Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 13. des. 2018 i alle områder

  1. Hovis er i stor grad skapt og vokst opp i kulturen du har skapt ingo. Annerledesklubben som begeistrer er i vårt DNA. Jeg håper at du og vi er en stemme som også blir hørt på veien videre.
    5 liker
  2. 3 liker
  3. NYHET! Du kan nå kjøpe gavekort på medlemskap i Stabæk Support! Den perfekte julegave! Klikk her
    3 liker
  4. Ja, jeg vil mene at det vakte en viss begeistring at vi berget plassen. Henning fikk én oppgave overordnet alle andre denne høstsesongen, nemlig å sikre ny kontrakt i Eliteserien - slik Toni fikk det i 2016. Begge klarte det med minst mulige margin. Laget som slo Aalesund er "annerledes" i kraft av at det er eliteseriens yngste mannskap og at syv egenutviklede spillere var på banen da vi fikk 1-1 på Color Line (Jeppe, Hancke, Daniel, Børkeeiet, Ola, Hugo og Boli). Vi skal ikke spille "annerledes" i form av å ta maksimal risiko i alle kamper og situasjoner, men ved å være vanskelige å bryte ned, gode til å ta vare på ballen og kjappe til å vende spillet. Vi får det ikke alltid til, men borteseieren med 3-0 mot Odd - som viste seg å bli helt avgjørende - var helt i nærheten av perfekt annerledesfotball. Gi trenere og tropp en god vinter sammen nå, med Kassi, Mauritz, Valencic, Gyasi og et par nye til på plass, så blir dette både poeng og moro!
    2 liker
  5. Å snakke om at vi var heldige med marginene FOR OSS mot Aalesund tilsier ganske mange timer på Blaa før kampstart... I første kampen hadde vi to i stanga (hvorav den ene senere er 10 cm fra tåa til Boli, så treff 1 mm den ene eller andre veien på stanga ville enten sendt ballen i mål eller i beina på Boli). I Ålesund går vi glipp av en klar straffe, mulig en straffe nummer to (Demidov). Hvor mye skaper egentlig Aalesund på to kamper? Når selv Bohinen står på TV og resignert innser at vi var et par knepp bedre i alt, så sier det sitt.
    2 liker
  6. Selvsagt har vi en tydelig filosofi som skal gjennomsyre alt vi gjør. Den ideologiske plattformen i Stabæk har forøvrig Sarpsborg 08 fått presentert av oss flere ganger - først da de lå i tredjedivisjon, sist i fjor. Viktigst for oss er å bygge en robust og tydelig KULTUR, basert på en Visjon om være "Annerledesklubben som begeistrer". Dette har vi levd etter siden 1990, og jeg mener det sitter i veggene våre. Dernest skal vi ha fokus på å UTVIKLE spillere selv (i samarbeid med NTG/NTGU) gjennom Norges beste akademi - som jeg vil tro vi allerede er - med ganske god margin til og med. Der vi på 90- og 00-tallet måtte basere mye på kjøp og henting av etablerte spillere fra andre (vi hadde jo knapt juniorlag i 1995), ønsker vi nå å forme spillere som i holdninger og ferdigheter kan bli toppspillere i egen klubb og selges videre når tiden og prisen er riktig. Vi skal være en av lokalsamfunnets viktigste VERDISKAPERE. Vi skal være møteplassen for fotballinteresserte fra Asker til Ullevaal stadion. Vi skal prioritere både herre- og kvinnefotball og er fremdeles den eneste klubben som har tatt gull i både serie og cup for begge kjønn. Vi skal bidra til dem som er vanskeligere stilt enn oss, gjennom Gatelaget og samarbeidet med VIVIL. Vi sysselsetter med stort og smått nærmere 100 personer som betaler skatt, og har flere hundre frivillige. Stabæk har vært årsaken til etableringen av flere av landets mest anerkjente kommunikasjonsbedrifter som i dag har nærmere tusen ansatte. I tillegg har vi Onkel Blaa som ikke hadde eksistert uten oss. Vi har en tydelig BLÅ TRÅD gjennom hele klubben når det gjelder spillestil. Denne er utviklet av klubb og akademi for beskriver presist hvordan vi skal trene i alle årganger, med økt fokus nå på å dyrke individuelle ferdigheter og typer som kan bli elitespillere. Vi samarbeider tett med Bærum Kommune om den nye ARENAEN som vil bety et varig kvantesprang for oss på alle måter- i tilhørighet, publikum, inntekter og aktivitet. Fem punkter - fem fokusområder - fem strategiske grep. Om HB la en defensiv spilleplan da vi ledet 1-0 hjemme mot Aalesund (som forøvrig viste seg å være svært klokt) er dette ikke noe som rokker ved våre prinsipper, selvfølgelig. Da vi rykket ned i 2004 gikk vi opp igjen i 2005 ved å forsterke kulturen, ikke endre den. Da vi ble kastet ut av TA, rykket ned og skulle dømmes til evig pine i 2011/2012, var det Kulturen som bar. Da vi måtte berge plassen på overtid både i 2016 og 2018, var det Kulturen som hjalp oss igjennom. Vi skaper store verdier, både økonomisk og på andre måter. Nå kommer det tre herlige sesonger på vei mot Nye Nadderud. Jeg tror vi er på øvre halvdel i 2019 og flytter inn på nye arena som et Europaligelag. Sann mine ord. Tiden er inne for nye høye mål. Å gå fra 14. til 4. plass (og så medalje) i Eliteserien, er en peanøtt ift å gå fra 5. divisjon til Norgesmesterskap. Når alle drar lasset sammen, klarer vi dette. Hvem skulle ellers klare det?
    2 liker
  7. Vi trenger helt klart flere spillere i år har 2 lag rullert på 3+ arenaer og den samlede belsatningen ble således for høy. Så vi kan i alle fall ikke slurve med den medisinske sjekken.
    1 liker
  8. Hvorfor ventet du så lenge med å sjekke om det gikk? edit: skriveleif
    1 liker
  9. Så rutine er rutine samma om det er på skadestua, venstre benk, eller på banen? Masse rutine I Skogseid, men får ikke utbytte for det når verken trener eller spiller. Madsen fikk sist kun en 1 års kontrakt, pga lang tid med skadeproblemer. Han var ønsket videre I godset hvis var i god nok stand fysisk, det var han ikke og ikke ny kontrakt. For skadeplaget for andre klubber er da i topp shape hos oss? Rutine er jeg enig i, men å sjangse på en som sliter med så mye skader nei.
    1 liker
  10. En del av produktene ligger her. Ellers så har vi også noen gamle t-skjorter (begrenset med størrelser), litt diverse gamle småting fra klubben og klistremerker/tøymerker. I tillegg så sa klubben at de skulle pakke ned noen ting vi kunne selge for dem, men foreløpig vet vi ikke helt hva det blir.
    1 liker
  11. En ting er sikkert, Jeppe begynte å spille bedre da han ble hentet tilbake. Berg så nok at det hadde blitt en hvilepute for Jeppe å ikke ha en reel utfordrer på backen.
    1 liker
  12. «..... svarte i ...... sin emne i .....» Er dette riktig? Burde det ikke heller stått «...... svarte i ..... sitt emne i ...»
    1 liker
  13. Jeg er med å at vi må forbedre oss, men hvis vi snur på dette: Da vi ble kastet ut av TA i 2011, rykket ned med 15 poengs margin i 2012, og deretter at vi i over ett år ble dømt i media og mistet så godt som alle sponsorene... Hvem hadde da trodd vi skulle rykke rett opp igjen, og deretter forbli oppe i minst seks strake sesonger? Strengt tatt er ikke de samlede prestasjonene de siste årene så skandaløst elendige likevel. Vi har tross alt ikke RBKs, Branns ,Moldes eller VIFs ressurser. Ikke Godsets, Haugesunds, Tromsøs eller Starts eller noen annens heller, for den saks skyld. Det aller mest kritiske nå, er nok at vi altfor ofte bytter trener, og kanskje også har begynt med å bytte spillestil? Hva da med akademiet?
    1 liker
  14. Åja ... Stabæk er ikke helt Stabæk uten en eller annen jævla islending
    1 liker
  15. Enig med 14. Utrolig bra nivå på forumet de siste dagene. Sjekker forumet med iver om dagen, ikke fordi det er blitt en vane. ?
    1 liker
  16. Her er det minst to debatter i én: 1. Har vi kontinuitet i spillerstallen vi har i dag? Svar: Nei, mener jeg. Det er helt minimalt i nåværende tropp. Å trekke opp linjene 4 år inn i framtida, når vi like gjerne kan rykke ned allerede neste år, tror jeg vi like gjerne kan la ligge. 2. Hvor viktig er kontinuiteten for dagens spillestall? Svar: Som ble skrevet for et par dager siden, av bl.a. @ringo, så er hovedproblemet med store utskiftninger at spillerne må spille sammen en stund før det gode samspillet setter seg. Det ble vel antydet ett helt år før dette begynner å sitte skikkelig. Dersom vi i snitt har spillerne (i førsteelleveren i ca. to år, betyr dette at halvparten av tiden de er her strever de med å tilpasse seg. Det virker helt klart billigere å ha spillere som fungerer godt sammen, enn å skulle prøve å skaffe spillere som er så gode at de kan kompensere for at laget ikke er samspilt nok. Dette er selvfølgelig vesentlig for alle lag, men kanskje spesielt for laget som sammen med Ranheim befinner seg på den økonomiske bunnen i Eliteserien? Konklusjon: viktig, primært fordi det styrker laget.
    1 liker
  17. Når det skrikes om kontinuitet, hvor var dere da store deler av forumet var lei av Sayouba? Jeg kan ikke huske å ha lest noe om at det var viktig å beholde han for kontinuitetens skyld. Snarere husker jeg motsatt at det var stor jubel da vi fikk inn en 35 år gammel svenske i fjor. Var det da viktigere med kvalitet enn kontinuitet? Hvor var skuffelsen da El-Amrani måtte pakke sammen og dra videre? Ganske symptomaitsk med den listen du har. Stenersen som var i sin 14. sesong spilte vel ikke nok kamper til å bli seriemester, og ble lånt ut til Enga? Stenvoll var stort sett innbytter, og etter hvert back da Holmvik signerte for Brann? Kjølø var kaptein, men så mye skadet at han ikke fikk ny konrakt. Men viktigst: Troppen var mye større. Vi hadde råd til å ha spillere som Stenersen og Stenvoll på benken år etter år. Samtidig som spillere som Hedenstad, Kamara og Rogne knapt fikk spilletid. Ganske åpenbart har vi nå en plan der vi _ikke_ har kontinuitet på spillere fra nummer 12 til 18, men snarere gir mer spilletid til Hugo, Tobbe, Ola osv. Så kan vi håpe at det gir noe tilbake feks når Bohinen nå skal bestemme seg for hvor han skal spille neste år. Kontinuitet er fint når det er landslagskeeperen som blir her år etter år. Men kanskje ikke like fint om det er Agon Mehmeti eller Ahmed El-Amrani? Jeg tror egentlig vi er én spiller fra at alle hadde vært fornøyde: Hadde Lumanza hatt litt respekt for klubben som investerte tid og ressurser på å bygge han opp fra et personlig vrak, ville vi vært happy.
    1 liker
  18. Ang. langsiktighet i neste års Stabæklag. Med forbehold om at de spillerne jeg nevner er her neste år: Luc Kassi, 25 år neste år. Tar sin åttende sesong siden 2012. Daniel Granli, 25 år neste år. Tar sin syvende sesong siden 2013. Franck Boli, 26 år neste år. Tar sin sjette sesong siden 2012. Ohi Omoijuanfo, 25 år neste år. Tar sin fjerde sesong siden 2016. Moussa Njie, 24 år neste år. Tar sin fjerde sesong siden 2016. Jeppe Moe, 24 år neste år. Tar sin fjerde sesong siden 2016. Andreas Hanche Olsen, 22 år neste år. Tar sin fjerde sesong siden 2016. Det er ganske mange spillere her som har vært i Stabæksystemet lenge.Gjennomgangsmelodien her er jo at de har vært her siden de var ganske unge, og de har fått mange sesonger på å spille seg inn på laget. Men nå begynner vel mange av dem å nærme seg en alder der de ikke er unge lenger og vi kan se på dem som etablerte eliteseriespillere? Og trenger vi da å hente spillere som ca har spilt på samme nivå bare over lengre tid, bare så de blir lenger i klubben? Vi er jo allerede godt på vei med spillere som blir og har vært « lenge i klubben». Poenget uansett med denne posten er å vise at Stabæk har jo tenkt langsiktig, samtidig som vi har sett kortsiktige behov når de « faste traverne» ikke har vært gode nok eller skadet.Høres klokt ut i mitt hode.
    1 liker
  19. Det tror jeg ikke. På vårt absolutt beste under Jønsson var vi defensivt solide og kontringsorienterte fremover på banen.
    1 liker
  20. Skandale! Tenk å glemme Luc Kassi, midtbaneeleganten som er en enorm poengplukker både med assists og scoringer! Såvidt jeg har hørt har han gjennomført en vellykket operasjon, skrevet ny kontrakt og har fire måneder på seg til å bli helt matchfit - til glede for oss alle.
    1 liker
  21. Hugos halvtimes innhopp i går var meget bra. Han satte fart i midtbanen og skapte mye på kort tid. Samtidig avsluttet Børkeeiet sesongen med tre kamper av høy klasse, vår bestemann i går og hjemme mot Aalesund. Skjønner ikke klagingen på Jeppe, han slo vel sin åttende målgivende med corneren som er så hard og i riktig høyde at den sklir av hodet til Guyey (eller hva han heter) og i mål. Innleggsfoten og skuddfoten er av høy klasse, og defensivt klarer han seg helt ok - og enda bedre i 2019. Demidov er blitt en ekte klubbspiller som gir alt og som har betydd veldig mye på tampen av sesongen. Henning og IAO har stått i stormen og klart å skru sammen et lag som ikke er et defensivt kaos, men som nærmer seg velorganisert og gjerrig. Hennings fokus på å holde nullen fremfor å jage 2-0 og risikere 1-1 på Nadderud, viste seg å være helt riktig og et resultat av hans Champions League-erfaring - han vet hva det betyr å holde tett i hjemmekampene. Nå håper og jobbet vi hardt for å få et nødvendig spillersalg, og dermed et mulighetsrom for å forsterke stallen. Samtidig som vi kan (tror jeg) glede oss over at vi allerede ser fire "nye" spillere som vil forsterke oss betydelig neste sesong - i Luc Kassi, Sindre Mauritz-Hansen, Phillip Valencic og Raymond Gyasi. En skadefri sesong for Hugo og Ola Brynhildsen vil også bety to klare forsterkninger sammenlignet med i år. Så gjelder det å fornye/kjøpe sesongkort og vise at vi har støtte nok der ute til å gjøre nødvendige grep. Akkurat nå er ingen ting viktigere enn at sesongkortsalget tar av, både på Hovis og på Support. Så heller enn å skrive et innlegg til her, skriv ut en giro og vis at du vil være med på moroa i 2019. Jeg er kjempeoptimist.
    1 liker
  22. Ett år nærmere Eliteseriespill i åpningskampen på Nye Nadderud!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...