 • Overstadig berusede personer vil bli nektet adgang på bussen. Dette gjelder også ved hjemreisen.
 • Atal, provoserende, sjikanøs eller ufin opptreden vil bli slått hardt ned på.
 • Uhell eller skade som skjer underveis skal rapporteres til turansvarlig og vi vil komme frem til en løsning. De som gjør skade, men tier vil automatisk få streng straff.
 • Alle reisende plikter å følge pålegg/henvisninger fra turansvarlig og styremedlemmer.
 • Turdeltagere skal ikke hindre turansvarlig i å utføre sine oppgaver.
 • Turansvarlig har rett til å nekte enkeltmedlemmer å være med på turen etter eget skjønn.
 • Brudd på reglene vil gi sanksjoner som økonomisk støtte til tifofondet, at man blir satt av bussen, at man får alkoholforbud på fremtidige turer (gjelder til annen beskjed er gitt fra styret eller turansvarlig) eller i ytterste konsekvens at man blir nektet deltagelse på fremtidige turer.
 • Avmelding må skje senest to døgn før avreise, ellers må man betale full pris for turen. Ved for sen avmelding fra gratistur, må man betale 100 kr.
 • Det anses at alle turdeltagerne har akseptert reglementet og forplikter seg til å følge det i det de går på en buss i Stabæk Supports regi.
 • Husk at det er 18-årsgrense på alkohol i Norge!

GOD TUR!

Se noen stemningsbilder fra bortekamper her: