Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 29. nov. 2018 i alle områder

  1. I arkivet lå det en videosnutt som jeg tror ikke ble lastet opp i sin tid. Den heter stabæk2011awesome1.utkast.wmv Mye er skjedd siden da gitt! Men mye er likt også. STB kan bedre og $$ kan flere. Så jeg lasta'n opp jeg.
    18 liker
  2. I fjor var årets "nye" spillere Lumanza (som hadde trente med oss hele høsten), Ohi (som var en helt annen mann enn i 2016) og Hugo (som kom fra Akademiet). I år har vi sett gjennombruddet til Tobbe og comebacket til Boli. I tillegg har Granli for første gang spilt seg til fast plass, og Hanche har revansjert sin egne sesongåpning. Hvem blir årets "nye" spiller neste år? Ola startet sesongen forrykende. Så ble det mye kamper, og først de siste kampene har han vært tilbake på topp. En vinter mer god trening og to kilo muskler, og plutselig drar han til Ajax i sommer vinduet.. Kassi... Tenk om Kassi kommer tilbake til det han var. Maurtiz Hansen? Har nå tatt steget fra 2. divisjon til Obos. Klarer han Eliteserien? Om Boli blir solgt, er det en spissplass ledig. Hou Sæter. Gutten er bare 20. I den alderen kan en vinter gi en enorm oppsving. Hans største problem er kanskje at det er litt uklart hvilken rolle han skal vokse inn i. Skal han bli sentral midt? Hengespiss? Innoverkant? Hernandez! Akkurat fylt 21, så noen måneder eldre enn Hou Sæter. Forrige vinter var ny for han i Norge. Nå vet han hva han går til. Litt raskere, og god drilling av posisjonering med Henning Berg, så har vi Eliteseriens beste back. Er det ikke veldig mye som minner om Birger Meling i han? Hanche vil jeg egentlig ikke nevne, han slo gjennom i fjor. Men i år har han falt litt tilbake, men neste år? Jeg husker fortsatt kampen mot Odd på Nadderud, der han kledde av Olivier Ocean. En hel sesong på det nivået... Tobbe og Hugo har jeg plassert som "nye" i år og i fjor. Men tar noen av dem steget fra "tenåring på Eliteserienivå" til "bør han være aktuell for landslaget"? En annen joker, men uten kontrakt pr nå, er Bohinen. Kan det være han som blir "2019s Tobbe"? Selv må jeg innrømme at denne Tobias Børkehvafornoe ikke var en jeg tenkte på for et år siden. Er det noen jeg egentlig ikke har tenkt på i det hele tatt, og som plutselig spiller seg inn? Jeg håper at vi av de på listen over finner et par-tre spillere som er i topp elitserieklasse. Og hvor mye kulere er ikke det, enn å drømme om pensjonerte innbyttere fra Sogndal...
    5 liker
  3. Enig, angrer på 07:00-flyet allerede. Vi avventer hotellbestilling til vi vet hvor mange vi blir. Ikke bestemt hotell ennå.
    2 liker
  4. Påmeldt, utilgivelig å gå glipp av denne!
    2 liker
  5. Følte du det var greit da Godsetunionen stormet på Nadderud?
    2 liker
  6. 2 liker
  7. Det er nå det gjelder. Skal vi spille Eliteserie neste år må vi kjempe, både på tribunen og på banen. Vi reiser til Ålesund for den avgjørende kvalikkampen. Er du med hele veien? Bussen går klokken 07:00 fra Bekkestua, og vi regner med å få tid til et lite pubbesøk før kampstart. Melder du deg på før onsdag kl. 18:00 får du turen til 350 kroner, etter det blir prisen 500. Meld deg på nå! https://medlem.stabaek.no/bortetur https://www.facebook.com/events/655221334872565
    1 liker
  8. Banestorming på Color Line? Lykke til med å hoppe ned der ?
    1 liker
  9. Med alle de lange innkastene og lange ballene til Sogndal hadde vi garantert sluppet inn.
    1 liker
  10. Fy faen det var fett da vi var så mange... Håper vi en dag klarer å komme tilbake dit!
    1 liker
  11. Alle skada spillere nærmer seg vel å bli frisk for hver dag som går
    1 liker
  12. Justine Kielland skrevet kontrakt med A-laget https://www.stabak.no/lag/kvinner/nyheter/ts19-justine-kielland
    1 liker
  13. Birger Meling hører til de ytterst få spillere man virkelig ønsker alt godt i karrieren, også etter exit fra STB.
    1 liker
  14. Etter å ha tenkt at jeg (endelig) kan se Stabæk tape uten å føle meg helt ødelagt, ble Brann-kampen en smertefull påminner om hvor jævlig livet som fotballsupporter kan være. Jeg misunner kolleger som kommer på jobb mandag morgen og ikke holder med noen , de har ikke en bekymring i livet, de er ikke grimet i ansiktene over mangel på søvn. Brann-kampen var vond, enda verre enn LSK-tapet på Åråsen og poengtapet mot Vålerenga etter et straffespark som er tidenes dårligste vits. Men så må gjøre som alltid før; legge det bak oss, se etter lyspunktene, holde trua og bidra. Vi må kjøre skikkelig mobilisering til kampene mot Kristiansund og Godset. Fylle postkassene, innboksene og tribunene. Kanskje rappe Bill Shankleys gamle visdom: "Dette er ikke et spørsmål om liv eller død. Det er mye viktigere enn som så". Ser at Geirti har meldt seg til mobiliseringsgeneral allerede. Jeg blir med som sersjant. Og så tenker jeg på det som skjedde mot Brann i 1. omgang. Med to unggutter som styrte midtbanen og bidro til at vi rullet over dem, over Norges nest beste (kanskje beste?) lag i 2018. Med fire gedigne målsjanser, straffespark, tverrligger og full kontroll. Med seks egenutviklede spillere på banen (selv om vi kanskje skal legge akkurat disse statistikkene til side; det viktigste er ikke å være egenutviklet, men å være dritgod!). Vi kjørte over dem uten Keita, uten Kassi, uten Vetlesen, uten Ola. Alle disse skal spille for oss neste sesong, pigge som faen. Og blir alt avgjort i siste serierunde, henter vi Nannskog, Farnerud, Somen og Martin Andresen så de kan varme opp med gutta våre og skremme livskiten av Godset før kampen begynner. Sist drammenserne spilte mot denne gjengen, tapte de 6-0 på Nadderud. I det hele tatt; vi må ikke bare være nervøse og håpe, vi må GJØRE noe. I morra skal vi har styremøte, det skal i hvert fall handle om dette også: Hvordan gjør vi alt - ALT! - som står i vår makt for å berge plassen? For å fylle tribunene på de to siste hjemmekampene om vi så skal betale folk for å komme. For å kaste rop i 2 x 45 minutter. For å få taket på Hovis til å løfte seg. Går vi ned, skal vi vite at vi ikke satt stille og så at det skjedde, men at vi gikk ned med det blaa flagget til topps. Og er det helt til topps, rykker vi ikke ned.
    1 liker
  15. Støttes fullt ut. Vi sparka en, det hjalp ikke, så da sparker vi en til. Sånn kan det fortsette til det ikke er noen igjen i brakka, uten at vi vinner flere kamper. Ta tak i det som er bra, og foredle det, ikke bruk for mye tid på å lete etter det som ikke funker. For alt det som ikke funker handler i bunn grunn alltid om det samme: økonomi. En særdeles rævva en. (så går jeg på en liten rant her) Hva er bra? 1. Vi har et godt akademi. Et veldig godt akademi. Vi toppet NFFs egen rangering over norske akademier. Dette MÅ FÅ BESTÅ! 2. Vi er et etablert topplag. Faktisk. Det virker kanskje litt rart å tenke på det slik, men vi har vært et topplag i snart 25 år (vi må tilbake til 1993 for å finne sist vi var dårligere plassert enn sølvplass på nivå 2), og begynner faktisk å få et vist feste som bygdas lag. På en stadion som neppe er blant Norges 30 beste fotballstadioner, med et lag som virker stadig mer desillusjonert, med en trener som ikke hadde vært mindre sjarmerende om han hadde vært dau, og med en stjernespiss som har implodert, så drar vi likevel flere tilskuere enn flere av våre tippeligakonkurrenter. Spør fotballkjennere hvem som har vært de ti beste spillerne i Eliteserien , og flere Stabækspillere vil komme på den lista. Beste seriemester? 2008-laget kommer høyt opp på nøytrale personers liste. Konklusjon: det er faktisk her vi hører hjemme. Det er interesse rundt klubben. Jeg har undervist på videregående i mer enn 10 år, og husker tilbake da halve klassen satt med Stabækdrakt i timen. Og det var ikke bare for å smiske, jeg møtte dem på borteturer også. Det er fortsatt stabækinteresse blant ungdommen, selv om produktet gjemmes bort på eurosports kanaler. Jeg husker f.eks. da vi var en haug med frivillige som dyttet invitasjon ned i "alle" postkasser i Bærum for å få folk til å komme på avskjedskampen mot Molde på TA. Vi lå i ingenmannsland midt på tabellen, men det kom 12.000 tilskuere senhøstes. All interessen, dugnadsånden og varemerket Stabæk MÅ KLUBBEN benytte seg av og bygge videre på.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...