Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 12. feb. 2019 i alle områder

  1. Note to self. Hvem: Daglig leder Jon Tunold. Når: Tirsdag 12. februar klokken 20:34. Hvor: Onkel Blaa. «- Stabæk Support garanteres ståplasser på Nye Nadderud.» Satser på at Jon blir første Stabæk-leder som holder et løfte til supporterklubben i forbindelse med plassering og vilkår på ny stadion.
    17 liker
  2. Gratulerer med dagen, evig legende! 36 år ung.
    11 liker
  3. Vi kan vel si det sånn at her kom det mange positive beskjeder, og mange satte høye forventninger til seg selv, både på økonomi, spillerlogistikk og stadion. Nå må de innfri.
    10 liker
  4. Hernandez er et talentfullt talent.
    10 liker
  5. Ingenting å si på intensiteten i dagens spillsekvens i hvertfall. Fullt trykk, innsats og engasjement. Enkelte gikk sågar haltende inn i garderoben. Synes det så veldig bra ut, jeg. Med fare for å fremstå som positiv.
    7 liker
  6. Han er nok god nok når han var fast på u21 landslaget i Venezuela og luktet på a-laget flere ganger. Han er en uslepen diamant
    6 liker
  7. Utdyp den der er du snill.
    5 liker
  8. Inge André er selvsagt helt på det rene med som her skrives - vi trenger en ruvende midtstopper med erfaring og en defensiv midtbanespiller med noen flere sesonger på baken enn våre egne unggutter, for balansen i troppen og på laget. I tillegg ser han etter en kantspiller. Og så gleder han seg over at Strømnes er skadefri, at Kassi er i full trening, at Pignatel tar store skritt og at både Hugo, Ola og Tobias er blitt ett år bedre enn i fjor på denne tiden. Og så har vi 15-mål-Hansen i bakhånda! Men dette er et puslespill hele veien. Selger vi en spiller for ti mill. i dette vinduet, kan vi hente tre gode og enda ha mange millioner til drift. Selger vi ingen, blir det mer krevende å bruke 3 mill på nye spillere, men kanskje ikke umulig. Vær i hvert fall helt trygge på at ingen, verken IA eller styre/ledelse, tenker "at det er ikke så nøye". Styret er krystallklare på at vi skal se oppover i år. Topp 8, topp 6, det skal ikke veldig mye til. Kom på klubbkveld på Blaa i morgen kveld, hør på hva som blir sagt, still dine spørsmål og få klare ord for pengene fra både sportsdirektør og styreleder.
    5 liker
  9. Jeg har min bakgrunn fra Langrenn, og har hele veien syntes vi har hatt alt for lite kondisjon trening, noe en også har sett gjennom en lang sesong! Fotball kan gutta, så jeg skjønner ikke helt hva som er problemet med å bygge opp grunnkondisen før en bygger videre på annet. Hadde en prat med Gjert Ingebrigtsen før jul, der er det BARE mengdetrening som er i fokus januar og store deler av februar! Så jeg hyller det at vi løper mer enn tidligere i preseason.
    4 liker
  10. Folk stilte også ganske mange spørsmål da Bob kjørte to treninger om dagen og trening før treningskamp på forsesongen i 2014. Gikk helt ok.
    4 liker
  11. Første gang i forumets historie at det blir satt spørsmålstegn ved om vi trener for mye? ? Det er vel ikke tilfeldig at _alle_ individuelle idretter driver med til dels svært store treningsmengder utenfor sesong.
    3 liker
  12. Forstår økonomiaspektet, da må vel investeringen i Filip V sees som en katastrofe? Siden er sendt på lån...
    3 liker
  13. Han er vel under 1.90, så da var han vel ikke aktuell uansett ref IAO i kveld ?
    2 liker
  14. Pedersen er det deg?
    2 liker
  15. Det handler vell mer om plassering enn hurtighet?
    2 liker
  16. Hernandez er ikke rask nok til å spille kant. Ikke back heller dessverre
    2 liker
  17. Der har vi et spørsmål til ikveld også. Vi var best i klassen på skadeforebygging, og i det siste har vi vært veldig langt fra det. Er det noe som ble evaluert etter 2018 sesongen, og har det i tilfelle blitt gjort noen tiltak på den fronten? Hvordan er ståa nå?
    2 liker
  18. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/jakter-forsterkning-til-denne-posisjonen_sto7140121/story.shtml
    2 liker
  19. Ja, vi kan stole på de vi har, hvis vi har lyst å snuble oss til kvalik igjen.
    2 liker
  20. Hehe, Har ikke sjekket keeperstatsene, men mavefølelsen sier at de var/er omtrent jevngode. Media var litt ute etter Sayouba og mente han var ustabil. Vet ikke om de egentlig hadde belegg for å hevde det - men jeg tror det kan ha smittet litt over på oss Blaa også... Jeg tror jo da egentlig at vi kunne klart oss uten å hente en midtstopper i fjor sommer om vi hadde fått på plass en bedre midtbane. Keita bidro med duellkraft, samtidig var ikke pasningspillet imponerende. Jeg tenker at det om detnærmeste leaded vi hadde var en baltisk stopper i den Israelske ligaen er vi ganske langt over bekken etter vann... Men meg om det. Penger er en ting, men 2 kvalikkspill på 3 sesonger og hva er det nå - 4 trenere på 5 år er nok vel så mye en avskrekker som mangel på spenn...
    2 liker
  21. Stabæk G16 3-2 Vålerengen ?
    2 liker
  22. Som en gjennomsnittlig trent gymnaslærer må jeg få lov til å bemerke: - Jeg håper for guds skyld han var bedre trent enn meg. - Han var uansett ikke verdt lønna som antydes (gymnaslærere har typisk mellom 500 og 600k). Jeg har null tro på dette, men kjøper gjerne en hatt til middag om det gjør susen.
    1 liker
  23. Magnar Ødegaard er klubbløs. 163 kamper som stopper i Eliteserien.
    1 liker
  24. Skogseid - skadet hele forrige sesong Moussa - skadet nesten hele forrige sesong Granli - brukbar forrige sesong. Elendig før det Valencic - tydeligvis ræva Skjønner ikke helt hysterien her jeg altså. Håper vi kan stole litt på de gutta vi har også, ikke bare på alle de vi ikke har.
    1 liker
  25. Kan ikke huske sist jeg har vært så usikker før en sesong. Vi berget oss med et nødskrik i ifjor (kula som skled av foten til Pape alene med Sandberg, rett før den skled av hodet på Pape), og laget er klart svekket. Vet ikke hvor vi har Berg. Er han et kynisk Mourinhogeni, eller er han en sjarmløs Høgmosurpomp uten spillerdekke? Sannheten er sikkert et sted imellom. Men det at Styret er så krystallklare på at vi skal se oppover i år, er det resultat av ønsketenkning eller er det resultat av skarpe, realitetsorienterte, kunnskapsbaserte, godt informerte analyser? Det jeg egentlig spør om er om vi kan forvente klare ord for penga fra treneren også imorgen?
    1 liker
  26. Kostet vel noe mer enn 0,- ?
    1 liker
  27. Han så cirka like godt trent ut som en gjennomsnittlig gymnaslærer også. Vi får satse på at et år i Åbo vil gjøre suse. Jeg er sterk i troen.
    1 liker
  28. Med Granli ut må vi ha en ny stopper. Helst en med tempo som varemerke. Så må vi ha en sentral midt, men nå bør det nok være en boks-til-boks type. En leder, med gode valg, ro og pasningsfot.
    1 liker
  29. Hadde lett tatt en ny midtstopper enn en venstreback. Hanche og Strømmnes er alt for usikkert. Har de en lik sesong som ifjor, så har vi rykket ned til halvspilt.
    1 liker
  30. https://www.dagbladet.no/sport/valerenga-hentet-shala/70755442 Vålerenga er en stor klubb som har ambisjoner, og det har jeg som spiller også. Jeg ønsker å være med på å vinne noe, og det har jeg veldig tro på at vi kan gjøre, sier han. Vålerengas forrige tittel er NM-gullet fra 2008. Klubben vant eliteserien i 2005. Da vet vi hvorfor han gikk dit.... vanskelig å konkurrere med en klubb som har vunnet eliteserien for så kort tid siden..
    1 liker
  31. 50 dager igjen til seriestart, og vi har ikke forsterket med noe og heller ikke erstattet de som har dratt. Meget bekymret.
    1 liker
  32. Turnering G 12 Lillestrøm-Stabæk 0-3 Fredrikstad Stabæk 2-4 Stabæk-VIF 3-1
    1 liker
  33. Bare det ikke blir som i sommervinduet 2018 - at detvarer vinter og votter uten at det skjer en dritt, og så kommer det kanskje inn noe rask som ikke passer behovene... og så står IA der igjen som eneste sportssjef i ligaen som klager over hvor umulig det er å finne spillere...
    1 liker
  34. Han fikk sikkert sponset mus der nede også
    1 liker
  35. Digg for han å få en gratis tur til thailand før han ditcher oss for naboen da.
    1 liker
  36. Synd for oss, spesielt synd for han
    1 liker
  37. Er det velkomment med positive spørsmål og synspunkter til ledelsen også ;-)?
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...