Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 08. feb. 2019 i alle områder

  1. Direkte ufint! Freddy Bell var en stjerne da han kom, og en stjerne da han dro.
    7 liker
  2. 5 liker
  3. Er det noe nytt om Shala?
    3 liker
  4. Elsket og hatet her på forumet. En herlig type som passet inn i STB, en som ingen tok i hodedueller noe som Jalland påpekte til STB podcasten
    3 liker
  5. Med tanke på at han bare har 25 kamper (alt inkl.) totalt i verdens fineste drakt, så tar Annan opp mye plass i det kollektive Stabæk-minnet.
    3 liker
  6. Shala har vært en skikkelig luremus, med sponset ferie til Thailand
    2 liker
  7. Vegard Bergan fra ODD kan virke spennende ja. Han spilte alle 30 matchene til ODD i fjor.
    2 liker
  8. Damned if you do, damned if you don't. Jeg må innrømme at jeg ikke har sett mye av Tagbajumi, men virker som en spiss som kommer til mye sjanser. Kanskje er han en av dem som kan blomstre hos oss? Og om det virkelig er agenten som har snakket han inn, betyr det at vi neppe har brukt mye tid på dette, og det foreløpige resultatet er at han bidrar til å heve kvaliteten på treningene. Kan umulig være noen ulempe å ha med en ekstra spiller eller to på trening.
    2 liker
  9. Digg for han å få en gratis tur til thailand før han ditcher oss for naboen da.
    1 liker
  10. Tror utfordringen til Fontanello handelet mest om kommunikasjon eller snarere mangel på kommunikasjon. Feilplasseringene, markeringssvikt, selvmålene, balltapene, det håpløse røde kortet mot VIF. Så er det ingen tvil om at han tok for seg i duellene og det er stort sett veldig poppis... OG slue IA som fikk han til å kjøpe seg fri etter et halvt år ved å tilbakebetale lønna han hadde fått... Gratis spiller det der altså.
    1 liker
  11. Det sier kanskje noe om det kollektive desperate savnet etter en defensiv midtbanespiller som rydder opp.
    1 liker
  12. Faen til kjip klubb. Men lykke til.
    1 liker
  13. Både Eghan og Rubin hadde vel stort sett bare spilt i hver sin nederlandske klubb før de kom til oss i relativt ung alder. Men ja, de hadde ikke lyktes der. Veldig få spillere som har lyktes i Nederland er interessert i å gå til et norsk bunnlag. De to kan vel like gjerne sammenliknes med Meling eller Næss i den forstand at de har vært unge i klubber som ikke har satset på dem. Spillere som Lumanza, Ba, Annan (2. besøk) og El Ghannasy har i liket het Escoe og Nimely blitt sendt rundt i Europa uten å slå til noe særlig. Vil si at de funket bra for oss. Suksessen hans på Kypros kan kanskje også undervurderes. Bra spill for mindre klubber, hentet til AEL Limmasol året sesongen etter at de spilte gruppespill i EL. Spilte fra start de de slo Zenit (med bl.a. Witsel, Hulk og Garay) i første kamp i CL-kvalik.
    1 liker
  14. Med fare for å virke veldig negativ. Faen så kjipe spillere som ryktes inn.
    1 liker
  15. Er det velkomment med positive spørsmål og synspunkter til ledelsen også ;-)?
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...