Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Kan ikke regne med hjelp fra andre, dette må Stabæk ordne sjæl!
 3. arni

  Akademiet

  Ser Llullaku markerer seg!
 4. Ranheim utligner. Dvs at tapet i går kan bli skjebnesvangert
 5. Lite hjelp å få i Bergen (og Haugesund). Men sterkt av Kristiansund og ikke Viking.
 6. Ranheim taper, foreløpig 2-0. Det er veldig bra for oss. Mjøndalen ligger under 4-0, dette er også viktig for oss. De hadde bedre målforskjell enn oss før denne runden, nå ligger de to mål bak. Tromsø leder 2-1. Med det er de 1 poeng foran oss med enormt mye dårligere målforskjell. La oss håpe det helvetes drittlaget fra Bergen kan klare å utligne, i det minste. LSK leder 1-0 mot FKH. Ideelt sett, og med hensyn til at vi stort sett hater fugla, så hadde vel det motsatte vært greit, men det gjør samtidig at avstanden opp til dem begge er mulig å hente inn. Men FKH er jo ekstremt ustabile. Snur oppgjøret etter å ha ligger under på Infidelity, men taper hjemme mot Ranheim og ligger under mot LSK. Kan de være i ferd med å synke ned i bunnstriden? Ingen katastrofal runde for oss, og hvis Brann unngår å tape kan det blir en helt grei runde. Ranheim, Tromsø, Sarp og Godset er vel de fire lagene det er størst mulig for at vi skal plassere bak oss, tror jeg. Kanskje Mjøndalen også?
 7. Tromsø , Lillestrøm leder imot vår vilje. Viking og Kristiansund gjør jobben
 8. KFUM leder 3-0. Alle mål og assist har kommet fra gamle blaa
 9. Thorsvedt med 2 scoringer for viking
 10. Today
 11. Moussa Njie ser ut til å ha røket akillesen.
 12. Chr.

  Akademiet

  NM G16, 1/8-finale på Nadderud nå: Stabæk 2-0 Sandefjord ved pause
 13. Ja, 2-24 er selvsagt riktig. Må innrømme at jeg sluttet å følge med på 2-2, så fikk ikke med meg de 22 siste scoringene.
 14. 2-24? Står så på NFFs sider.
 15. Gjør en veldig god figur på fotballextra nå. Digg å høre at han er veldig optimistisk med tanke på høsten. 💙
 16. Helt enig i alle disse. Det beste for oss vil være seire til favorittene - hjemmelagene - i alle 18.00-kampene. For LSK og Mjøndalen gjerne med kalassifre, slik at vi får en klar fordel i målforskjellen sammenlignet med dem. Ranheim og Tromsø er jo allerede langt bak oss på målforskjell, så der er det ikke så nøye med stortap så lenge det blir 0 poeng. Dersom alt dette går inn, klatrer vi faktisk en plass denne runden, til tross for tapet. Men sannsynligheten for at alle disse fire kampene ender med hjemmeseier er under 10 %, så sannsynligvis for to av disse 4 bortelagene mer enn 0 poeng ut av denne kampen. Godset-Sarp er vel faktisk den minst viktige kampen for oss. Det går totalt 2 eller 3 poeng til de to lagene nederst på tabellen uansett hva som skjer. Jeg har vrient for å se at noe resultat vil være veldig mye bedre enn andre resultat (vi håper jo bare at begge to forblir nede i gjørma), men uavgjort gir jo i det minste ett poeng mindre til de to lagene totalt.
 17. Og så var det straffe til oss... Bom! Fortsatt 1-2. Så scorer vi rett etter. 2-2. Slutt. Det endte 2-2.
 18. Og 1-2 på straffe. Dritt!
 19. Jeg tror et samarbeid mellom han og Toutouh vil hjelpe han. Ser ut som Toutouh er en ving som liker å spille opp andre, og gå innover selv. Han kan sette opp Jeppe til gode innleggssituasjoner slik som i går.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...