Jump to content

Leaderboard

 1. Posse

  Posse

  Styret


  • Likes

   579

  • Content Count

   11,009


 2. Slum

  Slum

  Ressurspersoner


  • Likes

   271

  • Content Count

   10,568


 3. Jon

  Jon

  Stabæk Fotball


  • Likes

   234

  • Content Count

   72


 4. Mortimer

  Mortimer

  FairFans


  • Likes

   152

  • Content Count

   8,865Popular Content

Showing most liked content since 04/29/2020 in all areas

 1. 71 likes
  Aldri glemt - #16
 2. 68 likes
  Det har vært høyt tempo og høylydt temperament i øktene de siste dagene, akkurat som det skal være. Kassi er bedre enn noensinne, det sier ikke lite. "I en klasse for seg utpå der", sa en av trenerne i dag. Laget "hans" (de spiller tre faste lag - de blå, de hvite og de gule) vinner nesten hver gang og dette er blodig alvor. Lumanza ser fit ut, må ha gått ned mellom 5 og 10 kilo. Emil herjer han også, og av de øvrig ser Amakvah, Hanche og Solheim bra ut, Oliver er minst like energisk som før og Vetlesen slåss som et vilt dyr og hater å tape. Markus i kassa er strålende. Så blir det spennende å se Roman Gall i morra, sportsdirektør Bjarmann har store forventninger. Uroen er jo spissplassen. Azemi var sjuk i forrige uke og ser blek ut, Kinoshita er aktiv og påskrudd, men misser mye. En ti-måls mann inn, så kan det bli virkelig morsomt i år. Vi har jo nesten alltid hatt en sånn; Fodstad, Belsvik, Daniel, Veigar, Dio, Ohi og Boli. Vi trenger en spiiiss!! Trenerteamet er jo så godt skrudd sammen som et team kan være; alle kjenner hverandre og de driver tempoet og vinnerviljen i hver eneste økt. Snakket med Janne, han stråler og sprer glede samtidig som han legger lista høyt. Og så er det en del unggutter som tar steg nesten fra trening til trening. Peder Vogt og vårt svar på David Luiz (Marius Lundal?) er blant disse.
 3. 57 likes
 4. 56 likes
  Det sitter langt inne for oss å gå ut med detaljer rundt bud og enkeltspillere, ettersom de er konfidensielle. Vi må tenke nøye gjennom saken og vurdere om klubben skal gå ut med sin versjon. Mulig det er nødvendig når det stadig kommer nye påstander som ikke har rot i virkeligheten.
 5. 55 likes
  Gratulerer INGO med de 65 i dag ! Takk for din glød og begeistring ! Neste år blir du 66 og kan gjøre som du vil....
 6. 47 likes
  Vi tar en råsjans på at jeg og Nikolai klarer å avvikle enda en stream, med god hjelp fra styret! Lørdag kl 18:30 på Stabaek.no/stream Vi trekker ut en heldig vinner av en stor, Blaa premie. Lodd koster 50,- stykket kan kjøpes ved å Vippse et beløp delbart på 50 til Stabæk Support på #70847. Alt overskudd går til Stabæk! En gammel kjenning kommer tilbake til Nadderud Vi hører om siste utvikling i stadionprosessen Ei litta quiz eller konkurranse Kanskje ei litta låt på slutten? Vi jobber med å få til simultanstrøm både på Face og Youtube, så du kan se både på telefonen og på smart-TV. Har du noe annet på hjertet vi burde ha med? Vi er åpne for forslag og prøver så godt det går an å få det til!
 7. 40 likes
  Han kommer over så fort som mulig nå👍.
 8. 38 likes
  I Tyskland har de varslet at hjemmelaget kan dømmes til tap om supportere samler seg utenfor stadion. (Det så vi vel bl.a. i Paris i CL rett før fotballen stoppet?) Vi kan vel rolig anta at alle forsøk på å være "smarte" rundt stadion kommer til å bli stoppet i Norge også. De med leilighet på Åråsen kan jo glede seg over eksklusivitet nå, de er blant de få som får sett eliteseriefotball live. Eller vent... Det er fortsatt like morsomt 🙂
 9. 35 likes
  Jeg lanserer en egen vedrørende han som alltid skal ta de som styrer klubben: Ringo: 🤡
 10. 35 likes
  Kjempebra! Gleder meg til neste sending, og der ønsker jeg meg følgende meny: - Jon Tunold og Robin Rakke som går gjennom status på ny stadion, kanskje i lys av hva Robin har gjort i arbeidet med nye Jordal Amfi, muligheter, tanker og ideer mv. Hva har kommet frem i spørreundersøkelsen som ble sendt ut for litt siden? Noen trender? Videre en diskusjon med f.eks Jon og øvrige aktuelle klubbledere om hva ny stadion rent faktisk innebærer av økte muligheter. Hvilke erfaringer har f.eks Espeseth gjort i VIF mtp å utnytte potensialet i ny stadion. Fallgrüber, muligheter mm. - Torgeir Bjarmann og Thomas Finstad. Hva blir strategien deres frem mot ny stadion står klar, for å sikre at vi er et godt eliteserielag når den dagen kommer? Hvilke fordeler og ulemper/farer ser de ved dagens satsing på eget akademi, og hvordan skal disse håndteres? - Nostalgihjørnet med Morten Skjønsberg og Ingo, som har en gjennomgang av alle "Årskavalkader" som er laget av Stabæks sesonger opp gjennom. Det ligger flere slike på Youtube. Kanskje er det mulig å få ut liknende fra de forskjellige rettighetshavere? Naturligvis ispedd anekdoter og historier fra de to gutta. - Kampanalyse med Janne, der han tar oss gjennom hvordan en analyse-økt med laget typisk ser ut.
 11. 33 likes
 12. 32 likes
  Gratulerer med dagen til - hele laget - støtteapparatet - klubben - kommunen - og landet. En ekstra hilsen, til alle blaa Stabækfans over hele dette langstargte land! Nyt dagen Alltid uansett!
 13. 32 likes
  Signerte i dag proffkontrakt. Håper på mange spennende innhopp i år.
 14. 32 likes
  Jeg tror effekten av de siste dagers banneropphenging kan være noe av det beste for klubben på lang sikt. Hvis bare én potensiell 15-millioners overgang blir reddet av at Akademitalentene ser hva de er med på, så er dette verdt det. Nå er det helt umulig at de yngre og deres foreldre ikke har fått med seg hva som ligger i den uskrevne avtalen, og hva klubblojalitet innebærer.
 15. 32 likes
  Hei og takk for at dere så på! Det var armer og bein i forkant helt opp til minuttet før vi gikk live, men sendingen gikk ganske bra til å være premiere. Vi har allerede hatt et møte om hva vi kan gjøre i de kommende sendingene, og mye av det dere nevner her har vært tema. Jeg tar med meg en del supporterinnspill. Angående hakkede lyd eller bilde så er det ikke så godt å si hva det er. Vi fikk problemer med lyden på vignett og innslag 3 min før vi skulle på, før det spredte seg til livelyden. Etter rask restart hørtes det bra ut, men på sendingen har det tydeligvis vært noe problemer i hvert fall i starten med studiolyd. Alt låt fint i bildemiksen, så det skjer et eller annet på vei ut. Edit; fant antakelig feilen. Da vi koblet til lydmikseren via USB istedenfor analogt i bildemikseren ble sample rate overstyrt av Windows fra 44.1KHz til 48, noe som da ikke matchet resten av oppsettet lenger. Det var jo utrolig ergerlig når vi brukte så mye tid på å teste, og alt spilte fint i monitor og da vi spilte av test-stream i forkant. De lydproblemene vi hadde like før sendestart var noe helt annet, og vi ble såpass opptatte med å fikse dette at vi ikke merket noe til denne overstyringen på studiolyden da vi satte igang tre min over tida. Vi hører gjerne mer om hva dere vil ha med. Jeg tror også at det kan gjøres enda mer for å gjøre sendingen tilgjengelig, både for de som ser direkte og de som ser opptaket. Utstyret er på plass i hyllene mine igjen, og gleder seg til lørdag om halvannen uke
 16. 31 likes
  Da skal du se meg i helgene! Jeg har sagt til klubben at jeg kan streame såfremt det ikke kolliderer med betalte oppdrag, så vi får se. Jeg står gjerne i TV-tårnet på Nadderud og så lenge det er gratis å se for fansen så er det gratis å streame det for klubben.
 17. 31 likes
  Gratulerer med proffkontrakt! https://www.stabak.no/nyheter/magnus-lundal-har-signert-proffkontrakt
 18. 30 likes
 19. 30 likes
  Dette var fantastiske greier. Toppet med Ola sangen. Begge tomlene opp til Posse og alle de andre som bidro. PS. Neste gang det er en konkurranse gidder jeg ikke kjøpe lodd hvis ikke Jan Fredrik blir nektet deltagelse.
 20. 30 likes
  Veldig bra initiativ. Har kjøpt 10 lodd og satser på å vinne sesongkort på ståfeltet😉.
 21. 30 likes
  Det banneret er bare flaut og der synker de involverte ned på nivået til Ola.
 22. 29 likes
 23. 28 likes
 24. 28 likes
  Takk for i dag! Vi snubla jo litt her og der, men så fikk vi en akkurat passe pompøs intro, godvær og trivelige gjensyn med flere. Nå skal jeg drikke de to ølene som var igjen etter at Nikolai og gjestene fikk sitt.
 25. 27 likes
  Velkommen! https://www.stabak.no/nyheter/fra-southampton-til-stabaek Avtale ut 2022!
 26. 27 likes
 27. 27 likes
  Det jeg hørte i møtet med NFF i dag er at det enda ikke var drøftet treningskamper med myndighetene. Vi regner med at vi får spille treningskamper, men planlegger helst mot lag vi ikke møter første rundene.
 28. 26 likes
  Var ikke Ola med på oversikten?
 29. 25 likes
  Valencic har fortsatt ikke kommet seg ut av hjemlandet. Finstad jobber med saken. Rusike er fortsatt i opptrening etter skade. Vi jobber med å få Gall til Norge og vil nok være her i løpet av et par dager. Må i 10 dagers karantene før han kan trene.
 30. 25 likes
  WOW!!! Dette var da kjempeomtale av en av våre juveler. Eneste norske og en av tre fra Skandinavia. Following in the footsteps of Haaland and Odegaard, here are three more young Nordic talents: https://www.footballcritic.com/features/scouting-scandinavia-three-young-players-ready-to-make-the-grade/844 Ikke galt å bli sammenlignet med Fabian Ruiz. Og merk de siste ordene: Expect to see him in England soon.
 31. 23 likes
  Kjære @Jon! Få han (OB) bort fra treningsfeltet vårt, fra og med idag til dagen han kan sette seg på flyet og kontrakten er gått ut!
 32. 22 likes
 33. 22 likes
  https://www.budstikka.no/sport/nye-bannere-pa-nadderud-stadion-og-dette-synes-stabaek-bare-er-positivt/581135!/ https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/nytt-banner-stikk-mot-brynhildsen-men-dette-far-henge_sto7742403/story.shtml
 34. 21 likes
  Stabæk Fotball arrangerer ny StabækLive på lørdag (16. mai). Denne gangen fra Nadderud! Janne og Zara er blant gjestene i sendingen som starter kort tid etter at Eurosport har presentert terminlisten. https://www.stabak.no/nyheter/direkte-fra-nadderud-dagen-for-dagen Billetter selges på Vipps (191212), og alle som har kjøpt billett er med i trekningen av en rekke premier (blant annet 17. mai-kit, signert Stabæk-drakt, sesongkort, digitalt abonnement hos Budstikka og gavekort fra Color Line og Dinnergruppen). Gleder meg til enda en livesending!
 35. 20 likes
  Den som forteller meg at det er greit å ha folk inne i en kinosal, men ikke på en utendørs tribune, må bruke helt konkrete og faglige begrunnelser for hvorfor det første er mindre farlig enn det andre. Det handler ikke bare om at jeg har lyst til å gå på fotballkamp. Det handler om at regjeringen har gjort flere grep som er i strid med eller strengere enn det FHI og Helsedirektoratet har lagt til grunn. Avgjørelsen om å nekte klubber å ta de samme inngangspengene som en kino kan ta, må være faglig og ikke politisk. Det nærmest komisk ironiske i dette er at en klubb kan ha tilskuere på tribunen og se på storskjermsoverføring fra bortekamp, men de samme folkene kan ikke være der når det er ekte fotballspillere på banen. Jeg håper klubbene trykker det de kan for å få jevnet ut denne helt unødvendige forskjellsbehandlingen. Så skal vi selvsagt gjøre mange grep for at folk kan være like trygge på stadion som de er i butikken og alle andre steder de ferdes.
 36. 20 likes
  Vi jobber med to treningskamper i juni, men foreløpig mot andre motstandere enn det som står i vår gruppe. Nå tror jeg ikke disse gruppene er endelig heller. Det er fortsatt ikke kommet noen informasjon til oss om vi kan spille treningskamper, men planlegger uansett. Vi vil også gjøre alt for å få til en stream.
 37. 19 likes
  Blir det ikke medalje i år, kan vi med sikkert si at nivået på Eliteserien aldri har vært bedre.
 38. 19 likes
  Bør være mulig å sende ut sesongkortet eller en form for hilsen til de som har kjøpt, som et slags hedersbevis. Få ting sier "alltid, uansett" mer enn å ha kjøpt sesongkort et år hvor det ikke ble sesong. Det bør klubben vise at de setter pris på.
 39. 19 likes
  Stabæk fikk 75 000 for livesendingen fra Blaa
 40. 18 likes
  En annen ting er at jeg ikke skjønner hvordan det kan lønne seg for en klubb som stort sett ikke har en stor og betalingsvillig målgruppe langt unna nedslagsfeltet vårt. La oss gjøre et "500/500-regnestykke" som jeg velger å kalle det, simpelthen fordi "500 supportere som betaler 500 kr" høres ut som en kampanje som kunne dukket opp i et kreativt møte i en norsk fotballklubb. Si at smått utrolige 500 personer betaler for 3 mnd abo i LSK, en pris som er på linje med faktisk sesongkort om man har det gjennom en hel sesong + oppkjøring. Med 25% MVA blir det 400,- i bruttoinntekt per abo. Fordelt på de 92 (eller 91 om vi hadde begynt 1. juni) dagene blir det 4,35 kr per abo, eller drøyt 2 174 kr per dag tilsammen til å lage innhold. Det betyr vel omtrent at man kan ha en VJ på jobb annenhver dag. Da er det mulig å produsere noe. Det er som regel en del andre utgifter også. Men poenget med å ha en slik ordning - selv i dette optimistiske regnestykket - synes jeg bortfaller med mindre det skjer en såkalt verdiskapning et sted. Her er det bare en haug med folk som har spleisa på sitt eget produkt. Disse pengene har nå blitt brukt i alle deler av næringskjeden, både hos kjøper og selger. De samme pengene kan ikke brukes på nytt, hverken for supporteren eller hos klubben. Om det har gjort at folk er blitt "mer interessert"? I dunno. Betyr det noe for tall på årsmøtet at man antar at folk er "mer interessert"? Mjeeeeh. Man kan jo prøve å love bort framtidig betalingsvilje. For ikke å snakke om at jeg ikke tror det er 500 hverken på Romerike eller i Bærum som er villig til å betale 500,- pr. 3 mnd / 199,- mmd i tillegg til alle de andre penga og tiden de bruker på klubben sin. Hva skal en klubb gjøre når de har lovet bort 2 mini-realityserier og det er 50 abonnenter? Det blir deilig produksjonsledelse å fordele 217,- kr per dag. Hva skjer når man ikke leverer produktet man har solgt? Folk blir sinte. Så da må man bruke mer enn 217,- per dag til å lage ting. Hva skjer da? Du tar penger fra noe annet. Og dermed subsidierer man disse få betalende eksklusive med andre midler. Grovt sett så gjør man da den åpne klubben litt dårligere for å gjøre den eksklusive klubben litt bedre. Det har blitt snakket om betalingsmur siden Perform blindet og forledet klubbene til å droppe alle sine egne nettsider for noen år siden. "Muligheten til å ta betalt for innhold" høres så flott ut at mange glemmer at du skal investere vesentlig med midler for å gjøre innhold så eksklusivt at folk faktisk åpner lommeboka. Tenk så mye tid og penger kanalene og strømmetjenestene har brukt på å få folk inn på Sumo, Dplay, Viaplay. Tenk så mye tid lokalavisene fortsatt bruker på å få folk til å betale for artikler. Pris per mnd Netflix: Fra 89,- til 159,- TV 2 Sumo: 129,- Dplay: 79,- LSK+: 199,- Så kanskje kan vi primært være fotballklubb, lage morsomme ting på nett når vi kan og overbevise folk som liker dette til å dra på kamp og følge klubben for opplevelsen, ikke for innholdet på nettsidene.
 41. 17 likes
  Håper ingen slår til !
 42. 17 likes
  Gjest i podcasten Pyro & Pivo, sier mye bra som kan glede et supporterhjerte. Bl.a at pyroshow og støtte borte mot Ranheim løftet laget til seier!
 43. 17 likes
  Hvis det stemmer som IAO og Jon har uttalt, nemlig at man innledet dialog om ny kontrakt til Ola allerede for 1,5 år siden, så er det vel vanskelig å planlegge stort bedre?
 44. 17 likes
  Nå gleder jeg meg altså så utrolig! Gått med skjerf som lukter røyk, øl, svette og tårer i hele dag og gjort klar Stabækølglassene. Handlet Ringnes og pølser og vært fullstendig ukonsentrert i alt annet. Savner Stabæk alt for mye!
 45. 16 likes
  Tusen takk, alle blaa venner. Den 66-teksten hadde jeg ikke tatt inn over meg, men jeg skal telle ned. Beware.
 46. 16 likes
  Av en eller annen grunn ser jeg for meg at Morten P's publikum ikke er typen til å ta til seg korrigerte opplysninger. Eller fyren selv, for den saks skyld. Altså, jeg går heller til fots gjennom Nordland, Troms og Finnmark midt oppi en fiskesame-sak enn å bare være til for å mene et eller annet om et eller annet hele tida. Hittil har ordskiftet vært omtrent slik: Ola: 🤐 Papi: 🤥 Stabæk: 😬 Ultras: 🤬 MortenP: 🤪 Supportere av andre lag: 😀 Eva Brit: 🌻 Danske folk på Twitter etter at Ekstra Bladet slo opp saken: ⁉️🤷‍♂️
 47. 16 likes
  Her er det nok mye faktafeil og jeg stusser litt over hvor Morten P. har fått disse tallene fra! Det er bortkastet tid å kjøre en debatt rundt de påståtte fakta i innlegget hans.
 48. 16 likes
  Vil gjerne ha Yaw i studio og. Han er svært opptatt av psykisk helse og det er et tema som passer godt nå. Kan evt bare la Yaw prate om alt mulig for han kommer alltid med noe fornuftig.
 49. 16 likes
  Dette var stas. Et par punkter til neste gang bare - teksting på forhåndsinnspilte intervjuer - roboten er fin den, men skype er kanskje enda hyggeligere? - mer aktuelt stoff (selv om mimring alltid er deilig). Skjønner at gutta har ferie, men et par minutter med Janne og kaptein Hanche hadde vært fint - at flere videoklipp er funnet fram fra før, a la gjensynet med 8-0 Håper det blir flere av disse!
 50. 15 likes
  Det har uansett ingen relevans for denne overgangssaken.
×
×
 • Create New...