Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 16. nov. 2018 i alle områder

  1. Ryddet på loftet og fant den gamle veggpryden på studenthybelen. Ikke like populær i stua nå, så om noen fremdeles husker Tom Stenvoll (eller at Lyn var et topplag..) er det et par klassikere tilgjengelig. Kan hentes i Oslo eller overleveres på Nadderud før Godset-kampen.
    11 liker
  2. Det er bare å kjøre på. Det ville egentlig vært morsommere om dere kunne tatt debatten på Blaa, som en slags skoledebatt. Så kunne vi andre sittet i salen og drukket øl og heiet på vår "kandidat". Det var egentlig et godt forslag.. Liveforum på Blaa ?
    9 liker
  3. når vi først har et diskusjonsforum så må vi jo bruke det! Det hadde vært rimlig tamt om vi hadde vært enige hele tiden.
    5 liker
  4. 3 liker
  5. Hvis det ikke blir en annen løsning i 2019 forstår jeg absolutt nada.
    3 liker
  6. Jeg har vel 10 + av disse liggende i en kasse... Stenersen med gule fuglefjær i munnviken sitter på netthinnen fortsatt.
    3 liker
  7. Jo. Phillip er MYE bedre enn vi har sett - eller stort sett, ikke fått se, siden han vel til sammen har en halvtime i Eliteserien. Min gut feeling (berømt for å være ekstremt treffsikker unntatt da jeg videreformidlet at Richard Ackon var en "värdsspelare) sier meg at Valencic blir en hit neste sesong. Legg til en hit & fit Kassi, Gyasi og Mauritz-Hansen så er vi allerede et mye bedre lag enn i år. Og legg oppå det igjen ett år med vekst både fysisk, erfaringsmessig og menneskelig på Hugo Vetlesen, Tobias Børkeeiet, Emil Bohinen, Ola Brynhildsen, Oscar Aga, Kristoffer Askildsen, Renå Olsen, Herman Geelmuyden, Nicolas Pignatel Jenssen, Phillip Hornburg (2005-årgangen er helt fantastisk!!!) og et titalls andre landslagsspillere - så har vi et lag som kan slåss om medaljer. Banna bein, medaljer!! Derfor er det så utrolig viktig at vi slår Godset om to uker og holder plassen i Eliteserien så vi kan ta disse medaljene allerede i 2019. Nå må vi mobilisere på alle fronter. Folket på Brakka ta tak i sponsorer, sesongkortholdere og lokale klubber, Support tar tak i seg selv og kæbe, kege ungdommer, vi fyller Facebook, Insta, Snæpp, Faceswap og andre kege, kæbe nettsteder, vi møter folket ved butikker og kjøpesentre og fyller Nadderud så det buler. Så vinner vi. Så ferier vi. Så bretter vi opp ermene og skaper en sensasjonssesong neste år. Alltid!!
    3 liker
  8. Min favorittplakat gjennom alle tider!
    2 liker
  9. Det finnes sikker sølv i norsk 3. divisjon. Men selv ikke Sarpsborg og Ranheim treffer blink hver gang. Selvfølgelig legger vi merke til de som lykkes, ikke de som flopper. Selv har vi feks hentet tre toppspisser fra nivå 2: Ohi, Marius Helle og Andreas Strand. Hvem kunne sagt på forhånd at Ohi ville ta nivået, men ikke de to andre? På samme måte, hva tilsa at han nedpsyka belgieren skulle herje i Eliteserien, mens u19 EMs all star fra Georgia skulle stagnere? You win some, you loose some. Generelt virker det som om klubben ser etter spillere med mer potensiale enn å etablere seg på Ranheim. Synes det er kult, jeg. Spillere som holder nivået i 3. divisjon og kam være ok i Eliteserien dersom de får fast spilletid har vi nok av. Det kalles Akademiet.
    2 liker
  10. Hvis Ringo her insinuerer at Bob Bradley tok ut skyhøye lønninger i Stabæk, er DÈT skivebom. Bob hadde en svært moderat lønn, betalte fysisk trener av egen lomme ("take it off my wages""!) og trente oss for alle andre grunner enn økonomi - nemlig å bli første amerikanske trener i en europeisk eliteserieklubb og å legge grunnlag for en videre karriere i større europeiske klubber. Alt forløp altså akkurat slik han hadde planlagt.
    2 liker
  11. Har etterlyst drakter for små barn et par ganger jeg også.. De mener det ikke er noe marked for det. Hva er minste kvantum man kan trykke opp av smådrakter? Det må da være et marked for et par hundre drakter i hver størrelse???
    1 liker
  12. Hadde vært kult om du kunne fått ut bilder av dem!
    1 liker
  13. Ser ut som de er lovet bort til gutterommet til to seksåringer. Høres ut som perfekt bruk ?
    1 liker
  14. Dette må være bærumsvarianten av slåsskampene mellom geniene i VIF og Brann. Hvordan gidder dere å holde på med denne hybridkrigen i det uendelige? Vi har Odd i det rosa hjørnet, og @ringo i det svarte hjørnet. Så heier vi andre på vår helt, og fyrer opp så godt vi kan (dette er mitt bidrag). Kampen er egentlig over for lengst. Resultatet vises ved å se hvor vi ligger på tabellen. Sistnevnte oppfinnelse lyver som kjent aldri. Jeg har innfunnet meg med nedrykket. Det som bekymrer meg nå, er at så mange går rundt og tror at måten vi driver klubben på er oppskriften på en lang fremtid. Selvfølgelig håper jeg vi reiser oss igjen, men planen må være bedre enn å prøve på mer av det samme.
    1 liker
  15. Er det virkelig det? Å anta at det finnes en viss sannsynlighet for at Toni vil vurdere å ta med seg trenere han har hatt et godt forhold til her over i sin nye jobb? Jeg vil si det er et ganske plausibelt scenario.
    1 liker
  16. Tja, Om nå ikke Toni lurer med seg de beste akademitrenerene over til Fugla, og etterlater oss med en håpløst akterutseilt, antikvarisk svenske...
    1 liker
  17. Personlig vil jeg si noe av sjarmen med Stabæks overgangspolitikk er jo også at det av og til kommer noen skikkelige godbiter. Lumanza, El-Hadji Ba, Aboubakar Keita,Boli, Kassi og Sayouba for å nevne et fåtall. Selv om det kjedeligste er å ta 0 poeng, er det også litt kjipt hvis vi hver vinter lurer på hvordan 24- årige Anders Larsen som spilte sentralt på Bærum skal klare overgangen til Eliteserien. Og det er vel derfor vi ender på tredjeplass neste år ( la oss late som vi holder plassen), mens Ranheim på 7. Også spiller vi kvalik i 2020. Men så mine gode venner kommer akademiet til Stabæk til å være så sterkt at vi aldri trenger å se lenger enn til oss selv for å finne gode nok norske spillere. Og med en lønnsom utenlandseksport av norske talenter til Europa kan vi selv hente litt diamanter rundt omkring som hjelper det lokale laget vårt å spille i Europa hvert år. Og tilogmed ta gull noen ganger. Og Rosenborg må plukke opp de talentene som ikke var gode nok for oss. Er IA mannen som kan få til dette? Jeg tror det☺️
    1 liker
  18. Ref min forrige post i denne tråden: Fra Akademi-hold: Jeg kan bekrefte at vi ved fire-fem anledninger de siste 7-8 årene har hatt enkeltspillere som har spilt permanent én årgang ned i et forsøk på å optimalisere utviklingen.
    1 liker
  19. Det er en interessant historie Meling forteller her. Den forteller tydelig at en spillers karriere i stor grad kan være styrt av tilfeldigheter. At han tok telefonen til Lars Hjorth, og at Stabæk faktisk hadde behov for en slik spiller da, ble altså avgjørende for hans karriere. Historien forteller jo også viktigheten av å ta mulighetene som byr seg. Det er ikke gitt at de kommer igjen. Det er også interessant å høre at han permanent, med dispensasjon så vidt jeg forstod, spilte en årgang ned. Dét tror jeg ikke har vært gjennomført i Stabæk, men jeg vet at fysisk "underutviklede" tilbys å spille kamper for en lavere årgang. Dette er normalt veldig enkelt, idet de fleste Akademi-lagene i Stabæk spiller opp en årgang, dermed spiller den "underutviklede" faktisk mot jevnaldrende motstandere. Han har også helt rett i at klubben bør ha tålmodighet med enkelte unge spillere lengre. Dette er selvsagt også et økonomisk spørsmål. Jeppe Moe er et godt eksempel på en spiller som ved endt G19-sesong ikke ble funnet god nok for A-lagskontrakt, og som dermed reiste til college-fotball i USA, men avbrøt studiene, kom tilbake og har etablert seg i ES. En annen ting er jo Stabæks krav om at alle JR-spillere må gå på NTG. Med andre ord kan du ikke spille fotball i Stabæk om du ønsker å bli snekker eller elektriker. Hvis økonomien hadde tillatt det (prioritering), burde Stabæk hatt to JR-lag; ett med spillere fra NTG som trener på dagtid og ett "JR 2" med spillere fra andre skoler som trener etter skoletid. Dette ville også doblet tilgjengelige spillere for videre rekruttering til klubbens A-lag og til bruk på Stabæk 2, samtidig som det i større grad ivaretar "late bloomers". Gaute Larsen fortalte på et foreldremøte forleden dag at årets kamptropper for Stabæk 2 og G19 har bestått av hhv 46 og 40 ulike spillere. Da blir det ikke lett å sette sammen velspillende lag fra kamp til kamp. Årets sesong har vært sterkt preget av at det totale antall spillere som skal betjene A-lag (cup og serie), Stabæk 2 (serie), G19 (cup og serie) og G16 (cup og serie) har vært for lavt. En del spillere i junioralder spiller/trener fast med A-laget og er derfor ikke aktuelle for kamper for øvrige lag. (Dette er for øvrig noe vi må forvente vil skje også i årene som kommer - takket være Norges beste akademi.) Samtidig har et par spillere som normalt ville spilt G19- og Stabæk 2-kamper bidratt i kamper for G16 i cupen. Totalt sett blir da tilgjengelige spillere for Stabæk 2 og G19 for lavt. I tillegg har unormalt mange A-lagsspillere vært skadet. Edit: Stabæk har også satt seg i den lykkelige situasjon at mange av spillerne jevnlig er utilgjengelige for klubben pga landslagsrepresentasjon. Luksusproblem.
    1 liker
  20. Trenger Godset å få vite det?
    1 liker
  21. Vi har jo allerede en speider i klubben. Han som jobber for oss i Sør-Norge. Har resultert i Jesper Daland var det ikke? Ser ikke helt den store gevinsten der ennå.
    1 liker
  22. Men sabla morsomt da, når IA drar opp en ElGhanassi eller Lumanza så ungutta kan se og lære hvordan man slår skikkelige pasninger feks. Bare lete rundt i Norge, vet ikke jeg....
    1 liker
  23. Klart det er spillerne som må ut. Jeg husker fortsatt øya på guttungen da jeg fortalte ham at signaturen på drakta hans (Ingrid Hjelmseth) ikke bare tilhørte en Stabækspiller (som han i seg selv syntes var stort), men faktisk verdens beste keeper. Den følelsen kan ikke Tunold, Posse, IA, Espen Moe eller noen andre enn spillerne vekke hos ungene. Vervetur 2018!
    1 liker
  24. Det er jo to uker til kampen. Hvis et skolebesøk her og der er distraherende og unødvendig energibruk i løpet av to uker er det kanskje på tide å finne noe annet å gjøre. Det er jo uansett spillere som trekker folk, ikke Jon Tunold og Ingebrigt.
    1 liker
  25. Haha, tipper Kjetil Ekeli er veldig happy med oppfordringen til banestorming.
    1 liker
  26. Keita er bra, Sandberg er meget god, Demidov likeså og alle skadene til Gyasi var umulige å forutsi. Ohi var faktisk et varp (tenk om han hadde sagt ja til 20 mill sist vinter?) og BOB i seg selv var (og er) et varp! Og la oss ikke glemme årets toppscorer i Eliteserien. Det med den enorme tiltrekningskraften til BOB viser vel bare hvor dumt det er å sparke trenere i hytt og pine. Bygger vi opp trenere til de er store, blir klubben mer attraktiv å spille for enn om man kjører helt svingdør i trenerstolen. Toni tror jeg kunne blitt stor på sikt.
    1 liker
  27. Demidov sier det var som å spille på hjemmebane i Skien. Kunne ikke vært mer enig. Vi var bra!
    1 liker
  28. Trodde ikke det fantes Vålerengaspillere i forumet.
    1 liker
  29. Nå er vi virkelig over på nerding og usannsynligheter – men hva skjer om eliteserien starter før vi er ferdig med kvalifiseringen til den?
    1 liker
  30. Det er i hvert fall ikke vanskelig å dele ut 5000 gratisbilletter. Problemet er at de ungene som får to billetter, legger dem i sekken. Så finner mamma dem, og sier at om de går ut når det er 3 grader og regn blir de forkjøla. Dessuten er det middag med tante. Tipper at gratisbilletter som blir delt i forkant stort sett ikke brukes. Da er det bedre å selge billetter for 50/100 kroner. For en femtilapp er det billigere med kampen enn å ta bussen frem og tilbake. Da er det ikke prisen som hindrer, men heller ikke masse gratisbilletter som folk tar med seg bare fordi de er gratis.
    1 liker
  31. Hvis dette ender med at vi sender LSK ned, og klarer oss, så vil jeg faktisk betegne denne sesongen som svært vellykka.
    1 liker
  32. På sin plass å gratulere Brochmann med opprykk til Eliteserien!
    1 liker
  33. Stabæk for meg er liksom ikke 1-0 og tette igjen bak. Da kan jeg like gjerne se et lag coachet av Rino Gattuso. Stabæk er Svinet som slår 40 meters lissepasning med høyrefoten, rundt venstrefoten, det er Chippen som gjør Nils Arne Eggen fly forbanna etter å dratt av venstrebacken til RBK for 10ende gang, pasningen fra Veigar, til Nanne, på Fredrikstad Stadion (listen går on and on and on and on). Også er det annerledesheten, kulturen, Ingo, det å kose seg som underdog, fordi i det minste, selv om du taper, eller ikke tar medalje, så får laget og klubben skryt, for fotballen de spiller. Og øyet, som fryder seg over den gode fotballen. Den gode fotballens, som vinner flere fotballkamper i lengden, som regel. Se på kåringer over de beste utlendingene i TL, det er Stabæk. Jan Jönsson. Jørgen Lennartson. Bob Bradly. Det er Stabæk. Toni Ordinas, er Stabæk. Henning Berg er ikke Stabæk, og har aldri vært Stabæk. Fotballen han sverger til, karismaen hans, det gir meg ingenting. Basta.
    1 liker
  34. Jeg og Churchill er klar for å dele ut kampprogrammer på fredag. Håper flere av dere også kan bidra, ta kontakt med Ellen på brakka
    1 liker
  35. Har du sjekket Footballshop på Oslo City? Nei. Men takk for tips. Fikk Mail fra Anton at de skulle då inn snart. Flott de får inn snart, synd det bare er 1/2 år siden sesongen startet. Fredrikstad i 2 divisjon, har ett større utvalg av supporter effekter enn oss. Skuffet over Anton samarbeidet.
    1 liker
  36. Hvordan pleier det nå å gå igjen med forumbrukere som prøver å få andre til å avslutte diskusjoner de ikke liker? De pleier vel bare å få ros, eller hvordan var det?
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...