Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 06. april 2019 i alle områder

  1. Vi starter med samme som sist men Bohinen inn for Rusike
    7 liker
  2. Enig. Hugo-rollen er bak Boli, der må han fortsette å brukes.
    4 liker
  3. Veldig kul analyse-variant.
    1 liker
  4. Mokhtar er høyrebent så for å utfylle den rollen perfekt kommer vi nok til å se han på venstresiden, evt bak Boli. Det er på venstre han primært har spilt hele karrieren. Jeg mener uansett Brynhildsen er best på høyrekanten så kan bli vinn vinn dette.
    1 liker
  5. Hvor gammal er den fyren der egentlig, Sjögren altså? 4 år? Herregud, ass, hemmelig resultat?
    1 liker
  6. Voldsomt til skryt da..
    1 liker
  7. Du konkluderer selv med at du "bare spekulerer". Det er greit nok. For meg fremstår det snarere som at du insinuerer at det er noe lyssky business ute og går. Kan du ikke heller skrive rett ut hva som bekymrer deg med denne ordningen? Vi vet jo at Jon, Ingo og andre fra klubben leser her inne. Still konkrete spørsmål om hva du bekymrer deg for, så kanskje du får et skikkelig svar? Eller enda bedre; send en e-post til Jon og spør direkte?
    1 liker
  8. Husk at det er andre ting enn spillere som kan selges til Kina.. TV-rettigheter er nevnt - og jeg er nok enig i at disse rettighetene primært er rettet mot bettingmarkedet i Kina mer enn genuine fans av Norsk fotball. Uansett, rettighetene er solgt for at det trolig er en liten promille av kinas befolkning som ønsker å se Norsk fotball (trolig med gamblingøyemed). Hvis feks, tippeligaen får en halv promille av kinas befolkning som seere (usikker på hvor realistisk dette er) så utgjør det et marked som er stort nok til å ønske å bruke penger på det med tanke om å selge mer av sine produkter/tjenester lokalt i kina. Så hvis relasjonen kan gjøre at vi får en eller flere nye sponsorer (drakt eller bane) så ser jeg lite negativt ved det. Med en kinesisk spiller som trolig får en del spilletid i løpet av sesongen gjør vel oss bare mer atraktive i forhold til å tiltrekke oss sponsorer. Vi må slutte å lete etter negative ting og konspirasjonsteorier..
    1 liker
  9. Sandberg Demidov Vihmann Hernandez Hanche  Børkeeiet Kassi  Brynhildsen Mokhtar Vetlesen Boli
    1 liker
  10. Hvis du tenker at du har lyst til å sitere/svare på idiotmelding rett over her, kan du vel først tenke: "Skal jeg virkelig la meg lure til å bite på denne trollmeldingen?"
    1 liker
  11. 1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...