Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. Andreas

  I A Olsen

  Helt klart, vi er jo ikke på nivået i 2008. Men så måtte jo hele klubben starte på nytt og nullstille i 2012, så at noen skal ha mer enn syv sesonger i årets tropp er jo faktisk nesten umulig utifra forutsetningene IAO har hatt. Vi kan jo ta med Sayouba, som også har vært her siden 2012 hvis vi tenker årets tropp. Men i 2012 tviler jeg på at mange forlangte at vi skulle hente spillere som kunne bli klubbspillere over tid. Og i tillegg skulle kunne spille fast hver sesong godt nok for å holde laget i eliteserien uten at de stakk til utlandet og mer penger ved første korsvei. Så utifra forutsetningene synes jeg vi har gjort mye riktig. Så hvis vi sier at det langsiktige målet er seriegull på ny stadion i 2022. Da er jo ikke listen du kommer med fra 2008 så gæren iforhold til den listen vi potensielt har i 2022: Luc Kassi, 11. sesong. Daniel Granli, 10.sesong Franck Boli 9.sesong. Ohi Omoijuanfo 7.sesong. Moussa Njie, 7.sesong. Jeppe Moe, 7.sesong. Andreas Hanche Olsen, 7.sesong. Men såklart, vi skal ikke være helt blinde. Jeg har vanskelig for å tro at alle disse gutta er her i 2022. Men da sitter vi kanskje med noen andre spennende kontinuitetsbærere som kan supplere de "gamle traverne" som mest sannsynlig er Hanche, Moe og Granli. Da har unggutta begynt å bli voksne i Børkeeiet ( 23 år), Vetlesen ( 22 år), Brynhildsen (23 år), Askildsen ( 21 år) og Oscar Aga ( 21 år). Så jeg er ikke så stressa for den kontinuiteten på spillersiden. På trenersiden, der kan jeg absolutt si meg enig. Det beste er jo hvis Berg klarer å få til et spillesystem vi alle setter pris på neste år, får godkjente resultater og forlenger 2 år til minst. Akkurat nå handler det om å få en slagkraftig 11er til neste års eliteserie, og samtidig ta vare på den kontinuiteten vi har og er i ferd med å få.
 3. odd

  I A Olsen

  Når det skrikes om kontinuitet, hvor var dere da store deler av forumet var lei av Sayouba? Jeg kan ikke huske å ha lest noe om at det var viktig å beholde han for kontinuitetens skyld. Snarere husker jeg motsatt at det var stor jubel da vi fikk inn en 35 år gammel svenske i fjor. Var det da viktigere med kvalitet enn kontinuitet? Hvor var skuffelsen da El-Amrani måtte pakke sammen og dra videre? Ganske symptomaitsk med den listen du har. Stenersen som var i sin 14. sesong spilte vel ikke nok kamper til å bli seriemester, og ble lånt ut til Enga? Stenvoll var stort sett innbytter, og etter hvert back da Holmvik signerte for Brann? Kjølø var kaptein, men så mye skadet at han ikke fikk ny konrakt. Men viktigst: Troppen var mye større. Vi hadde råd til å ha spillere som Stenersen og Stenvoll på benken år etter år. Samtidig som spillere som Hedenstad, Kamara og Rogne knapt fikk spilletid. Ganske åpenbart har vi nå en plan der vi _ikke_ har kontinuitet på spillere fra nummer 12 til 18, men snarere gir mer spilletid til Hugo, Tobbe, Ola osv. Så kan vi håpe at det gir noe tilbake feks når Bohinen nå skal bestemme seg for hvor han skal spille neste år. Kontinuitet er fint når det er landslagskeeperen som blir her år etter år. Men kanskje ikke like fint om det er Agon Mehmeti eller Ahmed El-Amrani? Jeg tror egentlig vi er én spiller fra at alle hadde vært fornøyde: Hadde Lumanza hatt litt respekt for klubben som investerte tid og ressurser på å bygge han opp fra et personlig vrak, ville vi vært happy.
 4. I dag
 5. geirti

  I A Olsen

  Tvert imot, dette viser problemet, ikke den kjempegode kontinuiteten. Moteksempel: vi rykket ned i 2004, kom sterkt tilbake i 2005 og bygget under ny trener opp et nesten helt nytt lag fram mot 2008-sesongen. Keller, Høiland, Austbø, Tchoyi, Alan, Nannskog, Segers osv. Haugevis med gode spilere inn i perioden 2005-2008. Likevel, dette er lista over de som hadde vært lenge i klubben, og hvilken sesong nummer de gikk løs på i 2008: Stenersen : 14. sesong Stenvoll : 11. sesong Knudsen : 9. sesong Kjølø : 9. sesong Skjønsberg : 8. sesong Holmvik : 6. sesong Hauger : 6. sesong Gunnarsson : 5. sesong Det er lett å se forskjell på disse to listene. Den øverste viser et lag med minimalt med kontinuitet. Ta med at Boli har vært borte og kommet tilbake for en ny periode, at Kassi må ha vært skadet i minst to av sesongene tilsammen, og at Granli vel ble fast på laget først i løpet av forrige sesong, så er det ikke all verdens med kontinuitetsbærere her. Det har jo ikke akkurat vært lugnt på trenersiden heller. 2008 var Jönsson 4. sesong, før det hadde Gaute 3,5 sesong. I løpet av de siste fire sesongene har vi nå hatt fire trenere inne, og dersom Guyeye hadde scoret i det andre målet på søndag, hadde vi kanskje hatt en femte hovedtrener klar for neste sesong.
 6. boie

  Mediedekning

  Nesten samme samme artikkel: https://www.budstikka.no/stabak-fotball/fotball/sport/formann-tar-regningen-i-kveld-det-er-helt-greit/s/5-55-772947
 7. I går
 8. Må gjerne ta det bort for min del. Har dessverre gått over tidsgrensen for å redigere det selv.
 9. Det blir nok stående til skrekk og advarsel. Men det er godt å se at du legger deg flat!
 10. Øistein

  Tobias Borchgrevink Børkeeiet

  Ikke så lett å skrive heller..
 11. BelgiskBlaa

  Tobias Borchgrevink Børkeeiet

  Jeg kan ha forståelse for at etternavnet til Ohi ikke nødvendigvis sitter på første forsøk for alle, men at speaker klarer å fomle til noe så erkenorsk som Børkeeidet, det er ganske imponerende.
 12. Øistein

  I A Olsen

  Tar vi med Demidov og Sandberg (mtp eliteserie erfaring) har vi ila 2019-sesongen ni spillere med til sammen ca 45 sesonger med eliteserie-erfaring.
 13. OK. Dette var altså en fleip, inspirert av vår artige speaker.
 14. testapen

  Gammel blaa aargang!

  Takk for svar Chr. Nå kan jeg ingenting om tallene til andre klubber på dette området, men er ikke dette er veldig høyt tall? Hvis jeg ikke er helt neandertaler i matte må dette være langt over gjennomsnittet for eliteserielag? Det blir vel et spørsmål om definisjoner til slutt.
 15. Navnet uttales som det skrives; Børkeeiet. Speaker har dog ikke forstått det.
 16. Han skriver Børkeeiet selv, feks på Instagram. Vil tro han har en viss oversikt over hvordan sitt eget navn skrives.
 17. BelgiskBlaa

  Tobias Borchgrevink Børkeeiet

  Telefonkatalogen sier Børkeeidet. Dette er 100% ett fett for min del, men om vi skal navngi spillertråder etter uttale er jeg spent på hvordan Moussa Njie og Raymond Gyasi ender opp.
 18. Chr.

  Gammel blaa aargang!

  I denne artikkelen står det at Stabæk (gjennom Akademiet) har utviklet 46 spillere til toppfotballen siste syv år. http://ntf-stb.customer.enonic.io/nyheter/jager-nok-et-cupgull
 19. Andreas

  I A Olsen

  Ang. langsiktighet i neste års Stabæklag. Med forbehold om at de spillerne jeg nevner er her neste år: Luc Kassi, 25 år neste år. Tar sin åttende sesong siden 2012. Daniel Granli, 25 år neste år. Tar sin syvende sesong siden 2013. Franck Boli, 26 år neste år. Tar sin sjette sesong siden 2012. Ohi Omoijuanfo, 25 år neste år. Tar sin fjerde sesong siden 2016. Moussa Njie, 24 år neste år. Tar sin fjerde sesong siden 2016. Jeppe Moe, 24 år neste år. Tar sin fjerde sesong siden 2016. Andreas Hanche Olsen, 22 år neste år. Tar sin fjerde sesong siden 2016. Det er ganske mange spillere her som har vært i Stabæksystemet lenge.Gjennomgangsmelodien her er jo at de har vært her siden de var ganske unge, og de har fått mange sesonger på å spille seg inn på laget. Men nå begynner vel mange av dem å nærme seg en alder der de ikke er unge lenger og vi kan se på dem som etablerte eliteseriespillere? Og trenger vi da å hente spillere som ca har spilt på samme nivå bare over lengre tid, bare så de blir lenger i klubben? Vi er jo allerede godt på vei med spillere som blir og har vært « lenge i klubben». Poenget uansett med denne posten er å vise at Stabæk har jo tenkt langsiktig, samtidig som vi har sett kortsiktige behov når de « faste traverne» ikke har vært gode nok eller skadet.Høres klokt ut i mitt hode.
 20. testapen

  Gammel blaa aargang!

  Artig er jeg usikker på. Men det hadde vært interessant med en oversikt over hvor mange kvalitets spillere hver klubb "produsere/utvikler", som i tillegg spiller på et høyt nivå i dag.
 21. dirtyharry

  Gammel blaa aargang!

  Ja han har vel 10 a-kamper for lsk og rundt 300 for oss, den største keeperlegenden I klubben...
 22. Håvard

  Gammel blaa aargang!

  Litt artig at nå nå kan omtale Godset, LSK og RBK som "Lille-Stabæk" :-P
 23. Nr14

  Gammel blaa aargang!

  Denne er vel med god margin innafor. Både spilt i klubben, sønnen er der og vokst opp i nabolaget.
 24. dirtyharry

  Gammel blaa aargang!

  For hver nyhet om lsk så hater jeg dem bare mer og mer..
 25. Stb00

  Gammel blaa aargang!

  Jon Knudsen ny keepertrener for LSK. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2018/blir-keepertrener-i-eliteserie-klubb_lsk_sto7047286/story.shtml
 26. geirti

  I A Olsen

  Det er da ikke spillestil vi har lokket spillere med - det er vel heller "eiersstilen" vår som er ganske populær; "Vårt mål er å få deg til å lykkes, dersom det kommer et godt tilbud fra utlandet, så skal vi strekke oss langt for at du skal kunne gripe den muligheten." Og dette er noe vi i årevis har vist i praksis, så jeg mistenker at denne er ganske godt kjent blant agenter og spillere. At vi i tillegg er såpass svake at det er lettere enn hos flere av de andre klubbene å spille seg inn på laget er vel heller ikke en ulempe - bare man "pakker det inn" litt bedre enn jeg gjorde her.
 27. geirti

  Mediedekning

  Minner om det gamle George Best-sitatet (fritt etter hukommelsen) 90 % av pengene mine har jeg brukt på sprit og damer, resten har jeg kasta bort.
 1. Last inn mer aktivitet
×