Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser det mest likte innholdet siden 16. mars 2024 i alle områder

  1. Dette var min første match på stadion på mange, mange år. For en stemning på feltet! Havnet litt tilfeldig rett ved tromme og forsanger, og er dypt imponert over hvor solid jobb $$ gjorde i denne kampen, og hvor ekstremt gøy det er å slå Vålerenga på bortebane. Helt rått - og hes i dag. Liten kuriositet: Rett før kamp kommer en godt voksen dame opp og spør om det er ledig ved siden av oss. Hun er ekstremt engasjert og nervøs gjennom kampen - viser seg at det var moren til Rossbach. Veldig gøy å se at hun stod midt i $$ og nøt synet av sønnen sin prestere på toppnivå.
    90 liker
  2. Påsken er tid for mirakler, og på den 6. dag ser det ut til at StabækLars gjenoppstår med en splitter ny låt. Denne gang med en slags drikkevise i moderne form. Vi teller ned til premieren på musikkvideoen til "Onkel Blaa". Primus motor for gjenoppstandelsen: Nikolai @Hr. Smith Grasaasen, med god hjelp av resten av gutta i bandet. Stor takk til @Posse for lights, camera, action, og ikke minst takk til verdens beste bar, Onkel Blaa!! Håper låta faller i smak. Husk den o´store konserten etter Bryne-kampen, lørdag 6. april. På Onkel Blaa, selvfølgelig
    69 liker
  3. https://www.budstikka.no/hoyre-har-bestemt-seg-sier-ja-til-ny-nadderud-stadion/s/5-55-1666100 Det blir flertall for ny Nadderud idrettspark, slik som forslaget ligger fra kommunedirektøren, forteller varaordfører Haakon Kvenna Veum (H) til Budstikka etter det over tre timer lange møtet.
    66 liker
  4. Se på den gjengen her a!
    63 liker
  5. Merk dere datoen 6.April! Kjøreplan -> -> Stabæk - Bryne kl 16:00. -> Kick off start på onkel blaa kl 19:00 -> Bradley med herrelaget -> Janne med damelaget -> Presentasjon av spillere -> Party all night long med Stabæk Lars & vår egen Maria🤩 Det er lagt ned mye arbeid i å skape et bra kick-off så håper dere blir med på å skape en magisk kveld! Vi ses 😀 ___ Kjøp billett til Stabæk - Bryne her! -> Sak på stabak.no -> Facebook arrangement ->
    51 liker
  6. Er ikke så ofte denne tråden får innlegg... Men nå, nå skal den faen meg få et innlegg! Digg
    49 liker
  7. 29 år siden sist nedre hovedtribune var setefritt. Med bistand fra @Stb_nostalgi klarte vi å gjenskape bildet fra Budstikka fra mars 1995 hvor Tom Schelvan og Geir Ove Berg inspiserte oppføringen av den nye tribunen. 2024-utgavene av Schelvan og Geir Ove er hhv. Fyrverkerigeneral Johan og @VestMar97
    44 liker
  8. Må rette en stor takk til @Jon IDag!
    44 liker
  9. https://campo.dk/2024/04/04/uproevet-dansker-klar-til-norge-fed-udvikling-jeg-har-gennemgaaet/ «– Det er vildt, og det er spændende. Jeg glæder mig enormt meget til at komme udenfor landets grænser og prøve at leve og spille fodbold i udlandet. Bare at prøve noget nyt bliver spændende, udtaler angriberen til campo.dk». «– Stabæk er en stor klub i Norge, en fed klub, som har lagt en god plan for mig, men også for selve klubben. De er nedrykker, men vi går 100 procent efter at rykke op.»
    40 liker
  10. For en parodisk gjeng vi er i ferd med å bli. «Ny spiller? Håper ikke dette går på bekostning av G14-spillerne våre! Hva skal vi med Chippen? Vi har jo David Hanssen!»
    40 liker
  11. FELLES AVMARSJ Et nedrykk skal ikke stoppe oss! På lørdag arrangerer Stabæk Support felles avmarsj fra Bekkestua Torg klokken 15:00. Årets første hjemmekamp er alltid blant årets høydepunkter. Derfor ønsker vi å gjøre mest ut av lørdag, og inviterer alle sammen til å være med på vår felles avmarsj. Det var veldig gøy da vi gjorde det med flere hundre i november! Alle får flagg og sammen med våre blaa skjerf farger vi gatene. I 2023 hadde vi en stor økning på tribunen, og denne trenden skal fortsette i år. Vi er fler, bedre og mer høylytte enn på lenge. Oss supportere skal være en viktig del av kampen mot opprykk. Når vi kommer inn på stadion fortsetter vi vår sang, og alle går hjem med tre poeng og vondt i halsen! Når: lørdag, 6. april kl 15:00 Hvor: Bekkestua Torg Sammen mot toppen!
    39 liker
  12. Takk til alle som møtte opp i Ålesund! Bryne hjemme på lørdag!
    38 liker
  13. De vil at Nikki Schei ikke skal rekke Brann - Barcelona i kveld.
    38 liker
  14. Sondre Rossbach er jo banens beste spiller 😅
    34 liker
  15. 31. min. 1-0 Spiten med hodet. 36. min. 2-0 Geelmuyden på frispark. 46. min. 3-0 Andresen på retur etter stolpeskudd. 56. min. 3-1 direkte fra corner. 90+4 min. 4-1 Spiten. 4-1 slutt. Banens beste Spiten og Hogwart. Beste kampen av andrelaget jeg har sett på mange år. At Michael Bradley står og dirigerer unggutta mot RBK2 er så jævlig fett. For en ressurs vi har der.
    33 liker
  16. Ikke bare en fantastisk prestasjon, men den gleden og gløden han viser overfor supporterne ved målene og etter kamp er virkelig gull verdt!
    32 liker
  17. Deilig bortefelt, deilig resultat! 🥳 Det blir en blaa uke!
    32 liker
  18. "Stabæk Support man, that's its all about" - Bob
    31 liker
  19. Den taklingen fortjener en post!
    31 liker
  20. Din dejlige dreng!!!!!
    30 liker
  21. Monter forlenget i fjor, så de er fortsatt med. fra hjemmesiden: I 2023 har Montér-logoen «prydet» Stabæk-shortsen, men dette har vi valgt å endre på for neste sesong. Selv om vi er veldig glade i logoen vår, klarer også vi å se at den akkurat her ikke nødvendigvis har løftet helhetsinntrykket av Stabæk-drakten. https://www.stabak.no/samarbeidspartnere/nyheter/optimera-monter-forlenger-samarbeidet
    30 liker
  22. Direkte fra galleriet i Bærum Rådhus.
    30 liker
  23. Spennende endringer som skjer på Nadderud nå og fremover. Det gamle supporterfeltet er vi ferdige med, og nå starter arbeidet med det nye supporterfeltet på hovedtribunen!
    28 liker
  24. Dette er 50-100 mill til utenlandsk toppklubb eller ikke selge og beholde i Stabæk-type spiller. Får litt Ødegaard-vibber av at en 16-åring trer inn i seniorfotballen og dominerer fullstendig. Klart beste spilleren utpå der. (Han trenger ikke sammenlignes med Ødegaard forøvrig da, men bare den samme følelses å oppleve en «guttunge» på den måten)
    28 liker
  25. Jeg må klype meg litt i armen fremdeles jeg, vi skal faen meg bygge ny stadion ass. Den jobben flere i administrasjonen, men med Tunold i spissen må man bare ta av seg hatten for. Gratulerer alle sammen!
    28 liker
  26. Så vi har en med en spillerkarriere som inneholder 2 sesonger i Nederlandsk toppserie, 3 i Bundesliga, utlånt til Premer League, 2-3 sesonger i Serie A, 10 sesonger i MLS, 151 kamper for US (inkludert 8 VM-kamper i to VM) som coach for vårt 2. lag på nivå 4 i Norge. Det er ikke så halvgærn't sånn rent profilmessig.
    27 liker
  27. God selvinnsikt, for vpn.no er artig lesing nå.
    27 liker
  28. Må si Rossbach har imponert meg de siste to kampene, etter å ha vært litt skeptisk i preseason
    27 liker
  29. Første gang på evigheter jeg har stått på supporterfeltet, og hadde med en som trolig har blitt en Stabæk-supporter. Vil bare si stor takk for hvor hyggelig det var å bli med på feltet og synge med dere. Dessverre var det ikke alle sangene som vi kunne hundre prosent, så det var ikke alltid så lett å knalle til med volum, men imponert hvordan stemmene deres holdt hele matchen. Her svikta den halvveis ut i andreomgangen. Takk for en sykt bra ettermiddag, til tross for uavgjort. Og trolig er det en ny Stabæk-supporter på plass takket være opplevelsen på feltet med dere.
    27 liker
  30. Ser for meg ut som om Øya ikke har aldersbestemte landskamper? Hvor mange har Piggen 40??? Isolert sett bra for Piggen at han får prøve seg et sted han får tillit. Her får han uansett ikke spille. Hva har vi nå? Cheng i SF, Lassen Harisson i Kåffa og Hellan i Brann. Det er spillere vi har gitt i fra oss. Særlig Hellan er et blodrødt eksempel på dårlig spillerlogistikk. Så utvikler vi mange spillere også. Men man må jo lure på hvor mange fler det kunne ha vært om vi hadde droppet signeringer som Lucca, Kjærrumgård, Pachonik, Nimley, Esco, Gyasi, Tao, Rubin, Agoda, Zhou, Zheng, Ovenstad, Sun, Valencic, Vihman, Kirk, Mouktar, Maatsen, Donking, Gall, Skytte, Toutouh, Khoblenko, Mesic, Kirkevold, Høyland og sikkert fler jeg har glemt. Vi har kastet bort mye penger ass… Hvem er nestemann ut? Geelmuyden? Løfter laget når han kommer inn, virker like fordømt å være bak f.eks. Diabate i køen…
    27 liker
  31. Taklingen til Wendt der og rett opp og fyre publikum! Mer av dette!!
    26 liker
  32. Årsbeste! Vi var klart best siste 30 min. Chistensen BB. Taklingene til Roberts ga gåsehud. Slum fikk tårer øynene av løpene til Walstad. Men vi har fortsatt litt å jobbe med siste tredjedel. Ungutta har farten vi manglet offensivt i 1 omg. Så vi bør gjøre en ending i 11eren til seriestarten. Blir bra dette. Rett opp!
    26 liker
  33. Uffda, ikke pent. For en nepe! Flaut, og totalt uakseptabel oppførsel! Slikt bør vi holde oss for gode til.
    25 liker
  34. Rossbach er helt latterlig god. Årets beste signering?
    25 liker
  35. Det må jo også være ganske utfordrende å treffe på timingen i presset mot så lavoppløste motspillere som plutselig fryser for så å teleportere ti meter.
    25 liker
  36. Herrefred for en kvalitet på produksjonen av den nye låta! (I positiv forstand, altså, om ikke det skulle være klinkende klart. Etter litt for lang tid på Onkel Blaa er det vel ikke alltid ting er klinkende klare som bør være det.) Fyttikatta så flink dere er, alle dere som har vært involvert både foran og bak kameraer, instrumenter og bardisker!
    25 liker
  37. Fantastisk type! Han minner en hel del om Vetlesen i det at han har defensive fibre og en herlig aggressivitet i tillegg til offensiv x-faktor. Jeg blir mer og mer imponert over disse 16-17-18-åringene våre for hver kamp.
    24 liker
  38. Og der har @stabækLars gjenoppstått. Igjen! Hvor skal vi gå? Til Onkel Blaa! Og drikke ØL!! Takk, Lars! Sees på lørdag.
    24 liker
  39. Det er så herlig at det faktisk blir lukket stadion og ikke åpent "lego"-bygg ala Intility.
    24 liker
  40. – Stabæk Support er alt for oss. Det er en gruppe som forstår hva det betyr når alle i klubben og supporterne er sammen om noe. Når vi kikker opp og ser dem der på tribunen, betyr det så mye for oss, sier Bradley. https://www.budstikka.no/midtstopperen-ble-matchvinner-det-var-sa-deilig/s/5-55-1685671
    23 liker
  41. Har sett mer bra prestasjoner av Diabate siste 10 enn det han har prestert i hele vinter
    23 liker
  42. Tabelltips og gjennomgang av alle lagene i Obos er nå gjennomført med Obos-ekspert Petter Bø Tosterud! Lurer du på hva slags lag vi møter? Hvilke spillere man må se opp for? Hvem rykker opp? Hvilke overganger er gjort hos alle lag? Da er morgendagens pod noe for deg.
    23 liker
  43. Vi avslutter kampen med en snittalder som tilsvarer en ok stilkarakter i hopp. Kun en spiller vi leier i troppen (tipper han blir fast i løpet av sesongen). En bedre midtbane enn på mange år. Som jobber og jobber, og som knapt spilt sammen. Gjennvinning var fremmedord i fjor. Neppe i år. Så må både Rossbach og Diobate jobbe litt for overbevise meg. Ble nok bortskjemt med Pettersson i fjor.
    23 liker
  44. Håper idag var starten på en Diabate med mer selvtillit med ball. Så ut som en helt annen spiller enn i tidligere matcher
    22 liker
  45. Dio er med på dagens trening.
    22 liker
  46. Ole Kristian Udnes om det historiske vedtaket. Tror ikke den er bak betalingsmur. "Kommunestyrets vedtak vil ALLTID bli stående som en del av Bærums idrettshistorie. Og verdien av fremtidige generasjoners idrettsglede, lek, identitet og fellesskapsfølelse vil UANSETT trumfe kostnaden." https://www.budstikka.no/en-fremtidsrettet-beslutning/o/5-55-1668702
    22 liker
  47. Da ble det vedtatt, 31 mot 20! Om jeg forstod det rett! (Høyre hadde en stemme mot)
    22 liker
  48. I dag fikk vi en kjempeartig episode med Rasmus og Veum! De snakker om pre season, lagets forventninger til sesongen, artige historier, Bob og mye mye mer! Kommer ut i morgen.
    22 liker
  49. Ber til høyere makter om at Olderheim ikke blir solgt midt i sesongen. Fy fela for en spellar!!
    21 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...