Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 05. april 2019 i alle områder

  1. Vi starter med samme som sist men Bohinen inn for Rusike
    13 liker
  2. Et annet forslag til sang: Jeg vil si noe om mitt forhold til Vålerenga Jeg hater Vålerenga Ikke hele tiden, naturligvis Når deres følgere sover langs Akerselva som blå containerunger, eller flyter stille på den blanke elva og likner sprøyteperforerte badedyr av plastik, da er de en naturlig del av byens bilde og man tenker ikke mye på dem hverken med hat eller kjærlighet Men når de åpner kjeften og skriker som syke sjeler kan du se helt ned i deres blodige, skamløse innvoller Hvis en englender har fått tak på en halvspist kebab eller en Ringnes-flaske eller noe annet svineri og løper av gårde med dette i kjeften, da kaster de andre englenderne seg over ham og skal ha skal ha Og resultatet blir at gørret detter i elva og synker og ingen av dem får noen glede av griseriet Englendere eier ikke samfunnsånd, SKAL HA SKAL HA Jeg tør ikke tenke på hvilket parti de ville ha stemt på hvis de hadde hatt stemmerett, og under sånne forhold tenker jeg. Shit, dette kan jeg ikke skrive under eget forumnavn.
    9 liker
  3. Tror du gir rbk litt for mye credit, virker for meg som at de lever litt i fortiden der borte.
    8 liker
  4. https://video.eurosport.no/fotball/stabaeks-dna-han-er-en-av-de-beste-i-eliteserien-pa-dette_vid1182213/video.shtml
    6 liker
  5. Du konkluderer selv med at du "bare spekulerer". Det er greit nok. For meg fremstår det snarere som at du insinuerer at det er noe lyssky business ute og går. Kan du ikke heller skrive rett ut hva som bekymrer deg med denne ordningen? Vi vet jo at Jon, Ingo og andre fra klubben leser her inne. Still konkrete spørsmål om hva du bekymrer deg for, så kanskje du får et skikkelig svar? Eller enda bedre; send en e-post til Jon og spør direkte?
    5 liker
  6. Tror du klubber i bedre ligaer med langt bedre økonomi enn oss virkelig hadde tatt seg bryet med å la et par ræva kinesere hospitere hos seg? Kineserne betaler nok ikke så elleville summer at det er interessant for klubber med bedre økonomi enn oss. Det skurrer ikke - vi har folk som tenker utenfor boksen. Kineserne som har vært her trenger ikke nødvendigvis ha blitt bedre, men de har absolutt fått internasjonal erfaring. Og ja - dette handler blant annet om IAO som har bygget opp nettverket sitt, der kinesere er en del av det.
    5 liker
  7. Sandberg Demidov Vihmann Hernandez Hanche  Børkeeiet Kassi  Brynhildsen Mokhtar Vetlesen Boli
    5 liker
  8. 5 liker
  9. Trenger ikke slakte, jeg gjemmer bare ansiktet i hendene mine.?
    5 liker
  10. Husk at det er andre ting enn spillere som kan selges til Kina.. TV-rettigheter er nevnt - og jeg er nok enig i at disse rettighetene primært er rettet mot bettingmarkedet i Kina mer enn genuine fans av Norsk fotball. Uansett, rettighetene er solgt for at det trolig er en liten promille av kinas befolkning som ønsker å se Norsk fotball (trolig med gamblingøyemed). Hvis feks, tippeligaen får en halv promille av kinas befolkning som seere (usikker på hvor realistisk dette er) så utgjør det et marked som er stort nok til å ønske å bruke penger på det med tanke om å selge mer av sine produkter/tjenester lokalt i kina. Så hvis relasjonen kan gjøre at vi får en eller flere nye sponsorer (drakt eller bane) så ser jeg lite negativt ved det. Med en kinesisk spiller som trolig får en del spilletid i løpet av sesongen gjør vel oss bare mer atraktive i forhold til å tiltrekke oss sponsorer. Vi må slutte å lete etter negative ting og konspirasjonsteorier..
    3 liker
  11. Spillersanger er kult det, selv med det gjennomtrekket vi har, men vi burde prøve å ha litt originalitet.
    3 liker
  12. Det er i hvert fall helt tydelig at Jonsson ikke så Sun spille i treningskampen mot Mjøndalen.
    3 liker
  13. Voldsomt til skryt da..
    2 liker
  14. Men hvor sikkre er vi på at våre spillere ønsker deg til Kina? Ohi ville ikke, hadde Ola, Hugo, Tobbe, Kassi, Pignatel, eller Boli (prøve igjen) etc ønsket seg til den kinesiske ligaen? Blir spennende å se, for andre utenlandske spillere som kunne vært lukrative for en slik overgang henter vi jo inn på lån eller ett-årskontrakter og derfor uaktuelle for en slik overgang..... Oppsummert: hvem skal vi seige til Kina?
    2 liker
  15. Fikk millioner for hvem? Folka som spilte litt 2. Div?
    2 liker
  16. Salget av BMW og Mercedes i Shanghai, er like stort som markedet for tilsvarende i USA. Worst case scenario for Kinas vekst, tilsvarer UK sin vekst pre-Brexit perioden. Er jo helt genialt hvis klubben har funnet en nisje i dette markedet, og hvem vet hva som skjer den dagen vi får en stjerne inn døra. Kvaliteten på SUN er etter sigende massivt opp fra de som var her først. Men er Stabæk på WeChat? ?
    2 liker
  17. Vi må gjerne hente inspirasjon fra andre klubber, men som et minimum bør vi vel endre enten melodi eller tekst.
    2 liker
  18. Det store spørsmålet: Hvorfor hadde ikke Arne Røde på seg de røde buksene sist, og vil han ha de med seg til Molde ?
    2 liker
  19. Jeg vil ha Hernandez på banen.
    2 liker
  20. Haha. Jeg er ingen konspirasjonsteoretiker. Hele poenget mitt er at klubben burde redegjøre åpent for Kina avtalen, så slipper man spekulasjoner. Dette begynte ved at nettavisen spekulerte rundt dette, og det skjønner jeg godt. Inntil nå har det ikke kommet noe godt ut av dette, kanskje bortsett fra penger.
    1 liker
  21. Hva tenker du et kinesisk gamblingsyndikat (kinesisk tipping?) skal få ut av å la unge, kinesiske spillere trene med Stabæk? Hvis du på noen som helst måte insinuerer at enten spillerne som kommer er kjøpt av kampfiksere, eller at klubben selv er det, så si det gjerne rett ut. Hvis du derimot mener det er en form for sponsing, så slår vi følge med ca alle toppklubber i Europa. Hvem er det som ikke har enten et bettingselskap på drakta eller på sponsorlisten? Unibet etc kunne kanskje vært illojal mot Norsk Tipping, men om et kinesisk bettingselskap sponser for å få opp omsetning på kinesere som vil gamble på Eliteserien ser jeg ikke helt problemet..
    1 liker
  22. Jeg ser det er mange her som legger vekt på den internasjonale erfaringen vi gir kineserne som kommer hit. Javel. Hvor mange av disse har vi sendt tilbake som dugelige fotballspillere med internasjonal erfaring? Ingen! Dette skurrer. Hva er det vi egentlig får betalt for? Og, hvem er det egentlig som betaler? Er det et gamblingsyndikat? Dere har sikkert fått med dere at rettighetene til ES er solgt til Kina for et mindre millionbeløp. Tror dere at dette er for at kinesere flest skal se ES på TV? Jeg tror ikke det. I Kina gambles det på alt mulig, fra hvilket av to gresstrå som vokser fortest, til hvor lenge Trump blir sittende som president. Hvis sponsorene virkelig ønsker å gi "talentene" internasjonal erfaring, hvorfor velger de da Stabæk? Tror dere det er fordi IAO er sportssjef hos oss, og at hans prestasjoner er så udiskutable at enhver kinesisk idiot vet at han er mannen å gjøre fotballbusiness med i Norge. Eller tror dere det er fordi vi solgte Boli til Kina, og at de mener det var så vellykket at de gjerne vil gjenta suksessen så ofte som mulig. Jeg vet ikke. Jeg bare spekulerer.
    1 liker
  23. Det har vært tre kinesere innom Stabæk. Hongliang og to andre jeg ikke husker navnet på. Alle fikk Stabæk betalt for utifra det jeg har hørt. Det er slik kinesiske klubber gjør for at talentene deres skal få internasjonal erfaring istedenfor å spille på andrelag der borte og få dårlig matching i et svakt ligasystem. Nå har de satt veldig høye skatter på handel av utenlandske spillere også for at klubbene skal satse mer på egne talenter. Så da ser de det vel klokt i å sende folk ut for så å hente dem tilbake for å sakte, men sikkert øke kvaliteten på sin egen serie.
    1 liker
  24. Jeg tviler på at Mukthar starter hvis han ikke har spilt kamp siden desember? Mitt ønske for lag: 3-5-1-1 Sandberg Strømnes/Hanche Sun/Demidov Vihmann Hernandez Bohinen Børkeeiet Kassi Brynhildsen Vetlesen Boli + Gir rom for to offensive vingbacker i lagoppstillingen. Hanche bidrar dessverre med null offensivt. + Tre fysiske og duellsterke midtbanespillere sentralt. Bohinen imponerte meg veldig mot LSK. + Vetlesen var meget bra mot LSK. Balanserte den kreative jobben med en enorm jobb i presset. ? Jeg tviler på at Sun OG Demidov starter her grunnet manglende macthform. Borte mot Molde må vi ha gutter som henger med i tempoet. Samme med Mukthar og Kirk. - Problemet med Boli alene på topp, er at han er glad i å møte ball. Vi må være flinke nok til å skape bevegelser rundt og i bakrom når han tar ned ballen på kassa.
    1 liker
  25. Den syns jeg var fin. Tenker du tromme eller? Evt hvor? Etter du,du,du,du?
    1 liker
  26. Savner litt hyppigere bruk av spillersanger på feltet. Forslag til hva vi skal synge når vi leder 3-0 over Rosenborg om halvannen uke, og med 7 poeng inntar tabelltoppen. Henning's at the wheel, Tell me how good does it feel, We've got Hugo, Børkeeiet and Boli, The boys play on without Ohi, Du, du, du du, du, du, du du du ... Annerledesklubben in Norwegian football, We've won it all, Du, du, du du, du, du, du du du ... (Repeated...) Så kan de som vil slakte i vei.
    1 liker
  27. Her er det mye antagelser på tynt grunnlag. Hvorfor gir et samarbeid med kinesiske klubber grobunn for spekulasjoner? Vi er ikke et politisk parti, og ikke stiller vi til valg i USA. Hvorfor skal vi ikke samarbeide med kinesiske klubber om vi har funnet en lønnsom måte å gjøre det på? Så langt har jeg ikke fått med meg en eneste sammenhengende teori om hva slags ulumskheter som kan ligge bak. Det vi vet er at Espen Moe har forklart at vi har kontakter som betaler for at spillerne skal hospitere i Europa. Vi vet at de satser hardt på fotball men ikke har så mange spillere som er gode nok til å bli hentet av europeiske klubber, så det gir mening å betale for den erfaringen.
    1 liker
  28. Megafon og åpenhet er ikke synonymer ... det er vel ikke vanlige å proklamere for alle og enhver at man holder seg med en sugardaddy
    1 liker
  29. Tenker du på konkurransen mot andre hospits? Nei, jeg regner med at du tenker på at vi (i stillhet) har funnet en fantastisk melkeku av en kinesisk sugardaddy som forer oss med store penger mot at vi lar guttene hans trene hos oss inntil Kina blir en fotballstormakt i 2030 (eller var det 2050?). Jeg har en mistanke om at de andre sportssjefene har fått med seg dette for lengst, men likevel velger å avstå. Hva vet jeg? Jeg bare spekulerer. Det ville uansett vært enklere å vurdere hvis man hadde mer informasjon. Og, det var poenget ?
    1 liker
  30. Hvorfor skal gi bort et mulig konkurransefortrinn?
    1 liker
  31. Er det så vanskelig å forstå at vi knytter kontakter til en liga på nivå med vår, men med enormt mye større budsjett? Vi er en selgende klubb som pleier et marked med stort potensiale. Jeg skjønner ikke helt hvordan det stinker.
    1 liker
  32. Og det norske landslaget trekkes opp på grunn av utenlandsproffene våre.
    1 liker
  33. Estland: Republikken Estland er et land i Nord-Europa. Det er det minste og det nordligste landet av de tre republikkene som utgjør Baltikum. Hovedstad: Tallin Kina: offisielt Folkerepublikken Kina, er det største landet i Øst-Asia og verdens mest folkerike land. Hovedstad Beijing (eller en annen måte å si Sun og Vihmann på)
    1 liker
  34. Glad du sier «fremstår»? Snakket mye med Lennartsson etter treninger i 2011 og liker han godt. En sportslig leder i Stabæk kan ikke drive på sånn, klubben er jo nøye med sitt verdigrunnlag!
    1 liker
  35. Ja, vi skal vel egentlig være en klubb som som kjemper om medaljer og EL/CL-kval, men det har snart gått 25 år siden vi rykket opp til ES og etablerte oss. Vi bor i en kommune med 120 000 innbyggere, men klarer likevel ikke å fylle Nadderud, i et lokaloppgjør. Siste jeg hørte var 8000, med mulighet for å utvide til 10 000 hvis det en gang skulle trengs. Det kommer til å være rikelig.
    1 liker
  36. Hanche lå jo veldig høyt i avslutningen av kampen, gjorde han ikke? Ble jo til og med avblåst for offside på et løp inn i 16-meteren på et tidspunkt. Jeg syns han var overraskende offensiv, og tryggere med ball enn jeg forventet fra en omskolert stopper (selv om det ikke alltid ser lekkert ut på en humpete matte). Jeg tror Hanche blir bra på backen for oss jeg, selv om han sikkert er enda bedre på "riktig" side.
    1 liker
  37. Du leser for mye Josimar ?
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...