Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Vi skal ikke møte Fredrikstad i OBOS ligaen engang. Faen ass. Nå er det bare oss, start og Lyn sammen med dritten.
 3. Yesterday
 4. Da vi rykket ned i 2021 var det sjeldent fortjent - vi lå i bunnen av så og si alle statistikker. Slik er det ikke denne gangen. Vi har fått dårlig betalt, og VAR har gjort vondt verre for oss. Både når det har blitt brukt feilaktig mot oss, og når det feilaktig har blitt ignorert av dommer. Totalt sett har dette bidratt sterkt til nedrykket. Det er ingen unnskyldning selvsagt, men det er nå en gang slik det er. Vi kan ikke ignorere det. Jeg skylder på spillerlogistikken, for mange spillere inn, og med et par unntak for dårlig kvalitet, samt at man satt for lenge med Bohinen. Totalt så sitter jeg igjen med følelsen av at dette var et veldig unødvendig nedrykk.Det skyldes på dårlig ledelse og kontroll. Det blir for trenerstyrt, for kortsiktig og med mangelfull/dårlig kvalitetskontroll. Så hva nå? Vel, deppe i noen timer og så opp på hesten igjen - alltid - uansett!
 5. Det er så sykt å si at Ottesen produserer mye offensivt. Gutten er ikke en fotballspiller og er ikke i nærheten av OBOS nivå engang. En av de meste fotballdumme spillerne jeg har sett i Stabæk drakta.
 6. Aah, tenk så moro det blir med en ny Shadrach Eghan og Alex Davey.
 7. Hva med å prøve Næss på sentral midtbane, og heller gi tillit til Piggy og Veum bak? At Ottesen ikke blir med er både bra og dårlig. Han skaper mye bra offensivt, men er til tider en rundingsbøye defensivt.
 8. Ja, nettopp. Jeg er likevel redd for at det er noe styret og ledelsen kan finne på.
 9. Altså IA kommer kun til å levere avdanka spillere på lån.
 10. Ottesen har vel hatt tilnærmet null utvikling siden han kom til Stabæk i 2020. Trenger ikke bli med oss ned i OBOS.
 11. Ny kommersiell leder, ny sportssjef og mest sannsynlig ny trener. Sturla, Bakenga, Krogstad, Wangberg, Lange, Krogstad, Edwards og Kabran på utgående kontrakt. Isak blir vel ikke med videre. Walstad, Vetti, Kjerrumgaard og Jelacic tilbake til klubbene sine. Det blir (nok en gang) mange endringer, og det er mye som skal klaffe.
 12. Han vil ikke bli savnet heller. Men synd hvis vi ikke får noe penger for en ung norsk spiller
 13. Han sa nettopp i Budstikka at han ikke hadde lyst til å bli med ned. Hvis man ikke har lyst til å være her kan man finne seg noe annet.
 14. At vi har fått noen nye unge spillere som kan ta steg med fast spilletid i OBOS gir meg litt optimisme. Håper leder- og trenerkabalen blir lagt snarlig.
 15. Så lenge Ottesen ikke får tilbud om ny kontrakt hos oss så gir jeg blanke faen hvor han ender.
 16. Det skulle være så mye åpenhet fra styrer i år! Det var litt i starten av sesongen! Så var det tilbake til det gamle! Ja det har vært noen møter, for de som hadde mulighet til å gå på de! Dog tok de med seg Lasse Bo på det første….
 17. Er vel i hvert fall bare å konkludere med at planen om å holde oss i Eliteserien ved hjelp av erfarne spillere på korttidskontrakter ikke var en god strategi. Så kan man lure på om det betyr at ledelsen lover bot og bedring og en mer nøktern og langsiktig tankegang, eller om de innser at de selv ikke er de rette til å ta klubben fremover. Mer sannsynlig er kanskje at de lukker de ørene og ansetter IA på nytt…?
 18. Pr nå har forslaget ditt 0 "likes". Bebes kommentar har 26. Vil du prøve å tenke litt over hvorfor?
 19. Spillere som Riise Jr og Nicolai Wendt fikk spilletid i våres. Nå har de ikke vært i nærheten av A-laget. Veum og Hornburg er også spørsmålstegn. Og hva med nigerianeren Ogunkoya? Fikk ikke spille noe som helst. Merkelig signering. Kan Thor Lange bidra i OBOS? Jama? Schie?
 20. Han bør være med ned. Ikke så lenge siden han spilte Post Nord fotball
 21. Hvorfor snakker alle om at vi skal spille 3-5-2 igjen hvis Bradley går? Er det snakk om Bohinen tilbake?
 22. Olderheim er 16 år, under kontrakt og skal ingen steder med mindre noen byr voldsomme summer. Selv agenter skjønner at det ikke er krise med en OBOS-sesong for ham nå. Ikke glem at ifjor var en av opprykksplassene i realiteten delt ut til Brann på forhånd. Nå må vi dessverre håpe på VIF i kvaliken, så vi slipper å konkurrere mot dem neste år. Da har vi alle muligheter til å gå rett opp. Kongsvinger, Ranheim, Ålesund, Start, Kristiansund.. ikke verdens beste liga det der.
 23. Skal Wangberg legge opp? Og hvor i alle dager har Ottesen tenkt seg? Er vel ikke mange ES-klubber som har vist interesse
 24. Det vil være en gjensidig avgjørelse. Jeg håper at alle våre beste spillere med langtidskontrakter blir beholdt. Hvem har den endelige stemmen i beslutningen om å selge en fotballspiller? Nylig bidro Antonio Nusa, med sin motvilje mot å flytte til Chelsea, til oppsigelsen av en av lederne i Brugge. Jeg vil ikke at vi skal skille oss så lett fra våre beste angrepsspillere.
 25. Hvis han vil dra burde vi ikke være vanskelige med å la han kansellere kontrakten…
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...