Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Ditto. Spesielt lurer jeg på Sun og Mokhtar.
 3. Tja. Det må noen som har greie på det gjerne si noe om. Jeg syns han ser ut som det er lenge siden han gikk sulten til sengs, i tillegg til at det nok blir lenge til han kommer inn og dominerer i ES. Men, hva vet vel jeg ?
 4. Kan noen som ser på kampen skrive litt om hvem som har imponert og hvem som evt ikke har gjort det
 5. 3-2. Hvordan spiller Mokhtar?
 6. 11Spillemål Herman Geelmuyden 19 Spillemål Oscar Aga
 7. Vises denne kampen noe sted annet enn på nadderud selvfølgelig?
 8. Today
 9. De kan melde seg inn på medlem.stabaek.no.
 10. Påmeldt! Hvordan er det for ikke-medlemmer?
 11. Mye usikkerhet rundt Kassi. Først rapport om at han trener og så denne... det hadde ikke vært feil med en liten statusrapport ang skaden på stabak.no så man slipper å tolke slike rapporter. Selv om de ikke vet nøyaktig hvor lenge han vil være ute kunne det vært greit å vite hva slags skade det er snakk om... Ellers synes jeg Kirk så helt håpløs ut når han kom inn på vingen, men virket brått mer naturlig når han ble flyttet inn sentralt og er nok litt mer terrier-type. Kanskje han kunne tatt plassen mens vi venter på Kassi...
 12. Høres ikke veldig aktuell ut til B/G kampen, laget som har imponert mest hittil iår. Skal bli spennende å se om Berg velger samme løsning som mot FKH.
 13. Smålig av klubben å ikke kjøpe en gåstol!
 14. Takk til dere begge. Fikk aktivert den i går!
 15. Jeg mener på ingen måte at det er bra å tape fordi vi pleier å gjøre det. Men selv om vi var på kanten til ubrukelige i går, så blir lite bedre av å krisemaksimere situasjonen. Vi må ha 4+ poeng de neste to kampene for å ikke bli hektet helt av.. Defensive dødballer er forsatt under pari.. Kanskje på tide å bytte ut Hanche - som egentlig burde ha de fysiske forutsettningene til å være en bauta på dødball, men som det virker som sliter med konsentrasjonen. Håper Mokhtar og Ola får hver sin omgang mot Glimt. Ikke bekymret for at Mokhtar hadde en laber kamp for Blaget. Motivasjonen for å spille norsk 3 div er trolig ikke på topp for en som har spillt på betraktelig høyere nivå tidligere. Uproft? ja - Forståelig? ja..
 16. Første korte bortetur på en lørdag, vi starter festen på Bekkestua terminal kl 16 og avslutter den sent på Onkel Blaa! Meld dere på i god tid da plassene kommer til å gå fort! Avreise: 04/05/2019 16:00 Kampstart: 04/05/2019 18:00 Pris: 100 Meld deg på her!
 17. Helt enig, poenget er ikke at man skal forvente tap i enkeltkamper og synes at det er greit uansett. Poenget er at vi kommer til å ha flere kamper med for dårlig prestasjon og vi kommer til å variere. Det må vi forvente. Både mot Molde og Haugesund detter vi helt sammen når de får det første målet. Det er noe konkret vi må jobbe med - hvordan håndtere det mentalt og taktisk.
 18. Da var første cup-match for gutta trukket og vår første motstander på veien til Ullevaal er Heming. Kampstart: 17.00 Styret har besluttet at det ikke er nødvendig med busstur til denne kampen, vi reiser heller kollektivt. Reiseplan: Vi jobber også med å få til et arrangement på onkel blaa for de som ønsker og samles før avreise, bekreftelse på dette kommer litt senere.
 19. Så Kassi på Bekkestua idag. Måtte få hjelp av Gyasi når han skulle gå ned trapper og han hinket ellers.
 20. 100% enig .... og viktig med nyanser ... tapet i Haugesund bør ikke avskrives med uutholdelig letthet
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...