Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 30. mars 2019 i alle områder

  1. Tatakii, Dinner, SüdØst etc eies og drives av den (Hongkong-)kinesiske familien Cheng, hvor én av de tre brødrene, Yatfai, har en sønn i Stabæk; Christopher Cheng. Christopher kom til Stabæk fra Bærumsløkka som G13 (01-årgang).
    39 liker
  2. Nesten utrolig at det går an for en ekte Stabæksupporter som deg, Ringo, å bruke enhver anledning til å spre negativitet og dårlig skjult kritikk av klubbens spillere og ledere (tenker ikke på meg selv her). "Redde stumpene" er jo et oppløftende begrep på et lag fullt av unge landslagsspillere, fjorårets toppscorer i Eliteserien, en av landets beste midtbanespillere (Kassi), en bunnsolid keeper og talent over hele banen. "Sesongarbeiderne" er også en kjip betegnelse på spillere som har valgt oss som klubb fordi de ønsker utvikling, ønsker å bidra og ønske å få lengre kontrakter med klubben - enten de kommer fra Zimbabwe, Estland, Kina eller Nordre Åsen. Prøver å forstå hva du ønsker å oppnå? At Inge må jobbe hardere? At styret og administrasjon burde få "noen" til å gi oss penger? Ser man noen sesonger frem i tid vil vår virkelighet være en helt annen. Vi vil ha fått ny egenkapital så vi ikke må selge hver gang det kommer et decent bud. Vi vil ha midler til å signere talentene våre på virkelig lange kontrakter. Vi får en arena og en møteplass for lokalsamfunnets viktigste verdiskaper. Som har tusen barn i breddefotballen, landets trolig beste Akademi, et gatelag som får folk vekk fra gata og en en energiskaper som har bidratt til etablering av over tusen arbeidsplasser - deriblant Bærums blåeste, kuleste pub. Og det eneste man har å by på er nedlatende kritikk? Det er uforståelig for meg - og jeg tror faktisk det er negativt for supporten og fansen vår. Du nyter stor og vel fortjent respekt for dine kunnskaper både om fotball generelt og Stabæk spesielt. Bruk dem på å bygge opp, Ringo!
    37 liker
  3. IA på Blaa nå: Ny spiller lander på Gardermoen 20:20 i kveld, kommer til å være med på trening i morgen. Sannsynligvis en fyr som lander på mandag også.
    24 liker
  4. Er vi svekket eller styrket ift til i fjor? Her er laget som startet borte mot Godset i 1. serierunde 2018, og en mulig lagoppstilling mot LSK p å mandag: 2018 mot Godset: Sayoba Hancke - Strømnes - Granli - Moe Hou Sæther - Vetlesen - Rønning Ovenstad - Boli - Brochmann Ohi 2019 mot LSK: Vi må da stille betydelig forsterket ift til dette på mandag? Sandberg er bedre enn Sayoba - Hancke anno 2019 bedre enn Hancke 2018 - Vihmann/Sun/Demidov bedre enn Granli - Jeppe trolig bedre enn seg selv i fjor han også. På midten skal Vetlesen også konkurrere med ett år yngre utgave av seg selv, Børkeiet skal være bedre enn Hou Sæther, Bohinen bedre enn Rønning Ovenstad, Kassi bedre eller på høyde med Brochmann og Ola på nivå med Boli som kant. På topp blir det da Boli mot Ohi. Mener førstnevnte er fullt på høyde når han brukes slik. Her finnes det selvsagt ulike formasjoner som kan endre litt på mannskapet - 3-5-2 er jo en mulig løsning. Da kan Hernandez kanskje spille høyrekant/back og Jeppe venstrekant/back. Da gjenstår det at IA lykkes i å hente inn en virkelig klassespiller helt på tampen, jeg vet at han har fått litt ressurser til disposisjon. Men på PAPIRET er vi etter mitt syn allerede klart forsterket ift laget som spilte 1. serierunde i fjor.
    21 liker
  5. Tusen takk for et flott svar. Og tja, hvis "Kina" er kallenavnet du valgte for en spiller, så bør du vel kanskje sende inn søknader fremover også. Regner med at du også kaller Boli for "Han derre Afrika 1", Kassi for "han derre Afrika 2", og Vadim for "han derre Sovjet". Jeg sa egentlig ingenting om å bli støtt, det var det du som dro frem. Jeg synes først og fremst det var imponerende å ikke klare å huske navnet på spilleren som fylte de siste sidene av tråden.
    14 liker
  6. Sun snakker helt ok engelsk. Var på kick-off på Bekkestua i dag med hele troppen tilstede og pratet litt med ham om Mao tse-tung, det likte han sånn passe, men ellers var han en klippe av ro, smil og tilstedeværelse. Det var blaatt av folk overalt på Bekkestua, storsalg av drakter, smilende, veltrente og optimnistiske spillere som har en langt bedre tropp og 11'er i dag enn på denne tiden i fjor. Vi har mistet Nije (som knapt hadde målpoeng i fjor), Hou Sæter som var svak stort sett hele sesongen og Ohi. Ohi er et stort tap, men i sin offensive midtbanerolle kan han kanskje erstattes av Ola, Kassi eller Daniel Bråten. Vi er uansett kraftig forbedret på midtbanen. Børkeiet, Bohinen, Kassi, Gyasi og Rusike var ikke med på denne tiden i fjor. Vi spilte med Boli i feil posisjon for et år siden. Han hadde vel tre goaler frem til Henning flyttet ham frem som toppspiss? Vi må sammenligne epler og epler nå, og pærer og pærer til høsten. Da hadde vi Keita, som i følge flere kommentatorer på Forum egentlig ikke var så god, men som var kjempegod. Han må erstattes i sommervinduet hvis vi skal være like sterke i annen halvdel i år som vi var i fjor. Men nå er det vårsesong med et forbedret Stabæklag, og ikke minst en forbedret Stabæk-tropp. Og enda er det en hel dag igjen med åpent vindu, men det er visst vanskelig å få toppklassespillere til å klatre inn uansett hvor åpent det er.
    11 liker
  7. Utrolig å komme med en sånn kommentar i 2019.
    9 liker
  8. Noen flere som vil henge seg på Ingos slakt av @ringo? Nå har dere sjansen! Ingo har da like mye hakk i plata som @ringo. Forskjellen er at Ingo sier det dere gjerne vil høre, men uten at det blir noe mere riktig av den grunn. Noen er flinkere til å selge bjørnen før det er slutt på skinn enn andre. Nå er det bare å levere, så vil all kritikk ta slutt av seg selv. For å banke inn at man har passert konfirmasjonsalderen. Her kommer litt mer latin... Amicorum omnia communia. In eadam sumus navi.
    6 liker
  9. Kanskje ta diskusjonen om startoppstillingen i kamptråden?
    6 liker
  10. Stabæk 07-KFUM 06. 7-6 etter straffekonk. 3-3 etter ordinær tid.
    5 liker
  11. Folkens! Dette er et offentlig byggeprosjekt! Sist var kommunen inne som tilrettelegger for en investor som tok kostnaden selv i et område hvor det nesten ikke bodde folk og som inntil nylig hadde vært flyplass. Denne gangen skal kommunen bygge et idrettsanlegg selv, i et relativt tett bebodd område, med vannveier, grøntareal og etablerte transportårer, for skattepenger i en kommune der flertallet ikke føler voldsomt eierskap til idrettsklubben som skal nyte godt av pengebruken. Selvfølgelig er de forsiktige. Selvfølgelig går det sakte. Og selvfølgelig vil ulike interesser slippe til med sitt syn underveis. Vi er utålmodige og tenker to-tre sesonger frem i tid. Men husk at Nadderud snart har stått i 60 år. Tenk på alt som har skjedd de siste 60 årene og tenk også på at utviklingen går eksponensielt raskere. Skal det bygges noe som holder frem til år 2080, er det viktigere at det gjøres et grundig arbeid enn at det går fort. Egentlig er jeg veldig glad for at klubben fortsetter å jobbe for det de mener er den beste løsningen, også når det potensielt betyr noen års forsinkelse. En skulle trodd dette var et forum for supportere som ikke hadde opplevd hvordan det kan gå når en ny stadion bygges uten en god nok plan.
    5 liker
  12. Kan klage så mye man vil på Ingo og IAO. Hjelper ingenting. De gjør så godt de overhodet kan med de ressursene de har tilgjengelig. Pdd. er ikke Stabæk verdens, Europas eller Norges mest attraktive klubb. Selvsagt ønsker man å spre optimisme. Alternativet gagner ingen. Personlig er jeg optimistisk mtp. utviklingen Børkeeiet, Brynhildsen og Vetlesen mfl. viste høsten 2018, og jeg tror de er modne nok til å kunne bygge videre på dette i 2019. Sandberg, Kassi, Boli og flere andre bør også kunne bygge videre på kvaliteten de tidligere har bevist at eksisterer. På tross av salg tror jeg faktisk ikke vi står så alt for mye tilbake fra fjorårssesongen kvalitetsmessig. Den knallharde sesongåpningen kan føles som make or break i så måte. Vi har (bør hvert fall ha) penger på bok til sommeren om alt skulle skjære seg, og dermed kunne redde høstsesongen og eliteserieplassen allikevel. Gi HB og gutta en sjanse, og IAO en second chance hvis det går åt skogen. Han har tryllet før... Summa summarum: slutt å syt, erkjenn hvor vi står pdd., og støtt laget alltid. uansett!
    4 liker
  13. Ingen er bedre enn deg til å dra igang positive vibber, Ingo, og jeg elsker at du er her inne og pumper opp stemningen nå og da. Men noen ganger føler jeg vi ikke er helt på samme planet. Er vi virkelig "betydelig forsterket"? For det første tenker jeg at vi kan sammenligne med det vi hadde i november, som med et nødsskrik (selv om det var fullt fortjent to kamper sett under ett) berget plassen takket være et selvmål fra oransjetrøyene. Vi har mistet Njie, Ohi og Sæter offensivt. Det har vi på ingen måte klart å veie opp for. Det er vel kun Rusike inn i den delen av laget? Vi har mista Granli og Keita i den delen av laget som skal prøve å unngå baklengs. Førstnevnte er erstattet med tilsammen 4 meter med utlending i Sun/Vihmann. Hvorav jeg ikke føler meg særlig sikker på at Vihmann vil klare å utkonkurrere f.eks. Strømnes. Sun kan vel ikke spille på mandag (eller?), men han anser jeg for å være en spiller som kan gå rett inn i førsteelleveren - riktignok med et digert usikkerhetsmoment: kommunikasjon. Hvordan skal han kommuniserer med midtstoppermakker og resten av forsvaret? Kan han nok engelske uttrykk til å klare seg, eller blir det kun kroppsspråk? Keita, altså sentral defensiv midtbane, har vi ikke klart å erstatte i det hele tatt. Det er selvfølgelig poteten Kassi, men spillere som har vært ute så lenge som han må få god tid på seg før dem eventuelt er fullt tilbake. Her har vi et skrikende behov for en forsterkning, men vi begynner vel alle å innse at det sannsynligvis ikke kommer. Min konklusjon: vi er heller svekket enn styrket sammenlignet med i fjor. Det er ikke sikkert vi rykker ned, men vi skal jaggu få prøvd nervene våre. I år igjen...
    4 liker
  14. https://www.norsk-tipping.no/artikler/lotto-maskin-tipper-pa-eliteserien Troverdig kilde har denne tabellen
    4 liker
  15. Si det du - veldig rart om folk fra Bærum plutselig skulle bevege seg inn i den kommunen. Det er også helt unaturlig å tro at folk fra Bærum jobber der, og det er garantert ingen Stabæk-supportere som bor der. Så jeg forstår skepsisen din veldig godt.
    4 liker
  16. "Slakt"? Virkelig!? Synes @ingos motsvar er helt legitimt, når han stiller spørsmål ved @ringos ordvalg, samtidig som jeg er fan av @ringo. Jeg er t.o.m. langt over konfirmasjonsalder. Og ja, vi er alle i samme båt. Akkurat nå er det mange som ønsker å stå i båten, og så har vi noen som sier at vi må sette oss ned og ta tak i årene. Jeg tilhører sistnevnte.
    3 liker
  17. Forøvrig mener jeg at Kartago bør ødelegges.
    3 liker
  18. Hyll, hyll! Her får du 100% støtte Ingo!
    3 liker
  19. Vet ikke om dette er av interesse, men her er "Før kampen" til mandagens match: https://www.stabak.no/nyheter/for-kampen-stabaek--lillestrom2019 Jeg tar gjerne til meg ønsker om hva som kan tas med her i fremtiden. (Kommer så klart til å få inn toppscorer, assist, kort osv. når sesongen er kommet i gang. Ikke så lett å fylle inn dette til første match. Ser også at jeg har glemt å komme med et kort sammendrag av tidligere resultater mellom lagene som jeg har hatt tidligere, så dette kommer.
    3 liker
  20. Jeg tror jeg har hatt kronisk mannstruasjon i 3 måneder. Jeg tar til meg det siste positive og det siste negative innlegget og lar det diktere fullstendig hvordan jeg føler meg hele dagen. Skifter mellom å være i himmelen og "visst faen tar vi topp 5" (som nå) til ren sinne og nedrykk, til frustrasjon og håpløshet og jalla nervesesong. Dette er virkelig ikke sunt.
    3 liker
  21. Tusen takk for at brukte tid på å opplyse om dette. Alltid fint å vite hvor forum-politiet befinner seg. Da vet jeg hvor jeg skal sende en søknad om bruk av et kallenavn på en spiller til senere, greit å ha det godkjent påforhånd si så ingen blir støtet...bruk av kallenavn i forum er virkelig en uting BelgiskBlaa...
    3 liker
  22. Første gang jeg prøvde 3-5-2 på FM trodde jeg det var snakk om én stopper og to backer. Det ble veldig tut og kjør. Men da jeg skjønte at en 3-5-2-formasjon skal gå over til 5-3-2 defensivt ble det bedre.
    3 liker
  23. Jada. Ikke stå i båten. Sitt stille og ro. Jeg mener troverdighet er viktig. Troverdighet oppnås ved at det som oftest er samsvar mellom det som sies og virkeligheten. At man sier noe mange ganger på en morsom måte fungerer for mange, men ikke for alle. Historiene fra vekkelsesmøtet i februar var tydeligvis fortsatt fengende for mange. Jeg synes dessverre det minner om Dr. Gerhard i Kongsvik-klinikken, som for hundrede gang forteller om da han opererte ut en blindtarm med lommekniv. Min fasit sier at @ringo har hatt langt oftere rett i sine spådommer de siste årene, enn Ingos mange motivasjonsposter (den største feilen var at LSK ikke rykket ned i fjor). Jeg klarer ikke å bli satt i hallelujastemning av noe jeg ikke tror på, selv om jeg VET at intensjonen er den aller beste. Sesongarbeidere er vel en grei (tilogmed morsom) beskrivelse av spillere som er innom en kort periode. Uavhengig av om de er her for å redde stumper eller annet. " en energiskaper som har bidratt til etablering av over tusen arbeidsplasser " P.s. sitatet er ikke fra Donald Trump
    2 liker
  24. Utrolig å slippe damene utpå der idag, 2 dager før det braker løs
    2 liker
  25. Lillestrøm på andre skjer ikke.
    2 liker
  26. En ting er realisme, en annen er hakk i plata. Å dra inn uttrykket "verden vil bedras, så la den bli bedratt" og kalle innlånte spillere for "sesongarbeidere" i forsesongens 96. innlegg om IAOs disposisjoner i overgangsvinduet er hakk i plata.
    2 liker
  27. Noen ganger kan realiteten være hard. Synes det er på sin plass at Ringo og mange andre her stiller seg kritisk og avventende til det som skjer om dagen. Men godt det finnes noen som deg ingo som veier opp i ny og ned.
    2 liker
  28. Og hvorfor er ikke Henning Hauger i troppen til godset i helgen? Er ikke meldt skadet?
    2 liker
  29. Mundus vult decipi, ergo decipiatur... Jeg tror det er fornuftig å vente å se om sesongarbeiderene vi har hyrt inn for å redde stumpene viser seg å være bedre enn de spillerene de er tenkt å erstatte. Det er lov å håpe.
    2 liker
  30. https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Dette-er-de-12-storste-talentene-i-Eliteserien-270971b.html (Listen er ikke rangert) 1. Ola Brynhildsen, Stabæk (født 1999): – Jeg forventer mye av Brynhildsen denne sesongen. Jeg tror fort han kan bli en skikkelig profil i år, om han holder seg skadefri. Han er veldig uredd i spillestilen. Han tror på egne ferdigheter og tør å utfordre. Han er sjanseskapende og en målscorer. Han har alt som skal til og jeg tror han får sitt store gjennombrudd denne sesongen, sier Fredheim. 2. Kristian Thorstvedt, Viking (født 1999): – Han er en veldig spennende spiller, som var utrolig god for Viking da de rykket opp til Eliteserien. Han er ikke den mest temposterke, men han dekker utrolig mye rom som indreløper, og er flink til å komme på disse gode løpene inn i motstanderens 16-meter. Han er en målscorende midtbanespiller. Jeg tror han vil ta nivået i Eliteserien, han har sett enda bedre ut i vinter, sier Huseklepp. 3. Joshua Kitolano, Odd (født 2001) 4. Onni Valakari, Tromsø (født 1999) 5. Tobias Børkeeiet, Stabæk (født 1999) – Bjørkeeiet topper min personlige liste. Han er så god tross ung alder, at han allerede preger kamper. Jeg liker hele pakken til Børkeeiet. Han er en midtbanespiller som er klok i alt han foretar seg, samt at han har en god pasningsfot. Han besitter også en autoritet, og er allerede en ledertype. Om han presterer bra denne sesongen skal man ikke se bort ifra at Stabæk blir nødt til å selge etter hvert. Om to-tre år tror jeg vi får se ham på A-landslaget, sier Tjærnås. 6. Jørgen Strand Larsen, Sarpsborg 08 (født 2000) 7. Hugo Vetlesen, Stabæk (født 2000) – Vetlesen går litt under samme kategorien som Børkeeiet. Han er en veldig bra midtbanespiller, som har den voksne mentaliteten. Han er ikke redd for å gjøre feil, og har god fysikk til å være så liten. Han har sine største styrker offensivt, han er flink til å finne farlige rom og har et godt overblikk med ballen, sier Huseklepp. 8. Johan Hove, Strømsgodset (født 2000) 9. Marcus Holmgren Pedersen, Tromsø (født 2000) 10. Erik Tobias Sandberg, Lillestrøm (født 2000) 11. Felix Horn Myhre, Vålerenga (født 1999) 12. Aboubacar Dit Boubou Konte, Sarpsborg (født 2001)
    2 liker
  31. Jeg har aldri hatt en dårligere følelse noen timer før en seriestart. Til vanlig er jeg optimist og har tro på at det kan gå, men jeg synes årets stall ikke er i nærheten. Vet ikke hvorfor, men vi må bare krysse fingrene for at det kan gå.
    2 liker
  32. Moe som back og brynildsen som spiss. Ellers helt enig
    2 liker
  33. Det ble for vanskelig å huske navnet på spilleren denne tråden har handlet om det siste døgnet?
    2 liker
  34. Gutta fra Bekkestua Bowlingclub er ute med ny låt inn i serieåpningshelgen! Kopierer fra Facebook: MINE DAMER OG HERRER! Det er fredag og Bowlingen er ute med ny låt! Start helgen med å svinge dere til denne bangeren! Sjekke den ut på Youtube, SoundCloud og så kommer den på Spotify om noen få dager! https://www.youtube.com/watch?v=XAlzCzjliAk https://soundcloud.com/user-976717504/mitt-nadderud BOWLING TIL FOLKET!
    2 liker
  35. Mulighet for Pål Kirkevold?
    1 liker
  36. Troppen er relativt bred. Om det stemmer at potensielt flere kommer inn. Da er spørsmålet. Hvem går ut? Er jo tross alt et sammensatt spill, IA spiller.
    1 liker
  37. Jepp, skulle være det flyet.
    1 liker
  38. 3-5-2 utover sesongen? Sandberg Sun Demidov Vihmann Hernandez Vetlesen Børkeeiet Kassi Brynhildsen Rusike Boli + Får max ut av Hernandez + Plass til Vetlesen, Børkeeiet og Kassi sentralt. Bohinen kan gå inn på midten og Kassi evt skyves opp på topp. + Kan etablere et forsvar med våre tre beste forsvarsspillere
    1 liker
  39. Eller kanskje de ikke har gjort det. Jubelen hadde vel neppe stått i taket her med de signeringene. Damned if you do, damned if you don't.
    1 liker
  40. LSK har nok mer penger, flere tilskuere og er enda mer sentralt plassert. De andre har tiltrukket seg kanonsigneringer i år: Tromsø: To spillere (som ikke er lån), fra hhv HJK og Tromsdalen. (I den grad finnen er god, så kan jo kanskje finsk trener ha gjort dem attraktive.) Glimt: Fire spillere: Fra seriene i Nigeria, Israel, berømmelige fransk 3. divisjon og Vegar Bergan fra Odd Ranheim: Spillere fra HamKam, Kolstad, Levanger, Egersund og Rosenborg 2 Kristiansund: Spillere fra Torshavn, Nest-Sotra, Hønefoss og Vikingur + Sean McDermot tilbake. - Jeg er enig med deg. Vi burde ikke være mindre attraktive enn disse klubbene. Jeg tror også at om Henning Berg hadde hatt lyst på noen av disse hadde vi kunne fått dem. Kanskje med unntak av McDermott pga forbindelsen han allerede har med Kristiansund. Så mulig at disse klubbene vet mer enn oss. Eller tar større sjanser enn oss. Men her tror jeg ikke det sto på at vi ikke var attraktive nok.
    1 liker
  41. Jeg er for full frihet til å lufte egne meninger på forumet, men din misnøye med IA kommer såpass godt frem generelt at jeg syns du skal få slippe å gjenta den i hver eneste post. Det blir litt mye av det samme mugget som går igjen side etter side.
    1 liker
  42. Først tenker jeg at det kan hende det kan være viktig for klubben, både mtp sponsorer og ikke minst andre pågående overgangsforhandlinger, å gi inntrykk av at vi satser. OK, så overselger man litt. Det vil ikke være første gang noen hauser produktet sitt. Men viktigere tenker jeg: Hva ønsker vi av kommunikasjon fra klubben? Det har vært etterlyst mer åpenhet. Vil vi at IA 8og Ingo og andre) skal si "ingen kommentar" frem til kontrakten er signert, og så kalle inn til pressekonferanse? Eller synes vi det er litt kult at de forteller oss hva de jobber med og hvordan de tenker? For de to tingene matcher ikke alltid. Hvis "vi jobber med å få inn en klassestopper" blir til et løfte som han henges for ikke å få til, så ender vi med "ingen kommentar". Dette er ikke Fantasy med en prisliste pr spiller og trykk på kjøp. Det vil alltid være eksterne faktorer (klubber, agenter, spillere, koner, skader på spillere i 3. klubb som gjør at plutselig nye klubber kommer på banen osv) som vil spille inn helt til kontrakten er signert. Hvis noen sitter og tror at det virkelig kan loves nye spillere med garanti skal folk i klubben være veldig forsiktige med hva de sier.. Hvordan vil du tolk Boli hvis han sier "I år skal jeg score enda mer enn i fjor!!"? Løftebrudd om han ender på 15?
    1 liker
  43. Vær beredt: På lørdag er Onkel Blaa stedet
    1 liker
  44. Younes Amer banker på døren til u18 landslaget. Han er nok ikke helt på nivået til u19 enda. Peder Vogt derimot, tror jeg ikke er altfor langt unna til å komme seg inn i landslagsvarmen.
    1 liker
  45. No-brainer hvis han er free transfer
    1 liker
  46. Vi fikk i sin tid klager fra et sangkor i Lommedalen, Lommelerkene, som krevde at de byttet navn. Så da var det ingen vei utenom. Lommemennene er det riktignok ingen som har klaget på... Vi øver som besatte om dagen for å trylle frem de vakreste triller for dere på Onkel Blaa på lørdag, og håper det kommer mye folk.
    1 liker
  47. Jeg våkna litt igjen: NFF og UEFA-rapport brukte bilder av sprengningsskader, Athen-derby og rørbomber for å skremme klubbene
    1 liker
  48. Norge U20 vs Slovakia U21 2-0. Tobbe, Ola og Hugo på banen.
    1 liker
  49. Stabæk G13 - Oslo Vest 6-1
    1 liker
  50. Hva skjer med å spre dårlig stemning a? Skjønner ikke hva du tenker å oppnå ved å skrive det der. Personlig gleder jeg meg til blaa dag, alltid et høydepunkt når våren nærmer seg!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...