Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 03/13/2019 in all areas

 1. 17 likes
  Ny Stabæk låt som noen har sluppet i dag.
 2. 8 likes
  S08 henter en 18-åring fra Afrika, vi henter 18-åringer fra akademiet 😉
 3. 3 likes
  Har vært sammen med dama i 3 år, og har jobba godt for at hun skulle gå fra å ikke interessere seg i fotball, til å bli en ordentlig blaa supporter. Det har funket, og hun ble raskt glad i klubben vår, etter å ha vært med support på kamp. Spesielt borteturer har vært gøy. Jeg husker godt den dagen hun sa til meg at det ikke var noe vits i å bli glad i spillere i denne klubben, siden de forsvant så raskt ut igjen (Det var naturlig nok Birger hun hadde blitt så glad i). Hadde vi hentet denne 18-åringen som sarp har gjort, hadde vel forumet her inne hatt flust av kommentarer som: enda en unggutt for framtiden er akkurat det vi ikke trenger! Hvor blir det av de rutinerte som kan gå rett inn? Nei, jeg er glad klubben tenker seg så NØYE om som mulig før spillekjøpene, så får de da heller komme litt senere enn ønsket.
 4. 2 likes
  Jeg tror han er hovedsakelig tenkt til å spille venstre ving, men han kan spille i alle de offensive rollene. Han har et bra skudd og er glad i å skyte, og det virker som han har en veldig bra mentalitet, virker også som at han er ganske sterk, og vanskelig å ta fra ballen. Har ikke studert så nøye hva han har oppnådd i sin karriere, men han har i hvertfall landskamper for Zimbabwe og har som mål og komme tilbake på landslaget sitt, og han ser ut til å ha spilt mest i Sør-Afrika for Kaizer chiefs og Cape town city fc hvor han har gjort det ganske bra. Han har også svensk kjæreste, så han ønsket seg å komme hit til Norge.
 5. 2 likes
  Vi har vel bare hentet ca 40 spillere siden 2015 så her var det mange historieløse sjeler...
 6. 2 likes
 7. 1 like
  Har hørt på denne flere ganger i løpet av arbeidsdagen i dag. Fenger bra!
 8. 1 like
  Kvalitet tvers igjennom! Ser frem til albumet blir sluppet Bowling på Bekkestua ja.. Det var tider...
 9. 1 like
  Anbefaler å gå på YouTube og søke på Matthew rusike og se på de øverste 2-3 videoene, er vel tenkt å spille ving her, men kan figurere som spiss også
 10. 1 like
  Så kjedelig.. Hadde et håp om at denne skulle bli spilt på kunstgresset.
 11. 1 like
  Hjemmekamp som spilles utendørs på Hønefoss!
 12. 1 like
  Kofi Annan strøk vel med for noen år siden?
 13. 1 like
 14. 1 like
  Hugo ('00), Tobbe, Ola og Kristian Thorsvedt (Viking) ('99) tatt ut på U20-landslagets samling med kamper mot Østerrike U21 (23/3) og Slovakia U21 (26/3). Kristoffer Askildsen ('01) og Emil Bohinen ('99) tatt ut på U21-landslagets samling med kamper mot Finland (22/3) og Russland (25/3). U20 fikk fortrinnsrett på spillere pga forberedelser til VM.
 15. 1 like
  Enig at det er frustrerende, men har vel også med økonomien å gjøre. Europa League eventyret deres ga inn en haug med penger. Vi kan ikke hente for å hente, vi er nødt til å hente kvalitet som kan gå rett inn å forsterke. Det er ikke så lett.
 16. 1 like
  Hadde vært gøy å fått en spiller som går rett inn i elleveren og styrker den fra dag en. Vi har signert lovende prospects, men ikke fått noen klare forsterkninger ennå, Matthew, som vel er ment å erstatte Moussa er vel den nærmeste. Savner nå sårt en typ Marcus Nilsson signering for Granli, og en Kofi Adu/Annan type signering for Keita. Men vi har blitt lovet så venter i spenning ...
 17. 1 like
  Å sammenligne oss med Særp er ikke særlig realistisk pr d.d. Jeg vil heller ha en god spiller sent i vinduet enn en middels tidlig. Men håper det løsner snart nå.
 18. 1 like
  Supporterne i Sarpsborg rekker jo knapt å bli kjent med spillerne deres før de forsvinner...
 19. 1 like
  Frustrerende å se S08 hente 8-9 spennende spillere mens vi sitter og venter hver dag.. Ja, vet vi fikk en i går men ga vel ikke ståpels til noen her inne og på en posisjon som ikke brenner..
 20. 1 like
  Som de spøker med i intervjuet, han er fin backup som spiss, mulig erstatter hvis vi selger boli eller ohi
 21. 1 like
  Nesten religiøs metadebatt dette her; hvis man skal ta feil/overdrive, er det da best å være mest mulig positiv eller mest mulig negativ? Ideelt sett skal man vel treffe best mulig i analysen, og verken ta i for mye den ene eller andre veien. Jeg opplever Ringos svar som et forsøk på å korrigere det han oppfatter som overdreven positivitet, så er man vel uenig med Ringo enten fordi man mener han smører for tjukt på eller rett og slett fordi man ikke har løst til å bli frarøvet sin livsløgn: "Stabæk er et topplag. Basta!" Jeg er veldig spent på hva vi klarer å få inn i løpet av de neste knapp 3 ukene. Med en litt uheldig start kan vi fort havne veldig langt nede i sumpa hvis vi ikke får inn forsterkninger i sentrallinja. Så inntil videre håper jeg bare at vi får inn disse forsterkningene vi så sårt trenger.
 22. 1 like
  Mhm, Selv om Luc var skadet i fjor, er han strengt tatt ikke ny i troppen. Dessuten synes han å være langt unna formen. Approps du glemte Gyasi, hca er status der? Serien starter med et smell for oss og med LSK, MFK og RBK før bortemøte med Haugesund i runde 4. Vi kan fort stå med 0 poeng etter 4 runder, og da er vi igang igjen. Vi trenger derfor spillere som er i form fra runde 1, blir Luc klar? Burde vi ikke sikret oss med noen forsterkninger tidligere? Jeg har også håp for SMH, men han har jo da mistet oppkjøringen til skader. Har også tilgode å bevise noe på dette nivået. Braathen har vi også til gode å se - fantastisk spiller på sitt beste, men han er veldig av og på og er vel ikke hentet for å forsterke 11’eren! Rusike er ikke presentert ennå og kan jo dermed ikke regnes med, stopperen ligeså. Det enest vi egentlig vet om Matthew er at han ikke var god nok for Allsvenskan i hverken i 15 eller 16 (Begge endte med nedrykk og i Helsingborg mistet han etterhver plassen og sluttet å snakke med lagkammeratene) Han kan bli alt mellom himmel og jord - om han kommer, empiri peker dog i retning jord. Dette med et år bedre blir bare jalla i min bok, noen av de unge vil bite bedre fra seg andre vil gjøre det dårligere. Det er helt naturlig, og det er sjansespill å belage seg på at de skal bære en så stor del av lasset som de tilsynelatende må. Det er foreløpig syltynn suppe det som har blitt levert av spillerlogistikk. Hva er det, 3 uker igjen? Tikk takk Ingo - uret går!
×
×
 • Create New...