Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. Siste time
  2. https://www.budstikka.no/gi-folket-brod-og-sirkus-eller-bare-sirkus/o/5-55-1688026 feilinformasjon og negativ vinkling via budstikka fortsetter!
  3. I dag
  4. Ble fort påmeldt. Enda ikke bestemt om det blir buss tur retur eller sove over i byen fra fredagen
  5. Det burde vært en større grad av utjevning i den tildelingen.
  6. https://www.vg.no/sport/fotball/i/3Er7zd/fotball-oasen-i-holmenkollen Latterlig at Julian Madsen prøver å fremstille Stabæk som Poachers. Flere av gutta fra mitt lag i barneskolealder på Heming var blitt plukket fra Ready og andre nærliggende klubber. (og ja, han innrømmer det selv også nederst i saken)
  7. Ny bortekamp, og viktig å få med tre poeng om man skal henge med på øvre halvdel: https://www.stabak.no/lag/kvinner/nyheter/2404-abj-ts-stb-pre
  8. Fordelingsmodellen til NTF gjør at de resultatmessig beste lagene får mest av mediepenga. Burde det ikke vært motsatt?
  9. Heinz er kun ketchup for meg. Når det gjelder sennep er Grønbergs en god #1 med Bergbys på en klar nr 2, for det skal jo være plastflaske ved bruk i kiosk!
  10. For å være litt kontrær, Idun Grov er veldig mye bedre enn Heinz.
  11. Verdens beste sennep? En helt grei ketchup.
  12. Til uka så ønsker vi masse spm! så dytt dem inn her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLjB3pPvOkRCwudg1eshYH0sl83lU6smNM1VaEdtnBSJIfAg/viewform?usp=send_form
  13. Det må vi gjøre ja. Kan ha noe med at «Matbloggen» ikke var på kampen mot Bryne. 😅
  14. Enda en deilig episode 👍. Hva om Shashlik flytter inn på nye Nadderud? Forøvrig må det kommenteres at på Bryne kampen var det Idun sennep og ketchup i kiosken. Skandale!
  15. Klager ikke over det som bygges men veien frem til avgjørelse. Diskusjon om bruk av skattepenger får vi ta et annet sted, men at det brukes noe til å erstatte falleferdige idresttsannlegg er definitivt på den rette siden
  16. Du ser jo på billettstatusen der at alle 100 har kjøpt billett
  17. Her er gårsdagens episode! Vi fikk snakka en del rundt seieren på Intility, tapet på Koteng, ringte @Torresog snakka om budstikka sitt forhold til Stabæk, bortedrakten, lytterspørsmål og mye annet rart. https://spotify.link/q8ncYSXQUIb
  18. De har høye nok tanker om seg selv i alle fall, men hvor er hjemmepublikum?
  19. Bærum fyrer litt opp https://x.com/Baerum_SK/status/1780996249102991824
  20. I går
  21. Slutt nå! Kommunen bygger en ny flott stadion til oss, vi kan virkelig ikke klage over bruken av skattebetalernes penger når det gjelder nye Nadderud!
  22. I overkant nøkterne. Den rikeste kommunen i verdens rikeste land krangler om knapper og glansbilder når det skal bygges.
  23. Ingen skal si at vi ikke er nøkterne på Nye Nadderud stadion
  24. Atleten og jeg flyr opp fredag og leker sivilister frem til lørdag. Deretter blir det på med Stabæk-effekter og rall på pub. Flyr hjem søndag.
  25. Herlig episode! 🤩 Tar et lite opprop for de som hørte podcasten i dag. Send meg en melding hvis du kan bli med på dugnaden mandag 29/4 kl. 16:30 💪🏻
  26. Granateplesaus, det stemmer, på en såkalt prikk.
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...