Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Er Geelmuyden foretrukket foran Aga?
 3. Blir spennende å se Hanche på midtstopperplass, og Tobbe i spann med Luc. Boli blir fin å sette innpå med friske bein siste halvtimen.
 4. edit: som beholdt plassen
 5. Den er jeg veldig positiv til ! Eller Julian Kristoffersen, han er også en norsk spennende spisstype, på 1,95 som rykker ned med Hobro...
 6. Today
 7. Herlig brev. Kanskje hans tur til å ta med Pål tilbake andre veien ?
 8. Herlig brev fra en fyr som åpenbart har hjerte og sjel for det han driver med. Og måtte du knokle røven ut af bukserne i Eliteserien også! Velkommen!
 9. Kult lag! Støtter å spare Boli/Demidov/Hugo. Serien må prioriteres med så tett program.
 10. Sannsynlig lagoppstilling idag: Sandberg Strømnes - Madis - Hanche - JEPPE Gyasi - Tobbe - Kassi - Bohinen Braaten - Geelmuyden https://www.budstikka.no/fotball/jeppe-moe-starter-trolig-mot-viking/259727!/
 11. Det er noen gjenkjennbare elementer her.
 12. Sånn jeg leste det så vet vi vel strengt tatt ikke noe før om 1 år
 13. Yesterday
 14. Vår venn Jokke spådde på ES at Bateau fort kunne bli erstattet med Amankwah https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/bateau-ut-gammel-brann-kjenning-kan-vaere-pa-vei-inn-i-sarpsborg-08_sto7342523/story.shtml Litt deilig å vinne den dragkampen kjenner jeg. Penger er ikke alt, spesielt ikke når valget står mellom en av de bedre forstedene til Oslo vs et høl i veien til harryhandeleldoradoet.
 15. Ikke helt riktig, dessverre. Står ikke noe om at alternativ 2 er å foretrekke. Rådmannens forslag var å gå videre med 2A, men han hadde skrevet inn en liten åpning for alternativ 1, dersom alternativ 2 ble vanskelig å realisere. Etter tilleggsforslag fra V (1A) og H/FrP (2C), står imidlertid forslag 1A, 2A og 2C alle tre som hovedsforslag, og sånn sett likt. Vi får bare fortsette å vente i spenning...
 16. Så de går uansett for en stadion med åpne sider Ala Skagerak? Eller er det fortsatt mulig med Aker følelsen? Derav også bedre akustikk?
 17. Velkommen, tror dette er knallbra for oss og skal bli knallbra for ham.
 18. Demidov gir seg jo etter sesongen, og da er det fantastisk å ha erstatteren klar allerede! Fin forsterkning i år og da, selv om det nok er andre posisjoner Jönsson heller skulle ha forsterket akkurat nå. Forrige kamp startet vi jo med fire stoppere bak: Hanche-Olsen, Demidov, Vihman og Strømnes. Hanche har dog gjort tingene sine veldig bra på back-plass i år, overraskende offensiv, leken og ikke bare sterk i duellene som man kanskje skulle forvente av en stopper. Så han kan godt få bli der en stund syns jeg (kan ta en Skjønsberg og flytte innover etterhvert når mer rutine er på plass?). Blir fint å få Moe og Hernandez tilbake i troppen - Kirk og Sun har ikke sett ut som eliteseriespillere og var de eneste forsvarerne på benken forrige kamp. Uansett - velkommen Amankwah!
 19. Jeg foreslår at presentasjonen foregår i den største MIX-kiosken på Hønefoss, i samarbeid med Leiv Vidar. Hønefoss har dessverre ingen lag i ES lenger, så jeg har stor tro på at vi vil skrape inn ganske utrolig mange nye supportere i samme slengen. Dette forslaget inneholder så mange morsomme poeng, at vaffal ikke jeg kan skjønne at det ikke blir en kommersiell innertier. Vi får se. Jeg får håpe!
 20. Dagens dummeste innlegg! Beklager, men det er det... For the record: Han trente seg opp i Tønsberg i noen måneder etter skade.
 21. Han kom gratis? Han er forresten fetter av tidligere arsenal spiller Emmanuel frimpong.
 22. Velkommen! Positiv til denne overgangen.
 23. Pølse-Mix Smiskerud må gjerne vende hjem for min del. En klassespiller i ES-målestokk, uten tvil.
 24. Velkommen! Langsiktig signering av rutine. Krysser av flere bokser allerede! Nå mangler det bare at han faktisk er god nok til å ta en plass i førsteelleveren. Ser at han i praksis spilte hele sesongen for Hobro, med unntak av to perioder hvor jeg antar han var skadet. Siste kamp for tre uker siden, så her må det være lov å håpe at vi ikke må vente til han kommer i kampform, men at han faktisk er klar fra start. Hvordan er reglene rundt spill for andrelaget fram til 1. august?
 25. 30-åringen har signert på en 2,5 års avtale med Stabæk. Det bekrefter klubben selv på sine hjemmesider. Han er tilgjengelig for spill fra og med 1. august.
 26. Vi har vel spillere som kan stå for godt med målpoeng hvis vi bare får en mer stabil midtbane? Kassi, Ola, Boli, Ronald og med Rusike, Gyasi, Herman og sikkert noen flere jeg har glemt. Vi scorer for få mål, men jeg mener det er fordi vi ikke er trygge nok med ballen, og for lett taper ballen og slipper til sjanser gjennom midtbanen. Tror veldig mye vil være løst med en gullsignering på midten. Men om vi klarer det er selvfølgelig et helt åpent spørsmål. Kanskje Yaw er et tegn på at Janne gjør som i 2005. Inn med rutine i sentrallinja, og så får talentene vokse i "fred" til de er klare å stjele showet?
 27. 30 år gamle Mix inn i klubben tror jeg kan bli noe av det Skjønsberg var for spillergruppa - hvis det er lov å nevne de to i samme setning. Jeg har bare møtt fyren en håndfull ganger da han var yngre, men allerede da fikk jeg litt Skjønsberg-vibber av væremåten hans. Jeg er positiv dersom det er aktuelt med en retur! Fantomet, har du noe inside?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...