Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Høgh og Pettersson hadde vært supernice å knytte til seg. Jeg mener, ikke overraskende, at Pedersen er i samme kategori. I Andresen tror jeg kanskje vi har den neste Henning Hauger - også en no brainer for meg. Jeg synes også vi bør forsøke å beholde Krogstad. Resten er ikke noe must for meg å beholde, bortsett fra at 10+ mann ut er for mye på en gang.
 3. "et par uker til", ifølge han selv. Så forhåpentligvis tilbake etter landslagspausen!
 4. Pedersen, Høgh, Pettersson. resten, takk for innsatsen
 5. https://www.stabak.no/lag/kvinner/nyheter/2306-bra-ts-stb-pre?fbclid=IwAR1WUeZy5kqOXJ-XAdeOFUjw9u06tczmTodACd5CN0OA-lnzRONpG6xjo_g
 6. Spørsmålet er hvorfor ingen i studio verken i premier league eller eliteserien tar opp dette? Syntes det er et veldig viktig poeng som ikke har blitt belyst
 7. Han sier selv han var borti - så vi får tro deg stemmer
 8. Hmm. Synes det så klart ut live, men kanskje jeg ble lurt av bildene? I så fall ser den svært tvilsom ut.
 9. OK at du mener det, men da må Hammy snart begynne å vise det potensialet! Jeg syntes ikke han har vært på høyden i noen av kampene i år, inkl 2, lags kampene jeg har sett!. Blir for veik og mistet ball altfor ofte, mener nå jeg da.
 10. Dette synes jeg er en god løsning. Klubben får vist at vi tar avstand fra det, samtidig som at vi er tydelig på at folk, og kanskje særlig 14 år gamle folk, får en ny sjanse. Noe lenger straff enn dette, ser jeg ikke hensikten med. Klubben får en tommel opp fra meg!
 11. https://www.vg.no/sport/fotball/i/5BkEJb/stabaek-utestenger-tilskuer-etter-flaskekasting-mot-dommer
 12. Synes dette illustrerer hele problematikken... det er jo alfor få kameraer i riktig vinkel. Umulig å se hva som er riktig/galt.....
 13. Wangberg, Kabrand, Lange, Lucca, Walstad og Kostadinov dropper vi videre kontrakt med
 14. Er det en ting vi har lært så langt med var er at "I slow motion ser alt ut som det er gjort med vilje". Det som ser ut som en tilfeldig hands i det virkelige liv, blir i slow motion en ufyselig handling gjort med overlegg...
 15. Spørsmålet er om Skogvold er borti ballen - De hadde en diskusjon om det i RB etter match. VG har også Assist på Åsen på målet
 16. Og den listen er: Wangberg Lange Bakenga Kabran Lucca Edwards Krogstad Pedersen Walstad Ulla Kostadinov Ottesen Andresen Petterson Høgh Så hva tenker vi? Wangberg og Lange er sportslig ferdig. Sikkert trivelige gutter å ha i troppen, men ser ikke for meg annen rolle enn evt å joine Bjørn Helge Riise som spillende motivator på 2. laget. Bakenga kan jeg tenke meg er dyr i drift, og strengt tatt synes jeg han bør opp et hakk. Det samme gjelder til en viss grad Kabran, selv om vi ikke har sett like mye av han. Lucca, Edwards og Krogstad: Er det plass til alle tre videre? Pedersen: Har imponert i år. Trodde ikke jeg skulle si dette i november, men her må Bjarmann på jobb. Walstad: Umulig å si noe så langt. Kan neppe tenke meg at vi har hastverk. Ulla: Tør jeg ikke uttale meg om. Han er 20 nå, og begynner å nærme seg en alder der han enten bør være førstekeeper eller gå videre. Ottesen, Andresen, Kostadinov: Disse er det bare å signere for tre nye år. Hva stopper oss? Pettersson og Høgh: Shut up and take my money. Dette kan ikke stå på oss?
 17. Men det stillbildet er jo ikke offsidesituasjonen... Det bildet viser er pasningen fra Åsen til Skogvold (?). I den sekvensen er ikke Adams involvert. Når så Skogvold strekker frem tåen og toucher den videre er Adams tilbake på riktig side. Akkurat den der synes jeg er grei så lenge offsidereglene er som de er.
 18. Hvordan kan du sette den på styret? OK, endelig beslutning om salg lå kanskje der, men da hadde misbruket pågått over lang tid. Jeg mener de ventet for lenge med å sparke JJ, men det skal sies at han fikk resultater de første månedene, og den gamle kjærligheten var vanskelig å vrake. Brannfakkel: Jeg mener det er åpenbart mye mer potensiale i Hammy enn i Krogstad, Lucca og Edwards til sammen. Bør styret fortelle Bo at enten spiller Hammy for Stabæk med Lars Bohinen som trener, eller så spiller Hammy for Stabæk med en annen trener? Underforstått: Hovedtreneren har _ikke_ siste ord i laguttaket.
 19. I følge transfermarkt har vi 15 mann på utgående kontrakt - ser for meg en travel sommer for Bjarmann...
 20. Jeg er usikker på om dette er straffe jeg. Forsvarsspilleren vår er ganske mye mer fremoverlent enn hva angrepsspiller er. Tror overkroppen kanskje opphever en offside her.
 21. Men hvordan kan 1-0 skje? 4 mann rundt Adams likevel får han skutt. Minner litt om Finne sitt mål mot oss i Bergen, da var også Piggy nærmeste mann.
 22. Det er jo karusellen til Styret i aksjon, det.
 23. Tar de seierne jeg kan få!
 24. Faen ass - jeg blir enda mer sur enn jeg ble i går når jeg fikk VAR missen i reprie igjen.... JÆVLA VAR helvete
 25. Hvis det var et "ærlig forsøk" så har han en del å gå på når det gjelder timing.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...