Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. I går
  2. 3-2 over Stathelle i 1. runde i NM J19. Resultatmessig jevnere enn jeg hadde trodd.
  3. Bruker nok litt poeng da, så det i det minste blir under 3000. Ellers flyr Norwegian dit også!
  4. Veldig god kamp av Chris i dag. Involvert i nesten alt.
  5. Alt av dekor bak er blått på spillernes bortedrakter. Sjekket på Kadda i dag.
  6. SAS t/r koster mellom 4300 og 6000 avhengig av når du ønsker å dra.
  7. https://www.budstikka.no/det-er-ekstra-spesielt-a-fa-debuten-i-klubben-i-mitt-hjerte/s/5-55-1693528 Gratulerer med debut!
  8. Speaker på AJ Arena sa jo selv at det var over 800 tilstede, Budstikka gadd vel ikke å stille opp, så de fikk høre det selv.
  9. Men på generell basis vil jeg si at verken Bærum SK, eller Martin Strømme, eller fatter'n hans, eller Henning Hauger som er sportslig leder (Sic!), eller den fete og meget overvektige Stian Kleppe, på noen som helst måte har injurierende kraft. Stabæk Fotball er så til de grader i førersetet når det gjelder kvalitets-fotball i Bærum!! Livet er herlig!! Og Alta er kurant!! 😁
  10. Kleppo sier at det ble sunget om ham i EN kamp, noe han likte, for mannen har jo humor må vite. Dette er forresten en IKKE sak, og jeg er enig med @ErikErik Hadde ikke behov for å kommentere når det var uthevet. Vi MÅ ikke alltid henge oss opp i bagateller, eller?
  11. Burde få mer spilletid
  12. Velkommen til Alta 😁
  13. Neppe, men om… da skal jaggu jeg også bli med bussen.
  14. Blir det buss til neste runde?
  15. Oppsal kunne jo vært artig av flere grunner.
  16. Snytt for en assist da Hammy brant 1 av flere sjanser.
  17. Bærum - Stabæk Cup 0-5 Mål: Hegardt, Kostadinov, Spiten Nysæther, Christensen, Fardahl Opseth Assist. Andresen, Hegardt x 2, Nysveen, Tobiassen Totalt cup: Mål: Olderheim, Diabate, Hegardt, Kostadinov, Spiten Nysæther, Christensen, Fardahl Opseth Assist: Hegardt 2, Andresen 2, Vinge, Nysveen, Tobiassen
  18. Arendal og Lysekloster er vel å foretrekke for banehopperne. Oppsal og Tromsdalen (for de av oss som ikke var der i 94) er fortsatt mulige pr. nå.
  19. Ferdig på jobb > kamp ferdig
  20. Spilte 11 mot 10. Det første røde kortet førte bare til at det ble en leder mindre på benken.
  21. På tide å dunke ut VIF?
  22. Aafk ute, Moss ute, Kongsvinger ute, Mjøndalen ute. Trekning om 30 min, lavest rangerte lag får hjemmekamp
  23. Normalt sitter man jo og jubler hver gang det ryker ut gode lag fra cupen. I dag er det litt annerledes. Aalesund og Kongsvinger (mot cup-laget Kjelsås) får mindre å tenke på fremover. Sogndal spilte ekstraomganger med 11 mot 9 mot et bunnlag fra 3. divisjon. Straffekonk, der Frøya leder 4-3 før de to siste straffene. Sogndal scorer. Frøya kan avgjøre med bommer. Straffen må imidlertid tas på nytt, men de bommer igjen. På den 7. straffen avgjør sønnen til Tommy Øren og sikrer Sogndal videre cupspill.
  24. Trekning 21:30 https://www.fotball.no/turneringer/nm-menn/2024/nm-se-trekningen-av-3.-runde-klokken-21.30/
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...