Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 24. mars 2019 i alle områder

  1. I dag er det 4,5 år siden jeg bistod litt på skisseprosjektet laget av de private utviklerne: https://www.budstikka.no/okonomi/okonomi-bolig/vil-bygge-nye-nadderud-park-med-stort-stabak-stadion/s/2-2.310-1.8673254 Dette prosjektet ble ikke videreutviklet fordi det ble konkludert med at kommunen selv skulle bygge den nye arenaen. Har kommunen gjort noe som helst i disse 4,5 årene? Denne fremdriften er jo helt tragisk!
    8 liker
  2. Jinxa den så jævlig. 1-0 Rusike.
    8 liker
  3. Digg å se Gyasi spille igjen!
    7 liker
  4. Kanskje ikke helt sammenlignbart, men i Oslo krever VIF hockey økonomisk kompensasjon fra kommunen for utsettelsen(e) av nye Jordal Amfi. VIF er kun en leietakere av arenaen, men krever altså likevel kompensasjon for tapte inntekter på grunn av manglende fasiliteter. Jeg håper Stabæk er på offensiven og setter et høyt press mot kommunen. Vi må ha konkrete datoer for de kommende milepælene - nå!
    6 liker
  5. Var på matchen i dag. Hanche var virkelig påskrudd og viste hvorfor han er kapteinen vår. Ga tydelige beskjeder til gutta underveis i matchen. Cap med stor C.
    6 liker
  6. Hadde en viss japaner i 09 som funket fint uten at språket var helt på g
    5 liker
  7. Jeg tror tanken er at hvis en kineser får spilletid og gjør det greit i en utenlandsk toppdivisjon kan det heve markedsverdien hans i Kina betraktelig.
    4 liker
  8. Plutselig så Rusike ut som Johan Andersson. Håper det nivået fortsetter! Renå Olsen imponerer som vaktbikkje defensivt.
    4 liker
  9. Ser ut som Brochmann var konge i 5-1 seieren over TIL. Skulle gjerne beholdt vår kunstner..
    4 liker
  10. Signerer vi Sun blir det en gavepakke til de tabloide avisene, tenk å kunne ha overskrifter som du store kineser og andre fantasifulle varianter ?
    3 liker
  11. Har 150 kamper i kinesisk toppserie og er etter hva jeg kan lese den beste stopperen i Yatai. Mulig det har noe å gjøre med at de rykka ned å gjøre? Jose Manuel Jurado spiller forøvrig i Yatai. Tidligere Schalke og Atletico Madrid.
    3 liker
  12. Veltalende og høflig fyr Rusike også
    3 liker
  13. Beste kineseren vi har hatt innom så langt.
    3 liker
  14. Godt du sa det, for der setter han nydelig opp Boli før han stanger inn 1-0!
    3 liker
  15. Har vi gått fra Tre små kinesere til Du store kineser?
    3 liker
  16. Humor har aldri vært din sterke side....
    3 liker
  17. Som jeg har forstått det så er det en 2 års låneavtale. Vi kan sikkert kjøpe han når vi vil i perioden eller returnere han når vi vil... Leverer han, så blirn. Gjør han det ikke, i retur. Men med oss og kontrakter så kan man aldri vite hva som står på papiret....
    2 liker
  18. Vondt for å tro at Kassi blir vraket til seriestarten.
    2 liker
  19. Renå Olsen sentralt minner meg litt om Meling sentralt.
    2 liker
  20. Dette er svake greier ass. Men skal vel ikke legge for mye ideet siden vi mangler så mange spillere. Rusike imponerer ikke. Virker rusten. Midtstopperne har klart seg bra.
    2 liker
  21. Gi oss litt mer rutine og forsterkninger i forsvar og på midtbanen så kan årets sesong bli bra og over forventning. Per dags dato er jeg ikke uenig med Tjærnås.
    2 liker
  22. Nå har vi vell hatt så mange Kinesere her i det siste, og jobbet mye sammen med kinesiske klubber, at man skulle tro vi hadde noen som kan kinesisk i klubben. I det minste noen viktige ord og uttrykk.
    2 liker
  23. Og han var heller ikke veldig stø på banen i begynnelsen...
    2 liker
  24. Og en trener som snakket japansk
    2 liker
  25. Norge U20 va Østerrike U21 1-0. Braut Håland. Hugo fra start. Ola og Tobbe fra pause.
    2 liker
  26. Jeg er sikkert ikke skrudd sammen riktig som ikke tar alt så bokstavelig som mange av dere. I mitt hode er dette helt udramatisk - og like gjerne noe de sier utad for å dempe forventninger og kanskje lure andre lag til å undervurdere oss. Langt i fra første gangen det har skjedd.
    2 liker
  27. Det var litt dårlig formulert. De som mener hans eneste styrke er å være stabil, kan umulig ha sett de fabelaktige redningene han hadde i Tromsø. Han var jo nærmest forsvaret vårt i den kampen.
    2 liker
  28. Problemet her var vel at det var klubben i ettertid som ønsket å forandre på planene og snu stadionen... Og jeg er redd for at klubben er såpass avhengig av kommunen økonomisk at de ikke har så mye og si, mtp å presse dem... Hva er alternativet når det er bestemt at skal bli en kommunal løsning?
    1 liker
  29. Dagmulkt ved forsinket overtakelse i et leieforhold er ikke uvanlig, men det forutsetter selvsagt at overtakelsesdato er avtalt.
    1 liker
  30. Synd at dette ikke ble gjennomført. Da hadde vi hatt stadion klar i fjor eller i år.
    1 liker
  31. Sun always shines on TV... grøss og gru...?
    1 liker
  32. Vinner på en dårlig dag og holder nullen. ?
    1 liker
  33. Synes ikke denne kineseren har gjort seg bort overhodet!
    1 liker
  34. Matthew, Braaten og Kassi ser ut som de har en rimelig lang reise foran seg for å finne matchformen. Kunne like gjerne spilt i slippers.
    1 liker
  35. Kineseren https://us.soccerway.com/players/jie-sun/123763/?fbclid=IwAR02BMYyo8FCVBe7-UVPMZdZAngwU7XJ2Tca6gkz1pnyUN4SGVhl8mG9EI0
    1 liker
  36. Synes hr. Tjærnås treffer bra på ballen her.
    1 liker
  37. Jørgen Tjernås tipper oss på nedrykk; https://sportshjornet.com/eliteserietipset-15-stabaek/
    1 liker
  38. Alanzinho var vel heller ikke helt stø i engelsk da han begynte i Stabæk...men de var jo i helt andre roller på banen. Et av f. eks Sayoubas hovedproblemer i Stabæk var jo kommunkasjon.
    1 liker
  39. En nesten to meter høy kineser på treningen idag. Midtstopper - god med ball og ikke minst på hodet. Usikker på farten, så han ikke i noen løpsdueller.
    1 liker
  40. Selv med forsinkelse er dette noe Stabæk tjener på. Seriøst, folkens. Om du kjøpte en tomt, planla hvordan du skulle bygge hus, og så plutselig ombestemte deg, ville du ikke regna med at det ble forsinkelser?
    1 liker
  41. Er du seriøs nå? Mande ufortjent kritikk? Sjelden har vel kritikk vært så berettiget som mot han. Glitrende på sitt beste, men gjorde det merkeligste i andre tilfeller. Nada utvikling i feltarbeidet over mange år i tillegg.
    1 liker
  42. I fjor startet vi med Tobbe på benken som en fyr ingen hadde hørt om. Etter at Haaland dro nevnes han nå som den mest spennende spilleren i Eliteserien. Nå er han drillet og klar fra kamp 1. Og selv om Tobbe regnes som den mest lovende, er det Ola som trekkes frem som den unge som herjer på trening. Om han stabiliserer toppnivået fra i fjor kommer vi ikke til å save Njie på kanten... Bohinen og Hugo virker også å ha tatt et steg fra i fjor. De første 13 kampene i fjor scoret Boli 2 mål. Etter at han ble flyttet opp som spiss scoret han 15 mål på 16 kamper. Er han like god hele sesongen, hanr vi 10 mål mer bare der. Kassi er skadefri. Demidov er klar fra kamp 1. Vi har for første gang på lenge en stopper over 190. Henning Berg har hatt en hel vinter til å forklare gutta hvordan han vil de skal spille. Om vi ikke er bedre som lag nå enn under hans første kamper har noe gått galt. Vi har 4-1-2 i treningskamper. Tapene kom borte mot IFK og med 10 mann mot Godset. (Lag som Tromsø, Glimt og Ranheim ser tynt ut i år, og verken Viking eller Mjøndalen har forsterket etter opprykket)
    1 liker
  43. Bowlingen har kommet med ny låt!
    1 liker
  44. Han ble spurt om hvorfor han ikke spilte i dag og svaret var «jeg spiller ikke fotball i mars»...
    1 liker
  45. Same procedure as last year? Same procedure as every year
    1 liker
  46. Ny Stabæk låt som noen har sluppet i dag.
    1 liker
  47. Hvis man først går i gang med dette, så kunne det kanskje funke for tråder også? Fantasy-tråden interesserer meg null, for eksempel. Nå skal det sies at jeg dauer ikke av å bare klikke "merk alt som lest", men hvis man først får på plass en sånn løsning...
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...