Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. Siste time
  2. Han har faktisk bakgrunn fra Statholdergaarden til selveste Bent Stiansen, så en dyktig kokk
  3. Jeg testet også ut denne på mandag før Stabæk 2 match. Verdt å prøve ut, crispy og god, med et lite særpreg av granateplejuice (tror jeg det var) spedd over kjøttet. En 8,2 i min bok, og en særdeles hyggelig mann i trailer'n som var henrykt over at jeg kom fra Manglerud for å teste ut kebaben!
  4. I dag
  5. Det nærmer seg eksamen for de fleste, så dette må jo kunne selges inn som et fint avbrekk fra lesesalen.
  6. Og dagen etter 2. påskedag, da ikke alle studenter heller var tilbake fra påskeferie. Satse på vi blir en god, stor gjeng på feltet! Bare å få seg venner og bekjente i Bergen på kamp!
  7. Flyr fra Ålesund Kampen forrige gang mot Åsane var på en tirsdag så vi skal nok selge mer denne gangen
  8. I går
  9. Flyr fra Oslo med 5 andre kompiser, håper vi får til noe lignende Brann away ifjor. Det klarte vi på Intility!!💙
  10. Jeg gleder meg villt til fortsettelsen.
  11. Hei bloggen! Kyllingrull hos Sashlik: Lefse - crisp og god som ikke ble bløt Kjøtt - passe stekt, ikke tørt, men kunne hatt godt av litt salt og pepper Salat - crispy og ferskt, meget bra Saus - kunne vært spredd litt bedre ut, smakte godt, men savnet mer spice Alt i alt 7/10, med mer spice og bygget litt bedre så hadde den lett fått 8/10.
  12. @Styrmanntar en for laget og tester Shashliken til @Torres. Matblogg kommer senere..
  13. VG er ute og koker suppe... Første artikkelen handlet om hvordan "alle" landslagsspillerne fra Oslo kom fra vestkanten. På herrelaget var det tre fra vestkanten (inkludert Bobb som flyttet utenlands da han var 10) og ingen fra østkanten. Det passet bra å skrive artikkelen da to østkantgutter som ellers ville vært med var skadet... De reflekterte heller ikke noe særlig over at for en generasjon siden var det en greie at "alle" landslagsspillere kom fra bygda. (Gjerne Stryn) For under 10 år siden var det at "alle" kom fra østkanten. (At feks King og Ohi fortsatt er aktive men ikke lengre er på landslaget droppet de også.) Og nå altså dette. At østkantungdommen ikke har samme muligheter som de på vestkanten. Vel. Kanskje det er fordi klubbene deres ikke prøver å få dem inn på kretslag?
  14. Granitt fra India. Da tror jeg ikke kostnadene teller med i regnskapet til kommunen. Litt mer seriøst: Trenger vi enda en seremoni der ordføreren graver ned en kiste med draktene fra de forskjellige klubbene i kommunen? Skal det først være noe symbolsk kan de grave ned litt betong fra kikkertsvingen. Nye Nadderud er egentlig ikke noen nytt. Det er bare en videreføring av Nadderud.
  15. https://www.budstikka.no/stabaks-medieansvarlig-jeg-endret-wikipedia-siden-til-barum/s/5-55-1688017 😀
  16. Litt indirekte kritikk av de store klubbene her: https://www.vg.no/sport/fotball/i/rlvz0a/tok-drastisk-grep-skjulte-talentene-for-kretsen
  17. Flyr fra Stavanger. Satse på vi klarer å mobilisere studentene, selvom det ikke er Brann away!
  18. Nye datoer for bygging av mellomtrinn er mandag 29 og tirsdag 30 april Satser på kl. 16:30-20:00 mandag, så ser vi hva som gjenstår og blir enige om tidspunkt for tirsdagen. Det blir servert mat begge dager. Send meg gjerne en melding om du kan bidra. Vi har behov for en del verktøy, men bli gjerne med selv om du ikke har det: Kapp og gjærsag Sirkelsag Drill (gjerne slagskrutrekker) Slagdrill
  19. Oooh. Interessant. Har noen tanker med en gang. Men tar de på lufta. 🙌
  20. Hvordan skal vi bruke Bobs nydelige hyllest av Stabæk Support og Stabæk Fotballs hyllest (gjennom bortedrakta) av alle reisende supportere til å bli enda bedre og flere?.
  21. Alex har et enormt driv med ballen som vi kan få bruk for mot lag som ligger halvhøyt
  22. Ja kan ha vært en akademi spiller.
  23. Husk frist for påmelding av lag: 1 mai 💙 OBS! Det er ikke mulig å melde på lag etter denne datoen. Lag: Lagnavn, fullt navn på alle spillere, kontaktinformasjon til lagleder/kaptein sendes per e-post til maria@stabaek.no merket Supportercup Lag. Enkeltspiller: Styret danner lag for dere forutsatt at det er nok spillere til dette. Påmelding: navn og kontaktinformasjon sendes til maria@stabaek.no merket Supportercup Enkeltspiller.
  24. Hva burde grunnstenen til Nye Nadderud bestå av?
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...