Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 18. mars 2019 i alle områder

  1. Eurosport sin Eliteserie-promo, spilt inn på Onkel Blaa!
    18 liker
  2. Må tillate meg å være sterkt uenig i det. Synes drakten er den fineste vi har hatt på mange, mange år!
    16 liker
  3. Humor har aldri vært din sterke side....
    10 liker
  4. Fantastisk. Og til alle dere som vil slanke Eliteserien til 10-12 lag eller.no og spille etter det samme latterlige uforståelige vi-dropper-mesteparten-av-poengene-etter-at-to-tredjedeler-av-kamepen-er-spilt-fordi-da-blir-det-mer-spenning. Til alle dere som vil dette bare for at RBK (kanskje) skal komme en runde lenger i Europa og for at ledelsen i NFF og NTF skal ha en mulighet mindre til å bortforklare herrelandslagets elendige resultater: Hvis du fortsatt mener at spissing heller enn bredde er det riktige veien for Eliteserien etter å ha sett den filmen der, da har du ikke skjønt poenget i det hele tatt. Dassen på Nadderud. Vestavinden på Aspmyra. Oransje matchball på Alfheim selv om det er 16. mai. Prester som går bananas når hjemmelaget på SØR Arena brenner enda en kjempesjanse. Rune Tribune på Skagerak Arena. Pølse i vaffel på en eller annen arena i Østfold (kanskje er det Halden FK som blir det neste laget derfra?). Kunstgress som løsner på Ranheims hjemmebane (hva faen heter forresten den?). Det blir ikke "Norsk Eliteserie" av bare Infidelity, Lerkendal, RGI Arena og Brann Stadion. Det kreves faktisk mye, mye mer. Jeg gleder meg. Selv om jeg kanskje må heia på et OBOS-lag om et år. Da blir det jo egentlig bare enda mer eksklusivt.
    8 liker
  5. Det oransje på draka skulle vært grønnt! Blei symmetrisk hals da hvertfall og ellers godkjent.
    8 liker
  6. Dritkul! Jeg liker veldig at det mørkeblaa har blitt ørlite lysere. Vi har jo nesten vært blaasvarte en stund. Og litt detaljer som skiller seg ut er bare kult. Jeg tror dette kan bli en klassiker.
    5 liker
  7. Syntes det bare er fett med noe nytt egentlig
    5 liker
  8. Moro med ny drakt, men jeg gleder meg nesten mer til den nye nettbutikken. Er en del barn som har vokst ut av draktene sine.. Redd for å få barnevernet på nakken for manglende oppfølging på draktfronten.
    5 liker
  9. Jeg derimot tror at Jeppe virkelig slår gjennom for fullt i år. Du så tendensene på høstsesongen i fjor. Han har vokst for hver sesong. Spesielt offensivt. Løp, pasninger, rom osv. Ønsker bare at han viser mer selvsikkerhet og "hate å tape" holdning. Han kan være litt "stille av seg" utpå der. Ikke bekymret over venstre siden. Ny her på forumet, blitt helt hekta? Supporter og Medlem i mange år. Klarte ikke å lage brukernavn i 2019 visstnok?
    5 liker
  10. Savner veeldig det grønne ermet!
    4 liker
  11. Helt klart et steg opp fra forrige
    4 liker
  12. https://www.stabak.no/nyheter/her-er-var-splitter-nye-hjemmedrakt Hadde det gull/oransje vært blått eller hvitt så hadde ikke drakten vært så gæren. Men det der funket ikke i det hele tatt.......
    4 liker
  13. Eurosport player til 590kr for ett år må vel sies å være positivt. siste frist imorgen https://promo-no.eurosportplayer.com/promo/football/eliteserien-fotball-live?&ns_campaign=player-norway-prospect-generic&ns_mchannel=cpc&ns_source=google&ns_linkname=eurosport&utm_campaign=player-norway-prospect-generic&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_content=eurosport&gclid=Cj0KCQjwg73kBRDVARIsAF-kEH-byCxKWJjasA5vZda5IEP-v38DCjUzo39eYXXd4ePS0P_jiFTYsrkaAjVXEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
    4 liker
  14. Gulldetaljene skal vel representere "gullet/bronsen" rundt klubblogoen
    3 liker
  15. Hadde vært helt topp uten det oransje/gull/bronse/brune tullet!
    3 liker
  16. Stabak.no trynet...
    3 liker
  17. Vet VG noe vi ikke vet? Topp 12 sier jeg uansett ja takk til ?
    3 liker
  18. Hvordan er den låta der en linje lyder "-....én ting til, den må ha striper..."?
    3 liker
  19. Er vel mer sannsynlig med Obos neste år og da holder det ikke lenge med snittalder på 18 og 73 kg - vi må ha inn kraft og rutine på midten og det tror jeg alle i klubben vet og ser selv også. Når vi så vidt klarer 2-2 mot Ull-Kisa er vell topp 5 meget urealistisk
    3 liker
  20. Helt ok sies det - Hernandez virket pigg også.
    3 liker
  21. Jeg synes fordelingen av striper med mørkeblaatt i senter er fint! Men både rødt og oransj på samme drakt er helt krise. Hva skal til for å gjøre Sparebanken-logoen hvit?
    2 liker
  22. Drakta ser helt Stabæk ut. Det er alt jeg ber om. Hilsen en som husker de svarte laknene vi spilte i i 2013 (tror jeg det var).
    2 liker
  23. Ang. gullstripa: For å sitere Zoidberg fra Futurama, "I don't see why not. I also don't see why."
    2 liker
  24. 2 liker
  25. Alain Junior Olle Olle tar steget opp i 3. div. og er klar for Melhus. https://sportshjornet.com/live-det-norske-overgangsvinduet-2019/
    2 liker
  26. Sier vel litt om den den norske bingoligaen at de like gjerne kunne tippet Godset på 6 plass og TIL på 12 plass.
    2 liker
  27. Halvparten av sangene på den lista er jo feil. Det er vel ingen drammensere som ikke mener at Gamle Gress er deres klubbsang. Og at cupfinalelåta vår fra 2008 skal være vår klubbsang... Helt meningsløs kåring.
    2 liker
  28. Holde seg i form mens han venter på soning?
    2 liker
  29. Håper drakten blir blå og mørkeblå.. gjerne med striper..
    2 liker
  30. Ja, blir lansert i dag.
    2 liker
  31. Hvorfor tar ikke Emil Bohinen frispark? Han har vist flere ganger prov på god frisparkfot.
    2 liker
  32. Husk at spillerne allerede har blitt over én måned bedre siden medlemsmøtet i februar.
    2 liker
  33. Han ble spurt om hvorfor han ikke spilte i dag og svaret var «jeg spiller ikke fotball i mars»...
    2 liker
  34. Ikke satt på direkte nedrykk i VG-Lupen! Med MIF på 16. og B/G på 15. kan ikke Stabæk plasseres på direkte nedrykk i VG-Lupen lenger. Det får vi ta med oss som positivt.
    2 liker
  35. https://www.stabak.no/lag/kvinner/nyheter/midtbanesignering-for-stabak
    1 liker
  36. Edit: 2012, var det selvfølgelig. Takk Peter.
    1 liker
  37. To nye spillere klare. Marine Ness hentes fra Kongsvinger, men har Grand Bodø som moderklubb. Den andre er den jamaicanske landslagsspilleren (født i Canada) Tiffany Cameron:
    1 liker
  38. Går ut i fra det var dårlig med oppdateringer i kveld ?
    1 liker
  39. Billigere i containeren vår stabakbutikken.no er forøvrig en litt lettere URL å huske for den nye nettbutikken.
    1 liker
  40. Antar at det siktes til denne saken: https://www.tv2.no/a/10364758/
    1 liker
  41. Helt sykt at hverken StabækLars eller Bekkestua Bowlingklubb er representert.
    1 liker
  42. Her: https://www.dropbox.com/s/877v1n1xg5uxk5d/Blaa Blaa Blaa.mp3
    1 liker
  43. Får error uansett hva jeg gjør. Edit: Alle som har løpende abonnementer (jeg hadde månedlig med fornyelse 1.04) må lage en ny konto for å benytte seg av tilbudet. Hvis man sier opp abonnementet vil det fortsatt løpe til neste mnd, og dermed misser man tilbudet. Jeg aner ikke hvorfor de ikke har gjort det mulig å bare oppgradere abonnementet, men det er i hvert fall årsaken.
    1 liker
  44. Hørte Johansen gjorde en framifrå jobb sim stopper!
    1 liker
  45. VG-lupen har Viking på 14. plass! De mener altså at vi klarer oss!
    1 liker
  46. Jeg har aldri kjøpt denne ideen som mange har om at forsvarsspillet i fjor var bedre under Berg enn under Toni. Vi endte vel opp med å slippe inn ett mål mindre per fem-seks kamper. Det er greit at han ikke gjorde ting umiddelbart bedre i fjor, men når vi fortsatt er på dette stadiet etter en hel treningsvinter. er det ganske håpløst. Blir ikke kjedelig å se Stabæk i år ihvertfall.
    1 liker
  47. Har ett ønske. Få hjem Diskerud! Bør snart savne Oslo og Bærum. Tjent nok der ute nå. Dette vindu er foreløpig langt under pari. Vet ikke om vi er noe sterkere enn da vi avsluttet forrige sesong.
    1 liker
  48. når vi skal bygge ny stadion følger det vel også med to kunstgressbaner i tillegg. Mener ihvertfall en av de bør være mer oppgradert med ordentlig kamerastativ/bygg og en mindre tribune og varme i gresset, altså en arena som er optimal som treningskamparena gjennom vinteren og som en gjennomført arena til akademiet
    1 liker
  49. Kampprogram fra tidlig 2000 tallet
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...