Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 03/23/2019 in all areas

 1. 67 likes
  Nesten utrolig at det går an for en ekte Stabæksupporter som deg, Ringo, å bruke enhver anledning til å spre negativitet og dårlig skjult kritikk av klubbens spillere og ledere (tenker ikke på meg selv her). "Redde stumpene" er jo et oppløftende begrep på et lag fullt av unge landslagsspillere, fjorårets toppscorer i Eliteserien, en av landets beste midtbanespillere (Kassi), en bunnsolid keeper og talent over hele banen. "Sesongarbeiderne" er også en kjip betegnelse på spillere som har valgt oss som klubb fordi de ønsker utvikling, ønsker å bidra og ønske å få lengre kontrakter med klubben - enten de kommer fra Zimbabwe, Estland, Kina eller Nordre Åsen. Prøver å forstå hva du ønsker å oppnå? At Inge må jobbe hardere? At styret og administrasjon burde få "noen" til å gi oss penger? Ser man noen sesonger frem i tid vil vår virkelighet være en helt annen. Vi vil ha fått ny egenkapital så vi ikke må selge hver gang det kommer et decent bud. Vi vil ha midler til å signere talentene våre på virkelig lange kontrakter. Vi får en arena og en møteplass for lokalsamfunnets viktigste verdiskaper. Som har tusen barn i breddefotballen, landets trolig beste Akademi, et gatelag som får folk vekk fra gata og en en energiskaper som har bidratt til etablering av over tusen arbeidsplasser - deriblant Bærums blåeste, kuleste pub. Og det eneste man har å by på er nedlatende kritikk? Det er uforståelig for meg - og jeg tror faktisk det er negativt for supporten og fansen vår. Du nyter stor og vel fortjent respekt for dine kunnskaper både om fotball generelt og Stabæk spesielt. Bruk dem på å bygge opp, Ringo!
 2. 66 likes
  Vær beredt: På lørdag er Onkel Blaa stedet
 3. 48 likes
  Alt gikk bra med operasjonen i dag. 👊🏾
 4. 47 likes
  Oddbjørn:Er du stolt over at 7 av 11 mot molde var egenutviklede? Vadim: Ikke faen, Vi er ikke stolte når vi taper 0-3. Da skal vi gå stille i gangene. Når vi vinner skal jeg være jævlig stolt" Amen.
 5. 42 likes
  Tatakii, Dinner, SüdØst etc eies og drives av den (Hongkong-)kinesiske familien Cheng, hvor én av de tre brødrene, Yatfai, har en sønn i Stabæk; Christopher Cheng. Christopher kom til Stabæk fra Bærumsløkka som G13 (01-årgang).
 6. 40 likes
  Slapp av, a. Pinlig mye sutring her nå.
 7. 39 likes
  Stabæk-Olsen om påstått RBK-interesse for Boli: - Han har ikke lyst til å spille på et lag som ligger på bunnen av tabellen Herlig, IA!
 8. 38 likes
  Bestemte meg i går etter matchen for å sitte oppe til vi fikk vite hvem han nye er. Sitter fortsatt her, men nå begynner jeg å bli alvorlig trøtt...
 9. 37 likes
  For noen kontraster på Eurosports deadline day-sending. Utenfor brakka på Lerkendal står en reporter i mørket og forteller om nada informasjon og at de som arbeider der har kommet ut tre ganger for å sjekke om de fremdeles står der. På Nadderud har de fått komme inn i varmen, fått pizza, og sitter i samme rom hvor Oddbjørn jobber med sosiale medier og IAO rusler inn og ut. Samtidig ble det løftet opp en blomsterbukett fra bordet og lest opp takkekort til Stabæk fra Ohi.
 10. 36 likes
  Nå kan det være verdt å minne om Demidovs kommentar på spørsmålet etter at vi ble rundspilt i Molde: Er det ikke kult at vi starter med 7 egenutviklede spillere? "Nei, det er det bare hvis vi vinner!" Vel, i dag vinner vi mot firedobbelt seriemester RBK, fullt fortjent, det er unggutta som gjør mye av målene (lager to av målene og har assist på den siste), og vi starter med 7 egenutviklede spillere (kapteinen pluss alle de seks på fremre halvdel - typisk nok). Og da er konklusjonen: DETTE ER FAKTISK JÆVLIG STORT!! En stooor takk til alle som har vært med på å utvikle alle disse gutta de siste 10 åra!
 11. 36 likes
  Har lyst til å trekke frem Hernandez i dag. Den venstresiden til RBK består av ganske så gode fotballspillere, men det var ikke ofte de kom seg forbi Hernandez! Aggressiv og veldig flink til å komme oppi tidlig, også er han jo bra med fremover flere ganger også. Fin assist med et smart innlegg på 1-0, og er vel også han som slår igjennom Børkeeiet før 3-1.
 12. 35 likes
  Vet ikke hvilken agenda du har Ringo, for å rakke ned på klubbens beslutningen til enhver tid. Det virker som kildene du referer til også ønsker klubben alt vondt. Hvorfor tar du ikke en tur innom Brakka og snakker med de som jobber med dette hver dag. Døra er alltid åpen.
 13. 34 likes
  Folk må roe seg ned. Stabæk har lyst til å tease litt og få litt publisitet rundt en signering de tydelig er stolt av (og det har de god grunn til). For oss mest engasjerte er det selvfølgelig litt pinsomt, men for de som ikke følger så godt med er det kanskje bedre å dra det litt ut, lure Eurosport til å bruke masse oppmerksomhet på det i sitt direktesendte program, fortsette å tease i sosiale medier og gjøre en liten konkurranse ut av det. For så å komme med den store nyheten offisielt på en direktesendt pressekonferanse som trolig får mye mer oppmerksomhet både i sosiale og tradisjonelle medier enn hva det ellers hadde gjort. Dette handler også om sesongkortsalg – og å forsøke å vekke den generelle interessen rundt Stabæk i Bærum og omegn. Jeg gleder meg til imorgen!
 14. 32 likes
  Utrolig å komme med en sånn kommentar i 2019.
 15. 32 likes
  Folkens! Dette er et offentlig byggeprosjekt! Sist var kommunen inne som tilrettelegger for en investor som tok kostnaden selv i et område hvor det nesten ikke bodde folk og som inntil nylig hadde vært flyplass. Denne gangen skal kommunen bygge et idrettsanlegg selv, i et relativt tett bebodd område, med vannveier, grøntareal og etablerte transportårer, for skattepenger i en kommune der flertallet ikke føler voldsomt eierskap til idrettsklubben som skal nyte godt av pengebruken. Selvfølgelig er de forsiktige. Selvfølgelig går det sakte. Og selvfølgelig vil ulike interesser slippe til med sitt syn underveis. Vi er utålmodige og tenker to-tre sesonger frem i tid. Men husk at Nadderud snart har stått i 60 år. Tenk på alt som har skjedd de siste 60 årene og tenk også på at utviklingen går eksponensielt raskere. Skal det bygges noe som holder frem til år 2080, er det viktigere at det gjøres et grundig arbeid enn at det går fort. Egentlig er jeg veldig glad for at klubben fortsetter å jobbe for det de mener er den beste løsningen, også når det potensielt betyr noen års forsinkelse. En skulle trodd dette var et forum for supportere som ikke hadde opplevd hvordan det kan gå når en ny stadion bygges uten en god nok plan.
 16. 31 likes
  Når rundt halvparten av spillerne i stallen er fra akademiet synes jeg det er feil å si at det ikke satses på akademispillerne.
 17. 31 likes
  Fikk et kort svar fra Luc selv. ‘ It’s not to bad it’s getting better now’
 18. 31 likes
 19. 29 likes
  Utrolig hvor mye info enkelte har om det som skjer i klubben, og mener at de vet bedre enn klubben/trenerapparatet hva som er best for både spilleren og Stabæk. Trenerne møter spillerne på trening hver dag og har selvsagt et langt bedre grunnlag for å mene noe om hva som er best, enn en tilfeldig supporter som «har gravd litt».
 20. 29 likes
  Stabæk 6-3 (1-2) Vålerengen Aga x2, Amer, Torvund, Lundal og Vold. Deilig, det!
 21. 29 likes
  IA på Blaa nå: Ny spiller lander på Gardermoen 20:20 i kveld, kommer til å være med på trening i morgen. Sannsynligvis en fyr som lander på mandag også.
 22. 28 likes
  Enig! Cameron til å gå for samme plan med litt ulikt mannskap, eller justere for mangelen på Kassi?
 23. 28 likes
  Å være kritisk til @ringo eller ikke er ikke mitt poeng, og det var relevant å få underbygget at påstanden hadde rot i å ha gravd litt. Dårlig personalbehandling skal man klare å unngå i en liten klubb som Stabæk. Alle som følger klubben tett har rett til sin mening og jeg er uenig med flere her, det er mitt poeng. For det første: er du 3. valg i en posisjon må det da være en positiv ting for både klubb og spiller å bli lånt ut til OBOS fremfor å spille på 2. Lag i 3. Div. Så fremt spilleren har ambisjoner. Se på SMH - her her denne strategien tilsynelatende lykkes veldig. Kjipt med skaden! For det andre: vi er en klubb som skal ha resultater på toppnivå og for å lykkes må man ta noen tøffe valg. Med lærdom fra i fjor hvor man nesten rykket ned pga en svak start på sesongen er det logisk å satse på en spiller som på papiret skal være bedre fremfor å satse på enda en junior som er uprøvd på nivået. Også er det slik at skal man ha en konkurransedyktig tropp så vil det alltid være noen som er misfornøyd, slik er dynamikken i det hele og slik må det være. For det tredje: At man denne sesongen klager på behandling av akademispillere på a-laget og signaleffekt nedover i systemet er helt hinsides. Vi har i de to siste kampene startet med 7 av 11 egenproduserte (det kunne vært 8 av 11 om Moe hadde vært klar), vi har 3, muligens 4, akademispillere som skal til u20-VM og hvor landslagstreneren har uttalt at de er bankers særlig fordi de spiller så mye førstelagsfotball. Kanskje sesongstarten til Bohinen gjør at han også blir tatt ut. Det finnes ikke andre elitelag i Norge (Skandinavia??) hvor muligheten er større for å ta steg fra akademi til førstelag. Se også på Askildsen, aldri vist noe på førstelaget som har vist oss publikum at han er god nok, men han får sjanser og blir satset på. Muligheten er der. (Ref signaleffekt) At noen talenter ikke når opp og føler seg oversett er en del av greia dersom vi skal overleve som klubb og ikke bare være talentfabrikk. (Det er flere gode talenter som har glippet før, men nå snakker vi om 2019. Dessuten er det helt logisk at ikke alle som er gode nok kan satses på. Noen må velges ut for å satse skikkelig på dem, mens andre må få muligheten andre steder. Man kan ikke vite hvem som vil lykkes mest siden, samme hvor fotballkyndig man er) For det fjerde: det er lett å være etterpåklok. I vinter når Stabæk takket nei til andre tilbud hadde vi ikke back-up på venstreback. Så fikk vi muligheten til å hente det som på papiret skal være en god spiller i den posisjonen. Da endrer situasjonen seg og utleie blir aktuelt. Ganske logisk. For det femte og et apropos: spillerne på vårt akademi er jævlig privilegerte som har fått innpass sportslig og ikke minst har bemidlede foreldre som betaler summer mange andre kan se langt etter å ha råd til. Er det noen som trenger å eksponeres for at livet som regel består av mye motgang og tøffere tider så er det kanskje mange av våre akademispillere. Det skal mye til å synes synd på dem. De kan ikke strykes medhårs hele tiden og det å få en A-lags kontrakt skal ikke bety at du er sikra fremover. Det betyr at du må jobbe jævli hardt for å vise deg verdig og at du må bevise at du er verdt spilletid og en ny kontrakt. Er du ikke god nok eller villig nok står det det flere i kø. Det er virkeligheten i toppfotballen.
 24. 28 likes
  Sett den mannen opp mot eliteseriemotstand og vi får snart flere tunneler på Nadderud enn på Vestlandet.
 25. 28 likes
  Selvfølgelig skal det det! Det ene trekker 4500 tilskuere. Det andre under 100.
 26. 28 likes
  Vi fikk i sin tid klager fra et sangkor i Lommedalen, Lommelerkene, som krevde at de byttet navn. Så da var det ingen vei utenom. Lommemennene er det riktignok ingen som har klaget på... Vi øver som besatte om dagen for å trylle frem de vakreste triller for dere på Onkel Blaa på lørdag, og håper det kommer mye folk.
 27. 27 likes
  Skjønner ikke Rich her i det hele tatt. Elendig vurdert, og virkelig ikke bra for klubben. Bærer så til de grader nag for noe som hendte for mange år siden og velger denne uttrykksformer? Svarene til Budstikka er jo like dårlige. Fremstår som barnslige utspill fra en selvhøytidelig og sliten leder, uforklarlig for en fyr som Rich (men jeg kjenner ham ikke veldig godt...) Husker JL som en sympatisk fyr som virket å bli lurt til å ta over en klubb i fritt fall. Kan være helt galt seff, men uansett en mørk tid for oss som vi må bli ferdig med.
 28. 26 likes
  Seriestart G12 i G13-serien: Stabæk vs Grüner G13 16-0! Stabæks 07-årgang er visstnok fantastisk. Trolig den beste årgangen noensinne.
 29. 26 likes
  Med fare for å virke som en grinebiter: Jeg synes vi bør prøve å skrive spillernes navn (både nye og gamle helter) riktig når vi diskuterer. Det er sikkert noen spillere som titter innom her, og da er det litt ålreit at supporterne vet hva de heter. Feks BRAATEN (ikke Braathen) og VEIGAR (ikke Veigard). Mange irriterer seg over speaker som ikke klarer å uttale halvparten av navnene. Da kan vi hvertfall klare å gjøre en innsats selv!
 30. 26 likes
  Hvis du mener det ikke så lovende ut med de 30 min han spilte tror jeg du har urealistiske forventninger til hva Stabæk kan få tak i av spillere. Jeg synes han så veldig frisk ut. Én feilpasning endrer ikke på det.
 31. 26 likes
  Du greide ikke å vente til det er bekreftet en gang før du begynner å trolle?
 32. 24 likes
  Fra hjemmesiden: " Spilletillatelsen er på plass, og det betyr at Youness Mokhtar kan få debuten sin i søndagens kamp mot Rosenborg. - Vi takker NFF for godt samarbeid, at de har prioritert saken og trykket på. Nå er spilletillatelsen i orden, og vi gleder oss til å se Mohktar i aksjon for Stabæk, sier sportssjef Inge André Olsen til Stabak.no."
 33. 24 likes
  Han feirer ikke første mål på hjemmebane i ny klubb. Respekt.
 34. 23 likes
  Han var oppe og gikk etter kampen. Det lover godt.
 35. 22 likes
  Fire mann på rundens lag i VG: Forsvar: RONALD HERNÁNDEZ, Stabæk, 7 poengVar suspekt defensivt forrige sesong. Men Stabæks høyreback virker å ha tatt steg i år. Serverte Emil Bohinen på 1–0. Forsvar: VADIM DEMIDOV, Stabæk, 7 poengVeteranen kunne ikke ha timet årets første seriekamp bedre. Fikk dessuten en match som passet ham. Stabæk trenger hans pondus og rutine der bak. Midtbane: OLA BRYNHILDSEN, Stabæk, 7 poengBrassesparket som avgjorde mot Rosenborg vil bli snakket om i årevis i Bærum. Fikk perletreffen han gjerne skulle hatt på innlegget etter 20 minutter. Spiss: FRANCK BOLI, Stabæk, 7 poengGir meritterte Hovland og Reginiussen hodepine. Er alltid på farten inn i farlig rom. Fjorårets toppscorer fikk en herlig ren treff på 3–1-målet.
 36. 22 likes
  Veldig imponert over Ronald i dag. Stålkontroll defensivt og fine bidrag offensivt. Vokst stort i vinter virker det som.
 37. 22 likes
  Et annet forslag til sang: Jeg vil si noe om mitt forhold til Vålerenga Jeg hater Vålerenga Ikke hele tiden, naturligvis Når deres følgere sover langs Akerselva som blå containerunger, eller flyter stille på den blanke elva og likner sprøyteperforerte badedyr av plastik, da er de en naturlig del av byens bilde og man tenker ikke mye på dem hverken med hat eller kjærlighet Men når de åpner kjeften og skriker som syke sjeler kan du se helt ned i deres blodige, skamløse innvoller Hvis en englender har fått tak på en halvspist kebab eller en Ringnes-flaske eller noe annet svineri og løper av gårde med dette i kjeften, da kaster de andre englenderne seg over ham og skal ha skal ha Og resultatet blir at gørret detter i elva og synker og ingen av dem får noen glede av griseriet Englendere eier ikke samfunnsånd, SKAL HA SKAL HA Jeg tør ikke tenke på hvilket parti de ville ha stemt på hvis de hadde hatt stemmerett, og under sånne forhold tenker jeg. Shit, dette kan jeg ikke skrive under eget forumnavn.
 38. 21 likes
  Jeg må dra frem en ting men Hanche. Må innrømme jeg har vært negativ til hans innsats som midtstopper etter fjoråret. Men nå har jeg en skikkelig bra følelse på at neste år når Vadim gir seg så kommer Hance til å steppe inn og være den store kapteinen med stor K og hærfører midtforsvaret. Han har imponert meg som høyreback som venstre back, selv dog har offensive mangler men heller gitt defensiv trygget og vist mer erfarenhet. Med erfaring som back dette året så har han fått mer fart i kroppen, bedre teknikk, og tempo i pasningspillet. Hvis han bestemmer seg for å ta midtforsvaret neste sesong så kan jeg ikke skjønne annet enn at en midtstopper med bedret kvalitet of erfaring på nevnte punkter må da være gull verdt...
 39. 21 likes
  Jeg er veldig tilhenger av åpenhet både i klubben og her på forumet. Jeg applauderer engasjementet mange av dere viser og er ingen tilhenger av å målbinde noen. Grunnen til at jeg har reagert et par ganger på det Ringo skriver, er at han referer til sikre kilder i klubben. Når denne informasjonen inneholder faktafeil, håper jeg at disse blir sjekket litt grundigere før de kommer ut som sannheter på Forum. ÅRingo og jeg vil ha en konstruktiv dialog om dette i et passende forum😉.
 40. 21 likes
  Seriøst? Kom deg ut i sola, så får vi se om det kanskje er du som sprekker...
 41. 21 likes
  Vi starter med samme som sist men Bohinen inn for Rusike
 42. 21 likes
  Jeg og Oddbjørn har nok forskjellig mening om hva som er å stå opp tidlig...
 43. 21 likes
  Spilleren skal komme i kveld. Det betyr at enten er det en klubbløs spiller som fortsatt kan signeres, eller papirene er i orden og man venter å si noe til spilleren fysisk er på plass.
 44. 21 likes
  Det som er utrolig er hvordan det temaet er fredet fra enhver diskusjon, og hvordan de som forsøker å ta det opp blir kneblet med at de har kvinnefiendtlige holdninger.
 45. 21 likes
  Er vi svekket eller styrket ift til i fjor? Her er laget som startet borte mot Godset i 1. serierunde 2018, og en mulig lagoppstilling mot LSK p å mandag: 2018 mot Godset: Sayoba Hancke - Strømnes - Granli - Moe Hou Sæther - Vetlesen - Rønning Ovenstad - Boli - Brochmann Ohi 2019 mot LSK: Vi må da stille betydelig forsterket ift til dette på mandag? Sandberg er bedre enn Sayoba - Hancke anno 2019 bedre enn Hancke 2018 - Vihmann/Sun/Demidov bedre enn Granli - Jeppe trolig bedre enn seg selv i fjor han også. På midten skal Vetlesen også konkurrere med ett år yngre utgave av seg selv, Børkeiet skal være bedre enn Hou Sæther, Bohinen bedre enn Rønning Ovenstad, Kassi bedre eller på høyde med Brochmann og Ola på nivå med Boli som kant. På topp blir det da Boli mot Ohi. Mener førstnevnte er fullt på høyde når han brukes slik. Her finnes det selvsagt ulike formasjoner som kan endre litt på mannskapet - 3-5-2 er jo en mulig løsning. Da kan Hernandez kanskje spille høyrekant/back og Jeppe venstrekant/back. Da gjenstår det at IA lykkes i å hente inn en virkelig klassespiller helt på tampen, jeg vet at han har fått litt ressurser til disposisjon. Men på PAPIRET er vi etter mitt syn allerede klart forsterket ift laget som spilte 1. serierunde i fjor.
 46. 20 likes
  I all iveren over seier og tiårets mål, glemte jeg nesten ett av kampens topp fire øyeblikk –Da Søderlund skulle få gult kort, og dommeren måtte be ham snu ryggen til så han fikk se hvem han var. Velkommen til den nye hverdagen deres, RBK!
 47. 20 likes
  Uff, uff, uff! Hvor mange innlegg her inne skal til før du klapper igjen?
 48. 20 likes
  Her er han, Youness Mokhtar https://www.stabak.no/nyheter/her-er-stabaeks-nye-angrepsvapen
 49. 20 likes
  50 og venter på ny spiller - mye værre
 50. 19 likes
  Hvem faen trenger hodestyrke, det er jo bare å brasse de inn istede
×
×
 • Create New...