Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. I går
  2. Tror vi skal ta et steg av gangen, det er ingenting som tilsier at dette laget enkelt rykker rett opp igjen.
  3. Har erfaring med at NRK vil er spesielt interessert i å innrømme slikt (artikler fulle av feil)...
  4. Det er selvsagt ikke lovlig. Bruker man IPTV vet man ikke hvor pengene havner, men det kan være all slags ulovlige formål. Jeg skjønner at det ikke er så populært å betale til f.eks. TV2, med alt VAR-surret de er involvert i, men det er nå en gang slik at det ikke er lov å stjele noe selv om man ikke har råd (eller gidder å betale).
  5. I dag fikk vi en kjempeartig episode med Rasmus og Veum! De snakker om pre season, lagets forventninger til sesongen, artige historier, Bob og mye mye mer! Kommer ut i morgen.
  6. Tredje gang på rad vi tar ledelsen på Intility for så å tape klart. 1. omgangen er bra, 2. omgang ikke bra. Snart tur dit igjen.
  7. Høyre sitter med 25 av kommunestyrets 51 representanter, og de trenger kun en ekstra stemme ved siden av egne representanter. Må vel bli stadion nå!!
  8. https://www.budstikka.no/hoyre-har-bestemt-seg-sier-ja-til-ny-nadderud-stadion/s/5-55-1666100 Det blir flertall for ny Nadderud idrettspark, slik som forslaget ligger fra kommunedirektøren, forteller varaordfører Haakon Kvenna Veum (H) til Budstikka etter det over tre timer lange møtet.
  9. Det er forskjell på Sparebank1 Østlandet og de andre Sparebank1-ene. Ikke samme selskap lengre og har hver og en egne markedsavdelinger. Men jeg syns det er helt utrolig at de ikke forstår estetikken på draktene her. Vet at Stabæk prøver å få til det vi ønsker. Spesielt på bortedrakten er det viktig å få vekk den blå firkanten! La oss håpe de får det til i år.
  10. Gjør vi egentlig det? Vi kommer til å miste disp fra NFF dersom det blir nei i kommunestyret.
  11. Kjøp, salg og bruk av illegale IPTV-tjenester er ulovlig i henhold til åndsverksloven §3 og straffeloven §203. Man risikerer bøter og fengsel i opptil tre år. IPTV kan også være helt lovlig – som når norske TV-leverandører tilbyr innhold de har rettighetene til.
  12. Hvis de fjerner to av hjørnene, vil de da legge flere rader på langsidene og kortsidene? Hvis ikke blir det jo færre enn 8000 plasser og dermed ikke godkjent av Uefa.
  13. Det kollektive presset sviktet litt for ofte mot KIL, så her må det øves opp mot generalprøven. Vinge også tydelig i post match. Men så var det også veldig mye ungt på siste trening før KIL
  14. Mer overrasket over Aalesund enn Enga og oss her. De har jeg null tro på
  15. Tabelltipset har Stabæk på topp og Engen på 3. https://tabelltipset.no/tips/xyEI8z
  16. Trening bør brukes på å øve inn det som er litt vanskeligere enn det vi kan i dag. For å sammenlikne med en populær idrett i Bærum - turn: Når man skal øve inn noe med høyere vanskelighetsgrad blir det nødvendigvis mye fall i starten. Føler meg trygg på at treningskampene vi spiller nå ikke handler om å spisse formen til 2. påskedag, men om å være det best mulige laget når vi går inn i Eliteserien 2025.
  17. Helt latterlig å kutte skateparken! Det er vel den største aktøren for å trekke de yngre til området!
  18. https://tjenester.baerum.kommune.no/innsyn/politikk/wfdocument.ashx?journalpostid=2021096521&dokid=6761788&versjon=3&variant=A& skulle bare ha linken. Kuttlisten som jeg trodde - symbolske ting. Miljøtiltak og skatepark. Storskjerm…
  19. Har Stabæks pre season noen gang vært en indikasjon på hvordan sesongen kommer til å gå? Vi hadde en bra pre season i 2011 og 2012, begge sesongene var lett å glemme. Svak pre season begge gangene under Bob men gode sesonger. Tenker man ikke skal legge for mye i disse treningskampene, spess med Stabæk briller på. Formen og spillet som fryder setter seg i mai/juni tiden så kjører vi på derfra. Inntil da så håper jeg vi klarer å fikse max 3 poengere på hjemmebane og styre unna tap mot Aafk, VIF og Moss på bortebane. Åsane bør vi slå greit.
  20. Ser ut som det blir samme startellever og benk, som på lørdag.
  21. TURN - de setter elitefotball opp mot TURN. Noen burde minne NRK-journalistene på hvor mye de koster samfunnet...
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...