Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 07. mars 2019 i alle områder

  1. Spennende spiller som er med på dagens trening. https://nr.soccerway.com/players/madis-vihmann/286221/
    12 liker
  2. Årets drakter blir lansert mandag 18. mars på Onkel Blaa! I tillegg til draktlansering blir det også en sportslig oppdatering fra både dame- og herrelaget, og det blir mulig å kjøpe sesongkort, medlemskap og effekter. Sjekk Facebook for mer info
    9 liker
  3. Det er mye man gjerne skulle delt med den utsøkte forsamlingen Stabæk Support, men Inge André er streng mot meg og sier at jeg er løsmunnet. Jeg har likevel fått lov fra Mr Olsen til å gi en oppdatering til dere så konkret som det er mulig, uten at alle skjønner hvilke spillere det er snakk om. Her er mitt forsøk på en kilen balansegang: - Vi jobber med å få tre nye spillere inn før seriestart: En kant, en defensiv midtbanespiller og en midtstopper. - Kantspilleren er for alle praktiske formål klar, og blir sikkert presentert i løpet av uka. Det er en voksen mann med rutine som har spilt mange sesonger på øverste nivå i et land som er omtrent på nivå med Norge vil jeg tro. Dette er en overgang og ikke et lån. Som dere vet tenker vi bare kortsiktig når det ikke finnes andre muligheter. - Midtstopperen nærmer seg. Inge André er enig med klubb, det gjenstår litt med spiller og agent, men ingen ting som burde stoppe det hele. Stopperen er en utenlandsk landslagsspiller, høy, sterk og med gode holdninger. Han kommer med fire-fem års erfaring som toppspiller hvis vi får de siste brikkene som plass. Her er det snakk om kjøp og lang kontrakt. - En defensiv midtbanespiller vi har prioritert den siste tiden, røk for oss i går. Han kom til at Norge ikke var riktig land for ham. Det betyr at en jobb gjenstår med denne posisjonen, og det kan ta litt tid. Det er jo krevende greier Inge driver med - han skal finne en spiller han og trenerne vil ha, med rutine og lederegenskaper, som vil til Norge og som ikke har for høye lønnskrav, en agent som støtter opp og ikke tenker mest på egen lommebok, og en klubb som vil la spilleren gå, enten gratis eller for lite penger. Altså: Tre spillere/posisjoner som skal dekkes. En i boks, en på vei inn i boksen og en som tenkte utafor boksen. Da gjenstår det bare å håpe at IA ikke kaldkvæler meg - men dette er vel akkurat så konkret at man kan bli ganske glad, men ikke så konkret at alle forstår hvem vi snakker om?
    6 liker
  4. Juniorlaget (uten de som trener med A-laget) er i Tyrkia og spilte i dag treningskamp mot Antalyaspor. Antalyaspor – Stabæk 1-3 (0-1)
    5 liker
  5. https://www.budstikka.no/stabak-fotball/fotball/sport/estlandsk-landslagsspiller-trener-med-stabak/s/5-55-820066
    5 liker
  6. 8 mål forrige sesong, som midtstopper.
    5 liker
  7. https://www.direktesport.no/event/wf8XTxu14kfjWg5tgpbFHp
    3 liker
  8. For de som har lyst til å se det så ligger det ute på NRK sin nettspiller: https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-oestlandssendingen/201903/DKOA99030619/avspiller Trykk på vis mer og «nr.8 fotballveteran til ungdommen» så kommer du direkte til klippet.
    3 liker
  9. NB: Skal være Alanyaspor, ikke Antalyaspor. Alanyaspor ligger på 9. plass i en tyrkiske U21-ligaen (3 plasser foran Antalyaspor). Ligaen har totalt 18 lag. Dette skriver NTG Fotball Bærum på Facebook: Stabæk møtte i dag et godt tyrkisk toppserielag (U21) i varmen sør i Tyrkia. -Blir stolt över insatsen i sin helhet. Vi arbetar mer och mer som en enhet. Sedan har vi ett flertal profiler som gör det väldigt bra. Arnstad, Bernt, Magnus Lundal är de bästa klasspelarna idag men en del till gör det bra i vissa skeenden av matchen. Men som sagt vi jobbar hårt att få ihop laget och det har vi visat väldigt bra i de två senaste matcherna. Dette forteller trener Eijlert Bjørkman og han fortsetter: - Nyttig internationell match för en del som saknar den erfarenheten. Veldig gledelig å registrere at Magnus Lundal er godt tilbake etter flere skader. Godt jobbet Magnus (red.anm.) Det siste målet fortjener litt plass: - 3-1 återigen snabbt anfall två pass. Bollen från egen planhalva till Lassen som hittar Herman (Wulff som gör 30 min) som i sin tur skottfintar och rundar keepern och sätter upp bollen i nättaket. Keeper runder keeper = Play of the day fra Tyrkia.
    2 liker
  10. Bare en liten opplysning, flere her inne snakker om alderen til Demidov. Han fylte 32 sist høst, samme alder som f.eks Tore Reginiussen! Så han har nok flere gode år igjen på banen bare ambisjonene og viljen er der.
    2 liker
  11. I utgangspunktet positiv til dette. Internasjonal erfaring fra både landslag og Europa League-kvalifisering.Bra fysikk og fin alder. Blir spennende å se om han tar nivået!
    2 liker
  12. Han har ikke fem, men femten landskamper. Selv for et landslag som Estland er vel ikke det så halvgærent som 23-åring
    2 liker
  13. En 23-åring med bare fem landskamper (vi snakker tross alt bare om Estland her). Er dette bra nok? Er det rutinert nok? Sitat Berg: - Det blir spennende å se hvordan han tar nivået her. (altså underforstått det langt høyere nivået på norsk enn estisk eliteserie). Jeg er skeptisk. (men det kommer vel ikke som en bombe på noen)
    2 liker
  14. https://www.budstikka.no/stabak-fotball/fotball/sport/estlandsk-landslagsspiller-trener-med-stabak/s/5-55-820066
    2 liker
  15. Prøvespilte for S08 uten å få kontrakt, men virker som avisens utsendte synes han gjorde en god figur.
    2 liker
  16. Sentrale personer i klubben som står for åpenhet. DET er positivt.
    2 liker
  17. Herlig, Ingo! Kan ikke være mange klubber i Norge der så sentrale folk diskuterer og deler info på et supporterforum. Takk skal du ha, og så får IAO bære over med oss.
    2 liker
  18. Om han er en kombinasjon av minst to av følgende: plasseringssterk, rask, god på ballfordeling og stabil, er han vel nøyaktig sånt vi burde se etter. Erfaring fra eliteserie eller lignende, gjerne internasjonale kamper, ung, har beskjedne lønnskrav og er ikke allerede kjent blant alle som er ute etter å forsterke de samme plassene som oss. Det gjør ham ikke til et godt kjøp, men det høres ut som om vi har funnet riktig hylle i det minste.
    1 liker
  19. 1 liker
  20. Disse 2 kan være aktuelle: Jesse Edge: https://www.transfermarkt.co.uk/jesse-edge/profil/spieler/188000 Ivo Pekalski: https://www.transfermarkt.co.uk/ivo-pekalski/profil/spieler/51029
    1 liker
  21. Ingo, ta en titt på denne mannen. Så han i flere MLS kamper i fjor, full kontroll som DMC. https://www.transfermarkt.co.uk/richmond-laryea/profil/spieler/417348
    1 liker
  22. Vi supportere er som en gjeng hormonelle tenåringer midt i puberteten. Ingo viser et lite glimt av bar hud, så er det full tenning med en gang.. Herlig!
    1 liker
  23. Du er en unik gave til dette forumet Ingo!
    1 liker
  24. Østkant-gutta fikk en spiller utvist etter direkte rødt kort, men Stabæk lot gjestene sette på en annen spiller.
    1 liker
  25. Stabæk 2-1 (0-1) Vålerengen Blaa mål ved Cheng (Nilsson) og Hotvedt (Torgersen) Alltid digg...?
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...