Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 01/13/2019 in all areas

 1. 12 likes
  Jeg var en av de som var litt for ung til å oppleve cupgullet i 98, men akkurat i riktig alder til å være på Nadderud da vi vant serien for snart 11 år siden. Likevel så er det slik at jeg husker årene før 2008 best. Årene da vi måtte spille på Ullevaal mot Deportivo og Anderlect og da vi hentet broren til Ebbe Sand og Martin Jørgensen, nesten bare fordi de var brødre av mye mer kjente spillere. Jeg tror faktisk det hadde mye med identiteten vår å gjøre. Selvfølgelig støtter jeg Stabæk alltid, uansett, men jeg tror det har en del for seg å være den annerledes-klubben. Den klubben som lager en sang for alle anledninger eller en sang om hvordan vi gjør narr av alle lagene som blir knust på Nadderud. Det betød hvertfall mye for meg at Stabæk var klubben som prøvde å skille seg ut. Den klubben som turte å drømme. Derfor tror jeg det er viktig å kunne drømme nå også, selv uten all verdens penger. Sett noen hårete mål, vær annerledes-klubben, så vil ikke kidsa fra Bærum begynne å heie på RBK eller Vålerenga. Stabæk er mye fetere! https://m.youtube.com/watch?v=2IxaNZr1g7U&index=6&list=PLYfQExkWUAcqQsM_CohyX4ZqiPS3_CpcX
 2. 11 likes
  Stabæk Fotball og Stabæk Support har gleden av å invitere deg og alle dine blaa venner til klubbkveld på Onkel Blaa! Tirsdag 12. februar samles vi fra klokken 18:30, og det blir mye spennende som skjer på scenen: Presentasjon av sportslig strategi 2019-2022 Klubbens vei videre Nye Nadderud stadion I tillegg vil det bli tid til spørsmål, så du kan få svar på det du lurer på om klubben. Vi holder på til ca 20:30, og for de som er interessert kan man bli igjen og få med seg en godbit av internasjonal fotball, når Man. United tar imot PSG i Champions League kl. 21:00. Følg med på Facebook-arrangementet for å holde deg oppdatert!
 3. 5 likes
  Altså, uavhengig av hvilken journalist som skriver, så må vi tåle at noen går klubben i sømmene. Er alt på stell er det heller ingenting å hente. Enkelt og greit. Er det én ting som helt definitivt ikke kommer til å hjelpe så er det trusler om søksmål.
 4. 5 likes
  Det er vel mest konspiratorisk, bevisst feiltolking/presentasjon av fakta for å skape en historie for å skade Stabæk. I sann Lars Johnsen ånd. Det er dette detutelukkende handler om - Lars Johnsens hat mot Stabæk og han driter i hvem han tråkker på underveis.
 5. 4 likes
  En ting er at Schei virker å ha trukket konklusjoner på forhånd. Dét taler ikke til hans fordel - og det er nettopp derfor vi setter rådmenn til å undersøke sånt, ikke kommunestyrer. Men å skulle sitte og så tvil om motivene hans, snakke om hvor dårlig han er til å holde på jobber, at han er Brann-supporter, at pengene kommunen har gitt til gatelagsprosjektet måååååå vel ikke alle sammen gå til gatelaget, og å insinuere at Lars Johnsen burde latt saken være fordi det er tross alt et så fint tilbud, derimot. Det klarer jeg ikke å forstå. Jeg tror fortsatt at klubben ikke vil finne noe som helst. Jeg tror Ingo har helt rett, og det var et innlegg som var deilig å lese. Men denne klubben trenger ikke bare lojale supportere, den trenger også supportere som er villig til å vurdere kritikk mot klubben saklig, istedenfor å gå rett til personangrep. For å sammenligne: dette er ikke langt unna andre lags supportere når de ukritisk gjentar påstanden om at vi ble kasta ut av TA fordi vi ikke hadde råd til husleia.
 6. 3 likes
  Enig med alle som sier at klubbens måte å drive gatelaget på må tåle dagens lys, og alt jeg har hørt, sett og lest om dette tyder på at så er tilfelle. Det er sent inn detaljerte og revisorgodkjente regnskaper for driften hvert eneste år. Så MBH og alle andre som er skuffet over at "dette er business" kan legge skuffelsen bak seg. Eventuelt ringe Stein Johansen og høre om han ser på dette som "business". Stein har ledet og drevet gatelaget i disse årene på frivillig og ulønnet basis - vil tro det snarere har kostet ham penger fra egen lomme. Med god hjelp fra bl.a. Audun Tunold og andre ildsjeler har Stein hentet spillere på gata, fått dem på trening, ordnet kamper, ordnet cup'er, ordnet mat, fått tre-fire av dem som før bodde under brua i Sandvika på rett kjøl. Mange av dem jobber nå, (bl.a. for Stabæk Fotball), holder seg nyktre og har fått et nytt liv. Samtidig er det hele tiden tilbakeslag, folk som ramler utpå igjen. Da ligger våre frivillige våkne om natta av uro og kjører rundt for å finne dem neste morgen. Det er så langt unna business som det går an å komme. Kommunen selv sier at knapt noe annet tiltak for rusmisbrukere i bygda har resultater som kan måle seg med dem vi har oppnådd. Det er forøvrig et gigantisk plussregnestykke også, hvis man nå ønsker å bruke økonomiske termer. Èn eneste én som kommer seg bort fra gata og får orden på livet sitt, sparer Bærum kommune for flere millioner kroner hvert år. Skulle noe være galt, må vi selvsagt rette det opp. I mellomtiden er det ok å ha fokus på alt som er RIKTIG - og i hvert fall å formidle til våre frivillige ildsjeler at vi setter enorm pris på den jobben de har brukt all fritid på de siste årene - 100% ubetalt.
 7. 3 likes
  Om man er oppriktig glad i Stabæk og ønsker å ha et lag i Eliteserien så kjøper man sesongkort - og protesterer ved å ikke bruke det. Vi har nok alle kjent på følelsen av å ikke gidde mer, om så bare for en kamp eller to, men for min del har jeg lovet meg selv å ha sesongkort så lenge jeg fysisk er i stand til å gå på kamp og det står jeg ved. Forøvrig er det alt, alt for tidlig å vende Stabæk ryggen pga spillestil, som denne nissen over her gjør. Vi har hatt stor suksess med forskjellige måter å spille på. Backe og Linderoth spilte mer omstendelig og ballbesittende, som var det vi så på som idealet på den tiden, så kom etterhvert Jönsson med en mye mer gjennombruddshissig måte å spille på, og det funka jo det også... Gir Berg litt mer tid og et bedre og mer balansert lag, så er jeg sikker på at vi får se morsom fotball på Nadderud. Kanskje til og med med færre støttepasninger, horrible balltap og muligens fler dødballmål fremover enn de vi får imot, men det siste er vel ønsketenkning i STB.
 8. 3 likes
  Mere spilletid på Bohinen denna sesongen og vi får oppleve dette i ES av han også ! Begynner å bli en stund siden vi hadde en sånn frisparkfot.
 9. 2 likes
  1994. Bærum var spådd i toppen og vi i bunnen. Bærum endte sist og resten kjenner vi. Det er bittert for mange bsk-folk at det var stabæk som ble klubben i bærum
 10. 2 likes
  Nei. En rettssak mot en mediebedrift på dette grunnlaget er bortkastede penger. Man vinner ikke frem. Ytrings- og pressefriheten vil veie tyngst. Videre gir man påstandene mer oppmerksomhet ved å gå til søksmål. Det beste vi kan håpe på er at kommunens gjennomgang viser det vi håper. Og at dette får behørig mediedekning.
 11. 2 likes
  Nå må enkelte her ta seg noe alvorlig sammen. Det er politikernes oppgave å passe på at offentlige midler blir brukt ordentlig. Jeg kjenner Nikki godt og kan skrive under på at han er en ordentlig fyr fra a til å som bruker hele fritida si på å jobbe så godt som gratis lokalpolitisk. Forhåpentligvis er det null problemer med dette og alle er fornøyd. MDG-shaminga over kan du bare drite i en sak som handler om ettergang av offentlige penger.
 12. 1 like
  Hei alle sammen! Som en del av dere helt sikkert har fått med dere så har det blitt valgt styret for 2019. Her ble jeg valgt til tifosjef igjen i år. 2018 ble et helt OK år når det gjelder tifo. Et problem som har vært for tifogruppen i mange år er at vi er for få bidragsytere, noe som til dels skyldes at dette «miljøet» har vært litt lukket. Jeg ønsker derfor i år og få med fler til å bidra på tifo jobbing. Vi trenger alle mann, kvinner, ungdom og barn. Du trenger ikke å kunne noe av det vi gjør fra før, det lærer vi deg. StabækSupport står for alt av innkjøp av materialer som maling, stoff osv. Vi trenger folkene som kan bidra med hendene, og ikke pengene. Tifo er noe av det viktigste for å støtte laget visuelt. Og vi i Stabæk har til tider gjennom historien blitt sett på som en av de beste i landet på nettopp dette feltet. Vi må tilbake dit, og da trenger vi deg! Føler du at du har noe og bidra med, og ønsker enda fler venner i Stabæk miljøet enn du allerede har, så er dette tingen for deg! Når vi jobber med tifo pleier det også og være noen goder i form av pizza, brus og pølser, kanskje griller vi om sommeren når været tillater det. Det er masse hygge og kameratskap det, og tenk så stolt du kan være å si «den var jeg med å lagde». Ønsker du og bli med i tifogruppa kommenter gjerne her, og send meg en PM her på forumet. Du kan også kontakte meg på facebook: Henrik Sletten. Tar også imot mail: tifo@stabaek.no. Sender du meg melding blir du lagt til i en lukket tifogruppe på facebook. Håper på mange interesserte! Ps: alt som omhandler tifo og deles i gruppen på Facebook skal holdes hemmelig, og må ikke deles med annet enn medsupportere du vet vi kan stole på. Helt til sist legger jeg ved noen gamle godbiter fra glansdager, og noen bedre fra nyere tid:
 13. 1 like
  Ok, bare spør for synes det var rart at de dropper quizkveld
 14. 1 like
  Det er selfølgelig avklart med Onkel Blaa
 15. 1 like
  Minner om årets første treningskamp for Chixa, motstander på banen er nyopprykkede Fart. Kampen spilles på Nadderud KG2, lørdag 19.januar. Avspark er klokken 14:00
 16. 1 like
  Kritikken som har kommet så langt bærer langt mer preg av forhåndsdømming enn kritikk basert på beviste fakta. Dersom en grundig gjennomgang viser at vi har våre svin på skogen her, så må det ryddes opp i, og avhengig av alvorlighetsgrad må evt. hoder rulle i klubben. Jeg har ikke sett snurten av slikt ennå, og da har jeg tillit til at klubben har dette på stell. Uskyldig inntil det motsatte er bevist... Det jeg ettertrykkelig lærte av Stenegate, var at jeg bør ha større tillit enn jeg hadde da til at de ansvarlige i klubben ikke begår økonomiske ulovligheter. Den gang tenkte jeg "ingen røyk uten ild, noe må vel et par av disse ha gjort gæernt", men der tok jeg skammelig feil. Denne gang skal jeg pokker meg ikke gå i den fella. Få tatt den gjennomgangen. Grundig. Så Brannsupporteren kan sette seg ned og holde kjeft (eller kanskje fokusere på om bruken av TA er i henhold til kommunens regelverk, f.eks.).
 17. 1 like
  Det er vel like håpløst å hevde man er medgangssupporter når man har støttet laget sitt i over 20 år, som det er å plutselig slutte å støtte laget man har støttet i over 20 år bare fordi man ikke liker trener'n. Jeg skjønner ikke helt hva som skjer her nå, må jeg tilstå...
 18. 1 like
  Jeg liker egentlig godt alt som smaker av plaging av MDG-politikere (bortsett fra de i Drammen), men er enig i at klubben må tåle å bli ettergått. Jeg har gått rundt og trodd (og vært stolt av) at Gatelaget var veldedighet fra klubbens side, og er egentlig litt skuffet over at det egentlig er business. Det er ikke vanskelig å være "snill" når du får betalt for det.
 19. 1 like
  Jeg forutsetter at alt er på stell, noe annet hadde vært utrolig flaut og synd. Men; ja, det må det. Dette er ikke er opplegg for å finansiere Stabæk, det er et opplegg for vanskeligstilte. Dersom Stabæk går konk, så finnes det både andre klubber som kan gjøre dette, og også helt andre måter å bruke kommunens penger på hjelpe isse menneskene. Man kan ikke sause dette sammen.
 20. 1 like
  Det vil vel bestandig være slik at noen er medgangssupportere, vi andre er ALLTID-UANSETT!
 21. 1 like
  Jeg prøver å belyse sammenhengen mellom å ha unge talenter OG rutine for å få best utbytte av de talentene og laget, at de kan gå skikkelig galt å bomme på den balansen.(gikk nesten galt for oss) Jeg sammenligner ikke direkte klubbene og det forstår du veldig godt, men du må vrenge og vri og kverulere bare for å gjøre det. Merkelig at klubben sjøl og fotball-journalister i hele europa kommer frem til det samma. Men de har vel spillt alt for mye FM de....
 22. 1 like
  Sikker på det? I 2005 signerte vi en 31 år gammel avdanka svenske fra en bakgårdsklubb i Kina - vi vet alle hvordan det gikk😉
×
×
 • Create New...