Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Ingen grunn til ikke å gjøre ting grundig, hvis vi først går for nedrykk: Azemi og Botheim i tospann!
 3. Today
 4. For å si det enkelt, ærlig og brutalt: Botheim er ikke en bra nok fotballspiller for å få kontrakt i Stabæk.
 5. Det har da ikke noe med å brenne broer!
 6. Han brente sine muligheter til å få seg en fast kontrakt hos oss. I dobbel forstand, altså han brente målsjansene sine og sine sjanser i form av at han ikke scoret et eneste mål på ørtiførti starter.
 7. Tror ikke vi skal se bort fra muligheten for at ikke alle vet hva uttrykket "brenne broer" betyr.
 8. Tollås Nation har signert ny kontrakt ut 2021: https://vartoslo.no/gamle-oslo-jonatan-tollas-nation-valerenga-fotball/valerenga-kapteinen-forlenget--jeg-elsker-denne-klubben/280412
 9. Tollås Nation var på vei bort og på hei tilbake til sitt hjemsted, men Fagermo klarte nok en gang å overtale styret til ny kontrakt! Ser ut som mannen får det som han vil der borte! selv om de er pengelens og trenger støtte, før oljekranene på Valle åpnes for fullt.
 10. Hmmmm, sier du det? Hvorfor har du ikke sagt det før?
 11. Kommer 20. januar kl 12. Kan sees på NFF TV.
 12. Men hva var det som fikk Botheim til å brenne alle broer?
 13. Spilte masse kamper og var stort sett ubrukelig. Kun noen få ubetydelige assister endrer ikke på det. Daukjøtt som må ut.
 14. Tipper han må ned i lønn i Danmark også.. Redd vi bare blir brukt i forhandlingene..
 15. Botheim fikk nok sjanser men brente alle bruer. Hvis vi vil rykke ned bør han hentes inn. Jeg vil heller prøve azemi
 16. Bjarmann svarer på mange spørsmål her. Håper blant annet at Geelmuyden skal være klar for oss innen 1 feb.
 17. Hørt fra en veldig pålitelig kilde at han skal ønske seg tilbake til Godset, og at han egentlig ville dit også da vi lånte han. De jobber visstnok med å skaffe han, men det kan være vanskelig med tanke på lønningene.
 18. Bitcoin tror jeg det er større sansylighet for at de begynner med i Aab...
 19. Fagermo går jo etter alt som er ungt og lokalt...
 20. Jeg ser poenget ditt. Botheim har vel heller aldri fått en "fair" sjanse med full preseason og vært førstevalg i et lag på øverste nivå tidligere. Om han da tar nivået er ikke sikkert. Men mye handler om selvtillit, trygghet og noe flaks. Lite tydet vel på at Aleksander Sørloth skulle bli utenlandsproff og landslagsspiller når han ble lånt ut til Bodø-Glimt fra Rosenborg i sin tid. Når det er sagt så er selvfølgelig ikke Botheim på noen måte mitt førstevalg, der er Dio. Men realistisk sett, med vår økonomi, er nok ikke det å evt få inn Botheim gratis det dummeste vi kan gjøre.
 21. Enig - merkelig overgang - men det kan jo være at glimt ikke var så keene da. De ønsker kanskje yngre spillere?
 22. Nei, dette sier Valsvik selv, i alle fall at han vil vurdere det.
 23. – Det er flere rykter rundt hva som skjer med meg, men det har ikke kommet noe konkret ut av det ennå. Blir det Stabæk, Rosenborg, en klubb i Danmark eller noen andre utenlandske klubber? Jeg vet ikke nå, sier han. At han er villig til å gå ned i lønn legger vel journalisten mellom linjene her, siden Gustav nevner Stabæk som et alternativ...
 24. https://www.budstikka.no/fotball/villig-til-a-ta-lonnskutt-for-stabaek/622281!/ Har ikke Budstikka+, men Valsvik skal visst være villig til å ta lønnskutt for STB.
 25. Jeg scoret en gang rett i krysset fra 25 meter. Et øyeblikks magi. Ble ikke eliteseriespiller av den grunn.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...