Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 22. feb. 2019 i alle områder

  1. Ikke Ventspils. De møtes til en ventepils 30 minutter før kamp. Lite profesjonelt spør du meg.....
    11 liker
  2. Midtstopper skal rett inn på laget ERSTATTES: Stabæk jakter erstatteren til Daniel Granli, som tidligere i år ble klar for svenske AIK. FOTO: TOR BJØRNAR HOLMLUND Fotball. Stabæk nærmer seg en ny midtstopper. Han skal ikke være stallfyll. Tor Bjørnar Holmlund – Jeg håper vi kan ha en ny midtstopper klar i løpet av noen dager. Det er det vi jobber mest med nå, og det er det som er vår første prioritert, sier sportslig leder i Stabæk Fotball, Inge André Olsen. Han reiste først ned til klubbens treningsleir i spanske Marbella lørdag. Olsen har prioritert jakten på klubbens nye spillere. Og spilleren som skal erstatte Daniel Granli (som nylig skrev under for den svenske storklubben AIK) er en spiller som skal kunne gå på banen å gjøre jobben for klubben i det han trekker i den blå drakten for første gang. – Det er ikke en spiller vi skal utvikle, men en spiller som skal kunne gå rett inn på laget, bekrefter Olsen. Han sier at klubben jobber med flere alternativer, men at per nå er norske spillere ikke aktuelle. – Vi ser i Europa, og etter spillere som spiller på det øverste nivået. – Vadim Demidov er vel mer eller mindre sikker på stopperplass. Hva med Steinar Strømnes? – Ingen ting hadde vært bedre enn om Strømnes spilte seg til en fast plass, men det handler om å være skadefri og kunne bevise noe over lengre tid, sier den sportslige lederen. Braaten ikke 30 ganger 90 Torsdag ble det klart at 36-åringen Daniel Braaten skal spille for Stabæk i 2019, etter at han i 2018, ifølge fotball.no, spilte 15 kamper for Brann. – Vi har heller ikke hentet Daniel (Braaten) for at han skal spille 90 minutter i 30 kamper. Han må trene og bevise at han er god nok for laget. Men han kan komme inn og endre kampbildet, og det er en spillertype som kan være gunstig for oss, sier Olsen om Braaten. Stabæk spiller i dag treningskamp mot Tromsø i Spania.
    5 liker
  3. Blir tettere for Ranheim, som skal møte Ventspils 30 minutter før kampen mot Stabæk.
    3 liker
  4. Den blir vist på nettavisen+. Første måned koster 1kr, så da får man sett begge kampene på Marbella nesten gratis.
    2 liker
  5. Da får vi håpe at du og Fy faen får oppleve dette.
    2 liker
  6. Useriøst tøv om Kassi. Du kan ikke ha sett mange kamper med han de siste årene. Klassespiller.
    2 liker
  7. Nei, tror ikke det. De møter Tromsø og Godset i Marbella, var ihvertfall det I.A. sa på klubbkvelden, om jeg husker rett.
    1 liker
  8. Vil si at det gikk ganske så bra for den guttungen som fikk fast ankerrolle i et bunnlag forrige sesong.
    1 liker
  9. NRK streamer alle av Norges kamper i Algarve Cup på nrk.no https://www.fotball.no/landslag/norge-a-kvinner/2019/nrk-sender-algarve-cup/
    1 liker
  10. Det vil jeg selvfølgelig tro, men så kan man jo diskutere om det er heldig for en "guttunge" å få fast ankerroll i et bunnlag i TL vs å spille annenhver +/- kamp med en rutinert mann ved sin side. Da tenker jeg utvikling, selvtillit og verdi. Ta Hanche f.eks. markedsverdien hans var høy med MMS. Solid, uredd, ok+ med ball i beina. År to: kaptein, forventninger, selvskreven etc. Vårsesongen i fjor gikk som den gikk..
    1 liker
  11. Sorry, Petter. Mtp innleggene fra VeigarP FranckTheBank tidligere så er det vel du som ikke har fulgt med når du gidder å svare seriøst ?
    1 liker
  12. 35 mål og 25 assist er vel ingenting i trollmatematikk.
    1 liker
  13. Hvis begrunnelsen er "showcase" er det sannsynligvis en bevisst tanke, at de økonomiske mulighetene vi vil få vil gi oss langsiktige muligheter. Kjør på. Om det er fordi IA/Berg føler at Akademiet har fostret frem to av Norges desidert mest spennende sentrale midtbanespillere, og at det vil være et hån mot alt vi står for å benke dem fremfor å la dem få utvikle seg videre, så har de 100% støtte fra meg. Kanskje til og med 110%.
    1 liker
  14. Fy søren så kult at klubben skal satse! Det er et signal som gir meg masse energi. Gleder meg til å følge med på utviklingen fremover.
    1 liker
  15. Note to self. Hvem: Daglig leder Jon Tunold. Når: Tirsdag 12. februar klokken 20:34. Hvor: Onkel Blaa. «- Stabæk Support garanteres ståplasser på Nye Nadderud.» Satser på at Jon blir første Stabæk-leder som holder et løfte til supporterklubben i forbindelse med plassering og vilkår på ny stadion.
    1 liker
  16. Innlegg uten relevans for tråden blir fra nå av skjult.
    1 liker
  17. Beklager hvis dere føler dere snytt, men å signere John Hou Sæther for kr 0 for to sesonger siden og selge ham til Kina i dag for en meget høy pris, er en strategisk genistrek. Inge André har bygd relasjoner med kinesiske aktører i to-tre år vel vitende om at Sæthers kinesiske pass kunne gjøre ham ekstra attraktiv i et land der hver klubb bare kan ha tre utlendinger. Som alle vet er klubben avhengig av årlige spillersalg for å finansiere dagens (meget nøkterne) drift, og denne transaksjonen monner veldig ift å frigjøre midler til nødvendige forsterkninger. Jeg mener det er et mesterstykke i både relasjonsbygging, fremsynthet og tålmodighet. Bravo, IA.
    1 liker
  18. Inge Andre Olsen er et strategisk geni. Nyhet slippes i løpet av ettermiddagen/kvelden på stabak.no.
    1 liker
  19. Posse takker av som talsmann i NSA etter 6 år, og fortjener all mulig hyllest og takk for den jobben han har lagt ned! Her har han skrevet litt selv om de seks årene, og veien videre: https://www.fotballsupporter.no/2019/01/30/noen-ord-pa-veien-videre
    1 liker
  20. Granli bekreftet til AIK.
    1 liker
  21. Fyrverkerisalget for 2018 er nå over. Årets dugnadsgjeng må nevnes: Geirti, mbh med følge, sønnen til atleten, sønnen min, Bebe, Martin M., Anette, Anne-Lene, Didde, Posse, Magnus M., Petter H., Vilde, og fyrverkerigeneral Johan Haavik. Takk til alle som kjøpte, det var ikke få av dere. Folk kom også langveisfra og kjørte forbi et titalls andre fyrverkeriutsalg, kun for å støtte Stabæk. Bare i dag gikk det ca. 448.000 kroner gjennom kortterminalene. Pluss kontanter. Det er helt sjukt. Dere aner ikke hvor viktig dette er for likviditen til klubben nå ved årsskiftet. Til tross for at Billingstad utgikk, endte vi ikke langt unna rekordtallene fra 2016.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...