Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Virker som om Glimt har skjønt noe vi ikke har. Kunne kanskje lært en del av dem, etter at de lærte av oss for noen år siden. https://www.nrk.no/nordland/bodo_glimt-vil-bygge-nytt-stadion_-onsker-a-grave-ned-baerekraftig-arena-1.15665318
 3. 30 stk påmeldt nå! Blir bra det her, vi kan i hvert fall skape god stemning på bussen på vei ned!
 4. M-A-N

  Nadderud

  Jeg er klar over at mekanismene er sånn. Men poenget er jo om kommunen skal legge til rette for fotball på det høyeste nivået i Bærum. Det er absolutt noe som har merverdi for kommunen. Klubbens svikt sportslig og publikumsmessige gjør det jo bare tydelig at det på sikt er umulig å drive toppklubb i fotball i Bærum slik situasjonen er nå.
 5. arni

  Nadderud

  Stabæk som seriemestre fikk , som Glimt, et kjempetilskudd fra kommunen til ny stadion og engasjementet var på topp med 8-9000 tilskuere på kampene.
 6. M-A-N

  Nadderud

  At det går trått med klubben er ikke det heller et argument for en ny stadion og ikke et argument mot at vi trenger ny stadion? 🤷‍♂️
 7. Nr14

  Nadderud

  Legger stor vekt på å bli en miljømessig og bærekraftig stadion så her må vi skynda på for å ta rampelyset.,
 8. Nr14

  Nadderud

  https://www.glimt.no/nyheter/velkommen-til-bodos-nye-storsute-copy
 9. Var vel ganske tydelig at de hvilte skadeutsatte nøkkelspillere mot Godset, siden det var cupkamp.
 10. Respekt til Wangberg! Digger de som står for noe. Og ikke minst stiller seg foran supportere etter kamp og stå opp for seg og laget. Karakter💪 Måtte de andre lære noe av det!!
 11. Håper det, han så pigg ut på trening før godset så ville klart mye mer enn halve omgangen
 12. Har vel ikke vært 100% skadefri da. Så får håpe han er det ut året nå
 13. Han kom vel inn på 1-2 og etter han kom inn målene virkelig rant inn?
 14. https://www.vgtv.no/video/220839/tidligere-tyskland-keeper-lager-tinder-for-fotball?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row54_pos2&utm_term=1000-3&utm_campaign=overlay-main-ios
 15. Hvilken annen trener ville la «kapteinen» bli sittende på benken til 67 min når laget sliter mer og mer..
 16. Enig … gi mannen kapteinsbåndet ut sesongen
 17. Stod også igjen etter match mot godset og tok driten fra supporterne. Eneste som tok til orde. Skal ha for det. Resten hang med hue eller gikk rett i garderoben. Avhengig av at Wangberg spiller hver match utover.
 18. En av få ledertyper https://www.stabak.no/nyheter/wangberg-foler-pa-skam-og-at-man-svikter-folk
 19. Det blir så digg! Bare å få mobilisert til onsdag!
 20. Dette blir en "ingenting er spesielt viktig så lenge barn dør av sult i Afrika". Jeg vil at barna mine skal ha fine skoler i årene fremover, men det er da ikke det eneste viktige. Hvis alt skal måles opp mot skole og barnehager er det faen ikke mye annet enn helsevesenet og noe veivedlikehold igjen i budsjettet. Hvis et nedrykk er nok til å velte hele planen om nytt stadion, da kan vi like gjerne legge ned elitesatsingen og heie på Lyn i stedet. Et så skjørt korthus kan vi ikke forholde oss til. Ring meg når spaden settes i jorden, a. Dette surret orker jeg ikke mer av.
 21. Bodø/Glimt har nå pressekonferanse med ny stadion… hvor lenge må vi vente til Stabæk har en pressekonferanse om ny stadion???? Få ræva i gir a Bærum kommune
 22. Et paradoks er jo at det aldri har vært flere ansatt i Stabæk Fotball enn det er i dag. Og aldri har det vært så stille som nå fra Media og Kommunikasjonsavdelingen, som vel har tre fast ansatte! Skulle tro disse kunne komme opp med noen positive saker omkring klubben nå i disse dagene som er så viktige for klubben, ref. ny stadion. Jeg tror nemlig ikke at de ansatte i den avdelingen skriver leserinnlegg, henger på skuldrene til journalistene i Budstikka for å få inn gladsaker i avisa, lobber mot politikerne som er viktige å få med seg i stadionsaken etc. Jeg tar forbehold om at jeg ikke vet om de faktisk gjør disse tingene, men om så er kommer det nada ut av det de gjør. Men i alle fall så er det vel sånn i Stabæk Fotball som i de fleste andre private bedrifter at ALLE ansatte er selgere. Alle har en "plikt" til å framsnakke bedriften utad, og selge den inn der det er mulig. Sånn burde kanskje vi supportere tenke også. Her inne på forumet kan vi være uenige og "krangle" om det meste, men utad skal vi framsnakke klubben, overalt, Alltid.Uansett.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...