Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 06. jan. 2019 i alle områder

  1. Hei alle sammen! Som en del av dere helt sikkert har fått med dere så har det blitt valgt styret for 2019. Her ble jeg valgt til tifosjef igjen i år. 2018 ble et helt OK år når det gjelder tifo. Et problem som har vært for tifogruppen i mange år er at vi er for få bidragsytere, noe som til dels skyldes at dette «miljøet» har vært litt lukket. Jeg ønsker derfor i år og få med fler til å bidra på tifo jobbing. Vi trenger alle mann, kvinner, ungdom og barn. Du trenger ikke å kunne noe av det vi gjør fra før, det lærer vi deg. StabækSupport står for alt av innkjøp av materialer som maling, stoff osv. Vi trenger folkene som kan bidra med hendene, og ikke pengene. Tifo er noe av det viktigste for å støtte laget visuelt. Og vi i Stabæk har til tider gjennom historien blitt sett på som en av de beste i landet på nettopp dette feltet. Vi må tilbake dit, og da trenger vi deg! Føler du at du har noe og bidra med, og ønsker enda fler venner i Stabæk miljøet enn du allerede har, så er dette tingen for deg! Når vi jobber med tifo pleier det også og være noen goder i form av pizza, brus og pølser, kanskje griller vi om sommeren når været tillater det. Det er masse hygge og kameratskap det, og tenk så stolt du kan være å si «den var jeg med å lagde». Ønsker du og bli med i tifogruppa kommenter gjerne her, og send meg en PM her på forumet. Du kan også kontakte meg på facebook: Henrik Sletten. Tar også imot mail: tifo@stabaek.no. Sender du meg melding blir du lagt til i en lukket tifogruppe på facebook. Håper på mange interesserte! Ps: alt som omhandler tifo og deles i gruppen på Facebook skal holdes hemmelig, og må ikke deles med annet enn medsupportere du vet vi kan stole på. Helt til sist legger jeg ved noen gamle godbiter fra glansdager, og noen bedre fra nyere tid:
    29 liker
  2. Sier det mange sikkert tenker, jeg: Ansatte vi en akademisjef utenfra som førte til at vi ikke hadde råd til å ha med Toni videre, for så å nedgradere ham etter seks måneder?!? edit: Men ingenting imot Gaute her. Bra mann. Gratulerer med rollen!
    11 liker
  3. Faen dette viser bare at det ikke bare var A-laget som hadde et prestasjonsmessig drittår i fjor. Hvis vi klarer å fucke opp akademiet også veit jeg ikke hva jeg gjør. Kanskje vi kan gi faen i å være klubben som skal være så jævla anderledes, og bare ikke ødelegge det vi allerede har?
    5 liker
  4. Ønsker meg sterkt: 1) mer åpenhet fra klubben, ta oss med! 2) MYE bedre innsats på nettsiden, så klart en skal fokusere på sosiale medier, men nettsiden er alt alt for dårlig.
    3 liker
  5. Jeg regner med styret og brakka har hatt en evaluering på hva som funka og hva som ikke funka i 2018-sesongen. Men har det kommet noe ut offentlig fra klubben som vi dødelige kan lese, eller er alt hemmeligstemplet ? Er veldig nysgjerrig på hva klubben tar ansvar for og ikke...
    2 liker
  6. 3) En ordentlig sjappe med utvalg, gjerne nett salg. Sånn som nå så må man bo på Bekkestua og være supporeter fra før for å kunne kjøpe no.
    1 liker
  7. Mhm, gå tilbake og les tidligere meldinger....
    1 liker
  8. Ja her kunne jeg tenkt meg en uttalelse fra klubben. En kapasitet som Toni blir sendt ut, og inn får vi en fyr som klubben ikke anseer som dyktig nok for rollen når alt kommer til alt?
    1 liker
  9. Gaute blir ny akademisjef i Stabæk i følge NTG på FaceBook.
    1 liker
  10. Skyter inn et praktisk forslag i forhold til punkt 1 på Ingos liste. Vi bør ha mye å hente på å bli bedre på dødballer. I 2018 var min opplevelse at vi var veldig lite farlige på offensive dødballer, vi kan ikke ha scoret mer enn 3-4 mål frispark/cornere. De beste dødball-lagene scorer vel 10-20 mål på dette i løpet av en sesong. Vi spilte mange uavgjorte kamper og hadde mange ettmåls-tap, så om vi kan forbedre dette ene punktet vesentlig kan det bety mye for poengfangsten. Det burde også være mulig å forbedre seg på defensiv dødball, selv om jeg tror vi var bedre der i 2018 enn i 2017. Alt dette vet sikkert HB og de andre, men det virker som det er vanskelig å forbedre det. Forslag: Inviter et lokalt OBOS lag eller 2. divisjonslag til ukentlig dødballtrening noen uker i vinter. Gjør det så likt kamp som mulig. Jeg ser aldri treninger så jeg aner ikke hvordan man trener dødball, men jeg har aldri hørt om noen som trener på dette sammen med et annet lag. Det bør vel være en klar fordel å trene med fulle lagoppstillinger med «voksne» spillere? Det beste hadde vært om man kunne trent mot et bra dødball-lag som f. eks. Mjøndalen, men det er vel ikke aktuelt når vi spiller i samme divisjon. Jeg tenker at det også er av stor betydning å ha en eller to spillere med ekstremt god dødballfot i laget. Vi bør enten satse på å utvikle noen av våre spillere på dette eller målrettet se etter noen. Kanskje burde vi til og med lære opp et par backer til å ta lange innkast, det bør vel være mulig å lære? Jeg mener absolutt ikke at vi skal bli et klassisk dødball-lag som bruker 3-4 minutter på å flytte opp midtstopperne hver gang vi får et frispark på midtbanen, men frispark i god posisjon og cornere bør kunne utnyttes bedre. Lange innkast vil jeg som hovedregel ikke se før eventuelt i et desperat forsøk på å få mål på slutten av kampen.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...