Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 25. feb. 2019 i alle områder

  1. Sikkert Lillestrøm.
    7 liker
  2. Hva skjer med å spre dårlig stemning a? Skjønner ikke hva du tenker å oppnå ved å skrive det der. Personlig gleder jeg meg til blaa dag, alltid et høydepunkt når våren nærmer seg!
    7 liker
  3. Har man ikke råd til individuelle ferdigheter, må man kanskje venne seg til å tenke kollektiv istede, og da er tid plutselig den knappe faktoren... Slik det ser ut nå, så stevner vi på i den samme tralten som i fjor og året før, og året før der igjen osv. osv. Enn så lenge så peker det derfor mot nok en sesong med balanse rundt den berømmelige streken...
    4 liker
  4. Noen som vet noe konkret om hvordan det blir i år? Det kommer en ny fremtidig sesongkortholder i huset her til sommeren, og da trenger vi nok flere bodyer og en drakt i noe mindre enn XXXS
    4 liker
  5. 1000 sider og 15 år med "Nye spillere", bør feires med en spiller! Hvilken tråd du satt i gang @knutta ⚽??
    3 liker
  6. Bodyer i typ 433 mnd å? Hadde vært staselig med matchene si
    2 liker
  7. Stabæk Fotball, Stabæk Support og Onkel Blaa har gleden av å invitere til kick off 2019! Lørdag 30. mars er det Blaa dag på Bekkestua, Chixa spiller Toppseriekamp på Nadderud kl. 15:00, og fra 18:00 og utover kvelden blir det god stemning på Onkel Blaa. Vi kommer tilbake med flere detaljer senere, men hold av datoen! Facebook
    1 liker
  8. Hadde lyst til å få til noe til denne sesongen, men nå har klubben/Macron sagt at de kommer med nettbutikk snart, så vi venter litt og ser an hva det blir ut av det.
    1 liker
  9. Selvfølgelig er det en av våre egne som skal bære kapteinsbindet. Hanche får nok en ny sjangse iår.
    1 liker
  10. Hanche kom seg bra utover høsten og er vel tiltenkt en høyre back rolle iår ifølge treningskampene. Bærer nok bindet iår og. Ser ingen grunn til å bytte.
    1 liker
  11. Skal sikkert klare å få til noe der og!
    1 liker
  12. Husker jeg var på kick off på Fornebu for 9-10 år siden, med Fjørtoft på konferansier. Kontrasten fra da til nå slo meg plutselig. Stabæk har for meg gått fra å være en fest til å være en lidelse. Prikken over i'en hadde vært dobbelt nedrykk i år...
    1 liker
  13. Hvor attraktive tror du vi er som klubb, egentlig? Selv RBK ville slitt med å skaffe seg en midtbanespiller på toppnivå som signerer en femårskontrakt. For så lenge er det vel minst til Dream-on-arena-versjon-Nadderud står klar?
    1 liker
  14. Velg to av tre: Erfaring Eliteseriekvalitet Langtidsperspektiv Vi kan ikke få alle tre med mindre vi vinner i lotto (enten billedlig eller bokstavelig).
    1 liker
  15. Vi har masse spillere med langtidsperspektiv - la oss få inn som er god allerede i år. Om han blir lenge er det en flott bonus.
    1 liker
  16. Er vel ikke gitt at sør-amerikanere på fly kommer frem i det heletatt??
    1 liker
  17. 1 liker
  18. 1-0 Boli Så langt virker det som ventet: godkjent offensivt, sketchy defensivt.
    1 liker
  19. Ikke Ventspils. De møtes til en ventepils 30 minutter før kamp. Lite profesjonelt spør du meg.....
    1 liker
  20. haha. Det Anton samarbeidet må være tidenes scam. Noen må ha gått på en overstegsfinte eller 9 i den prosessen.
    1 liker
  21. OK, så la oss se på hvordan det har gått siden 2011-oppkjøringen (plasseringer og poeng): 10. (39p) - 16. (17p) - Adecco - 9. (39p) - 3. (56p) - 14. (31p) - 9. (39p) - 14. (29p) Med ett unntak har vi ikke klart over 40 poeng noen av årene. Vi har rykket ned en gang, og hadde vel fortjent å bli der slik vi presterte året etter. Vi har to ganger berget plassen med et skikkelig nødskrik - 2 sene mål mot Jerv og et selvmål mot AAFK. Ellers har vi havnet på ganske middelmådige 39 poeng. Som er svakt, men et par seire over nedrykksstriden. Ingen av disse årene kan vi vel si oss fornøyde med. Med mindre målet bare er å holde plassen hvert år, da har vi jo stort sett klart det. Hvis målet er å kjempe om noe, eller i det minste bare være nærmere medaljestriden enn nedrykksstriden, så har vi mislyktes alle år siden 2011. Med dette ene unntaket, da. Unntaket var, som vi alle vet, signeringen av Dio rett før sesongstart 2015. Han var vel ligaens både beste og viktigste spiller de 5-6 månedene han var her og sørget vel alene for 10-20 poeng pluss en saftig dose selvtillit til de andre spillerne. Så man kan le av resultatene i treningskampene, men hva annet har vi? Dette laget skal spille fotball. 11 mot 11 og en ball på banen, akkurat som i treningskampene. Det er ikke som om laget prøver å gjøre det dårlig i treningskampene, og tenker at de skal spare finessene til seriespillet. Treningskamper bygger selvtillit, eller river den ned. Sakte men sikkert. Så hvor er vi? Vi trenger en Dio. Rett og slett. Ikke nødvendigvis en spiss (det er kanskje der vi er best forspent), men en så dominerende spiller at alle er fra seg av beundring. En spiller som nærmest på egen hånd avgjør kamper (i den ene eller andre enden av banen, eller kanskje på midten?) og som vi lett selger for 20 mill i august. Alle som tror vi signerer en forsvarsspiller eller midtbanespiller på Dio-nivå i løpet av de neste 5-6 ukene kan rekke opp en hånd. Vi andre kan begynne å lure på hvordan i h..... vi skal berge oss enda ett år. Akkurat som man ikke taper poeng i treningskamper, vinner man ikke poeng på hårete mål. We need a stjernespiller. På Dionivå.
    1 liker
  22. Vi var vel bekymret før alle sesongene siden det siste opprykket, også 2015. Allikevel, de sesongene der vi har lyktes har vi kunnet stole på at IAO tryller fram forsterkninger rett før sesongstart. Jeg tror den største forandringen er at vi ikke har tillit til at han kan det lenger.
    1 liker
  23. Bra salgspitch for Strømnes, SMH, Kassi og Gyasi ... men det forandrer ikke faktumet at vi trenger å få inn forsterkninger
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...