Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 18. jan. 2019 i alle områder

  1. Håper og tror det var en spøk?
    13 liker
  2. Ønsker meg De Blaa Staar Paa på anlegget, Tippetuppen i pausen etterfulgt av Rednex-konsert på en tilhenger borte i svingen, Steinar Fjeld som kommentator, grønn arm på drakta og ABTV på indre bane.
    5 liker
  3. Haha dere som snakker om sarr må kødde. Helt huemist eller? Han skal aldri spille i vår drakt.
    3 liker
  4. Hadde i det minste gitt oss mer publisitet hos Josimar og TV2, da.
    3 liker
  5. Om jeg skulle straffet noen hadde jeg tvunget dem til å bo i Molde.
    3 liker
  6. Hva med å igonere ham. Ikke la LJ styre hva som gir best resultater for alle klubbene i vårt nærmiljø
    3 liker
  7. Jeg har 2 ganger betalt for abonnement for å se en kamp og meldt meg av rette etter kampen var ferdig. Har da fått tilbake pengene begge gangene. Prøver igjen i morgen
    2 liker
  8. Nå er visst Herlovsen Kolbotns problem.
    2 liker
  9. Vi kan jo høre med Lars Johnsen hva han synes?
    2 liker
  10. De aller fleste sportsforaene jeg er innom har et politikkforbud, og det er neimen ikke uten grunn. Akkurat denne saken er litt spesiell, men uansett hva man mener om MDG, så har Scheis partitilhørighet lite å si i denne sammenhengen. Den piskingen av en død hest han driver med nå hadde vært like ubrukelig uansett om det var Arbeiderpartiet, MDG, Høyre, FrP eller Kystpartiet fyren representerte. Kan vi være såpass på ball at vi holder oss til å takle på mann?
    2 liker
  11. Er det egentlig relevant, og noe man trenger å diskutere her? Det er nok av andre steder å diskutere politikk for de som ønsker det.
    2 liker
  12. Var det noen som gjorde det før?
    2 liker
  13. Av alle forsøk på humor jeg har sett på forumet, tror jeg "Sarr er ledig på markedet" må være det aller mest stakkarslige.
    1 liker
  14. Tester amerikaner Amerikaneren Aaron Maund (28) skal prøvespille for Stabæk mot IFK Göteborg lørdag. Tor Bjørnar Holmlund – Han er en midtstopper som skal forsøke seg mot IFK Göteborg lørdag. Han har trent med oss denne uken, og skal være er en liten periode, sier sportslig leder i Stabæk Fotball, Inge André Olsen. Han spilte ti kamper i Major Soccer League (MSL) for Vancouver Whitecaps i 2018. Han har til sammen spilt 91 kamper i MSL, fordelt på Vancouver, Salt Lake og Toronto. – Vi trenger å forsterke forsvaret. Han er en fri agent, og vil ikke koste oss noe, sier Olsen.
    1 liker
  15. For øyeblikket ligger det vel mer an til at han signerer for Kriminalomsorgen IF, ettersom det er fare for bevisforspillelse dersom han forlater landet.
    1 liker
  16. Nei, det er kanskje ikke å forvente at man informerer og ønsker lykke til videre...
    1 liker
  17. Også kan vi utelukkende spille Gary Glitter som pausemusikk. Annerledesklubb og alt det der!
    1 liker
  18. https://www.vg.no/sport/fotball/i/Mg0XQo/babacar-sarr-ferdig-i-molde?utm_content=row-18&utm_source=vgfront Drømmesignering for oss.... En kar med hår på kassa og mer muskler en halve troppen tilsammen!
    1 liker
  19. Ettersom Moussa er ute av kontrakt i Stabæk er det muligens ikke en prioritert oppgave for klubben å rapportere om hans nye arbeidsgiver?
    1 liker
  20. Hva med Sarr? Fristikt fra Molde
    1 liker
  21. Hadde likt å sett at Gyasi og Kassi var klar til å testes å...
    1 liker
  22. Troppen mot IFK https://www.stabak.no/nyheter/arets-forste-tropp
    1 liker
  23. He he ... Det tror jeg Marel Baldvinsson også ville gjort
    1 liker
  24. Schei møter som representant for MDG, og må svare for det. Dette er høyst politisk.
    1 liker
  25. Ønsker et bedre samarbeid med andre klubber i Bærum, Asker og Oslo vest. Slik at spillere lettere kan utveksles. Vet at det har vært et et spesielt klima mellom Stabæk og Bærum sk. , men er det ikke på tide å legge gammel historie død?
    1 liker
  26. Noen prøver å gjøre dette til en sak om MDG, det mener jeg er å bomme betydelig. Gjør det heller til en sak om hr. Schei, eller kanskje aller mest media, nærmere bestemt TV2 og Josimar. Fuck både TV2 og Josimar. Sånn, der fikk jeg sagt det. Dersom noen av dere her inne fortsatt har sumo-abonnement etter alt pisset TV2 holder på med mot oss, synes jeg dere bør gå i dere selv.
    1 liker
  27. Morten Skauge svarer: https://www.tv2.no/sport/10351048/
    1 liker
  28. På u17 landslaget i fjor. Hospitert og gjort seg kjent med klubben i fjor høst. Kommer uten særlige kostnader (leser jeg mellom linjene) Og innleggene er stort sett negative?? Selvsagt er det ikke planen at det er han som skal erstatte Boli eller Ohi i år. Og kanskje er han også bak Aga og Geelmuyden. Neppe dumt for de (og andre på akademiet) å ha jevnaldrende i landslagsklasse å trene med og måle seg med.
    1 liker
  29. Konkret forslag for å få flere til å komme på "neste hjemmekamp" : Be speaker en IKKE om å minne om det. Eller resultatene til j12, Man U eller gatelaget. Eller at man kan betale med app eller at Stabæk støtter hjemløse hunder. (eller resultater i Ranheim-Haugesund for den saks skyld) Det virker som han er mer opptatt av at vi skal få hørt alle punktene hans enn å se fotballkamp. Hvis jeg lurer på resultater i andre kamper har jeg en sånn fancy smarttelefon som gjør meg i stand til å sjekke selv. Og om noen ikke klarer å finne neste hjemmekamp, så bør vi nok uansett henvende oss til vedkommendes verge... Om vi skal informere om neste kamp kan det gjøres visuelt ved utgangene.
    1 liker
  30. Jeg går utfra at ingen som leser forumet vi finne på etter dette å støtte MDG ved kommunevalget til høsten ?
    1 liker
  31. Sitatsjekk på utsagn som er skriftlige er ikke normalt. Men det er god kutyme å varsle om at man kommer til å sitere. Uansett burde man selvsagt få bekreftet identiteten bak nicket. Om LJ har vært i kontakt med Ingo vet ikke jeg. Men vi vet jo alle at Ingo er Ingo?.
    1 liker
  32. Egentlig er Josimar/Lars Johnsens «journalistikk» i denne saken en større sak enn beskyldningene mot Stabæk. Det er en skam for journaliststanden. Når LJ i den siste saken prøver å lage et poeng (med negativt fortegn) av at Tunold og Stabæks forklaring har vært konsistente både i svarene til Josimar og til kommunen, så blir det bare ynkelig. For Josimars omdømme kommer dette ikke til å ende bra. Så får vi bare leve med at Nikki Schei prøver å gjøre politikk av saken. Hadde han visst noe andre ikke vet, hadde jeg skjønt det. Men alt tyder på at han kun har latt seg forlede av Josimar/LJ.
    1 liker
  33. Disse Josimar-artiklene må være noe av det verste jeg leser. Resonnementet drukner jo i helt ukritisk bruk av holdbarhetsargumenter som er mer antydninger enn gode argumenter. Agendaen er hvertfall ikke til å misforstå, og da forsvinner jo hele poenget med å tro på artiklene. Heldigvis er mange utdannet nok til å se forbi propaganda. Og angående saken: Kommunen får vel bare fortsette å renvaske Stabæk. Så får Stabæk bare bruke det til å fronte hvor positivt tiltak gatelaget er. Som mange sier her, har vi vårt på det rene er det bare å si velkommen til mer granskning hvis det er det folket vil ha. Og skulle noe være gjort feil, da fortjener vi selvfølgelig en smekk. Det er mer den tabloide vinklingen av hele saken som irriterer meg og som sverter omdømmet til Stabæk.
    1 liker
  34. Ta å snakk til han kompisen din a Sherman. Eventuelt prøv å prat litt fornuft til han.
    1 liker
  35. Alle var tydeligvis ikke fornøyd selv om det var null problemer. Kanskje det er vanskelig å akseptere en annen konklusjon enn den man selv har flagget lenge før noen undersøkelser er gjort? Mulig du kjenner Nikki Schei, men han fremstår ikke som noen "ordentlig fyr" i denne saken.
    1 liker
  36. Rådmannen svarer. Fra 1.59.43 https://youtu.be/5MDEizGplgA?t=7183
    1 liker
  37. https://www.stabak.no/nyheter/angrepsspiller-klar-for-stabaek
    1 liker
  38. Jon, IA, Henning og Ingo er den foreløpige planen.
    1 liker
  39. Tenker å gå litt tilbake til det Ingo spurte om, for det er et punkt som er litt viktig for meg som ikke har kommet frem enda. 1.Hva vil vi se rent sportslig? Et lag og en klubb som har satt trening og treningskultur i høysete. Jeg er hellig overbevist om at hvilken som helst klubb i Norge kan bli best dersom man har en treningsgruppe som faktisk er gal nok til å legge inn det arbeidet som skal til for å bli best. Dvs nøye planlagte dager hvor alt fra måltidstidspunkter og hva de skal inneholde, til avsatte tider for trening, hvile og arbeid/studier. Det er spillerne selv som kommer med treningsiver og jobben til støtteapparat blir nesten å holde spillerne igjen. Rett og slett så bør det være slik at når så en spiller blir solgt til utlandet og får spørsmål om hvordan treningshverdagen er nå kontra da han var i Stabæk, så skal svaret være at det ikke er noe betydelig forskjell annet enn at fasilitetene kanskje er litt bedre. Resten av punktene er allerde svart godt på.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...