Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 19. nov. 2018 i alle områder

  1. Billettene til Stabæks skjebnekamp går unna så det suser HÅPER PÅ MER AV DETTE: Stabæk-leder Jon Tunold håper på folkefest – og jubel – når Strømsgodset gjester Nadderud om en uke. FOTO: KNUT BJERKE Av Anders Rødaas Aspelund Publisert:18. november 2018, kl. 17:26 Stabæk-leder Jon Tunold håper på en folkefest mot Strømsgodset på Nadderud. Lørdag var det en uke igjen. – Det blir en veldig spesiell kamp. Her kjemper to lag for å overleve. Det er ikke så vanlig at man får det i siste seriekamp, sier Tunold, daglig leder i Stabæk Fotball. – Alt avgjøres i stor grad i denne ene kampen. Det er veldig spesielt, og det kommer til å bli en nerve i kampen fortsetter han – som likevel ikke vil sette kampen opp mot andre storkamper, som for eksempel oppgjøret mot Vålerenga i 2008, da seriegullet ble definitivt sikret. – Men det er klart at dette er en stor, stor kamp, sier Tunold LES OGSÅ: Friskmelder Keita Må ha poeng Forutsetningene er klare: Vinner Stabæk er de garantert minst å havne på kvalifiseringsplass. Blir det uavgjort på Nadderud, er Stabæk på kvalifisering om enten Start eller Lillestrøm taper. Taper begge, er Stabæk forbi de to – om de selv tar ett poeng. Taper Stabæk, rykker de ned. Start møter Haugesund, Lillestrøm møter Kristiansund. – Vi må fylle Nadderud når Strømsgodset kommer, sa Inge André Olsen til Budstikka etter seieren mot Odd. Stabæk knuste Odd og har alt i egne hender Øvre tribune utsolgt Og Stabæk-fansen har tatt Olsen på ordet. Den øvre tribunen er stort sett utsolgt allerede. – Vi har solgt flere billetter nå, enn det vi normalt sett har gjort dagen før utsolgte kamper. Og det er en uke igjen, sier Tunold. Rundt 550 plasser må reserveres til Strømsgodset-tilhengere, men Tunold sier det er utrolig viktig at Stabæk-fansen farger stadion med «riktig blåfarge». – Det er avgjørende. Vi møter en klubb som ligger nære geografisk, og er i den situasjonen de er. Det vil komme mange fra Drammen, og da er det viktig at flest mulig plasser er opptatt, sier han. Odd-trener Fagermo: – Jeg begynner å bli glad i Stabæk Jerv-kamp friskt i minne – Gruer man seg eller gleder man seg før en slik kamp? – Godt spørsmål, ler Tunold. – Seieren forrige søndag ga ny energi til alle i klubben. Dette kan bli en fantastisk fotballfest. Men det kommer til å bli to ekstremt vonde timer, sier Stabæk-lederen, med trykk på ordet ekstremt. – Men vi har Jerv-kampen i 2016 (kvalifiseringskamp som Stabæk vant) friskt i minne, og vet hvilken glede som utløses når man vinner sånne kamper. – Selv om denne kampen blir annerledes. Her har motstanderen også veldig mye å tape. Det blir en nerve hele veien, sier Jon Tunold – en uke før alt avgjøres.
    5 liker
  2. Birger Meling hører til de ytterst få spillere man virkelig ønsker alt godt i karrieren, også etter exit fra STB.
    5 liker
  3. Dette er ikke en oppfordring fra styret, men har folk lyst å komme LITT tidligere enn 17:55 på lørdag?
    3 liker
  4. Klassescoring av Kamara på land'sen!
    2 liker
  5. Tidligere Akademi-spiller Adam T. Vik (keeper), nå Bærum SK, med storspill i Argentina. https://www.aftenposten.no/100Sport/article/sport-A2n0qM.html
    2 liker
  6. Sesongen er snart over. Da er det tradisjonen tro på tide å opprette Terminlistetråden. 2002-listen kom 27. november (17 dager etter at siste lag ble klart) 2003-listen kom 22. november (16 dager etter at siste lag ble klart) 2004-listen kom 8. desember (16 dager etter at siste lag ble klart) 2005-listen kom 26. november (13 dager etter at siste lag ble klart) 2006-listen kom 8. desember (19 dager etter at siste lag ble klart) 2007-listen kom 1. desember (20 dager etter at siste lag ble klart) 2008-listen kom 3. desember (21 dager etter at siste lag ble klart) 2009-listen kom 1. desember (19 dager etter at siste lag ble klart) 2010-listen kom 4. desember (22 dager etter at siste lag ble klart) 2011-listen kom 22. desember (27 dager etter at siste lag ble klart) 2012-listen kom 8. desember (11 dager etter at siste lag ble klart) 2013-listen kom 5. desember (11 dager etter at siste lag ble klart) 2014-listen kom 9. desember (16 dager etter at siste lag ble klart) 2015-listen kom 17. desember (21 dager etter at siste lag ble klart) 2016-listen kom 11. desember (16 dager etter at siste lag ble klart) 2017-listen kom 19. desember (15 dager etter at siste lag ble klart) 2018-listen kom 19. desember (17 dager etter at siste lag ble klart) Returoppgjøret mellom TL14 og Vinner av 1D kvalik er onsdag 5. desember. Da kan vi forvente at serieoppsettet for 2019 kommer en gang i uke 51. Hovedterminlisten for 2019 er klar Kun Eliteserien er relavent for oss: Serieåpning 31. mars. 1 . runde NM 1. mai. Opphold mellom runde 10 og 11 fra 26. mai til 16. juni. U-20 VM fra 17. mai til 15. juni Sommerpause mellom runde 15 og 16 fra 14. juli til 4. august. Semifinaler NM 30. og 31. oktober. Siste serierunde 1. desember. Cupfinale 8. desember.
    1 liker
  7. Jeg skulle ønske det var slik du skisserte, men det er det altså ikke. Lykke til med å overbevise Stabæk om å endre på det, jeg har prøvd. Du vil nok finne at håndhevingen du snakker om er løsere enn klubbene liker å gi inntrykk av. På LSK-Rosenborg, som vel må kalles høyrisikokamp numero uno (eller kanskje due eller tre) i Norge, fikk Rosenborg-fansen svar på kasterop fra samtlige tribuner for noen år tilbake. Den beste løsningen er nettopp den jeg ga: KJØP BILLETTER. Vær raskere enn Godset-fansen.
    1 liker
  8. Luc Kassi er også på ett av bildene, så et bilde av Sandberg betyr ikke nødvendigvis at han er spilleklar..
    1 liker
  9. Det er mye en kan gjøre, har du på deg noen form for godset effekter henvises du til borteseksjonen, selv med billett! Evt kan en flyttes til klokkesvingen! Det håndheves null bortefans på hjemmetribunen på flere stadioner i Norge, spess på høyrisiko kamper! Dette er en slik kamp.
    1 liker
  10. Hva kan man egentlig gjøre? Vi kan gjøre det vi pleier å gjøre på kampdag: ingen Godset-effekter overhodet på Stabæktribunen, og kun skjerf på hovedtribunen. Ellers er alt i Asker- og Bærumsfolkets hender. KJØP BILLETTER FOR SVARTE!
    1 liker
  11. Eurosport har vært på besøk på forumet https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2018/to-eliteserie-lag-risikerer-omspill-etter-serieavslutningen-ikke-opplevd-noe-sant_fot_sto7013194/story.shtml
    1 liker
  12. Jeg synes egentlig, uavhengig av tattoveringer, at baris bør være forbudt på tribunen.
    1 liker
  13. Hvis folk må ha en pølse inkludert i prisen for å komme på den viktigste kampen siden vi møtte Jerv, bør man alvorlig vurdere hva man har gjort feil i markedsføringen av klubben. Forventer at denne kampen selger seg ut av seg selv! Får bare håpe bærumsfolket er tidlig ute og fyller opp Hovis før drammenserne begynner å kjøpe der.
    1 liker
  14. På denne kampen, årets drama og desidert viktigste kamp, kommer det folk, så synes ikke klubben skal være redd for å ta inngangspenger. Godsetfansen kommer til å stille mannsterke, så vi bør alle jobbe for å mobilisere så vi sikrer at Godsetspillerne virkelig får kjenne at de ikke spiller på gamle gress, men på fremmed, shaky naturgress
    1 liker
  15. https://kennethhaug.wordpress.com/2018/11/04/inge-andre-olsens-signeringer/ Har lagd en oversikt over IAOs signeringer etter at vi ble kastet ut av TA. Det grove mønsteret er, ikke overraskende, at det er blitt færre gode signeringer de siste par årene. Det kan naturligvis delvis tilskrives til at Bob forsvant.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...