Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 04/06/2019 in all areas

 1. 8 likes
 2. 5 likes
  Vi starter med samme som sist men Bohinen inn for Rusike
 3. 4 likes
  Enig. Hugo-rollen er bak Boli, der må han fortsette å brukes.
 4. 3 likes
  Hvis du mener det ikke så lovende ut med de 30 min han spilte tror jeg du har urealistiske forventninger til hva Stabæk kan få tak i av spillere. Jeg synes han så veldig frisk ut. Én feilpasning endrer ikke på det.
 5. 2 likes
 6. 1 like
  Jeg vil ikke bytte bort Hugo i Veigard rollen. Den må han få rendyrke. Ola kan godt bytte sidemenn Mokhtar kan ta venstre kant men det går vel fort 2-3 kamper før han holder 90 min
 7. 1 like
  Veldig kul analyse-variant.
 8. 1 like
  Mokhtar er høyrebent så for å utfylle den rollen perfekt kommer vi nok til å se han på venstresiden, evt bak Boli. Det er på venstre han primært har spilt hele karrieren. Jeg mener uansett Brynhildsen er best på høyrekanten så kan bli vinn vinn dette.
 9. 1 like
  Hvor gammal er den fyren der egentlig, Sjögren altså? 4 år? Herregud, ass, hemmelig resultat?
 10. 1 like
  Voldsomt til skryt da..
 11. 1 like
  Du konkluderer selv med at du "bare spekulerer". Det er greit nok. For meg fremstår det snarere som at du insinuerer at det er noe lyssky business ute og går. Kan du ikke heller skrive rett ut hva som bekymrer deg med denne ordningen? Vi vet jo at Jon, Ingo og andre fra klubben leser her inne. Still konkrete spørsmål om hva du bekymrer deg for, så kanskje du får et skikkelig svar? Eller enda bedre; send en e-post til Jon og spør direkte?
 12. 1 like
  Husk at det er andre ting enn spillere som kan selges til Kina.. TV-rettigheter er nevnt - og jeg er nok enig i at disse rettighetene primært er rettet mot bettingmarkedet i Kina mer enn genuine fans av Norsk fotball. Uansett, rettighetene er solgt for at det trolig er en liten promille av kinas befolkning som ønsker å se Norsk fotball (trolig med gamblingøyemed). Hvis feks, tippeligaen får en halv promille av kinas befolkning som seere (usikker på hvor realistisk dette er) så utgjør det et marked som er stort nok til å ønske å bruke penger på det med tanke om å selge mer av sine produkter/tjenester lokalt i kina. Så hvis relasjonen kan gjøre at vi får en eller flere nye sponsorer (drakt eller bane) så ser jeg lite negativt ved det. Med en kinesisk spiller som trolig får en del spilletid i løpet av sesongen gjør vel oss bare mer atraktive i forhold til å tiltrekke oss sponsorer. Vi må slutte å lete etter negative ting og konspirasjonsteorier..
 13. 1 like
  Sandberg Demidov Vihmann Hernandez Hanche Børkeeiet Kassi Brynhildsen Mokhtar Vetlesen Boli
 14. 1 like
  Alt gikk bra med operasjonen i dag. 👊🏾
 15. 1 like
 16. 1 like
  Luc er forøvrig, kanskje, vår beste avslutter.
 17. 1 like
  Jeg er litt spent på hva han får ut av muskelmassen. Etter å ha vært liten og lett hele karrieren til nå, er det vil ikke noen automatikk i at han vet hvordan han best kan bruke den ekstra vekten allerede i år? Morten har bevist år etter år at det ikke bare er muskelmassen som utgjør en god duellspiller. Musklene er garantert ikke noen ulempe, men jeg holder ikke pusten i påvente av beast mode på midten allerede i år. Og med tanke på hvor mange gule kort han pådro seg som pingle, tror jeg vi skal forvente en del kamper på tribunen nå som han for første gang i livet er stor og sterk.
 18. 1 like
  Sikkert inhabil siden jeg alltid har digga Kassi, men: Sitter med en sterk følelse at dette er Kassi sin sesong. Spår at han stikker av med kassa i år.
 19. 1 like
  Hvis du tenker at du har lyst til å sitere/svare på idiotmelding rett over her, kan du vel først tenke: "Skal jeg virkelig la meg lure til å bite på denne trollmeldingen?"
 20. 1 like
×
×
 • Create New...