Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 24. nov. 2018 i alle områder

  1. Selv om vi skulle rykke ned i dag vil jeg kunne se tilbake og si at det eneste riktige var å glede seg til denne kampen. Vi har alt å spille for hjemme mot noen som har høyere skuldre enn oss, fugla kan rykke ned for første gang på 43 år og Start står på en kjip bortebane i Haugesund. Nå skal vi toppe en råsterk mobilisering med tidlig oppmøte og et trøkk vi aldri glemmer, utgangspunktet vårt er bedre enn i returkampen mot Jerv da vi lå under 0-1! Herlighet for en dag det skal bli. Husk stillongs.
    21 liker
  2. Husk kasteropene til hovis! Flere!
    8 liker
  3. Dessverre for deg la du ut tabelltipset ditt på forumet før sesongen, så denne lille bløffen ble ganske lett å avsløre. Dette er hva du faktisk trodde: 1. Rosenborg 2. Strømsgodset 3. Stabæk 4. Brann 5. Molde 6. Sarpsborg 08 7. Haugesund 8. Odd 9. Vålerenga 10. Start 11. Tromsø 12. Kristiansund 13. Bodø/Glimt 14. Lillestrøm 15. Sandefjord 16. Ranheim
    7 liker
  4. 6 liker
  5. Åh for en vakker dag! Gleder meg sykt til match. Dette er typisk en anledning for Ohi!
    6 liker
  6. $$ under kampen i dag - DRITBRA! Fikk gåsehud flere ganger. Dere fikk dratt med så å si hele feltet, og jeg la knapt merke til at GU var der før banestorminga. Etterspillet - FLAUT. Mer kan man ikke si om det.
    5 liker
  7. Jeg er så glad Start røyk rett ned. Karlsen er en overvurdert nisse, og det de har holdt på med er nesten groteskt.
    4 liker
  8. Flaut? Hva i helvete skal det bety? Stolt over at folk står opp for laget - om så det kulminerer i håndgemeng mot «folk» fra Drammen. Å kødde med våre spillere er bare ikke ok.
    4 liker
  9. Eller Boli hadde fått det frisparket to minutter på overtid...
    4 liker
  10. Vi har ingen grunn til å ha høye skuldre. Vi er nede slik det står nå - the only way is up. Det kan ikke bli værre enn det er!!
    4 liker
  11. Glem Haugesund og Kristiansund. Vi må vinne selv. Resten er bare krydder.
    4 liker
  12. 3 liker
  13. I dag roter ikke gutta inn et innsluppet. Det gjør utligningen levbar. Bittert er det, men dødballtrekket er bra utført. Innsatsen fra vår bakre 4r var bra og Lillevik var meget imponerende i debuten. 2 matchvinner redninger. Mye positivt å ta med seg inn til en kvalik!
    3 liker
  14. Godsetunionen stormer en bane som ikke er deres egen. Det skal man aldri, aldri, aldri, ALDRI gjøre. MEN: Ingen, ABSOLUTT INGEN, skal storme en bane der det fremdeles skal spilles kamper i løpet av sesongen. Det er rett og slett respektløst, både av Godsetunionen av Stabæk Support. NFF, trekk gjerne Godset i poeng. Helst tre.
    3 liker
  15. I dag var vi gode før kamp, på vei til stadion, og på tribunen til det var spilt 93:30. Etterpå var det litt ventilering. Ingen stygge episoder, bare litt heisann hoppsann. Det kan vi leve med, så lenge folk holder engasjementet oppe til to harde kvalikkamper. Det er mye dyrere å rykke ned enn å ikke oppføre seg ordentlig hele tiden.
    3 liker
  16. Hørt på vei ut: "Det er verre for Start"
    3 liker
  17. 3 liker
  18. Hvor foreslår du at han skal hente disse spillerne? Og hvor skal pengene for lønn hentes? Spanderer du? Start har kjøpt og kjøpt og kjøpt og kjøpt, og se hvor det førte dem.
    3 liker
  19. Etter en halvtimes fikling med VPN (måtte bruke dobbel VPN) har jeg endelig kommet inn på Eurosport Player i den lille øynasjonen Tonga, og er rimelig klar for kamp ? Nå gjelder det!!
    3 liker
  20. 3 liker
  21. Vi vant to strake i dag klokken 19:48 ish. heia
    3 liker
  22. Noe bør skje med speakertjenesten neste år, men den diskusjonen kan vi ta et annet sted. Uansett hadde det vært greit å vite når kampene spilles. Håpløst når speaker sier 8.12 og NFF 9.12.
    2 liker
  23. Generelt må vi kunne si at Boli og Ohi står for veldig mye av det vi leverer fremover. Midtbanen leverer under pari i tellende resultat. Ohi har fått skylden for stort sett alt som er galt i verden i høst, men tallene tilsier at midtbanen er problemet. En annen hakkekylling, Jeppe, imponerer med fem assist. Det er solid av en back.
    2 liker
  24. Jeg vet at vi bør gå stille i gangene når det gjelder stadionfasiliteter, men at det skal være mulig å få spille i en av de to øverste divisjonene uten ordentlig flomlys, det fatter jeg faen ikke.
    2 liker
  25. 1-1 målet var horribelt. Enig i at Lillevik var bra, ellers lite å være spesielt fornøyd med ift spill. At vi klarte kvalik derimot, hadde jeg ikke regnet med og må ses på som den positive overraskelsen i dag.
    2 liker
  26. Aldri i verden, uansett, om vi skal bli lsk eller noe annet lag uten sjarm. Da tar jeg heller slike sesonger som dette hvert eneste år.
    2 liker
  27. Man kan vel si mer? Ohi fortalte på MAX at han fikk knyttneve opp i ansiktet av Godset-supportere. Da kan jeg forstå at folk blir provoserte!
    2 liker
  28. Jeg må si at jeg har mislikt VAR på kampene i Australia. Men det hadde virkelig hjulpet oss denne sesongen...
    2 liker
  29. Funnet en bug i simulatoren. Viser nå 0% sjanse for direkte nedrykk, men det har visstnok vært klart siden i sommer.
    2 liker
  30. 2 liker
  31. Det var dritt. Flott kamp av vår nye keeperhelt da!
    2 liker
  32. Kan noen fortelle meg, hva har denne dommeren mot klubben? Åndsvak dømming idag, det fratok oss også en seier på slutten! og Henning Berg, når skal du lære at vi ikke kan ri av en seier med alle mann på egen halvdel?
    2 liker
  33. Selvom vi hadde hatt en ettmålsledelse mot kvinnelaget til Arna Bjrønar så hadde vi sluppet inn på slutten.
    2 liker
  34. Haugesund gruser Start. Tusen takk Haugesund!
    2 liker
  35. Alt å vinne, ingenting å tape. Om ikke det gir folk lave skuldre gjør ingenting det.
    2 liker
  36. Ang Kristiansund. Ole Olsen er en legende i byen og har hatt utallige trenerroller i Clausengen og senere Kbk. Nå er han drøyt 70 år og assistenttrener på 5. året og skal gi seg etter dette året. Hans siste kamp får han hovedansvaret da Michelsen er suspendert. Vær trygg på at Kbk kommer til å gi alt for å vinne den kampen.
    2 liker
  37. Drit i hvem som dømmer, det får vi ikke gjort noe med uansett!
    2 liker
  38. https://www.fotball.no/turneringer/obosligaen/2018/slik-spilles-kvalifiseringen-til-eliteserien/
    1 liker
  39. Vi fikk jo en jævlig billig straffe, ikke glem den. Uansett, spillet som er hovedproblemet i dag, særlig forsvarsspillet. Konse på det og ikke alltid dommer. Hvorfor glipper alltid ledelsen?
    1 liker
  40. Med unntak av scoringen har Keita vært helt krise i dag
    1 liker
  41. JADDA!!! Men dette vet jeg ikke om hjertet tåler ?
    1 liker
  42. Det etterlyses kastrop på hovis...
    1 liker
  43. Jeg håper ikke gutta nå lar seg blende av tidlig ledelse etter en billig straffe, Godset har mest ball og har periodevis kjørt kampen så langt.
    1 liker
  44. og fra Asker til Harvard igjen..
    1 liker
  45. 1. Vi må virkelig ikke innkassere denne seieren på forskudd. Her må vi ha fullt trøkk fra feltet hele kampen, og håpe gutta har det samme. 2. Blir det tidlig oppmøte og synging under oppvarminga, eller blir det like flaut som sist?
    1 liker
  46. Aldersmessig stemmer det jo, og Ole Olsen var forsåvidt en av mine barndoms helter, og eneste perioden jeg fulgte litt med på speedway.
    1 liker
  47. Jeg hyller autofornyelse!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...