Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 15. mars 2019 i alle områder

  1. NM 1. runde: Elverum - Stabæk G16 1-8.
    7 liker
  2. Set at kampen nå blir kl.14 på Nadderud
    4 liker
  3. Braaten er med i troppen. Det er også Rusike. Estlenderen Vihmann som er på prøvespill får en ny sjanse. Ingen Gyasi enda https://www.stabak.no/nyheter/troppen-mot-ull-kisa
    3 liker
  4. Hugo ('00), Tobbe, Ola og Kristian Thorsvedt (Viking) ('99) tatt ut på U20-landslagets samling med kamper mot Østerrike U21 (23/3) og Slovakia U21 (26/3). Kristoffer Askildsen ('01) og Emil Bohinen ('99) tatt ut på U21-landslagets samling med kamper mot Finland (22/3) og Russland (25/3). U20 fikk fortrinnsrett på spillere pga forberedelser til VM.
    3 liker
  5. Ny Stabæk låt som noen har sluppet i dag.
    2 liker
  6. Stabæk 2 vs Hønefoss BK kl 1630 på Nadderud imorgen.
    1 liker
  7. " Harmeet Singh er etter alle solemerker tapt for Sarpsborg 08. Midtbanespilleren er akkurat nå på medisinsk test i en foreløpig ukjent klubb. – Jeg kan bekrefte at Harmeet er på vei bort. Hvilken klubb han er i, har vi ikke mulighet til å si noe om, men vi kan bekrefte at han i dag skal gjennomføre den obligatoriske medisinske testen. Det er opp til den nye klubben å offentliggjøre overgangen, dersom den går i orden, sier sportssjef Thomas Berntsen i Sarpsborg 08 til SA." Hadde ikke akkurat vært en dum signering.
    1 liker
  8. Har vært sammen med dama i 3 år, og har jobba godt for at hun skulle gå fra å ikke interessere seg i fotball, til å bli en ordentlig blaa supporter. Det har funket, og hun ble raskt glad i klubben vår, etter å ha vært med support på kamp. Spesielt borteturer har vært gøy. Jeg husker godt den dagen hun sa til meg at det ikke var noe vits i å bli glad i spillere i denne klubben, siden de forsvant så raskt ut igjen (Det var naturlig nok Birger hun hadde blitt så glad i). Hadde vi hentet denne 18-åringen som sarp har gjort, hadde vel forumet her inne hatt flust av kommentarer som: enda en unggutt for framtiden er akkurat det vi ikke trenger! Hvor blir det av de rutinerte som kan gå rett inn? Nei, jeg er glad klubben tenker seg så NØYE om som mulig før spillekjøpene, så får de da heller komme litt senere enn ønsket.
    1 liker
  9. Vi har vel bare hentet ca 40 spillere siden 2015 så her var det mange historieløse sjeler...
    1 liker
  10. Stabæk G16 - Lommedalen A-lag 2-8. Dag Eirik Nilsson og Jan Miller
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...