Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 11/09/2018 in all areas

 1. 30 likes
  Er ikke alltid jeg får bidratt mye på forumet grunnet at jeg bor I USA. Men må si meg direkte skuffet over det jeg leser på forumet. Finn en annen klubb hvis dere ikke orker nedturer. Å være kritisk er lov, men MYE av det folk skriver på forumet her er så latterlig. Spesielt i det siste.. Har vært supporter 18-19 år og noe jeg har godtatt med denne klubben vår er at oppturer og nedturer vil alltid være en del av pakka. Derfor er jeg supporter livet ut, fordi det er så himla gøy. Vi kan ikke være feilfrie, er helt umulig for Stabæk å være feilfri, hverken stadion eller resursene tillater det. I 2012 så var vi ferdig, men på en eller annen sinnssyk måte som jeg til den dag i dag ikke helt klarer å forstå, så rykket vi opp. Vi tok bronse, hadde spillere på A-landlaget, tilbake i Europa. Hvordan? Sånn er det å være Stabæk supporter. Gøy? Jævlig gøy! Vi har hatt en skuffende sesong men å henge ut treneren, enkelt spillere og IAO på ett åpent forum er helt latterlig. Få det bort. Fyll opp de bussene til Skien, fyll opp Nadderud stadion mot godset! Gi klubben den støtten de trenger og fortjener. La oss berge plassen sammen. Rykker vi ned, så godtar man det og fornyer sesongkort til neste år og prøver igjen. Jeg er hverken stresset eller bekymret fordi jeg vet hvor bra det jobbes dag inn og dag ut rundt denne klubben. Samma om vi er I Obos eller elitserien så vet jeg at vi kommer sterkere tilbake. Alltid, uansett. Lykke til!
 2. 18 likes
  Med unntak av et par nye kontoer som virker som om de er opprettet for å hetse enkeltpersoner, er de aller fleste av de som er mest forbanna, mest skuffa og mest kritiske til det som skjer, de samme folka som aldri har vært i tvil om de kommer til å kjøpe sesongkort neste år. Folk som føler det som skjer i klubben fordi de lever det og kommer til å fortsette med det. De fleste som er tilbøyelige til å hoppe av har nok gjort det for lenge siden. Hvorfor skulle noen fortsette å bry seg om elendigheten om de kunne ha sluppet? Forhåpninger basert på tidligere suksess er også en slags forutsetning for skuffelse. Så jeg tror de her som er mest forbanne er de som på ingen måte har glemt hvor fantastisk det var de gangene vi var gode. Selvfølgelig er det mye usakelig. Kanskje for mye. Jeg er skyldig i et par slike utbrudd selv. Det har nok blitt ekstra mye fordi det har vært en så langsom nedtur. Vi har fått sjanse etter sjanse til å redde oss inn, og skuffet igjen og igjen. Vi har 15 tapte ledelser på rad, en hel sesong uten seier på bortebane men har, to kamper før slutt, fremdeles ikke fått nådestøtet. Jeg vet med meg selv at jeg kommer til å glede meg til første kamp i OBOS neste år. Jeg kommer til å begynne å tenke på hvem vi beholder mot alle odds. Hvem av unggutta som kommer til å blomstre mest med litt mindre press. Hvilke nye talenter som vil komme til, hvem som blir våre nye helter. Men jeg klarer ikke å begynne på det mens jeg fremdeles går og gruer meg til nevnte nådestøt. Jeg har tenkt at Sandberg er årets verste signering i Eliteserien, fordi han har holdt oss i live så lenge. Det er selvfølgelig en spøk, men når det gjelder stemningen her inne i høst er det noe sannhet i det likevel.
 3. 12 likes
  Hei, hvor enn du er i verden. Stabæk trenger deg. Vi har ryggen mot veggen. Oddsen imot oss. Mørke skyer over og OBOS luskende under. Men vi er den fødte underdog. Med de lave budsjettene, beskjedne fasilitetene, store drømmer og eventyrlige prestasjoner. En seier smaker alltid best når den var viktig. Og sjelden er seier så viktig som i de siste to kampene. Husker du i 2016? Vi måtte vinne. De andre måtte snuble. Det var 2 poeng opp til kvalik i siste serierunde. Vi klarte det. Vi lå i Obos til det var 10 minutter igjen av 2. kvalikkamp. Vi scora 2 mål på 2 min. Vi klarte det. Nå skal vi klare det igjen. Men vi klarer det ikke ved at du sitter i sofaen hjemme. Vi klarer det om vi tar i et tak sammen. Reiser sammen, synger sammen, står sammen. Vi har klaga nok på forumet. Vi har fått ut dritten om hvem og hva som ikke funker. Nå trenger vi 100% av alle. Av deg også. Din støtte betyr noe. Akkurat nå betyr den aller mest. Bussen til Skien er gratis. Vi må vinne. Vil du at Stabæk skal spille i Eliteserien neste år? Bli med. https://medlem.stabaek.no/bortetur
 4. 9 likes
  Stabæk for meg er liksom ikke 1-0 og tette igjen bak. Da kan jeg like gjerne se et lag coachet av Rino Gattuso. Stabæk er Svinet som slår 40 meters lissepasning med høyrefoten, rundt venstrefoten, det er Chippen som gjør Nils Arne Eggen fly forbanna etter å dratt av venstrebacken til RBK for 10ende gang, pasningen fra Veigar, til Nanne, på Fredrikstad Stadion (listen går on and on and on and on). Også er det annerledesheten, kulturen, Ingo, det å kose seg som underdog, fordi i det minste, selv om du taper, eller ikke tar medalje, så får laget og klubben skryt, for fotballen de spiller. Og øyet, som fryder seg over den gode fotballen. Den gode fotballens, som vinner flere fotballkamper i lengden, som regel. Se på kåringer over de beste utlendingene i TL, det er Stabæk. Jan Jönsson. Jørgen Lennartson. Bob Bradly. Det er Stabæk. Toni Ordinas, er Stabæk. Henning Berg er ikke Stabæk, og har aldri vært Stabæk. Fotballen han sverger til, karismaen hans, det gir meg ingenting. Basta.
 5. 8 likes
  Når IA får kritikk for å stå på feil sted under treningen(!) må man vel kunne sies å gå for bakkerekord i usaklig negativitet?
 6. 6 likes
  Lindroth hadde fortjent å bli inkludert (merk at jeg ikke nevner Backe), men det synes jeg også Lennartsson ... undervurdert i Stabækhistorien ... klok mann med stor intigritet og sto for en positiv fotball og gjorde max ut av en tøff situasjon ... kom til et luftslott og har aldri pissa på oss siden ... respekt!
 7. 4 likes
  Synes det er litt merkelig at du nevner Lennartsson sammen med de tre andre. Synes ikke han ble noen stor del av Stabæk. Da ville jeg heller nevnt en annen svenske.
 8. 4 likes
  Dette våset her ass.. nivået på forumet er all time low
 9. 3 likes
  Hva får du hvis du blander en håndfull konspiratorikere, en håndfull fotballinteresserte gubber og en fotballtrening? En tråd som denne...
 10. 2 likes
  Merkelig stemning her inne, hva skjer? At en ansatt, en agent og en representant for en klubb som har en spiller på utlån hos er på trening. Wow, noe må være galt😜
 11. 1 like
  Huff, får håpe han har utviklet seg siden den tiden der da... Mener å huske han stod for ganske positiv fotball i tiden sin i Lyn. Slik Lyn var på den tiden der kan vel minne litt om oss. Liten oppslutning om klubben, lite penger, men spennende akademi( Ntg på den tiden). Mulig jeg blander med andre Lyn-årganger her da, begynner å bli lenge siden.
 12. 1 like
  Jeg håper HB blir, og øker treningsmengden opp mot det han hadde i United (kanskje ikke på ett hopp) men jeg forventer bedre trente spillere neste år, uansett divisjon. For en bedre trent spiller klarer å holde hodet klart i 90 minutter, og vi klarer da også holde på ledelser/snu kamper i vår favør til neste år.
 13. 1 like
  Nå brakte ikke energinivået til Ordinas oss så mange seire heller. Jeg har ikke sett Berg på trening, men synes dette med at at han har lite ustråling er sterkt overdrevet. Gir et godt saklig inntrykk når han uttaler seg synes jeg. Så får spillerne gi en vurdering av hans kvaliteter som trener.
 14. 1 like
  Godt å høre, jeg var vel forøvrig av de mest positive til ansettelsen av Berg. Gikk ikke så bra det😊 Rart å stå og prate med Energiske Ordinas igår og samtidig bivåne hvor lite energi Berg har ute på feltet..
 15. 1 like
  Det kan være! Men lett å tro når normen er at hver gang jeg ser " last post by Arni" forventer jeg en underliggende tone av kritikk mot det meste som skjer i denne klubben😏 Men uansett kult at du skriver litt om hva som skjer på treninga, vi får jo ikke akkurat særlig med inside-information fra klubben selv.
 16. 1 like
  Stemmer det, hadde en prat med ham om dette for en tid tilbake. Hadde vel sesongkort på Nadderud i Tommy & Tigern, Bærget det Smaa i 7 år eller noe. Han er nok fortsatt litt glad i oss.
 17. 1 like
  Kanskje du blander sammen legenden @ringo og meg når det gjelder kritikk av IA og vinduet sist? I så fall en ære det😀
 18. 1 like
  Men du mener vel det er positivt om Keita drar til LSK, eller? For da har de gjort like dårlig overgangsvindu som oss? For jeg kan ikke huske at du har sagt hentingen av Keita var bra jobb av IAO? For å lire av seg noe positivt om IAO tror jeg du tok vaksine mot før seriestart.
 19. 1 like
  Blitt besvart i De Andre Lagene.
 20. 1 like
  Berg og Bjarmann. Mangler vi bare Sundgot som assistent og Kippe som ny stopper. Fyfaen nei takk
 21. 1 like
  11 av 35 spillere født 2005 i kretslagsuttaket fra Stabæk. Vålerengen har tre. https://www.fotball.no/globalassets/krets/oslo/utvikling/spillerutvikling/2018/kretslagssamling-for-g2005-lordag-10.-november-2018.pdf
 22. 1 like
  Stabæk var det første laget jeg noensinne så live. Begynte å gå på kamper på Naddeud i 1994/95 sammen med tvillingbroren min. Vi har begge vært fans siden! Trente lag i Stabæk på jentesiden i sesongen 2012/13. Noen har hørt stemmen min på Frigg-cup og Stabæks andrelagskamper. Frivillig i klubben siden 2010. Stabæk JR. Support siden 2013. Nå sammen med Live, Martine og Kuba der.
×
×
 • Create New...