Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 09/15/2019 in all areas

 1. 37 likes
  I følge folk som har greie på det, blir Jonathan Tortol Lumanza nå kjørt hardere på kondisjon og fysikk enn noensinne i sitt liv. Tor Østhagen pisker ham og løper med ham på mølla til han stuper. Når Lumanza kommer tilbake, skal det være i en ny (dvs god, gammel) utgave av seg selv. Blir glad av å høre sånt.
 2. 32 likes
  Eliteserien: Rød sone: Ingen. Gul sone: Brann, Kristiansund, Lillestrøm, Odd, Rosenborg, Strømsgodset, Tromsø, Viking, Vålerenga. Grønn sone: Bodø/Glimt, Haugesund, Mjøndalen, Molde, Ranheim, Sarpsborg, Stabæk https://www.vg.no/sport/fotball/i/kJ1mrA/obos-klubber-sliter-fem-i-roed-sone?utm_source=vgfront&utm_content=row-6
 3. 25 likes
  Liker ikke å kritisere andre på forumet, men forbanna svakt å klage etter denne kampen. De første 46 minuttene skaper Viking absolutt ingen ting. Så går det litt tomt de siste 20, det er ikke bra. Men dette skjer med Demidov, Lumanza, Ola, Junker og Totto ute. Får vi et par-tre av dem i gang i løpet av landslagspausen blir det bra.
 4. 20 likes
  1-3 Braaten (89) slutt
 5. 15 likes
  For ikke å snakke om at vi til enhver tid burde ha minst én islending på banen. Alt annet er å spytte på klubbens tradisjoner.
 6. 11 likes
  https://video.eurosport.no/fotball/sjekk-tallene-slik-har-jonsson-har-forvandlet-stabaek_vid1247165/video.shtml
 7. 9 likes
  Må si meg enig med Ace. Drit i fyren.
 8. 8 likes
  Kommenatoren til Eurosport sa vel at Kassi sliter med småskader, og at han derfor matches forsiktig! En ting som er verd å merke seg idag, Ronald Hernandez! Han spilte tøft mot Tripic tidlig i kampen, og tok han helt ut av rytmen! En spiller som er en av de skapende kreftene i Viking laget, det er en utrolig viktig og bra prestasjon! Mot AAfk i cupen styrte han alt som foregikk i angrep, frem til Ståle Sæthre(tidligere Stb) ble flyttet ut på høyre back! Imponerende av Ronald
 9. 7 likes
  Ja med VAR hadde den nok gått inn 😁
 10. 7 likes
  Er nok ikke klar for å starte kamper ennå, men herregud for et fyrverkeri han kommer inn med. Fast innbytter ca. 65 min? Den innsatsen han legger ned smitter jo noe voldsomt - selv om det selvfølgelig er en smule overtenning når han prøver (og klarer) å få hele Moldebenken til å løfte på rævva.
 11. 6 likes
  Hvor jævla vanskelig kan det være å øve seg til å bli god på å ta straffer? Det er den mest standardiserte hendelsene i en fotballkamp. Ingen andre utespillere er involvert. Det du prøver å treffe har alltid nøyaktig samme størrelse, og du har alltid nøyaktig samme avstand fra ballen til målet. Den eneste variabelen du ikke har kontroll på er keeper, men godt satte straffer gjør det tilnærmet umulig for keeper å redde. Da er det bare å stelle seg opp, gjerne foran et tomt mål, og øve. Igjen og igjen. Innimellom selvfølgelig også med en keeper tilstede, for å bli vant til den situasjonen. Hardt ute ved stolpen, helst langs bakken eller ganske høyt er omtrent umuig å redde. Jeg er med på at man blir mer stressa av situasjonen i en (kanskje) kampavgjørende situasjon foran 3.000 eller 10.000 på tribunen og alle lagkameratene som inderlig håper du lykkes med dette ene sparket. Men stress kan reduseres ved rutine, ved at dette er noe man oppfatter som enkelt ("skal bare gjøre det samme som jeg har gjort en million ganger på trening"), ved selvtillit, med andre ord. Kan noen som har litt mer erfaring enn tribune-Geir forklare hvorfor det skal være så komplett umulig å få opp en anstendig straffeskytter som scorer 4 av 5 ganger eller oftere?
 12. 5 likes
  Gi en grønn arm for miljøet - passer jo enda bedre nå.
 13. 5 likes
  Er det Drøbaks egen Jamie Vardy vi har fått tak i? Elsker innstillingen.
 14. 5 likes
  Enorm innsats (og en del flaks) på slutten for å holde ut. Fortjent seier alt i alt. Vi er det klart beste laget i 1. omgang. Men ha Brauti i mål neste gang...
 15. 5 likes
 16. 5 likes
  Herregud for en kamp. Puls i 200. Et MEGET sterkt bortepoeng - tross alt!
 17. 4 likes
  Om Ohi i det hele tatt fikk noen medietrening vil jeg gjerne møte vedkommende som stod for den.
 18. 4 likes
  Bare vent. Ny moro venter. Tenker vi beholder faenskap en stund til for å være sikre
 19. 4 likes
  Evt kan man se positivt på det - Ranheim kunne vært i ryggen på oss (2 poeng bak) hvis Godset-kampen hadde endt med motsatt resultat. At S08 vant i dag betyr at VIF tapte og er innen rekkevidde for oss (3 poeng opp). Det vil helst gå godt:)
 20. 4 likes
  Kan ikke si jeg synes dommeren har vært utpreget MOT Stabæk i dag?
 21. 4 likes
  Godt å se Ola jobbe for å dra tråden sin over på riktig fokus 🙂 Første høsten han hadde med innhopp var han effektiv på tap-ins. Godt å se han tilbake som målsnik. Med selvtilliten tilbake kan det bli en riktig så bra høst.
 22. 3 likes
  Det er vel egentlig et kompliment - viser at det funker. Hvis han er så opptatt av å være sympatisk kan han jo starte med den oppsamlingsplassen for fotballens søppel som hans egen spillestall er. Filming og grisespill er vel heller ikke sympatisk, Bjarne?
 23. 3 likes
  Han som har eliteseriens mest usympatiske spillere i tripic og høiland må da være godt vandt?
 24. 3 likes
  Franck Boli fra start i Europa ligaen idag mot Ludogorets. Blir fort hat trick dette
 25. 3 likes
  Vi kan nok være trygge på at JJ og gutta ikke får ødelagt nattesøvnen av resultatet i den kampen, verken ene eller andre veien. Men jeg forstår ikke hvorfor alle skal være så opptatt av at så lenge vi kan rykke ned, kan vi ikke også håpe på en best mulig tabellplassering. Alle er vel enig i at det viktigste er hvordan vi gjør det. Og at det så er mest viktig hvoran Godset o.l. gjør det. Hvorfor er det så viktig å ikke kunne håpe at seier mot Viking tar oss til 8. plass (ok, målforskjellen blir nok uansett for dårlig) i stedet for 9.?
 26. 3 likes
  Bortsett fra dette med at det alltid er gøy når Rosenborg taper, kanskje spesielt mot Hornelands gamle lag, så må det selvsagt være en fordel for oss at laget vi potensielt konkurrerer med taper. Selv med feks 0-1 på Nadderud vil storseier til Rosenborg gjøre at bare er en knallrunde fra å gå forbi Haugesund. Mange bryr seg ikke om vi blir nummer 13 eller 8. Jeg heller mot at 8 høres best ut.
 27. 3 likes
  vi er kun 3 poeng bak Haugesund som innehar den siste plassen på øvre halvdel. I høyeste grad relevant. At man ikke vil at RBK skal ta medalje er en helt annen diskusjon
 28. 3 likes
  Obs, postet visst i feil tråd tidligere i dag 🤪 Det var vanskelig å se start 11 på treningen i går fordi de rullerte litt, men tror vi ser dette laget. Hernadez Jaw Hanche Jeppe Ola Emil Skytten Toutouh Junker Kinoshita Med evt Hugo, Askildsen, Oliver og Braaten som innbyttere. Lumanza, Kassi og Demidov så jeg ikke. Skytte så frisk ut.
 29. 3 likes
  Spilte seg opp utover kampen. Var nok litt rusten når han kom til oss men har noe på gang nå.
 30. 3 likes
  Én ting er sikkert: Det er ihvertfall ikke kjedelig å være Stabæksupporter om dagen! Mye mer positivt enn negativt å ta med seg fra denne kampen.
 31. 3 likes
  Sliter du med usikkerhet? Morsom hersketeknikk i første setning og gitt!
 32. 3 likes
  Helt klart oppnåelig å selge på 100mill innen 2024, men å stille med 11 egenutviklede spillere mot Ajax om under 4 år, eller klare det i det hele tatt mot et lag i eliteserien den sesongen er helt urealistisk. For skal også selge unna noen av disse spillerne for å nå nevnt mål på salg. Og dette skal skje med en klubb som henter ca 10 spillere i året til troppen for å klare seg i serien?. Vi trenger fort 5 spillere eller fler i året som klarer nivået og spiller seg inn på alaget for å klare denne målsetningen. Men målet er vel oppnåelig hvis man ikke tar hensyn til den sportslige kvaliteten... Fine visjoner og mål for en emisjon, men kanskje på tide med å justere eller forandre målene litt ? ( jeg er fan a hårete mål, men gjerne også at de er noe realistiske..)
 33. 3 likes
  Toni er ikke mer kanarifugl enn at han er venner med flere av oss på FB og stadig liker våre oppdateringer der. Det store spørsmålet er kanskje hvilken appetitt brakka har på kameler😉.
 34. 3 likes
  Med tanke på neste sesong uansett hvilket nivå det skulle være på hjelper det på selvtilliten å vinne kamper. Og vi tok to poeng og scoret to på første tretten kamper. Nå har vi syv på siste tre, og scoret syv på de så tre. Vi har prestert å score fem mål på rad på hodet, og siste fem målene har kommet etter dødball! Lyn møter Klepp, mens Ørn møter Vålerenga. Med seier mot Kolbotn vil vi plutselig ha skjebnen i egne hender! Vi har noen tøffe kamper igjen, og mitt best case er at vi sikrer kvalik på målforskjell. Men vi skal ikke undervurdere det å få selvtillit, som de siste kampene har gitt oss.
 35. 3 likes
  Jeg er 100% enig i at vi må sikre oss at vi får betalt, som jeg skrev i Olas tråd. Jeg innser også hvor vanskelig det er, at dette skjer hver gang. Det er masse hensyn, masse x-faktorer, hvor timing, kanskje er den viktigste, og vanskeligste, for alle. Hva er viktigst, for hvem, på hvilket tidspunkt. Dette kan forandre seg fra måned til måned, vil jeg tro. Økonomi, form, styrke på tropp, skader, trener, klubbledelse, ++. Jeg tror kanskje ikke vi er mer utsatt for "me, myself and I", enn andre. Jeg tror heller at det er visse mekanismer som slår inn, når vi snakker om de aller største talentene. Først og fremst, så vil jeg tro det er deres egne ambisjoner og drive, som kanskje er større enn andres. Egoet er latent. Andre ting som slår til, er vel hvor ofte de hører at de er best, og at de bør komme seg ut, og til større klubber. Det vil jeg tro forandrer deres forhold til nuet. At de også får agenttyper, som har helt egen agenda, og som kun tenker spiller og seg selv, hjelper nok heller ikke klubben. Store talenter som stikker av uten å legge igjen penger, vil jeg tro VIF, RBK, Brann, Molde, Strømsgodset, og andre, også opplever. Det svir kanskje bare enda mer for oss, som har mindre ressurser, når oppsiden forsvinner? Da svir det også ekstra for oss fans som følger disse gutta med et halvt øye, med håp om at vi skal få opp enda flere spennende spillere på a-laget. Men klart, hvis Geelmuyden, Arnstad og Pignatel, alle forsvinner uten å bli solgt, så er nærmer det seg kanskje en trend?
 36. 3 likes
  Geelmuyden er et stort talent for oss, men for PSV finnes det garantert flere like store talenter på samme nivå i hele verden de kan vurdere å hente, noen tom yngre. Så hvofor de ikke ønsker å betale for mye er lett å forstå, sett med deres øyne.
 37. 2 likes
  Eh, du har fått med deg at Viking kom hit med fire strake seire? 08 burde derimot ha slått
 38. 2 likes
  Jævlig spent på hvor mange kamper Joachim Jonsson så av for eksempel 02/03 sesongen
 39. 2 likes
  Hoveddelene: De har kjørt kampene 50000 ganger, men sier ikke noe om hvordan sannsynlighetene pr kamp er satt. Forskjellen på 5000 og 50000 simuleringer er marginal. Sjansene for gull: Sannsynlighet for førsteplass, ifølge Norsk Regnesentral: Molde – 84,8 prosent Bodø/Glimt – 12,0 prosent Odd – 2,8 prosent Rosenborg – 0,1 prosent Sannsynlighet for direkte nedrykk, ifølge Norsk Regnesentral: Sarpsborg – 41,9 prosent (*39) Strømsgodset – 39,6 prosent (*34) Ranheim – 36,8 prosent (*48) Mjøndalen – 35,9 prosent (*40) Tromsø – 33,6 prosent (*30) Stabæk – 6,5 prosent (*6) Lillestrøm – 3,8 prosent (*3) Vålerenga – 0,8 prosent (*0) Haugesund – 0,7 prosent (*0) Jeg har oppdatert litt sannsynligheter i modellen som brukes her på siden. Odds fra U**bet er brukt for de neste to rundene, deretter igjen basert på styrkeforhold. Generelt er regnesentralen litt mer positive til Glimt enn meg. Det kommer selvfølgelig av at de vurderer enkeltkampene annerledes. Sannsynligvis vektlegger de årets sesong mer. Der Molde og Glimt har vært omtrent jevngode, vil jeg likevel holde Molde som en større favoritt enn Glimt dersom de skal spille hjemme mot samme motstander. Et eksempel på dette er Ranheim-Sarpsborg. Her er det de to nederste lagene som møtes. Begge har 1 seier de siste 8 kampene. Sarpsborg har hanket inn en uavgjort mer enn Ranheim. Sarpsborg har ikke vunnet en eneste bortkamp så langt i år. Så basert på dette vil nok Ranheim være favoritt. Bookmakeren, og jeg, mener likevel at Sarpsborg er en knapp favoritt. Jeg tror altså at det vil være sånne forskjeller i vurderingene. For nedrykk har jeg lagt inn tallene fra min siste simulering i parentes i sitatet over. Generelet er det veldig likt. Den store taperen i min modell er Ranheim. Ranheim Sarpsborg 08 34 % 27 % 39 % Ranheim Odd 29 % 25 % 46 % Ranheim Stabæk 36 % 28 % 36 % Ranheim Lillestrøm 36 % 28 % 36 % Tromsø Ranheim 50 % 25 % 25 % Mjøndalen Ranheim 50 % 25 % 25 % Rosenborg Ranheim 50 % 25 % 25 % Basert på disse tallene og generell vurdering kan jeg ikke se for meg at jeg har vært for snill med dem. For eksempel ser jeg nå at, basert på U**bets odds, så er både LSK og Stabæk mindre favoritt i Trondheim enn det Sarpsborg er. Det virker ikke helt riktig. Å gi dem 25% sjanse på Lerkendal er også snilt, men her har jeg rett og slett lagt inn kombinasjonen siste runde, europacup og et Rosenborg som kanskje ikke har noe å spille for. Snarere tvert i mot...
 40. 2 likes
  Får da massivt med skryt i KBK, så det kan da ikke være så ille.
 41. 2 likes
  Ok dommer: - når lista er lagt på å stoppe spillet fordi Utvik har litt vondt i skulderen forventer jeg at du blåser av Sarpsborg når en Stabækspiller har litt vondt også
 42. 2 likes
  Eller hele fire poeng til nedrykk. Er glasset halvfullt eller halvtomt?
 43. 2 likes
  Det er jo det han skriver. Men at du ved å regne deg frem til at vi var best i 18 ved å ta 19 og justere for endringen fra sist. Poenget er uansett det samme. Vi må jo tørre å slå oss på brystet og skryte når vi er best. Hvordan skal man skape noe entusiasme hvis man bare snakker om det som ikke er bra? Det får være grenser for hvor sterkt janteloven skal stå i Norge. I annerledesklubben Stabæk skal vi uansett ikke la oss begrense av sånt tull.
 44. 2 likes
  Vålerenga lar Näsberg, Borchgrevink og Nakkim råtne på benk og tribune mens Kantstrup, Juarez, Adekugbe mfl klovner rundt på banen. La oss håpe de fortsetter slik litt til. Hjelper ikke med Norges beste akademi når de beste spillerne derfra kan hentes fra Grorud etter et par år.
 45. 2 likes
  Stabæk ønsker Jönsson med videre – skal snakkes i oktober • Budstikka www.budstikka.no Bodø/Glimt – Stabæk 3–3 (1–2) Da Jan Jönsson overtok som Stabæk-trener i sommer, skrev han under en avtale ut sesongen. Gulltreneren har løftet Stabæk på tabellen. – Det er ingen tvil om at Stabæk ønsker å ha med Jan Jönsson videre, konstaterer daglig leder Jon Tunold. Han sier Jönssons comeback i Stabæk har blitt akkurat så bra som klubbledelsen håpet. – En ting er det sportslige, men «Janne» er en person som også tilfører hele miljøet mye. Vi er en liten klubb som er avhengig av at alle trekker i samme retning. Han er virkelig en mann som ser helheten, skryter Tunold. 105 dager som sjef Om tre uker er neste landslagspause. Jan Jönsson har skissert at det er et godt tidspunkt å snakke sammen om neste år. Han sier han ikke har tenkt så mye i de baner så langt. – Hver uke har vært viktig for å forberede oss til neste kamp. Nå er det et kjør igjen. Vi holder veldig fokus på treningsuker og prøver å være effektive og se muligheter for neste kamp. Jönsson sier han visste han kom til en klubb med hyggelige folk. Han trives med spillergruppen, støtteapparatet og opplever støtte fra tribunen. – Det er veldig bra. Så vet vi mer om fremtiden om en måned. Under søndagens kamp mot Bodø/Glimt var det 105 dager siden Jan Jönsson overtok som Stabæk-sjef. Han sier han har opplevd at utskiftninger i spillergruppen har preget tiden, og mener Stabæk har blitt bedre både i forsvar og angrep, og at de har blitt et bedre lag. Det ble voldsom dramatikk i søndagens bortekamp mot Bodø/Glimt. – Altfor dramatisk, sukket Stabæks midtstopper Yaw Amankwah til Eurosport etter to mål på overtid. – Vi gikk opp i ledelsen, da skal vi klare å stenge det av. Vi var for opptatte av å feire målet vårt. Nå føles det bittert, Marerittåpning Håkon Evjen sendte hjemmelaget i ledelsen allerede etter fire minutters spill. Etter en halv times spill kom Kasper Junker frem på venstrekanten. Han slo et flatt innlegg til Ola Brynhildsen som satte inn 1–1 for Stabæk. Tre minutter før pause fikk Stabæk straffespark da dommer Svein Oddvar Moen dømte hands på Patrick Berg. Emil Bohinen satte straffesparket sikkert i mål. 2. omgang ble en forsvarskamp for Stabæk. Åtte minutter før slutt fikk hjemmelaget straffespark da Zinckernagel gikk i bakken. Amor Layouni scoret 2–2. Ett minutt på overtid sendte Stabæk mange spillere i angrep. Luc Kassi tråklet seg fri og satte ballen i mål fra 16 meter. Men Stabæk beholdt bare ledelsen et drøyt minutt. Hjemmelaget fikk corner tre minutter på overtid og Ulrik Saltnes utlignet til 3–3. – Tapte to poeng – Nå føles det utrolig skuffende, sa Yaw Amankwah til Eurosport. Målscorer Luc Kassi var enig med Amankwah om at Stabæk-laget ikke var fokusert nok da de gikk opp til 3–2. Trener Jan Jönsson sa til Eurosport at uavgjort mot Bodø/Glimt på bortebane i utgangspunktet ikke er så galt. – Men akkurat nå kjennes det som vi tapte to poeng, sa Jönsson.
 46. 2 likes
  Artig kamp. Kjedelig resultat. Savnet noen gode pasninger til Junker. Hugo kunne gjerne spilt.
 47. 2 likes
  Burde ha vunnet - selv om det ikke hadde vært fortjent. Rar match.
 48. 2 likes
  Utrolig billig straffe men vi tar imot for en gangs skyld.
 49. 2 likes
  Sandberg Hanche Yah Demidov Moe Bohinen Lumanza Skytte Toutouh Brynhildsen Junker Benk: Ulla Hernandez Kassi Kosuke Edvardsen Vetlesen Pignatel
 50. 1 like
  Under + på RomsdalsBudstikke....
×
×
 • Create New...