Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 21. jan. 2019 i alle områder

  1. https://www.transfermarkt.co.uk/kamal-issah/profil/spieler/161327 Gammel kjenning er gratis...
    5 liker
  2. Hvis du tenker at du har lyst til å sitere/svare på idiotmelding rett over her, kan du vel først tenke: "Skal jeg virkelig la meg lure til å bite på denne trollmeldingen?"
    5 liker
  3. NFF har tatt ut spillerne til G16-landslaget, G16-skyggelandslag og to G15-tropper til Equinor Talentleir i Sarpsborg i månedskiftet januar/februar. Følgende Stabæk-spillere er tatt ut: G16-landslaget: Elias Hagadokken Lenoci, Kristian Bernt Torgersen og Kristian Malt Arnstad G16-skyggelandslaget: August Frobenius G15: Marius Berg Fossum
    3 liker
  4. Treningskamp G16: Stabæk – Sandefjord 2-1 (1-0) Blaa mål: Yassin og Miller
    2 liker
  5. Mattis Boli er kontraktsløs, kunne vært spennende på midten. Fra Holmlia og halvt ivorianer....glir rett inn hos oss da.
    2 liker
  6. Hva angår meldinger i denne og de andre trådene, så har jeg forståelse for at man kan ha sterke meninger i den ene eller andre retningen. Og det er derfor lett å bli revet med. Det kan da fort ende opp med å skrive noe som kommer uheldig ut. Samtidig syns jeg det er viktig å huske på at vi alle har litt forskjellige bakgrunn. Typ alder, utdanning m.m. og det vil naturlig nok påvirke hva man skriver og hvordan man uttrykker seg. Men den ene tingen vi har til felles er i hvertfall ønsket om et godt Stabæk. Vil tro at de som skriver her inne skriver har gode hensikter og ønsker Stabæk alt vel, og det er noe av grunnen til at enkelte er mer kritisk til enkeltspillere. Noe som fort kan føre til uheldig og eller kontroversielle utspill. Det at man er uenig i noe av det som skrives på et slikt forum er en ting. Jeg synes dog det er synd at det ender opp med med drittkasting mot hverandre, bare fordi man er uenig. Vis hensyn. Alltid uansett!
    2 liker
  7. «Oppdatert til Nadderud» Morsom setning.
    1 liker
  8. Dette begynte med en dårlig spøk, og har nærmest endt opp med å få fram alle som synes metoo er noe jævla tull. Lurer på hva som hadde skjedd her inne om jeg hadde sagt vi burde kvitta oss med alle mørkhudede spillere, eller kun hatt menn i administrasjon, styre og stell, eller noe annet man skulle trodd alle forsto man ikke kan seriøst mene.
    1 liker
  9. Drit i hva han har gjort ? Haru ramla ned trappa idag eller? Han skal aldri i drakta vår! Basta!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...