Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 06/03/2020 in all areas

 1. 57 likes
  Om taklingen på OB: «Det var skrevet i stein. Jeg bomma med vilje» legende!
 2. 48 likes
 3. 40 likes
  Kan følge opp denne med å sammenligne med våre motstandere: Eliteseriekamper siden forrige tap: 11: STABÆK 10 9 8 7: Molde 6 5 4: Godset, 3050 3: KBK, Brann 2: Glimt 1: FKH, Odd, Viking, AaFK 0: Start, Sandefjord, VIF, RBK, Sarp med forbehold om tellefeil...
 4. 40 likes
  Jeg var på treninga i dag også, ikke for elitelagene, men for akademigutta på Stabæk 09, 07 og 06. Fikk en lang og god prat med Bjørn Helge Riise. Han var rimelig offensiv, for å si det sånn. Blant høydepunktene jeg festet meg ved: - Kvaliteten på årgangene blir bedre og bedre. Vi har aldri hatt et ti- elleveårslag med de kvalitetene som gutter 2009 i dag. Mange av dem spiller både én og to årganger opp, og ifølge Riise er den største utfordringen å finne riktig motstand. I serien vinner de 12 - 0 og det er grenser for hvor mange år "opp" man kan spille uten at fysikken slår ut ferdighetene. Dette gjelder i alle årganger, faktisk - å vekte motstand og jevnbyrdighet. Derfor prioriteter vi i alle årganger å delta på cuper i utlandet, der vi får målt krefter med de beste lagene i Europa med samme alder på spillerne som hos oss. - Jeg er en hund etter NAVN. Jeg vil ha navn på målscorere og gjerne startoppstillingen hver gang det postes fra seriekamper for akademilagene, så jeg og vi kan følge dem på veien til A-laget og salg til Manchester City. Helst ikke bare fornavn, forøvrig. "Christian la på til 3-0" holder ikke, vi må ha fulle navn! Så i dag presset jeg stakkars Riise steintøft for å få noen navn; ikke nødvendigvis de beste av de beste, men noen som skiller seg ut. Han var, heldigvis, mest opptatt av lagene og av det generelle nivået. Han karakteriserer det som SKYHØYT. Jeg fikk noen navn, men husker særlig to; ikke fordi de er best av de beste, men fordi de ikke heter Emil, Sebastian eller Oskar: De heter Amir og Suleiman. Amir har vi hørt om lenge, han blir visst bare bedre og bedre. Kontrakten er klar for signering den dagen han fyller 15. Suleiman er en teknisk begavelse, men først og fremst ekstremt fotball-KLOK. Det fineste Bjørn Helge Riise kan si om en unggutt, er at han er fotball-klok. Gjør riktige valg, ser åpninger, spiller dem rundt seg gode og har ekstreme egne ferdigheter. - Jeg hadde lyst til å stå langs gjerde til treninga var over, men det sto to ufattelig vakre mødre der, så jeg følte at jeg måtte gå før det ble for påfallende at jeg snakket så lenge med dem. Mange grunner til å se akademilagene trene, med andre ord. En av dem var der med mannen sin, så jeg dro til Samson på Bekkestua og tok en toast for å få det hele på avstand..
 5. 40 likes
  💙 https://www.stabak.no/nyheter/kapteinen-forlenger
 6. 38 likes
  Denne gutten fortjener MYE kudos. Det er ikke lenge siden han ble gjort til kaptein. Mange hadde bukket under det presset det innebærer å være kaptein i så ung alder. En knalltøff start på den nye tilværelsen endte nesten med benking, men ble reddet av en skade på Moe. (Mulig jeg husker feil her) Uansett er det forbilledlig hvordan du har håndtert motgang og hvordan du nå håndterer suksess. En verdig kaptein vi antageligvis må slippe alt for tidlig.
 7. 37 likes
  Laget som kjøres i dag Sanberg Solheim Hanche Yaw Vogt Hansen Bo Lumanza Hugo Kassi Oliver
 8. 36 likes
  For en spiller! Jager motstander kontinuerlig, vinner dueller langs bakken, vinner dueller i lufta, avverger sjanser i mot, skaper sjanser for, og er en konstant trussel for motstander.
 9. 36 likes
  De som drar på kamp bør også virkelig fortelle linjemann hvor rævva han er.
 10. 34 likes
  Sannsynligvis tilbake i trening i morgen.
 11. 34 likes
  Er det ikke på tide at det blåses liv i ss.no ?
 12. 33 likes
  Ola kom inn som innbytter for Molde mot KBK. Bruker tiden på å drite seg ut på overtid med åpent mål. Påfølgende kontring ender i straffe til KBK og 2 poeng tapt. Karma!
 13. 32 likes
  Jeg skjønner at veldig mange er lei av Kino, men det blir gjentatt gang på gang. Vi skjønner det, men begynner å bli veldig lei av å lese det hele tiden. Husk at han er Stabæk spiller og prøver sitt beste. Vi får bare vente til Maatsen er spilleklar.
 14. 32 likes
  Hanche på rundens lag i VG for andre uken på rad Forsvar: ANDREAS HANCHE–OLSEN, Stabæk, 7 poeng Banens beste i de siste to kampene. Sammen med resten av Stabæk-forsvaret hadde han full kontroll defensivt, og han stanget inn ledermålet på kraftfullt vis fra en corner.
 15. 32 likes
  Daniel Braaten klar for Skeid. Morro for han å avslutte der
 16. 27 likes
  Kan ikke få gitt nok ros til gutta fra Akademiet. Hanche, Emil, Hugo m.fl. er bare helt fantastiske. Måten de trøkker til, løper, presser og gir alt både på og utenfor banen er uvurderlig, og klubbmodellen og trenerne skal ha mye av æren for det. Det er disse gutta som bærer laget om dagen, og måtte det fortsette slik gjennom MANGE generasjoner! Jeg gleder meg til å følge nevnte karer i utlandet, og se Piggy, Vogt og Lundal ta opp arven. "Stolt av å være Stabækgutt" er virkelig implementert fra barnsben av både på tribune og gress, og det er herlig å se!
 17. 27 likes
  Kan gratulere Thorsby med første mål i Serie A, og det borte mot Inter!
 18. 27 likes
  Vi har ikke Fagermo som trener. Det er ekstremt positivt!
 19. 27 likes
  Synes lyden fra publikum på Nadderud var OK i dag faktisk. Men siden vi ikke har trommer, burde kanskje Slum stille med trompet neste hjemmekamp?
 20. 27 likes
  Jeg var på treninga i dag - på en perfekt Nadderudmatte og med to 11'ere i kamp for å drille formasjoner til Mjøndalen-kampen. De med blaa trøyer i dag er nok nærmest start-11'eren, men det er mye talent utpå der så det blir helt sikkert mange sjanser for de som hadde hvite trøyer. Be Blaa var Markus Sandberg Mads Solheim, Yaw Amakwah, Andreas Hanche Olsen, Peder Vogt Oliver Edvardsen, Tortol Lumanza, Emil Bohinen og Hugo Vetlesen Fitim Azemi (Romain Gall), Konuke Kinoshita Blant "de hvite" var Lundal, Isaksen, Donkin, Pignatel, Kassi, Normann Hansen, Cheng, "den svenske backen" og noen flere jeg ikke har fullt koll på, men som jeg snart skal få 😉 Treningen handlet først om drilling av oppspill bakfra på møtende spiss, presist legg tilbake til sentral midtbanespiller, ut på kant og avslutning. "Kampen" holdt høyt nivå både i intensitet og spill. Janne drev på dem med rop og retningslinjer i hele økta, som jeg syntes så bra ut. Kassi har hatt en liten skade, men deltok for fullt i dag - og som dere vet, det sier ikke så rent lite. Mulig han starter på benken på tirsdag fordi han har hatt en liten skade og ikke vært med for fullt på treningene før i dag, men han er nok "egentlig" spilleklar på tirsdag, kanskje avhengig av hvordan han ser ut på treningene frem til matchen. Nå er det jo tre dager mellom hver kamp i noen måneder fremover, så ingen grunn til å ta unødige sjanser. Snakket med Bjarmann om spiss, og de som tror at vi ikke er på spissjakt må tro om igjen. Utfordringen er pengene, ettersom en spiss som leverer 12-14 mål har enda høyere kilopris enn en Dry Aged Angus entrecôte på Høvikveien Kjøtt og Kolonial. Det letes, klubber og agenter kontaktes og vi er på hugget, men Torgeir opplever at det er litt ekstra vanskelig nå fordi det er et underlig vindu fra 1. til 30. juni om jeg har forstått det riktig. Syns Azemi viste litt mer takter og "edge" i dag enn på lenge. Kinoshita trekker ofte ut på venstre når vi nærmer oss 16-meteren og er ikke alltid godt nok plassert foran kassa. Belsvik tegner og forklarer så dette kommer seg. Fy fader som jeg gleder meg!
 21. 27 likes
 22. 26 likes
  Forteller meg at han tror d skal gå fint med smellen, og at han håper å være tilbake på søndag.
 23. 25 likes
  Hanche i intervju etter kampen om spørsmål på taklingen på Bryhildsen: Den der er skrevet i stein og bommet på taklingen med vilje.
 24. 25 likes
 25. 25 likes
  Stabæk supportere finnes over alt - også i Polen🙂: Two days before kick-off I'd like to wish you and Stabæk all the best and good luck during the season. Funny thing is, that in the "corona times" Stabæk was well-known in Poland because of the press conference wtih "robots". It's one of the most popular sport page in Poland, look: https://www.sport.pl/pilka/7,173971,25877170,konferencja-z-przyszlosci-w-klubie-pilkarskim-jak-w-filmie.html Funny thing number two is that for the first time Eliteserien will be broadcasted in polish Eurosport. I'll definately going to watch Stabæk against Vålerenga, mark my word!
 26. 24 likes
  Deltar på treningen i dag.
 27. 24 likes
  Vi har nå 11 kamper på rad uten tap. Rekorden i moderne tid fra 2007 og 2007-2008 på 12 skal slås.
 28. 24 likes
  Så enig. At de ikke har tid til å levere ut en kamptropp dagen før en match er tilgitt når man leverer artikler som denne https://www.stabak.no/nyheter/alexander-cooper-historien Et stykk fantastisk kontinuitetsbærer!
 29. 23 likes
  Gammel blaa årgang-temakamp i Trondheim nå. Meling utvist. Anders Trondsen assist på RBK-utligningen. Så slo Hedenstad frispark som Trondsen scora på. Og så utligna jammen meg Junker, og hadde målgivende bare minutter etter.
 30. 23 likes
  Luc spilte tilnærmet spiss etter at Dio dro i 2015. Scoret da 7 på siste 10. Jeg tror Luc er en fremragende spiss.
 31. 23 likes
  Kom til Norge forrige torsdag. Sitter i karantene.
 32. 21 likes
  Dette er bildet er det bare å nyte. Å ja, 6 sek etter dette har KBK fått straffe
 33. 21 likes
  Plukket frem noen situasjoner fra de første 15 minuttene fra kampen i går. For den som er interessert!15 minutter analyse.pdf
 34. 21 likes
  På Eurosport i kveld 23:30 legenden MMS
 35. 21 likes
  Jeg har alltid hatt kullsviertro på at Filip Valencic kan bli en nøkkelspiller i Stabæk. Han falt i unåde hos Henning Berg, ble knapt brukt og ville bort - naturlig nok. Under Janne fikk han spilletid og var nøkkelen til 3-1 mot Viking senhøstes. Våren har vært rotete med skader og karantene i Slovenia, men nå er han endelig her. Han er mannen vi har manglet! Med en firer på midten som p.t. består av Lumanza, Bohinen, Vetlesen og Kassi og med Filip med som hengende spiss i mellomrommet, har vi allerede mange mål i 11'eren: 4 på Lumanza, 6 på Bohinen, tosifra på Kassi og 8 på Valencic, 3-4 på Vetlesen og så nærmere vi oss 35 goaler. Så scorer Oliver 4, Hancke 2, Mads Solheim 2 og Yaw 1. Da gjenstår det bare at Kinoshita og Azemi tilsammen klarer å sette ti, så tar vi medaljen vår. Vi slipper jo inn max ett pr kamp. Valencic kommer til å bli assistkongen i sesongen 2020 i Stabæk. Han kan ta inn kula, vende opp, gå av et ledd sig frispille kanter og spisser, samt score jevnt og trutt selv. Dette er en stor dag!!!! Husk at jeg sa det først.
 36. 20 likes
  For en forbanna pissdiskusjon. "Alle" må ha forstått hva innlegget prøvde å si. Å prøve å stemple innlegget som grumsete for gå i seg selv.
 37. 20 likes
  Alle 3 ser ut til å starte på søndag
 38. 20 likes
  Liten avsporing. Det fantes faktisk en dommer ved navn Knut Stunner som var kapabel til å dømme mål med desimaler. Vet ikke om noen tilfeller der han gjorde det i fotball. I en bandykamp hvor vi gruste Haslum noe voldsomt, syntes Knut synd på de ved pausen. Så han dømte halve mål på oss resten av kampen. På dommerkortet han sendte inn stod det 21.5 - 0! Stunner er forøvrig en legende for de som aldri hadde "gleden" av å ha han som dommer.
 39. 20 likes
  Din syke mann! (eller dame..?) Det skal ikke være mulig å mene det der, så sant man ikke har en eller annen spesiell fetisj
 40. 20 likes
  Hvis vi kjøper han, får vi da prosenter av vårt eget kjøp?
 41. 19 likes
  Gratulerer med Eliteseriedebut.
 42. 19 likes
  Jeg regner det der som ett poeng. Og et halvt til for det lille gliset etterpå.
 43. 19 likes
  Vi hadde Kasper Junker - så "sender" vi ham videre - for å oppdage at vi ikke har noen (brukandes) spiss. Det må være som å gi bort bilnøkkelen til en du aldri har sett før like før du skal hjem. Hey - den hadde jeg kanskje bruk for likevel? Jada - etterpåklokskap er enkelt. Spesielt etterpå. Men at Junker var en vi burde forlenge med - med mindre vi fant en om var minst like god til mindre penger - synes jeg var ganske åpenbart i fjor høst. Er nesten så jeg vil kalle dette et stygt feilskjær i spillerlogistikken i vinter.
 44. 19 likes
  Jeg er sååååååå lei av dette evige dommermaset i norsk fotball. Ja, de gjør feil. Nei, sannsynligvis ikke med vilje. Ja, de bør prøve å bli bedre. Akkurat som alle spillerne og trenerne i serien. Jeg skulle ønske at Stabæk kunne gå aktivt ut og fronte mer fokus på eget spill, mindre fokus på dommerne.
 45. 19 likes
  Fra dagens trening, kommentar overflødig!
 46. 19 likes
  Helge Børresen på Twitter kommer med statistikk for alle eliteserierunder. Verdt å nevne fra første runde: -Stabæk vant flest luftdueller av alle lag første runde (39) -Stabæk hadde flest vellykkede driblinger (10) - Lumanza hadde flest vellykkede driblinger av alle spillere sammen med Kitolano fra Odd (5) - Emil Bohinen hadde flest gjenvinninger av ball av alle spillere i runden (7)
 47. 19 likes
  https://www.vg.no/sport/fotball/i/wPa3d5/stabaek-spillere-om-rasisme-absurd-at-antall-pigmenter-i-huden-skal-ha-noe-aa-si
 48. 18 likes
  Jon; Vi med sesongkort på Q-feltet, som var med på oppstarten av «Bærget det Blaa, også kalt «Gunnarberget» blant enkelte, tar gjerne noen plasser og bidrar med litt «lyd» 😊
 49. 18 likes
  Nok symbolpolitikk og politisk korrekthet ... istedenfor at semi interesserte syke barn og eldre i risikogruppen skal tvinges til å lide seg gjennom 90 minutter på Nadderud (noe som supportlederen selv prisverdig nok innrømmer at han ikke er interessert i), så er det bedre at dette trekkes mellom lidenskapelig fans som gjør en innsats for å få muligheten til å bli trekt ut som en av de heldige. Verste som kan skje er at flere i Aldermannsligaen som ikke har fått ut fingeren før, melder seg inn i $$.
 50. 18 likes
  Utenfor huset til Hanche ikveld henger det et banner: Her bor det en Jesus.
×
×
 • Create New...