Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 27. feb. 2019 i alle områder

  1. Jaja, Luc gikk ihvertfall ikke av med skade..
    19 liker
  2. Fra Twitter: Luc tilbake!!! Stabæk XI: Marcus Sandberg 12 Ronald Hernàndez 2 Vadim Demidov 4 Steinar Strømnes 5 Franck Boli 10 Jeppe Arctander Moe 18 Ola Brynhildsen 20 Hugo Vetlesen 25 Luc Kassi 28 Tobias Børkeeiet 42 Ohi Omoijuanfo 99
    19 liker
  3. Haha, kødder du? Det er jo en lønning som hører hjemme for 10 år siden. For den summen hadde til og med jeg valgt Vålerenga, så no hard feelings mot Shala hvertfall. Det er litt irriterende hvordan Enga blir reddet gang på gang når de driver klubb som fulle sjømenn. Man ser jo allerede nå at det blir krise igjen i løpet av 2019.
    7 liker
  4. Tipper det bare er et vennlig ønske og påminnelse om at folk som skal kjøpe sesongkort kjøper det i dag, i stedet for å vente til sesongstart.
    7 liker
  5. 1,8 mill i året i lønn veier nok tungt det også....
    6 liker
  6. Kan jo like gjerne legge den ut, da...
    5 liker
  7. Det er positivt at det nå bare er litt over ni måneder til spillerne er ett år eldre/bedre enn de var da vi spilte kvalifisering til ES2019. Vi ser allerede at vi har blitt mye bedre defensivt. Der har faktisk progresjonen vært større enn økningen i alder skulle tilsi. Sandberg er forresten allerede meget god, noe som sikkert skyldes at han jo er flere år eldre enn da han var færre år dårligere. Hvis dere forstår?
    4 liker
  8. Lars Sætra burde hatt sitt andre gule der etter hvor dommeren har lagt listen, den der var styggere enn Kassi sin takling.
    4 liker
  9. Spillere først, sesongkort etterpå
    4 liker
  10. Forsterkninger Rett rundt hjørnet nå sier IA til Budstikka
    3 liker
  11. Ekstremt godt gjort av Aga å ikke utlikne der...
    3 liker
  12. Han kan ihvertfall droppe pisspreiket om Vålerengas flotte ambisjoner. Det finnes vel knapt noen klubb med større sprik mellom ambisjon og prestasjon.
    3 liker
  13. Haha, der har vi nok svaret - ene og alene.
    3 liker
  14. Opptur for Godset da, etter 5-0 tap for Glimt og 0-0 mot Ranheim...
    2 liker
  15. Det skipet seilte vel ved 23 minutters merket
    2 liker
  16. Faen, dette minner meg igjen om hvor dårlige dommere vi har i ligaen...
    2 liker
  17. Kan ikke skjønne hvorfor det skulle gjort det. Han har vel vært innom en del klubber etter oss, til og med i Norge..
    2 liker
  18. Er nok ikke noen argumentasjon - snarere heller et «salgstriks» for å få folk til å kjøpe sesongkort. Kan ikke se for meg at forsterkningene de har planlagt å hente nå avhenger av sesongkortsalget gjennom vinteren.
    2 liker
  19. 2 liker
  20. Det fine med å være negativ og pessimistisk er at man enten kan si "hva var det jeg sa" eller "flaks".
    2 liker
  21. Vi har vunnet de tre siste treningskampene, mot lag som var hhv midt på tabellen i Eliteserien og 1 og 5 poeng fra kvalikk fra Obos i fjor. Blir det ikke en bra sesong? Oppfordrer alle til å skrive sine positive tanker om den kommende sesongen. De som vil rive ned positive bidrag finner sikkert en tråd å ta diskusjonen i! Ringo, starter du? ?
    1 liker
  22. Gull, 3 spillere inn betyr god bredde i stallen, kommer det 3 stk inn nå så tror jeg dette blir en meget spennende og bra sesong. Har tillitt til at dem henter 3 stk som forsterker laget, Bråthen var en god forsterkning i ett ungt Stabæk lag.
    1 liker
  23. Har troen på Henning Berg styrer godt så at laget vil bli ett godt etablert topplag om 2-3 år, da de yngre er blitt rutinerte og erfarne og at nye spillere har signert inn forbi Stabæk har blitt ett veldig attraktivt lag å spille for og at nye spillere fra akademiet har kommet opp. Har troen på at Boli og Ohi bli og bøtter inn mål. Håper 17 og 18 topperscorerne tar delt topscorer 1 plass i år.
    1 liker
  24. Hva i all verden er poenget med treningskamper om man ikke får spille 11 mot 11??
    1 liker
  25. Ingenting, virkelig?
    1 liker
  26. Tenkte jeg skulle legge ut artikkelen, men ingenting verdt å melde.
    1 liker
  27. Hederlige tap. Flott. Da er standarden for 2019 sesongen satt. Med Kassi som frelseren.
    1 liker
  28. Uten at jeg så kampen må det da i utgangspunktet være positivt for forsvaret at vi holdt Godset til 1-0 med 10 mann?
    1 liker
  29. Sætra skulle vært ute med 2 gule nå. Men dommer tør ikke å vise ut en til. Med fare for å se ut som en klovn
    1 liker
  30. Slagordet deres er vel «Regnskap på pølsepapir siden 1913».
    1 liker
  31. Kassi med to gule etter 23 min. Billig. Heldigvis får han bare gult hver 8. kamp, så 16 kamper til neste gang!!
    1 liker
  32. Vi har mange spillere som kommer til å levere i år! Gleder meg til å se hvem som får sitt gjennombrudd i år. I 2017 var det plutselig en 17 åring med Hugo Vegard som storspilte i sesongen. I 2018 var det Tobias Børkeeiet som debuterte og var en av våres beste spillere i forrige sesong. I år har jeg stor tro på at Pignatell Jenssen eller Oscar Aga kan få sitt gjennombrudd.
    1 liker
  33. De gikk ut i går med melding på face og insta, at det var blitt endring i tidene nede i Spania! Kampen er derfor flyttet fra 18 til 16! For en gangs skyld kommer det faktisk informasjon ut til publikum mer enn 10 min før kampstart
    1 liker
  34. Virker som det går ei kule varmt for han som er terminliste-ansvarlig på hjemmesidene denne pre-season....
    1 liker
  35. De har virkelig ikke lært når de gir en sånn lønn etter fjorårets resultat
    1 liker
  36. Solidaritetsmidler gjelder evig. Men 5% av overgangssum, hvorav vi har noe sånt som 20% av totalen. Dvs at vi kanskje får 1%? Hva kinesiske klubber betaler virker litt tilfeldig. I følge en MLS-side skulle det være "a significant amount" Og at Galaxy ville ha noen millioner dollar ekstra å rutte med. Den først millionen er sparte lønnskostnader, men kanskje lov å håpe de får 20-30 mill for han? I så fall får vi kanskje et par hundre sesongkort ekstra til IAs shoppingliste?
    1 liker
  37. Shala om valget mellom Stabæk og Vålerenga https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/derfor-vraket-vif-juvelen-start-og-stabaek_sto7162675/story.shtml
    1 liker
  38. Jeg synes det er helt fullstendig fabelaktig at det er så mange overdrevent positive folk her inne. Så slipper jeg å være det. Helt topp!
    1 liker
  39. https://static1.squarespace.com/static/5a82e97464b05fb127236cbf/t/5c755252e4966b9bdf802ecc/1551192731623/Football+Radar+Roligan+Journal+Issue+4+(5)-compressed.pdf FootballRadars Ben Wells skriver om "Stabaek's golden generation".
    1 liker
  40. Litt som alle realistene som stemplet oss som garantert OBOS-lag i fjor høst. Det er så lett å være negativ. Om alt går bra, er det få som bryr seg om prosessen som ledet frem til det gode resultatet. Mange er bare happy for at det gikk bra. Om det går dårlig derimot, så kommer alle frem med "hva var det jeg sa" etter å ha varslet katastrofen i lang tid. I fjor på denne tiden gikk vi sesongen i møte med Strømnes og Hanche som stoppere, og Rønning Ovenstad som det defensive ankeret. Hvem tror at Demidov og dagens Hanche + Tobbe er dårligere alternativer? Tror jeg starter en ny tråd, jeg...
    1 liker
  41. På facebook live sa nettopp IA at de fortsatt prøver å lande erstattere til Granli og Keita. Fikk ikke sett hele intervjuet dessverre.
    1 liker
  42. Ofte er faktisk pessimisten og realisten ganske like....
    1 liker
  43. Skal vi gjette på at de snart begynner å snakke om at det er de som er her som må dra lasset....
    1 liker
  44. Ey, nå kom jeg på noe. Hva om vi flyttet inn på nittitallet og fikk oss en sånn...nettbutikk-greie?
    1 liker
  45. Vi har så stort gjennomtrekk de siste årene at vi snart har gamle kjente i annenhver klubb.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...