Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Gjenvalgt for 2 år i mars 2019! Er han gjenvalgt igjen? Eller er tiden hans egentlig over?
 3. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/enkelte-onsket-sikkert-at-hoder-skulle-rulle/681764!/ osv. osv... «Bjarmann, trener Eirik Kjønø og daglig leder Jon Tunold har hatt en prat og gjennomgang av funnene. Sportssjefen sier evalueringen har hengt litt over klubben. – Jeg tror kanskje omgivelsene har ventet mer på evalueringen. Vi har imens prøvd å gå på arbeid hver dag for å gjøre en best mulig jobb. Det er sikkert enkelte som ønsket at hoder skulle rulle.»
 4. Den geniale evalueringen sier de må bedre samarbeidet, trio mebumba😀
 5. Selvfølgelig ikke. De er hjertelig velkomne, men ikke som representanter for klubben. Jeg mener at dette skal få være et årsmøte for support. Ikke en propaganda-samling for klubben.
 6. Jeg som trodde de satt oppå hverandre på brakka allerede ?
 7. Så lenge de fra klubben eventuelt er medlem i SS så kan man ikke nekte de adgang på årsmøtet.
 8. Today
 9. https://www.stabak.no/nyheter/gjenvalgt-styreleder-bilde Vi nådde vel ikke alt som lovet
 10. Der er man faktisk avhengig å vite hva man skal søke på. Hjelper ikje bare å skrive Espen Moe Stabæk.
 11. For meg er den største skuffelsen, at jeg lot meg selv tro, at evalueringen ville gi noen svar. Det ble selvsagt den klassiske pulveriseringen av ansvar. Ingen vet hva som skjer i framtiden og vi kan bare håpe ledelse treffer med beslutningene i år. Til tross for at det er svært lite som tyder på dette. Ingen signeringer, en veik trener og fatalisme som gjennomsyrer alt vi gjør. Jeg blir svært fornøyd med midten av tabellen i år.. trist, men sant.
 12. Yesterday
 13. Enig. Ace sier at det som har kommet ut har vært "hard kritikk"- Hva konkret refereres det til da? "Full tillit"?
 14. Etter å ha lest Budstikka virker det som om alle de som er ansvarlig for å ha kjørt oss i OBOS-grøfta skal fortsette som før i jobbene sine. Dersom vi godtar at du har at du har rett at rapporten inneholder "hard kritikk" - så burde jo noen absolutt gå og overlate jobben til andre ? Du argumenterer ofte begge veier samtidig.
 15. Poenget mitt er at du skriver at ingen vet hva som står i evalueringen, mens jeg mener at det som står der ikke spiller så stor rolle- Ledelsen bør byttes ut uansett. Forsto du virkelig ikke det- eller kverulerer du bare for å kverulere? Moe er styreleder og har det ansvaret som det innebærer. Sitter du hjemme og stiller dumme spørsmål bare for å være dust og har lite å gjøre? Det tar deg 20 sekunder å finne Moe sin stilling i klubben og 20 sekunder til å finne ut hvilke ansvarsområder som naturlig følger av hans posisjon. Når du finner det ut, gjør han jobben sin syns du?
 16. Mulig det har en feil med siteringen, men svaret ditt har da ingen sammenheng med mitt innlegg. Siden du mener det mest opplagte er at Moe må gå, hva er hans oppgaver i klubben?
 17. Kjønø opplyser en god del av findings i gårsdagens video, flott at han, Tunold og Bjarmann skal,ha daglige møter!
 18. Uavhengig av hva som står i evalueringen, så vet vi enkelte ting: - Uklare rolle/ ansvarsfordeling/ hvem skal gjøre hva i klubben. - Ukultur i spillergruppen. - Uoversiktlig struktur mellom klubb og AS. - Manglende kommunikasjon ut til supportere. - Dårlige sportslige resultater. - Manglende interesse både lokalt og hos supporterne generelt. -Misnøye hos supportere. - Dårlig kvalitet på treningene. - Supporterne gir uttrykk for mistillit til dagens ledelse. Dette er bare det jeg kommer på i forbifarten, men problemene stikker uansett dypt og har vart i flere år uten at dagens ledelse har evnet å gripe fatt i problemene. Resultatet ble som ventet nedrykk. I min verden skinner det gjennom et ledelsesproblem og da er det minst en på toppen som er hovedansvarlig som må gå. Antakeligvis en til, men siden klubben drives uoversiktlig og med uklare arbeidsoppgaver i kombinasjon med dårlig kommunikasjon ut, så er det veldig vanskelig for utenforstående hvem som videre skal ut og ikke minst- Hvem skal lede oss videre..?? Det mest åpenbare er at Moe må ut, men meget mulig også at Jon dessverre må ta hatten å gå. Jeg tror det er best at disse fortsetter å være supportere,- lede denne klubben videre har de bevist at de ikke kan! "Null tillit"!!!
 19. Sandberg har trent i gymmen
 20. Men vet du hva som står i evalueringen? Eventuelt noen andre her? Det er veldig mange sterke meninger om evalueringen her, noe jeg synes er merkelig uten å ha sett den. Jeg er med på kritikk mtp at mer av rapporten burde offentliggjøres. Men det er noe helt annet enn innholdet. Det lille som har kommet ut tyder jo på hard kritikk.
 21. Jeg vurderer også å bruke angrefristen min - ikke først og fremst på grunn av Wulff, men fordi jeg kjenner jeg er i ferd med å miste gløden etter å ha fulgt Stabæk i mange, mange år. Hvis jeg forstår det riktig, virker denne evalueringen mer som hvitvasking av ledelsen enn som et forsøk på å finne ut hva som er feil i klubben. Det er fryktelig synd. For meg er det litt trist å føle at jeg er i ferd med å miste klubben i mitt hjerte - men mye verre er det at yngre medlemmer i familien og bekjentsskapakretsen ga seg etter sesongslutt i fjor. Kudos til Stabæk Support som hadde en sesongavslutning som det sto respekt av. Jeg kommer til å følge utviklingen i Stabæk, men er i sterk tvil om det blir fra tribunen.
 22. Her er du inne på et av de viktigste poengene i klubben vår. Vi har dessverre personer i ledelsen og styrene som føler seg hevet over resten av klubben. Det skaper den totale mangelen på ydmykhet og åpenhet som vi så sårt savner. Når presset øker ser man fort hvem som er visjonære og dyktige ledere og hvem som liker seg best inne i et ekkokammer med likesinnede.
 23. Hvis han også er opptatt av at ting ikke skal være så jævla tørt og grått, burde de kanskje publisert noe annet om evalueringen. Du reagerte jo på nettopp dette selv. Hvis han ikke følte seg truffet av kritikken, er det merkelig at han går ut og forsvarer den. Det er bare å tolke hans "nedenfra og ned tone" i beste mening. Bortsett fra at den nok er mer ektefølt enn du foretrekker å tro. Jeg har fortsatt bobler i magen etter fjorårets ladning av ølet hans. Det er mulig at det er grunnen til at jeg er så sur.
 24. Fint at ikke du tar deg personlig nær av Petter Wulffs kommentar. Men dette dreier seg vel så mye om hvordan han/styrene/klubben fremstår utad. Og ikke minst; hvilke holdninger/følelser de tilsynelatende har når det gjelder supporternes engasjement. Jeg ble selv så provosert av hans kommentar at jeg vurderte å bruke angrefristen på sesongkortet mitt.
 25. Vi får fremme forslag til årsmøtet om at hele evalueringen og all tilhørende dokumentasjon skal offentliggjøres (eventuelt sladdet for personsensitiv informasjon jf. gjeldende regelverk på området).
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...