Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. nichb

  Nadderud

  Tror nok en underskriftskampanje kunne gjort susen også, gå fra dør til dør (og sef følge alle anbefalinger, avstand, munnbind, spriting) og digitalt, så stå frem i budstikka med noen tusen underskrifter og si at flere er på vei..få familie, kollegaer hjemmekontor eller ei,med studenter, venner, osv til å gi fra seg en underskrift. Det tror jeg hadde blitt lagt merke til!
 3. Alternativt få tomten av kommunen og bygge stadion selv. Uten alt annet av arealet osv osv. det kan bygges på senere. Mange muligheter for å gjøre dette en del billigere.
 4. Tror eneste taktikk er å pumpe inn leserinnlegg i budstikka fremover! @Posse ble ditt åpne brev i det hele tatt på trykk i budstikka?
 5. nichb

  Nadderud

  Det er ingen kritikk av Jon, han har gjort en enorm innsats for klubben vår. Men det jeg mente var at akkurat nå så føles det som om det er opp til oss. Dette er politikk og valgkamp. Men mulig jeg er naiv, men regner med at vi har samarbeidet med et pr-byrå og at ting har en strategi. Føler det er tilfeldig hvem som uttaler seg. Men kanskje dette er strategien. Jeg tror det også hadde hjulpet om tidligere klubbhelter ble spurt om å utrykke seg, kjente personligheter som støtter klubben, osv. Føler vi mistet hele momentumet, så kraftig skyts trengs frem til Juni.. Kanskje invitere
 6. Posse

  Nadderud

  Jeg vil ikke si at jobben er overlatt til noen supportere. Tvert imot har Jon og klubben stått ganske alene i offentligheten fram til nå, og det er nå vi er nødt til å ta ansvar selv også. Det er ikke så ukjent mønster. En sterk talsmann kan fort ende med å tilsynelatende stå ganske alene fordi resten av tilhengerne støtter seg på denne, men lar være å ytre noe selv. Men når stor og små plutselig snakker selv, da snakker man bølge.
 7. nichb

  Nadderud

  Joda, bygge fotballkultur er viktig, men da trenger vi en skikkelig stadion også. Dette handler også om vår eksistens og at den ikke kan overlates kun til noen supportere på et forum til å overtale Bærums befolkning for så politikerne (det er slik det føles nå). Dette er et politisk spill og alle lovlige triks må til...
 8. Last week
 9. Jon

  Nadderud

  Jeg tenker at supporterne og mannen i gata som følger Stabæk er de som betyr mest. Det er deres stemme som er viktigst. Ingen grunn til å overlate det til sponsorer, politikere eller andre. Bruk stemmen deres utenfor forumet, snakk opp klubben og skap engasjement, om det gjelder arenaen og eller andre ting rundt klubben. Det er det som bygger fotballkultur, ikke sponsorer eller folka i styret eller på Brakka.
 10. nichb

  Nadderud

  Hmm. Selvfølgelig kan en politiker si sin mening selv om det er imot partiprogrammet. Skjer hele tiden på Stortinget hvorfor ikke i Bærum kommune? Hvor står ungdomspartiene til Frp, AP og Høyre, osv i saken? Kan de uttale seg? En sponsor kan vel si sin mening om et fruktbart og strålende samarbeid med klubben over mange år og hvilke enorme muligheter en ny stadion kan gi Stabæk og Bærum... Men gamle klubbhelter, kjente personligheter kan uttale seg? Mulig jeg er naiv, at dette spillet handler kun om alt annet en logikk og fornuft...
 11. Jon

  Nadderud

  Kan nok ikke forvente at sponsorer vil uttale seg om en politisk sak. Politikerne har jo stadig vært på banen, men de som er for kan ikke gå ut i media mot eget parti.
 12. Shala lala, en fornuftig og smart signering, dette er bra og positivt.
 13. En blokk av rutinerte gamlinger bakerst og mye spennende fremover i banen. Jeg liker det, jeg – begynner å minne om et klassisk Serie A-lag.
 14. I gjennomgangen posisjon for posisjon, er Markus Solbakken med som sentral midtbane. Det er også Vetlesen og Askildsen. Emil er av en eller annen grunn på listen som høyrekant, og Molde har en kar på listen som venstrekant. I posisjonsgjennomgangen begrenses spissene til Haaland, Sørloth, Strand Larsen og Holm. Så dukker Fiabema og Aga plutselig opp på hovedoversikten der han trenger tre på hver posisjon. (Der har også Dønnum plutselig godt fra å være ventrekant i posisjonspresentasjonen, til alternativ på høyrekant.)
 15. Jeg likte dette jeg, bare å sende inn. Har sendt inn et leserinnlegg selv nå. Det må vel bare til. Oppfordrer alle til å gjøre det samme, vi må nok ta tak i dette selv.
 16. Politikerne kan ikke be administrasjonen "sende det til entreprenører" for å få estimater, det er ikke slik det funker. Skal noen bruke tid og ressurser på å utvikle/prise et prosjekt må det enten være en konkurranse der beste prosjekt vinner eller så må de få betalt for jobben de legger ned. Og da ruller millionene igjen. Kommunen vet hvordan slike prosesser skjer, og de trenger konkrete rammer å forholde seg til fra politikerne. Selv om dette ikke er et veldg komplisert prosjekt, må infrastruktur (kloakk, vannledninger, strømkabler, veier, overvann etc) og grunnforhold kartlegges noe je
 17. Har nevnt det mange ganger tidligere, folk må ut å rope! Men passe på at det kommer ut åpent! Budstikka har under hele prosessen lagt ut motstandens innlegg/saker åpent, mens de som er for, blir lagt bak betalingsmur, for det er deres egen journalistikk. De, bør forstå hvilken rolle de har som påvirker i en slik prosess, og de kaller seg sponsor?
 18. Oscar Aga har sneket seg inn på denne listen over potensielle, fremtidige landslagspillere. Noe for Stabæk?
 19. Jeg vet det er latskap å ikke grave det frem selv, men vet noen hvor det ligger en oversikt over hvilke politikere som gjorde dette? Ikke bare parti. Ikke fordi noen skal henge opp bannere ved garasjen eller drite på trappen deres, men hvis man ellers vil stemme på partiene det gjelder, så vet man hvem som bør strykes?
 20. nichb

  Nadderud

  @JonHvor er sponsorene i media? Hvor er samarbeidspartnerne ? Hvor er politikerne som er for? Hvor er kjente personligheter? Hvor er tidligere klubbhelter?
 21. tobb

  Nadderud

  @Jon jeg lurer på en ting, du stiller spørsmål om hvorfor ikke politikerne lar dette gå ut til høring til eventuelle entreprenører for å få et bedre estimat på prisen. Har egentlig noen politikere blitt konfrontert med dette? Dette er jo er sinnsykt bra argument som egentlig burde vært helt åpenbart at burde blitt gjort? Når de ikke taper noe på det hvorfor gjør de det ikke?
 22. Jon

  Nadderud

  Bra initiativ. Det er følelsene som kommer frem her inne som må komme ut i det offentlige rom. Ikke vær så opptatt av om det er velformulert. Det er følelsene som må komme frem. Husk at politikere er valgt av folket i kommunen og Budstikka er en av de viktige lyttepostene. Til nå har det, med få unntak, vært folk uten innsikt som har skrevet leserinnlegg om Nye Nadderud. Vi trenger engasjement for å få fortgang i saken. Det aller viktigste er at kommunen ikke bygger en stadion for mindre enn 8000. Det er å gå baklengs inn i fremtiden. Bortsett fra Mjøndalen og Sandefjord har alle andre klubber
 23. Litt for mye rutine... 35år om to måneder. Til sommeren har vi da Yaw på 33 og Solheim på 33 bak der også...
 24. Johan Lædre Bjørdal er vel fortsatt uten klubb, sist i Vålerenga. Kunne han vært et alternativ i forsvaret? Bra duellspiller og mye rutine. Alternere mellom han og Pignatel et år før Pignatel er bankers?
 25. Ja, jeg sier ikke at det er en enkel avgjørelse om man begynner å tenke på hva man antar er best for arbeiderne (som får lov til å jobbe til VM er ferdig og så er i fandens vold), om man kan boikotte når Norge samtidig selger dem våpen osv. VM er den siste av Qatars store reklameplakater der de har kjøpt seg et mesterskap for å flotte seg. Da kan man koke den ned til et par ting; Bør fotballen vår bli brukt som et produkt som kan kjøpes og selges av korrupte menn og diktaturer? Kan man påvirke saken? I sistnevnte tilfelle kan man gjerne sette det opp mot disse andre t
 26. De verste populistene i Sandvika burde virkelig bli tvunget til å høre på mer av den ektefølte lidenskapen du viser her, @BelgiskBlaa – historier om drømmer, nye Bærums-generasjoner, lokal identitet og stolthet. Jeg frykter at det politikerne har lagt mest merke til det siste året, er yrkeskverulering fra folk som blåser i om det er en ballbinge eller Bærums fremtid som fotballbygd de radbrekker med bitre leserinnlegg som stinker av liten til ingen reell innsikt i saken. Noen av de politiske forslagene som har dukket opp vitner om like mangelfull innsikt og forståelse av hva prosjektet fa
 27. Posse

  Nadderud

  Ja, det er ikke kødd. Dette forumet er jo bare vårt ekkokammer. Frustrasjonen her når ikke fram til andre, og det kan se ut som om man ikke egentlig bryr seg. Så skriv kronikker og send dem til Budstikka! Husk at politikere følger med på hva folket sier, skriver og mener. Jeg har forresten også noen eposter til folk i kommunen.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...