Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 11. des. 2018 i alle områder

  1. Her følger kontinuitetsbærer i Akademiet, André Wilsgård, sin respons på spørsmålene fra ‘dirtyharry’ ovenfor; «Det er ingen retningslinjer i spillet som forbundet pålegger klubbene i Norge. Det nærmeste er at man ønsker at lagene i barnefotballen skal trekke seg tilbake og sette i gang spillet bakfra hver gang. Dette er ikke noe vi ønsker, hverken i trening eller kamp, da dette ikke fremmer vår utvikling av fotballforståelsen. Vi ønsker at både keeper og forsvarsspillere skal lese situasjonene som oppstår og spille ut fra de rommene som oppstår. Det er også den eneste måten vi kan bli gode på å spille oss ut mot et relativt tøft press. Hvis lagene trekker seg hjemover, så vil man i praksis kunne sette i gang spillet på spillere som ikke står i noe spesielt bra posisjon eller som har oversikt over banen/spillet i det hele tatt, uten å bli straffet. Forsvarsspillere skal klarere når nødvendig, dette er en del av læringen som forsvarsspiller. Keepere velger selv hvordan man setter i gang spillet. Vi ønsker dog å sette i gang mye spill bakfra, og er opptatte av å være modige i spillet. Det er lov til å gjøre feil, så lenge man lærer av de og gjør det man kan for å rette de opp. Fram til ca. 2010 var vi ganske rigide på formasjon hele veien opp til a-laget, mens det nå er en mye større frihet. Dette for å kunne påvirke flere av de spillerne vi har med ekstremferdigheter i riktig retning. Alt vi gjør i spillet dreier seg om spilleprinsipper, mens formasjon er underordnet. Å begrense antall touch gjøres aldri, da det tar bort altfor mye av valget. Én ting vi er ganske alene om å gjøre i Norge, er at vi konsekvent spiller med offside på alle treninger og kamper fra 7 års-alder. Dette gjøres for å utvikle forståelsen til spillerne på valg med og uten ball. Man presses mer til å måtte gjøre gode bevegelser uten ball, samt at både ballfører og de uten ball må jobbe mer med blikket sitt. Det er i det hele tatt et veldig stort fokus på evnen til å orientere seg gjennom hele akademiet. Når vi spiller med offside blir også spillet mer komprimert, man får mer naturlige avstander, og spillerne blir bedre til å jobbe med avstandene defensivt, samt spille på trangere områder.»
    14 liker
  2. Når det skrikes om kontinuitet, hvor var dere da store deler av forumet var lei av Sayouba? Jeg kan ikke huske å ha lest noe om at det var viktig å beholde han for kontinuitetens skyld. Snarere husker jeg motsatt at det var stor jubel da vi fikk inn en 35 år gammel svenske i fjor. Var det da viktigere med kvalitet enn kontinuitet? Hvor var skuffelsen da El-Amrani måtte pakke sammen og dra videre? Ganske symptomaitsk med den listen du har. Stenersen som var i sin 14. sesong spilte vel ikke nok kamper til å bli seriemester, og ble lånt ut til Enga? Stenvoll var stort sett innbytter, og etter hvert back da Holmvik signerte for Brann? Kjølø var kaptein, men så mye skadet at han ikke fikk ny konrakt. Men viktigst: Troppen var mye større. Vi hadde råd til å ha spillere som Stenersen og Stenvoll på benken år etter år. Samtidig som spillere som Hedenstad, Kamara og Rogne knapt fikk spilletid. Ganske åpenbart har vi nå en plan der vi _ikke_ har kontinuitet på spillere fra nummer 12 til 18, men snarere gir mer spilletid til Hugo, Tobbe, Ola osv. Så kan vi håpe at det gir noe tilbake feks når Bohinen nå skal bestemme seg for hvor han skal spille neste år. Kontinuitet er fint når det er landslagskeeperen som blir her år etter år. Men kanskje ikke like fint om det er Agon Mehmeti eller Ahmed El-Amrani? Jeg tror egentlig vi er én spiller fra at alle hadde vært fornøyde: Hadde Lumanza hatt litt respekt for klubben som investerte tid og ressurser på å bygge han opp fra et personlig vrak, ville vi vært happy.
    8 liker
  3. Ang. langsiktighet i neste års Stabæklag. Med forbehold om at de spillerne jeg nevner er her neste år: Luc Kassi, 25 år neste år. Tar sin åttende sesong siden 2012. Daniel Granli, 25 år neste år. Tar sin syvende sesong siden 2013. Franck Boli, 26 år neste år. Tar sin sjette sesong siden 2012. Ohi Omoijuanfo, 25 år neste år. Tar sin fjerde sesong siden 2016. Moussa Njie, 24 år neste år. Tar sin fjerde sesong siden 2016. Jeppe Moe, 24 år neste år. Tar sin fjerde sesong siden 2016. Andreas Hanche Olsen, 22 år neste år. Tar sin fjerde sesong siden 2016. Det er ganske mange spillere her som har vært i Stabæksystemet lenge.Gjennomgangsmelodien her er jo at de har vært her siden de var ganske unge, og de har fått mange sesonger på å spille seg inn på laget. Men nå begynner vel mange av dem å nærme seg en alder der de ikke er unge lenger og vi kan se på dem som etablerte eliteseriespillere? Og trenger vi da å hente spillere som ca har spilt på samme nivå bare over lengre tid, bare så de blir lenger i klubben? Vi er jo allerede godt på vei med spillere som blir og har vært « lenge i klubben». Poenget uansett med denne posten er å vise at Stabæk har jo tenkt langsiktig, samtidig som vi har sett kortsiktige behov når de « faste traverne» ikke har vært gode nok eller skadet.Høres klokt ut i mitt hode.
    8 liker
  4. I denne artikkelen står det at Stabæk (gjennom Akademiet) har utviklet 46 spillere til toppfotballen siste syv år. http://ntf-stb.customer.enonic.io/nyheter/jager-nok-et-cupgull
    6 liker
  5. For hver nyhet om lsk så hater jeg dem bare mer og mer..
    5 liker
  6. Gratulerer til dere med fornyet eliteseriekontrakt. Ang. Det siterte innlegget over: Det er godt å se at internjustisen blant fotballsupporterne er så sterk, selv i tider med stor skuffelse. Jeg lot skuffelsen ta overhånd, og for det beklager jeg, og legger meg flat. Dere (og mine medforumister på AaFK's forum) reagerte med rette. Pape er en kjernekar, og kommer sterkt tilbake! For de som har fulgt med, har jeg vært blant de som har ønsket mer spilletid til Pape lenge, og som er enig med de som sier at det har vært en miss av Bohinen å ikke gi ham det. Det er synd om det langvarige engasjementet for Pape skal bli overskygget av ett enkelt innlegg skrevet i skuffelsens tegn. Nå er innlegget slettet på AaFK's forum, og jeg vil be admin her om å fjerne sitatene.
    5 liker
  7. Mulig man er overdreven optimist iforhold til kvalitet på troppen og Bergs trenerkvaliteter, men skulle ikke forundre meg om vi ikke allerede har et lag, om det holder seg skadefritt, som bør kunne slå godt fra seg neste år. Hvis vi tar for gitt at Berg får kontroll på det defensive. Sandberg, Demidov og etterhvert også Granli inngir trygghet, Hanche er i vater igjen, Skogseid tilbake (?), mer erfaring og muskler på unge spillere som Tobbe, Hugo, Emil, Askildsen, Ronald og Jeppe ... så har vi jo mer enn nok offensiv kraft nok til å kunne straffe de fleste lag på hurtige, presise overganger; Boli -årets toppscorer i ES med 17 mål, Ohi - fjorårets nesttoppscorer med 17 mål, Njie - får han en skadefri oppkjøring og sesong så tror jeg vi kommer til å se en spiller som plukker langt fler målpoeng, Kassi - klassespiller - målscorer og assistkonge. Ola - kantspiller som lukter mål, ett år eldre med kyla og muskler. Raymond - hadde fort blitt en hit allerede iår hvis det ikke var for skadene, Filip - spennende joker, fotballklok ... og da er ikke SMH, Agouda eller Aga engang nevnt. Blir spennende å se hva som skjer med Keita. Har vært viktig for oss i høst med sine lange bein og gode ballvinneregensksper, og har potensiale til å bli den nye Lumanza, bare han for luket ut de mest unødvendige feilpasningene, men skulle veldig gjerne hatt han med hele sesongen. På bildene av feiringene å dømme så ser det ihvertfall ut som en spiller som er blitt genuint glad i klubben.
    4 liker
  8. Tvert imot, dette viser problemet, ikke den kjempegode kontinuiteten. Moteksempel: vi rykket ned i 2004, kom sterkt tilbake i 2005 og bygget under ny trener opp et nesten helt nytt lag fram mot 2008-sesongen. Keller, Høiland, Austbø, Tchoyi, Alan, Nannskog, Segers osv. Haugevis med gode spilere inn i perioden 2005-2008. Likevel, dette er lista over de som hadde vært lenge i klubben, og hvilken sesong nummer de gikk løs på i 2008: Stenersen : 14. sesong Stenvoll : 11. sesong Knudsen : 9. sesong Kjølø : 9. sesong Skjønsberg : 8. sesong Holmvik : 6. sesong Hauger : 6. sesong Gunnarsson : 5. sesong Det er lett å se forskjell på disse to listene. Den øverste viser et lag med minimalt med kontinuitet. Ta med at Boli har vært borte og kommet tilbake for en ny periode, at Kassi må ha vært skadet i minst to av sesongene tilsammen, og at Granli vel ble fast på laget først i løpet av forrige sesong, så er det ikke all verdens med kontinuitetsbærere her. Det har jo ikke akkurat vært lugnt på trenersiden heller. 2008 var Jönsson 4. sesong, før det hadde Gaute 3,5 sesong. I løpet av de siste fire sesongene har vi nå hatt fire trenere inne, og dersom Guyeye hadde scoret i det andre målet på søndag, hadde vi kanskje hatt en femte hovedtrener klar for neste sesong.
    4 liker
  9. Det som er interessant i diskusjonen om kontinuitet er det som @ringo dro opp. 1. Vi som er så fattige, har vi råd til å avfeie nye spillere etter 3-4 dårlige kamper? Her har supporterne også en rolle med hvor kjappe vi er til å dømme. (Hou sæter, Ovenstad, Valencic). Se på Ohi hvor lang tid det tok for å få han til å blomstre. (Alanzinho, Veigar for å ta eldre eksempler) 2. Måten vi rekrutterer på fordrer at vi er nødt til å hente bærebjelker som vi er avhengige at har umiddelbar suksess fordi de skal fylle så store hull i troppen alene (Ovenstad, Mehmeti). Vi lyktes med dette noen år med geniale signeringer, men vi kan ikke forvente at den flaksen fortsetter. Troppen må bygges på et annet vis for å sikre kontinuitet og soliditet (stjerneeksempler her er Haugesund og Sarpsborg).
    3 liker
  10. Her er det minst to debatter i én: 1. Har vi kontinuitet i spillerstallen vi har i dag? Svar: Nei, mener jeg. Det er helt minimalt i nåværende tropp. Å trekke opp linjene 4 år inn i framtida, når vi like gjerne kan rykke ned allerede neste år, tror jeg vi like gjerne kan la ligge. 2. Hvor viktig er kontinuiteten for dagens spillestall? Svar: Som ble skrevet for et par dager siden, av bl.a. @ringo, så er hovedproblemet med store utskiftninger at spillerne må spille sammen en stund før det gode samspillet setter seg. Det ble vel antydet ett helt år før dette begynner å sitte skikkelig. Dersom vi i snitt har spillerne (i førsteelleveren i ca. to år, betyr dette at halvparten av tiden de er her strever de med å tilpasse seg. Det virker helt klart billigere å ha spillere som fungerer godt sammen, enn å skulle prøve å skaffe spillere som er så gode at de kan kompensere for at laget ikke er samspilt nok. Dette er selvfølgelig vesentlig for alle lag, men kanskje spesielt for laget som sammen med Ranheim befinner seg på den økonomiske bunnen i Eliteserien? Konklusjon: viktig, primært fordi det styrker laget.
    3 liker
  11. Ja, og det hjelper å ha noen styringsprinsipper. S08’s rangering: 1. Omdømme 2. Økonomi 3. Sportslige resultater Kan lese mer her: https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Sarpsborg-far-mest-ut-av-pengene-i-Eliteserien---Vi-har-vel-de-darligst-betalte-spillerne--236971b.html 
    2 liker
  12. Kamilla Vangsnes har signert ny kontrakt med klubben https://www.stabak.no/lag/kvinner/nyheter/ts19-kamilla-vangsnes-med-videre
    2 liker
  13. Enig med 14. Utrolig bra nivå på forumet de siste dagene. Sjekker forumet med iver om dagen, ikke fordi det er blitt en vane. ?
    2 liker
  14. Må gjerne ta det bort for min del. Har dessverre gått over tidsgrensen for å redigere det selv.
    2 liker
  15. Ang Ovenstad. Alle er enige om at det ikke funka, men på forhånd tilsa jo alt at det skulle være et scoop. Man lykkes ikke med alt, men dette er etterpåklokskap. Seriemester med Godset, solgt til utlandet, trengte å revitalisere karrieren, riktig spillertype/posisjon. Det funka ikke, men kan ikke kalle det en nødløsning eller klandre IA i særlig grad.
    2 liker
  16. Ærede medlemmer Styret i Stabæk Support innkaller med dette til Årsmøte torsdag 3. januar kl 19:00 på Onkel Blaa. Årsmøtet arrangeres som i fjor tidlig på året, årsaken til det er at det beviselig fantes tilstrekkelig publikum som ønsker å se hva som skjer når unge, single mennesker møter eksene sine på stranda, og de betaler meg for å reise ned og filme det igjen nå i januar og februar. Så om jeg skal stå til ansvar for eventuell faenskap som har skjedd gjennom sesongen, må det skje denne torsdagen. For ordens skyld legger jeg ved vedtektene til Stabæk Support her, sist vedtatt på forrige årsmøte: VEDTEKTER FOR STABÆK SUPPORT Sist vedtatt på årsmøtet 04.01.2018 Org.nr.: 990 060 193 § 1. NAVN Organisasjonens navn er Stabæk Support. § 2. FORMÅL Formålet med Stabæk Support er på alle tenkelige måter å støtte Stabæk Fotball på veien mot størst mulig sportslig suksess. § 3. UAVHENGIGHET Stabæk Support er en uavhengig supporterklubb for Stabæk Fotball. § 4. INKLUDERING Stabæk Support skal ha stor takhøyde og inkludere alle Stabæk-supportere, herunder subkulturer. § 5. MEDLEMSKAP Alle Stabæk-supportere kan tegne medlemskap i Stabæk Support. Medlemskapet er personlig og gyldig for det året medlemskort er utstedt. Utmelding skal skje skriftlig. § 6. ORGANISASJONENS FORPLIKTELSER Stabæk Support skal: legge forholdene til rette for best mulig støtte til Stabæk Fotball ved størst mulig oppmøte, sanger, arrangementer etc. arrangere borteturer til Stabæk Fotballs serie- og cupkamper i inn- og utland, såfremt det er økonomisk forsvarlig. arbeide for best mulig tribuneplassering til best mulige vilkår på Stabæk Fotballs hjemmebane. ivareta medlemmenes interesser overfor relevante organer som Stabæk IF, Stabæk Fotball AS, NFF, andre supporterklubber og kamparrangører. arbeide aktivt for supporternes rettigheter gjennom medlemskap i NSA. § 7. MEDLEMMENES RETTIGHETER Stabæk Supports medlemmer: har adgang til Stabæk Supports felt på Stabæk Fotballs hjemmebane. kan delta på borteturer i regi av Stabæk Support. kan delta på medlemsmøter, supportercuper og andre arrangementer i regi av Stabæk Support. skal få fyldig informasjon om Stabæk Supports aktiviteter, primært via www.stabaek.no, www.facebook.com/stabaeksupport, nyhetsbrev per e-post og informasjon via SMS. Rettigheter vil kunne innskrenkes som følge av aldersgrense eller omstendigheter utenfor organisasjonens kontroll. § 8. MEDLEMMENES FORPLIKTELSER Stabæk Supports medlemmer: plikter å holde seg innenfor NSAs regler for god supporterskikk, Stabæks Supports turreglement, samt henstillinger/anvisninger gitt av Stabæk Supports styremedlemmer, turansvarlige og vakter. skal ikke påføre organisasjonen unødige kostnader. skal ikke komme med utsagn som hetser, trakasserer eller krenker noen på grunn av etnisitet eller seksuell orientering. § 9. EKSKLUSJON M.M. Medlemmer som ikke overholder bestemmelsen i § 8 kan ekskluderes fra Stabæk Support, samt holdes økonomisk ansvarlig for sine handlinger. Eksklusjonssak kan fremmes skriftlig ovenfor styret av et medlem, eller åpnes av styret på eget initiativ. Vedtak om eksklusjon innebærer at medlemmets rettigheter bortfaller og at nytt medlemskap ikke kan tegnes. Eksklusjonen bør være tidsbegrenset og skal stå i rimelig forhold til adferden som sanksjoneres. Styret plikter å gi den som foreslås ekskludert informasjon om hvilket faktum som er lagt til grunn og hvilket punkt i § 8 som er overtrådt. Den som foreslås ekskludert skal få mulighet til å uttale seg før vedtak fattes. Vedtak om eksklusjon fattes av styret og krever 2/3 flertall blant styremedlemmene. Styrets vedtak kan påklages av den ekskluderte. Klagen skal behandles på påfølgende årsmøte eller ekstraordinært årsmøte. Styrets vedtak står frem til klagen er behandlet. Årsmøtets vedtak er endelig. § 10. STYRETS ØKONOMISKE DISPOSISJONER Styret skal foreta forsvarlige økonomiske disposisjoner innenfor budsjettet som er vedtatt av årsmøtet. Økonomiske disposisjoner utover budsjettet som er vedtatt av årsmøtet, kan bare foretas når de anses nødvendige for å fremme organisasjonens formål, jf. § 2, eller for å sikre at organisasjonen overholder sine forpliktelser, jf. § 6. Disposisjonen må være forsvarlig ut fra organisasjonens økonomiske stilling og skal vedtas av et enstemmig styre. § 11. ÅRSMØTE Stabæk Supports øverste organ er årsmøtet som skal avholdes mellom 1. januar og 15. februar hvert år. Innkalling skal skje senest 21 dager før årsmøtet. Stemmeberettigede på ordinært årsmøte er fremmøtte som innehar gyldig medlemskap for foregående år i henhold til § 5. Andre fremmøtte, som er medlemmer året årsmøtet avholdes, har møte og talerett, men ingen stemmerett. Årsmøtet skal ha følgende agenda: 1. Konstituering: a) Godkjenning av fremmøtte medlemmer b) Godkjenning av innkalling c) Godkjenning av saksliste d) Valg av ordstyrer e) Valg av referent 2. Behandling av styrets årsberetning 3. Behandling av regnskap 4. Fastsettelse av neste års kontingent 5. Behandling av budsjett 6. Behandling av innkomne forslag 7. Vedtektsendringer 8. Valg av tillitsmenn: a) 7-9 styremedlemmer b) kasserer/regnskapsfører c) revisor d) valgkomité § 12. VALG AV STYREMEDLEMMER OG REVISOR Valg av styremedlemmer skal gjennomføres slik at det velges personer med henblikk på hvilken type styreverv kandidatene er egnet til og selv ønsker å ha i styret. Det skal velges blant de kandidater som ønsker samme styreverv. Valg av styremedlemmer gjennomføres på følgende måte: Valgkomiteen og ordstyrer redegjør for de funksjoner som behøves for å drifte Stabæk Support. Valgkomiteen presenterer sin innstilling. Øvrige medlemmer som ønsker å stille til valg annonserer sitt kandidatur. De medlemmer som stiller til valg redegjør for hvilken funksjon de ønsker å inneha som styremedlem. Kandidatene grupperes etter funksjon. Deretter velges det blant kandidatene i disse gruppene. Følgende funksjoner skal konstitueres av årsmøtet: Leder Sikkerhetsansvarlig Medlemsansvarlig Turansvarlig Kasserer Revisor Resten av styret konstituerer seg selv på påfølgende styremøte. Dersom et styremedlem går ut av styret i løpet av perioden, skal styret oppnevne en erstatter. § 13. VEDTEKTSENDRINGER Forslag til vedtektsendringer skal være styret i hende senest 2 uker før årsmøtet. Vedtektsendringer kan bare foretas på ordinære årsmøter. Vedtektsendringer krever 2/3 flertall blant de fremmøtte, stemmeberettigede medlemmer. Vesentlige endringer av organisasjonens formål, jf. § 2, krever tilslutning fra alle fremmøtte, stemmeberettigede medlemmer. § 14. EKSTRAORDINÆRT ÅRSMØTE Ekstraordinært årsmøte avholdes når styret finner det nødvendig, eller det kommer krav fra minst 1/3 av medlemmene. Ekstraordinært årsmøte innkalles av styret med minst 2 ukers varsel. Ekstraordinært årsmøte skal bare behandle den eller de saker kravet om ekstraordinært årsmøte omfatter, og som er bekjentgjort i innkallingen. Stemmeberettigede på ekstraordinært årsmøte er alle fremmøtte som er medlemmer ved møtets begynnelse. ALLTID. UANSETT.
    1 liker
  17. Selvsagt har vi en tydelig filosofi som skal gjennomsyre alt vi gjør. Den ideologiske plattformen i Stabæk har forøvrig Sarpsborg 08 fått presentert av oss flere ganger - først da de lå i tredjedivisjon, sist i fjor. Viktigst for oss er å bygge en robust og tydelig KULTUR, basert på en Visjon om være "Annerledesklubben som begeistrer". Dette har vi levd etter siden 1990, og jeg mener det sitter i veggene våre. Dernest skal vi ha fokus på å UTVIKLE spillere selv (i samarbeid med NTG/NTGU) gjennom Norges beste akademi - som jeg vil tro vi allerede er - med ganske god margin til og med. Der vi på 90- og 00-tallet måtte basere mye på kjøp og henting av etablerte spillere fra andre (vi hadde jo knapt juniorlag i 1995), ønsker vi nå å forme spillere som i holdninger og ferdigheter kan bli toppspillere i egen klubb og selges videre når tiden og prisen er riktig. Vi skal være en av lokalsamfunnets viktigste VERDISKAPERE. Vi skal være møteplassen for fotballinteresserte fra Asker til Ullevaal stadion. Vi skal prioritere både herre- og kvinnefotball og er fremdeles den eneste klubben som har tatt gull i både serie og cup for begge kjønn. Vi skal bidra til dem som er vanskeligere stilt enn oss, gjennom Gatelaget og samarbeidet med VIVIL. Vi sysselsetter med stort og smått nærmere 100 personer som betaler skatt, og har flere hundre frivillige. Stabæk har vært årsaken til etableringen av flere av landets mest anerkjente kommunikasjonsbedrifter som i dag har nærmere tusen ansatte. I tillegg har vi Onkel Blaa som ikke hadde eksistert uten oss. Vi har en tydelig BLÅ TRÅD gjennom hele klubben når det gjelder spillestil. Denne er utviklet av klubb og akademi for beskriver presist hvordan vi skal trene i alle årganger, med økt fokus nå på å dyrke individuelle ferdigheter og typer som kan bli elitespillere. Vi samarbeider tett med Bærum Kommune om den nye ARENAEN som vil bety et varig kvantesprang for oss på alle måter- i tilhørighet, publikum, inntekter og aktivitet. Fem punkter - fem fokusområder - fem strategiske grep. Om HB la en defensiv spilleplan da vi ledet 1-0 hjemme mot Aalesund (som forøvrig viste seg å være svært klokt) er dette ikke noe som rokker ved våre prinsipper, selvfølgelig. Da vi rykket ned i 2004 gikk vi opp igjen i 2005 ved å forsterke kulturen, ikke endre den. Da vi ble kastet ut av TA, rykket ned og skulle dømmes til evig pine i 2011/2012, var det Kulturen som bar. Da vi måtte berge plassen på overtid både i 2016 og 2018, var det Kulturen som hjalp oss igjennom. Vi skaper store verdier, både økonomisk og på andre måter. Nå kommer det tre herlige sesonger på vei mot Nye Nadderud. Jeg tror vi er på øvre halvdel i 2019 og flytter inn på nye arena som et Europaligelag. Sann mine ord. Tiden er inne for nye høye mål. Å gå fra 14. til 4. plass (og så medalje) i Eliteserien, er en peanøtt ift å gå fra 5. divisjon til Norgesmesterskap. Når alle drar lasset sammen, klarer vi dette. Hvem skulle ellers klare det?
    1 liker
  18. https://www.dagsavisen.no/sarpsborg24/12-nye-sarpsborg-08-ansikter-klare-for-seriestart-og-medaljejakt-1.1112654
    1 liker
  19. Skal vi ikke selge Sæther til Huawei a? Kommer langt med £20-30 mill ??
    1 liker
  20. For å følge opp Nr.14. Disse innleggene er forumgull. Det er akkurat slike diskusjoner som innimellom gjør det forumet helt forbaska bra. Personlig synes jeg kontinuititen har vært god blant de yngste spillerne, og tilsvarende dårlig hos de etablerte. Frem til i fjor var det kun Morten, og nå er også han borte. Samtidig: Vi har mange unge spillere som vi har vært tvunget til å stole på, men det har medført mye utvikling. Et av hovedpunktene til Ordinas fra hans tid som akademisjef var at gode spillere ikke automatisk skulle forsvinne ved ferdig videregående fordi de som 19-åringer ikke er gode nok for startoppstillingen. Det er naturligvis enklere for et lag som ikke skal kjempe om gull, men jeg synes vi er blitt bedre. Og det må vi nesten, for er talentene store nok så risikerer vi det motsatte. De rekker ikke bli 20 før storklubbene blir svært interesserte. Ref. Geelmuyden og Hugo. At vi da har hatt så god oppfølging på spillere som Daniel, Hanche og Jeppe gjør at de står her nå med flere sesonger på baken og sikkert opp mot 250 eliteseriekamper fordelt mellom seg, og jeg er så ufattelig glad for at vi er en klubb som gir meg troa på at flere av tenåringene som er i vannskorpa nå kommer til å være i samme posisjon øm noen år.
    1 liker
  21. Helt klart, vi er jo ikke på nivået i 2008. Men så måtte jo hele klubben starte på nytt og nullstille i 2012, så at noen skal ha mer enn syv sesonger i årets tropp er jo faktisk nesten umulig utifra forutsetningene IAO har hatt. Vi kan jo ta med Sayouba, som også har vært her siden 2012 hvis vi tenker årets tropp. Men i 2012 tviler jeg på at mange forlangte at vi skulle hente spillere som kunne bli klubbspillere over tid. Og i tillegg skulle kunne spille fast hver sesong godt nok for å holde laget i eliteserien uten at de stakk til utlandet og mer penger ved første korsvei. Så utifra forutsetningene synes jeg vi har gjort mye riktig. Så hvis vi sier at det langsiktige målet er seriegull på ny stadion i 2022. Da er jo ikke listen du kommer med fra 2008 så gæren iforhold til den listen vi potensielt har i 2022: Luc Kassi, 11. sesong. Daniel Granli, 10.sesong Franck Boli 9.sesong. Ohi Omoijuanfo 7.sesong. Moussa Njie, 7.sesong. Jeppe Moe, 7.sesong. Andreas Hanche Olsen, 7.sesong. Men såklart, vi skal ikke være helt blinde. Jeg har vanskelig for å tro at alle disse gutta er her i 2022. Men da sitter vi kanskje med noen andre spennende kontinuitetsbærere som kan supplere de "gamle traverne" som mest sannsynlig er Hanche, Moe og Granli. Da har unggutta begynt å bli voksne i Børkeeiet ( 23 år), Vetlesen ( 22 år), Brynhildsen (23 år), Askildsen ( 21 år) og Oscar Aga ( 21 år). Så jeg er ikke så stressa for den kontinuiteten på spillersiden. På trenersiden, der kan jeg absolutt si meg enig. Det beste er jo hvis Berg klarer å få til et spillesystem vi alle setter pris på neste år, får godkjente resultater og forlenger 2 år til minst. Akkurat nå handler det om å få en slagkraftig 11er til neste års eliteserie, og samtidig ta vare på den kontinuiteten vi har og er i ferd med å få.
    1 liker
  22. Litt artig at nå nå kan omtale Godset, LSK og RBK som "Lille-Stabæk" :-P
    1 liker
  23. Det tror jeg ikke. På vårt absolutt beste under Jønsson var vi defensivt solide og kontringsorienterte fremover på banen.
    1 liker
  24. Det blir muligens vanskelig å lokke spillere til oss på grunn av spillestilen fremover (hvis vi fortsetter som nå). Vi begynner å ligne mer og mer på et barn som bare en mor kan elske.
    1 liker
  25. Moe og Aaserød har aldri spent penger bedre!
    1 liker
  26. Sikkert sant det - Sherman hadde jo også gode referanser på han. Mulig vi ikke lot han få prøve seg nok heller...? Jeg vet ikke, og er nok farget av min egen skepsis til Ovenstad fra da han ble signert. Men slik vi holder på, så er vi nesten avhengige av umiddelbar suksess, mens det vel sies at en spiller trenger omtrent en sesong på å gli sømløst inn i et lag (ref. forfatterene bak fiks fotballen). Men vi har ikke noe tanker om langsiktig lagbygging. Vi virrer mellom trenere med ulik spillefilosofi og lever fra hånd til munn på overgangsmarkedet. Stundom med for mange leieknekter, stundom med for mange jr.’er. Aldri i balanse og på vei i rett retning. 2 nedrykks kvalifikasjonsspill på 3 sesonger sier mye om hvor fruktløs denne måten å drive på er. Så kommer forsvarerene trekkende med økonomikortet og selvsagt har vi dårlig økonomi så lenge vi hverken har kontroll eller plan over det sportslige.
    1 liker
  27. Kortside med tak er nok best for akustikk og for klubben (de tjener mer på et ekstra felt på langsiden, og vi får litt avstand fra trenerbenker og bortesupport). Og så er det jo sykt kult å høre ballen treffe nettmaskene og få utladningen på nært hold da.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...