Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 24. okt. 2018 i alle områder

  1. Marcus Pedersen blir ute resten av sesongen. Leddbåndsskade i skulderen. Er vel en viss svekkelse av Godset, selv om han ikke har vært helt på i det siste.
    5 liker
  2. EM-kvalik, Albania: Norge G16 vs Aserbajdsjan 4-1 (3-0) Norge startet med Pignatel (kapt.) og Geelmuyden. Herman satt første målet på straffe. Marius Ulla tilkalt fra Norge pga sykdom på annen keeper. Fredag møter laget Albania kl 12. Albania tapte stort (0-6) for gruppefavoritt Tsjekkia.
    4 liker
  3. Hugo tilbake i trening, kan kanskje spille mot Glimt! Limer også inn artikkelen for de som ikke orker å trykke, selv om det ikke er en plussartikkel: Stabæk-profil tilbake i trening Av Tor Bjørnar Holmlund Publisert:24. oktober 2018, kl. 13:23 Hugo Vetlesen (18) kan rekke den viktige bortekampen mot Bodø/Glimt søndag. Onsdag gjennomførte nemlig 18-åringen sin første hele Stabæk-trening etter at han fikk revet av noen leddbånd i den venstre ankelen i en 2. divisjonskamp mot Moss i begynnelsen av oktober. – Det kjennes bra ut, det har tatt mye kortere tid enn det medisinske apparatet hadde trodd. Det er litt uvant å spille med tape, så det er ikke så mye bevegelighet, men jeg kan i hvert fall spille, sier Hugo Vetlesen. –Glimt innen rekkevidde Søndag spiller Stabæk en meget viktig kamp i bunnstriden når de møter Bodø/Glimt i Bodø. – Det er vanskelig å si, men jeg tror det kan være innenfor rekkevidde å spille kampen mot Bodø/Glimt. –Jeg er veldig lysten på å spille og har lyst til å bidra for laget, sier Vetlesen. Stabæk-trener Henning Berg er ennå usikker på om han kan bruke Hugo Vetlesen til kampen på Aspmyra søndag. – Han nærmer seg, og han har tatt bra steg etter skaden. Vi får se de siste dagene opp mot kampen søndag, sier Henning Berg om å bruke 18-åringen i bortekampen søndag.
    2 liker
  4. Klubben har hatt litt av noen kapteiner!
    2 liker
  5. Etter å ha tenkt at jeg (endelig) kan se Stabæk tape uten å føle meg helt ødelagt, ble Brann-kampen en smertefull påminner om hvor jævlig livet som fotballsupporter kan være. Jeg misunner kolleger som kommer på jobb mandag morgen og ikke holder med noen , de har ikke en bekymring i livet, de er ikke grimet i ansiktene over mangel på søvn. Brann-kampen var vond, enda verre enn LSK-tapet på Åråsen og poengtapet mot Vålerenga etter et straffespark som er tidenes dårligste vits. Men så må gjøre som alltid før; legge det bak oss, se etter lyspunktene, holde trua og bidra. Vi må kjøre skikkelig mobilisering til kampene mot Kristiansund og Godset. Fylle postkassene, innboksene og tribunene. Kanskje rappe Bill Shankleys gamle visdom: "Dette er ikke et spørsmål om liv eller død. Det er mye viktigere enn som så". Ser at Geirti har meldt seg til mobiliseringsgeneral allerede. Jeg blir med som sersjant. Og så tenker jeg på det som skjedde mot Brann i 1. omgang. Med to unggutter som styrte midtbanen og bidro til at vi rullet over dem, over Norges nest beste (kanskje beste?) lag i 2018. Med fire gedigne målsjanser, straffespark, tverrligger og full kontroll. Med seks egenutviklede spillere på banen (selv om vi kanskje skal legge akkurat disse statistikkene til side; det viktigste er ikke å være egenutviklet, men å være dritgod!). Vi kjørte over dem uten Keita, uten Kassi, uten Vetlesen, uten Ola. Alle disse skal spille for oss neste sesong, pigge som faen. Og blir alt avgjort i siste serierunde, henter vi Nannskog, Farnerud, Somen og Martin Andresen så de kan varme opp med gutta våre og skremme livskiten av Godset før kampen begynner. Sist drammenserne spilte mot denne gjengen, tapte de 6-0 på Nadderud. I det hele tatt; vi må ikke bare være nervøse og håpe, vi må GJØRE noe. I morra skal vi har styremøte, det skal i hvert fall handle om dette også: Hvordan gjør vi alt - ALT! - som står i vår makt for å berge plassen? For å fylle tribunene på de to siste hjemmekampene om vi så skal betale folk for å komme. For å kaste rop i 2 x 45 minutter. For å få taket på Hovis til å løfte seg. Går vi ned, skal vi vite at vi ikke satt stille og så at det skjedde, men at vi gikk ned med det blaa flagget til topps. Og er det helt til topps, rykker vi ikke ned.
    2 liker
  6. Støttes fullt ut. Vi sparka en, det hjalp ikke, så da sparker vi en til. Sånn kan det fortsette til det ikke er noen igjen i brakka, uten at vi vinner flere kamper. Ta tak i det som er bra, og foredle det, ikke bruk for mye tid på å lete etter det som ikke funker. For alt det som ikke funker handler i bunn grunn alltid om det samme: økonomi. En særdeles rævva en. (så går jeg på en liten rant her) Hva er bra? 1. Vi har et godt akademi. Et veldig godt akademi. Vi toppet NFFs egen rangering over norske akademier. Dette MÅ FÅ BESTÅ! 2. Vi er et etablert topplag. Faktisk. Det virker kanskje litt rart å tenke på det slik, men vi har vært et topplag i snart 25 år (vi må tilbake til 1993 for å finne sist vi var dårligere plassert enn sølvplass på nivå 2), og begynner faktisk å få et vist feste som bygdas lag. På en stadion som neppe er blant Norges 30 beste fotballstadioner, med et lag som virker stadig mer desillusjonert, med en trener som ikke hadde vært mindre sjarmerende om han hadde vært dau, og med en stjernespiss som har implodert, så drar vi likevel flere tilskuere enn flere av våre tippeligakonkurrenter. Spør fotballkjennere hvem som har vært de ti beste spillerne i Eliteserien , og flere Stabækspillere vil komme på den lista. Beste seriemester? 2008-laget kommer høyt opp på nøytrale personers liste. Konklusjon: det er faktisk her vi hører hjemme. Det er interesse rundt klubben. Jeg har undervist på videregående i mer enn 10 år, og husker tilbake da halve klassen satt med Stabækdrakt i timen. Og det var ikke bare for å smiske, jeg møtte dem på borteturer også. Det er fortsatt stabækinteresse blant ungdommen, selv om produktet gjemmes bort på eurosports kanaler. Jeg husker f.eks. da vi var en haug med frivillige som dyttet invitasjon ned i "alle" postkasser i Bærum for å få folk til å komme på avskjedskampen mot Molde på TA. Vi lå i ingenmannsland midt på tabellen, men det kom 12.000 tilskuere senhøstes. All interessen, dugnadsånden og varemerket Stabæk MÅ KLUBBEN benytte seg av og bygge videre på.
    2 liker
  7. Eller så pleier det å snu mot oss.. ?
    1 liker
  8. Kravstor gjeng her på forumet. Liker det!
    1 liker
  9. Her synes jeg det var mye klokt. Hernandez på vingen vil kunne styrke oss dobbelt defensivt: vi får inn en spiller på backen som er bedre defensivt enn Hernandez, som av og til selger seg litt mye for en back. Samtidig vil Hernandez som ving være bedre defensivt enn mange andre alternativer (Njie, Sæter, Brynildsen osv.). På søndag synes jeg også det var åpenbart at i perioder når vi ble presset lave, tok ikke midtbanen sitt defensive ansvar, som gjorde at midtstopperne våre for ofte måtte velge mellom å støte opp (og dermed etterlate seg et hull i forsvaret), eller la mellomromsspillerne til Brann få herje fritt i det enorme rommet mellom forsvaret vårt og midtbanen. Det var dessverre åpenbart at Børkeeiet og Bohinen tilsammen ikke var oppgaven voksen, uten at det betyr at begge må benkes.
    1 liker
  10. Håper Brynhildsen får starte på høyre hvis Vetlesen ikke er frisk. Lyste spilleglede og innsats da han kom inn, men han må være på kant og ikke rote i midten. Der blir han lagt rett ned i bakken. Hanche kan gjerne fortsette på høyreback. Han slår bort en del baller, men han virker mye mer defensivt solid enn Hernandez. Og det er det vi trenger nå. Hvis Hernandez skal spille håper jeg det blir på høyrevingen. Blir bra med Keita tilbake. Jeg synes Bohinen var bedre enn Børkeeiet mot Brann så skulle gjerne sett at han får fortsette. Hadde Børkeeiet fulgt mannen sin på Brann sitt første goal hadde de antageligvis aldri scoret. Jeg tror også han burde plukket opp Bamba på 2-1 da Granli måtte ut å støte. I tillegg går det veldig tregt med ballen i bena og mye upresise pasninger. Bohinen derimot viste frem en god fot, kjappe vendinger og god defensiv jobbing.
    1 liker
  11. Noen er kanskje mer realistiske og forventer ikke at vi skal vinne hvert år, men vi er alltid med i sluttrundene, og det skulle vel si sitt. G16 er i finalen i år igjen. Tror du det er tilfeldig?
    1 liker
  12. Om det er greit? Hva slags spørsmål er det? Ingen er jo fornøyd når man taper. Men det er greit å stikke fingeren i jorda og ha realistiske forventninger til ting. Jeg vet ikke hva du vil frem til. Mitt poeng er at du snakker som om du ikke har noen oversikt over lagene, og da er det ingen grunn til å drive med svartmaling. Det finnes masse nok annet å sutre over denne sesongen.
    1 liker
  13. Du vet ikke hvordan kampen har vært, ikke hvor sterkt lag RBK stiller, (tydeligvis) ikke hva slags lag Stabæk stiller. Likevel stiller du spørsmål ved om Akademiet er overvurdert - basert på én kamp! Stabækseier i denne kampen hadde vært en sensasjon. Skal vi hamle opp med de sterkeste jr-lagene i Norge må vi selvsagt stille med noe i nærheten av våre beste gutter. Å forvente at et b-preget jr-lag skal hamle opp med RBK er helt bak mål.
    1 liker
  14. Forøvrig: For en jævla sutregjeng dere* er!! Har det blitt et krav om at supportere skal skrive piss om eget lag? Folk skriver som at vi har rykket ned. Vi trenger sannsynligvis å vinne hjemme mot Godset (som tapte mot Sandefjord og ikke har vunnet en ordentlig kamp siden starten av august) Gjør vi det, har vi kvalikk. Laget som pr nå er rangert som best av de vi kan møte har de siste to kampene tapt mot Florø og Tromsdalen... Så hvem tror dette er umulig? Slutt med det våset om at vi kommer til å rykke ned. Selvfølgelig kan det skje. Selvfølgelig hadde det vært bedre å ha sikret plassen (eller gullet) på denne tiden av året. Men vi har ikke rykket ned. Slutt å lat som om det har skjedd allerede! * ikke alle ?
    1 liker
  15. Fotballsupporterens ti bud: 1. Gå aldri fra kamp før dommer har blåst av. 2. Pip og bu aldri mot eget lag. 3. Dersom du er misfornøyd med eget lags prestasjon, syng høyere. 4. Medsupportere er alltid dine allierte. Motstanderlagets og rivalens supportere er kun uvenner fra dommer blåser i gang til dommer blåser av. 5. Respektér det som er viktigere enn fotball her i livet. 6. Fotball handler om respekt og samhold, ikke vold og hets. 7. Alt som er teoretisk mulig er fortsatt mulig. 8. På kamp skal man kunne koble av fra dagliglivet. 9. Fotball er for alle. 10. Støtt ditt lokale fotballag.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...