Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Han hindrer wadji og er ikke i nærheten av ball. Klart frispark og også rødt etter boka.
 3. Prisen vi innehar er flest tap på en sesong (23). Beste Aalesund kan klare er å tangere den rekorden, så den har vi nok fortsatt
 4. Yesterday
 5. Hadde høstform i fjor og. Våkner når flomlyset skrus på.
 6. https://www.vg.no/sport/fotball/i/vAkQkV/endelig-scoret-en-stabaek-spiss-alle-mann-maa-ta-skylden Gode og oppløftende kommentarer av både JJ, Antonsson og Bo. Får håpe de klarer å prestere godt nok til å nå målsetningen med 40 poeng i de 3 neste. Og ikke minst at Antonsson fortsetter slik han gjorde idag.
 7. Kommer til flere og flere sjanser i hver kamp, finner rom, og holder gradvis lengre. Kunne tenkt meg Antonsson i Blaat også neste år, tror det fort kan løsne for han, spesielt med en god spissmakker/en i Veigar rollen rett bak. Og da har vi igjen en kjempespiss. En våt drøm må være Dio og Antonsson på topp for Stabæk 2021....
 8. Det gikk dårlig det året, men ikke rekorddårlig. Vi klarte 17 poeng, og 4 andre sesonger har bunnlaget klart mindre enn dette disse 11 sesongene hvor vi hr hatt 30 kamper og 16 lag. Rekorden er Sandefjords nedrykk i 2010, hvor de klarte bare 12 poeng. AaFK er i rute til 12 poeng, men har en langt dårligere målforskjell enn Sandefjord hadde i 2010.
 9. Hvis han stabiliserer seg på nivået i dagens andreomgang og attpåtil begynner å putte bittelitt mer har vi virkelig en entertainer og publikumsfavoritt på gang. Edvardzinho klapp klapp klapp
 10. Herregud, det var på tide! På tide å tømme ketchupflaska helt de siste 3 kampene? Jeg tar veldig gjerne et par mål til.
 11. Sandefjord i 15, og Start i 16 tok et poeng mindre.
 12. Helt rått, elsker innstillingen og energien hans!
 13. Såvidt jeg husker har vi jumboprisen på antall poeng i ES fra 2012. Ser ut til at Aalesund tar den fra oss nå. Vi har også reddet plassen med grei margin. Hodet over vannet til ny stadion så starter moroa på ordentlig.
 14. Spurte veigarp og sannsynligheten for nedrykk er visst nå nede i 95 %. Fortsatt en liten mulighet for at vi kan redde oss altså.
 15. Vi skal være veldig glad for at han ikke ble solgt i sommer. Verdiøkningen må være på bitcoinnivå.
 16. Det går fortsatt ann. Noen som kan regne ut sannsynligheten? Vi må tape resterende, Strømsgodset og Start må vinne resten (samt at sistnevnte lag må ta inn tretten mål). Så skal Sarpsborgs kamper mot Brann og Sandefjord ende med feil resultat. Haugesund må dessuten gjøre det mindre dårlig enn oss. Da kan vi vel fortsatt ende på kval? Neida, vi går ikke ned, men vi kan kanskje få gleden av å sende Strømsgodset ned?
 17. Var veldig imponert av gutta i kveld. I annen omgang ville vi så mye mer enn Enga Moro å se på - blir glad av sånn fotball selv om vi skulle ha vunnet ! Føler at vi har mye å bygge på til neste sesong.
 18. Vi møter ett medalje jagende VIF. Er noe tafatte og defensive i første omgang, kjedelig fotball med taktisk smart! I 2 smeller det, og spillerne viser hva som bor i laget! Gode bytter og taktisk bra kamp! Vil tørre å si at 2 omgang er årsbeste! Idag er det lov å være positiv, selv med 1-1 resultat! Prøv å se glasset som halvfullt og ikke halvtomt, blir voldsomt med negativitet om dagen, husk hvem vi møter, og hvordan tingenes tilstand har vært i år.
 19. En evt fortsettelse på denne diskusjonen burde tas i en annen tråd. Rødt kort uten noen form for kontakt 30m fra mål og det skandaløse gule kortet, kombinert med karantene på nøkkelspillere. Ja, de ble fullstendig f* av dommer her.
 20. Var de egentlig det? fordi de fikk et gult kort for filming som var feil? Det endret ingenting i selve kampen. Det røde kortet er helt innafor. Hvor ofte har ikke David Luiz fått rødt for noe lignende uten at folk har løftet et øyebryn til folkene som har kalt han en klovn for noe slikt.
 21. Synes andreomgangen var svært oppløftende. Den er noe vi kan vi kan bygge videre på, helt supert. For meg endrer ikke andreomgangen det faktum at Janne synes første var bra. For å finne nok en positiv ting. Vi var ikke på feil side av norsk dommerstands inkompetanse ikveld. Det var stakkars Mjøndalen..
 22. Emil er neste på vei ut til utlandet.
 23. Fokuser heller på 2.omgangen hvor vi feide Enga av banen. Etter to kamper mot dem denne sesongen sitter jeg med en følelse at vi burde vunnet begge. Klarer vi å omgjøre alle uavgjortene til seier neste sesong kan det bli e-cup. Men så er det det med alle leieknektene våre som forsvinner da, og salg av Bohinen. Viktig at vi spiller Pignatel varm nå, og beholder både Skytte og Lumanza fitte og fornøyde. Få vekk Botheim og Kino, og hente ny spiss. Hva skjer med Valsvik, Maatsen og Antonsson? I Ottesen har vi gjort et scoop, kan sende vekk Øverås også. Moe, Kassi kan vi ikke regne med over en hel
 24. I dag var du stor. Virker som kapteinsbindet gir han energi og lyst til å vise seg frem
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...