Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 29. jan. 2019 i alle områder

  1. Legger merke til at det ikke var antydning til å vurdere "uflaks" i fjor. Like greit å allerede nå etablere "flaks" som grunn dersom utfallet i vinter blir positivt.
    17 liker
  2. Vi skal selvsagt forsterke og erstatte i dette vinduet. Men jeg er dypt uenig i at den troppen vi ser ovenfor ikke er god nok til å hevde seg brukbart - og i hvert fall være godt unna nedrykksstriden. Fordi: - Vi har en stabilt god keeper gjennom hele sesongen, som sprer trygghet rundt seg på en annen måte en Sayouba maktet i vårsesongen i fjor. - Demidov er innkjørt med sine forsvarskolleger. Det tok tid i fjor. Strømnes skadefri er en solid backup. Hancke kan spille både back og stopper og har mye mindre press på seg enn i fjor. Jeppe blir - i likhet med nesten ti lagkamerater - et år BEDRE, ikke bare ett år eldre. Renå Olsen er en spiller som også har tatt og tar steg, Ronald er fortsatt en ung spiller kanskje (?) egentlig høyrekant med gode innlegg, og Pignatel er snart gammel nok til å slåss om en midtstopperplass i Eliteserien. En ruvende, erfaren og tøff mann inn, så kan det bli bra. Henning Bergs system og plan for defensiven er innarbeidet gjennom en høstsesong, nå kan den forsterkes og bankes fast gjennom tre vintermåneder. Vi kommer til å slippe inn et tosifret antall mål FÆRRE i 2019 enn vi gjorde i 2018. Dette handler ikke om å drømme seg bort, dette er realiteter. - På midten ser Hugo mye bedre ut enn i fjor vinter, riktignok bare basert på to treningskamper. Han virker både høyere, sterkere, tøffere og er klar for å dominere. - Børkeeiet var det ingen som snakket om i fjor på denne tiden. Han - om noen! - blir et år bedre i år. Keita tipper jeg forsvinner, så da må vi finne en erstatter med hans kvaliteter, men helt andre holdninger. Luc Kassi kan, hvis han blir skadefri, bli en kjemperessurs som vi savnet i hele fjor. Gyasi er fortsatt hurtig og trenger å starte riktig. Må kanskje revurdere min "hunch" på Valencic, han har virkelig ikke sett bra ut så langt. Ola blir et år eldre, Askildsen, Aga, Geelmuyden, Cheng og andre blir det også.. Ohi blir kanskje solgt, da må vi hente en spiss som er sterk i lufta, et gotd oppspillspunkt og en målscorer. Selger vi Ohi for 6 - 10 mill (har ingen info, bare et tips) kan man hente en god mann på topp ved siden av Boli. SMH kan bli en sensasjon og han kan bli skadet og ikke få bidratt. Shala ser jeg får masse lovord fra fotballkyndige folk på Forum. Garborg kan bli et velkomment friskt pust, en ny stemme med ny kompetanse som kan supplere, utfordre og støtte Henning Berg. Summa summarum: Vi er bedre nå enn da vi startet sesongen i fjor. Betydelig bedre, vil jeg mene. Vi har en tydeligere spilleplan og en langt bedre defensiv struktur. Vi har et ungt lag, men et år eldre. Noen av dem slår igjennom med dunder og brak i år. Så finner IA Olsen og hans folk minst tre spillere som kan tilføre klokskap, rutine og muskler. Jeg tipper topp seks. Det er bare å glede seg.
    9 liker
  3. Kamp mot Sør Korea U23 i morgen.
    7 liker
  4. Jeg tror hvilken fotball vi får se avhenger mest av hvor mye flaks IA har på overgangsmarkeded i vinter.
    5 liker
  5. Hvis forutsetningen er at man mener IAO er litt oppskrytt (noe jeg gjør), så blir dette mye enklere. Da er vi kun avhengig av flaks.
    3 liker
  6. Kommer ikke langt med det laget der??‍♂️
    3 liker
  7. Vi kan vel ta den videre å si at midtbanen var vår klart nest svakeste lagdel, og disse delene tilsammen gjorde vårt forsvarsspill til et mareritt... Bare for å understreke poenget ditt ytterliggere, Erik.
    1 liker
  8. Hele høstsesongen i fjor handlet jo om å redde plassen, så jeg er helt sikker på at vi vil se mye bedre fotball i år.
    1 liker
  9. Lykke til! Bli en rutinert jævel etter 4 år, også kommer du tilbake gratis hit i en alder av 28. Perfekt!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...