Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 06. feb. 2019 i alle områder

  1. Å kringkaste at man har gjort gode penger på spillersalg (hvis så er tilfelle) er kanskje ikke det smarteste når man samtidig prøver å forsterke uten å måtte betale altfor mye?
    9 liker
  2. Ja vi er svekket jamført med i fjor. Slik jeg ser de i øyeblikket så må vi IKKE finne på å selge Boli og så må han heller ikke bli skadet (bank i bordet). Luc kan bli veldig, veldig viktig og er jo som en ny spiller å regne, det gjenstår å se om han er tilbake i godt gammelt slag og evt. når. Men jeg hører han trener bra. For Gyasi er juryenfremdeles ute for min del. Vi trenger en stopper, 1-2 midtbanespillere og en kant/back og alle skulle helst vært bedre enn de vi har Det er ikke realistisk, vi har ikke resursene (og da tenker jeg på resurser i et videre perspektiv enn bare pæng) Men om vi beholder Boli mener jeg vi likevel bør ha en ok mulighet til å klore oss fast et år til. Vi har også etter min mening en bra trener i Berg.
    4 liker
  3. Vil ikke ha han gratis engang, vi hadde mindre ressurser da prøvde å hente Næss(gikk nesten). Vi må nå tørre å bla opp litt å investere noe a penga fra kineserne i en skikkelig midtstopper. Amundsen er en høyre benk spiller typ som ikke er god nok for fuglane, da god nok for oss? Neiass..
    2 liker
  4. Kabran hadde tre mål og en assist fra venstrekant og tre mål som spiss iflg altomfotball. For dyr og ikke god nok spør du meg.
    2 liker
  5. https://www.eurosport.no/fotball/obos-ligaen/2019/onsker-seg-bort-fra-start_sto7131590/story.shtml Mulig at Kevin Kabran blir for dyr, men han puttet 6 mål som venstrekant for et lag som rykket ned. Greit å fylle om svenskekvota også
    2 liker
  6. Det er vel vi som sikter mot øvre halvdel???
    2 liker
  7. Er det velkomment med positive spørsmål og synspunkter til ledelsen også ;-)?
    1 liker
  8. På vg børsen fikk han 4,96 i snitt. Akkurat det samme som vadim. Kun Hugo og Boli fikk bedre snittkarakter av våre. (Ja jeg vet at man skal ta vg børsen med en stor klype salt)
    1 liker
  9. Pengene fra Kina går nok rett inn i driften tenker jeg.
    1 liker
  10. Marius Amundsen er langt fra noe Nicolai Næss. Skeptisk.
    1 liker
  11. Har hørt at Marius Amundsen ble observert med IAO på Bekkestua. Må innrømme at jeg i utgangspunktet er litt skeptisk til den overgangen...
    1 liker
  12. Molde og Stabæk? For meg er både Molde og Kristiansund provinsen!
    1 liker
  13. Når var siste gang vi ikke var svekket pr. starten av februar? Ingen grunn til panikk enda. Det er helt klart at vi trenger forsterkninger. Det vet styret, IA og Berg like godt som alle her inne.
    1 liker
  14. Foreløpig er vi svekket, heldigvis er det bare 6.feb i dag men sesongstart kommer raskt nok. I tillegg er det selvfølgelig en fordel om nye spillere får med seg så mye som mulig av oppkjøringen. Vi trenger en stopper, sentral midt og venstrekant. Forhåpentligvis kan Shala bli kanten, og han kan vel også spille sentralt og som hengende spiss/off midt. Gregersen virker som riktig profil, i tillegg vil jeg nevne igjen Joonas Tamm som var på lån i S08 i fjor, tilbake i Flora Tallin nå.
    1 liker
  15. De kom hjem i dag og har sin første økt i morgen. Regner nok med at han er med i morgen.
    1 liker
  16. Da må det handles endel forsterkninger gitt.
    1 liker
  17. Tror ikke vi skal ha overdrevne bekymringer for at Henning ser på at Tobbe og Hugo sentralt blir for tynt i år. To gode spillere, ett år bedre, topp motiverte foran U-20 VM. Vi må uansett ha flere alternativer, derfor er det viktig at vi får inn mer rutine ved siden forannevnte, samt Askildsen/Bohinen. Den må hentes eksternt naturligvis, men ser ikke bort fra at en Luc Kassi kunne gjort en habil jobb også her,
    1 liker
  18. Stabæk G14 - IFK Göteborg 4-4 Stabæk G13 - IFK Göteborg 6-4
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...