Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. Siste time
  2. Eneste rette er ny kontrakt til Piggen, med lovnad om utlån til en klubb som f.eks Start! At vi selger forsvarsspiller som har vært rangert som en av Europas største talenter, samt vært kaptein på U landslag i store perioder! Det er en falitt erklæring til de unge egenutviklede! Spesielt om han erstattes med en ca like gammel spiller fra Bærum.
  3. Det er sant det - vi produserer såpass mange talent at det ikke er rom for alle. Det kan være for mange paralleller i samme posisjon f.eks. Det kan også være spillere som pusher på og er utålmodige. Men vi må også være ærlige på at vi kunne vært bedre på å forvalte de nest beste spillerene våre. Nå jakter vi desperat offensive spillere på nivå 2 i naboland før vinduet stenger, mens vi slipper Schie til Ørn-Horten. Synes ofte vi ender med å gå over bekken etter vann.
  4. I dag
  5. Gresset er alltid grønnere på andre siden. Selvfølgelig vil det være mange spillere fra akademiet vårt som blir helt decent obos-spillere. Statistisk bør jo mange flere ende på det nivået enn på landslaget. Vi kan ikke ha kapasitet til å ha alle med det potensialet gående til de er 23. Kanskje økonomisk, men hva kan vi tilby dem sportslig? Ta Chen. Han er 22. for to sesonger siden spilte han Obos for Strømmen, før han tydeligvis fant det nødvendig å ta steget ned til 2. divisjon foran fjoråret. I år har han som bosmanspiller fått kontrakt i Sandefjord. Jeg er fristet til å si: so what? Hva med Renå Olsen? Jeg husker en diskusjon om hvordan vi ikke klarte å ta vare på. Han endte med fire år, for tre forskjellige klubber, i obos før han dessverre måtte legge opp med skade. Vi må akseptere at akademiet vårt utvikler spillere som ikke er gode nok for Eliteserien. Også er det jo et paradoks at mange her inne har fyrt løs mot spillere som Jeppe Moe, Ottesen, og Pignatel uten at det møter all verdens av kommentarer som støtter spillerne og «krever» at vi har mer tålmodighet med de unge. Så sitter man klare for å fyre løs på klubben også hvis de samme spillerne slippes videre. At Harisson og Hellan er i eliteserieklubber neste år har jeg ingen problemer med å akseptere. At vi ikke klarte å få noe ut av Vetlesen er for meg den største synden. Nå er vi på fjerde (?) og sannsynligvis siste trener som har muligheten til å ta Geelmuyden det siste steget. Det må vi få til!
  6. Vi har gjort mange bomkjøp og tulle signeringer ja. Men vi må også annerkjenne at ikke alle unge spillere kommer til å finne sin beste form hos oss. Det er helt umulig for alle klubber å få til. Noen ganger så må dem til nye steder, trenere, lagkamarater, miljø, trenings rutiner osv. Piggy er en sikkelig STB gutt, men vi må godta at det ikke har funket og han ikke har vært god nok. Stabæk og Piggy er ingen match på banen. Ønsker han masse lykke til videre! Håper du leverer varene og er på landslaget om noen år med Veum!
  7. I går
  8. For lagets skyld kan jeg leve med Pignatel ut, men om vi mister Hammy fordi man har prioritert Diabate, da vet jeg ikke hva jeg skal si. Litt som da man ikke greide å finne plass til Vetlesen på banen.
  9. Nysjefen var på Brakka på lørdag for å se minst én av kampene iaffall. Også meget godt tegn at han kjører C.P. Og Stoney 😅
  10. Ser for meg ut som om Øya ikke har aldersbestemte landskamper? Hvor mange har Piggen 40??? Isolert sett bra for Piggen at han får prøve seg et sted han får tillit. Her får han uansett ikke spille. Hva har vi nå? Cheng i SF, Lassen Harisson i Kåffa og Hellan i Brann. Det er spillere vi har gitt i fra oss. Særlig Hellan er et blodrødt eksempel på dårlig spillerlogistikk. Så utvikler vi mange spillere også. Men man må jo lure på hvor mange fler det kunne ha vært om vi hadde droppet signeringer som Lucca, Kjærrumgård, Pachonik, Nimley, Esco, Gyasi, Tao, Rubin, Agoda, Zhou, Zheng, Ovenstad, Sun, Valencic, Vihman, Kirk, Mouktar, Maatsen, Donking, Gall, Skytte, Toutouh, Khoblenko, Mesic, Kirkevold, Høyland og sikkert fler jeg har glemt. Vi har kastet bort mye penger ass… Hvem er nestemann ut? Geelmuyden? Løfter laget når han kommer inn, virker like fordømt å være bak f.eks. Diabate i køen…
  11. Øya var vel på prøvespill hos oss i februar, noen som husker noe fra han på trening?
  12. For så vidt enig. Men hvis de først skal ha inn en ny spiller (DET er jeg derimot ikke sikker på om jeg er enig i) så er det nå altså en Olav Veum foran disse ungen høyrebackene i køen. Og da gir det mer mening å heller la han være alternativ i midten enn å hente inn noe nytt der. Men altså enig i at det beste sikkert er å spare pengene... (Hvor mye penger vi bruker på en 19-åring fra Bærum er jo et annet spørsmål, så hvis de ser noe potensiale der så er det jo bedre at han utvikler det hos oss enn i Godset..)
  13. Enig, men han har nok et stykke frem til startplass hos oss. Ut i fra det jeg har sett har han dessverre ikke tatt mange nye steg over de siste årene. Sånn sett kan nok et miljøskifte være nyttig, men aller helst skulle det jo vært et utlån (gitt at han ikke var på utgående kontrakt). En av de jeg håper lykkes uansett hvor han er.
  14. Det er utrolig trist, om dette stemmer! Han er blå tvers igjennom.
  15. Kommer inn for Piggy som drar til Start, etter hva jeg har skjønt.
  16. Hvorfor? Nå har vi 3! Lokale høyrebacker som trenger spilletid?
  17. Kjipt! Hjertet sier at han må satses på. Hjernen er kanskje innom at han kan ha godt av et miljøskifte. Men at vi trenger en ny, ung stopper? Må da være bedre å hente en høyreback og la Veum være «den unge stopperen»?
  18. Piggen ut og Øya inn da… Er det en oppgradering???
  19. Se opp for Jon Haukvik Øya fra Bærum potensielt inn dørene
  20. Fra saken: - Fædrelandsvennen får opplyst, viser tre klubber i 1. divisjon konkret interesse for å hente Piggy (Står ikke noe om de to andre). - har kontrakt ut året, klubben og spiller ser på mulighet for å avslutte samarbeidet. - Stabæk er på jakt etter ny midtstopper før vinduet stenger neste onsdag. - Lander de ny midtstopper, gir de grønt lys til at Piggy kan dra. - Start var interessert i han i fjor (stod på blokken deres). - Piggy og Karadas har samme agent (Demidov).
  21. Hva skjer med Piggy? Linket til Start og Karadas som har overbevist? https://www.fvn.no/sport/start/i/9zjg6l/start-med-i-kampen-om-denne-spilleren
  22. Pignatel ønsket av Start iflg Fædrelandsvennen
  23. Gjennomgangen av alle lagene i Obos ligaen er ute nå! Anbefales om du ønsker å vite litt mer om de lagene vi møter, overganger, hvem som kjemper om opprykk osv. Perfekt oppladning før serieåpning neste uke. Hør hør!
  24. I Eliteserien er det vanskeligere å holde det gående om det går i mot. I Obos går det fint, stort sett. De andre lagene taper og gir bort såpass mange poeng at det skader ikke å avgi poeng selv her og der. Det kommer til å skje. Kun en gang de siste 10 årene har et lag på 3 plass endt med mer enn 60 poeng. Stort sett er det alt fra 49-57 poeng på 3 plass. Det gir opp mot 12-15 kamper per sesong man kan tape poeng og fortsatt rykke direkte opp (så lenge vi ikker taper mer enn 6 kamper). Så lenge vi gjør jobben Nadderud og slår lagene nedover på tabellen på bortebane så bør det holde i massevis. Jeg tror vi ender på 1 plass i år.
  25. Siste uke
  26. Cupen vises som regel gratis på nrk.tv men er ikke alltid de tidligste rundene vises, spesielt når ikke man er i eliteserien
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...