Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 11. april 2019 i alle områder

  1. Oddbjørn:Er du stolt over at 7 av 11 mot molde var egenutviklede? Vadim: Ikke faen, Vi er ikke stolte når vi taper 0-3. Da skal vi gå stille i gangene. Når vi vinner skal jeg være jævlig stolt" Amen.
    40 liker
  2. Var det et av de dårligste forsøkene på ordspill noensinne jeg nettopp leste?
    10 liker
  3. 50% av de første åtte uttatte med bakgrunn i Akademiet. ??
    9 liker
  4. IAO sa vel også at han er lei av å høre om det unge laget, sjelden moro å se et lag bli overspilt
    4 liker
  5. Var ikke ment som oppigleri mot Mikkel. Bare en utsang om at jeg synes Demidov er 2Cool4School nå.. Men det er mulig det bare er jeg som har blitt gammel.. Det er kanskje innafor å være kjekkas når man sliter benken på et lag i bunnen av Eliteserien?
    4 liker
  6. Hugo, Tobbe og Ola allerede tatt ut til U20-VM, som tre av de åtte første: https://www.fotball.no/landslag/norge-menn-20/2019/u20-her-er-de-forste-atte-spillerne-i-vm-troppen
    4 liker
  7. Den regelen gjelder for enkelt spillere, ikke for et helt lag. Erfaring er nødvendig i et moderne fotballag.
    3 liker
  8. Godt tegn at Molde slår Vålerenga - underbygger det at det ikke var krise å tape med tre mål på Røkkeløkka.
    3 liker
  9. Nå er jeg en klar tilhenger av at Stabæk har både herre- og damelag, men likevel, dette er helt høl i hue: https://www.nrk.no/sport/nff-vurderer-a-tvinge-topplaga-til-a-starte-kvinnelag-1.14511421 ...tvinge topplagene på herresiden til å starte damelag. Hvorfor det?
    2 liker
  10. Vinner vi denne kampen uten ekstraomganger regner jeg med at Henning Berg spanderer en Hennig Olsen is på hver spiller etter å ha slått Heming.
    2 liker
  11. Helt hemingsløst dårlig.
    2 liker
  12. "Er du god nok er du gammal nok" lever vi etter, og da må vi slutte å unnskylde oss bak alder... Enten er vi ikke gode nok eller så er spillerne det.
    2 liker
  13. Jeg er selvsagt enig i at Seier og poeng er viktig, men faen så cocky og kjekkas Demidov fremstår i det intervjuet.. Kom deg ned på bakken, fokuser på fotball - ikke kjekkaseri og morsomheter.
    2 liker
  14. Første gang vi møter de siden 1936. Aldri tapt mot Heming!
    2 liker
  15. 2 liker
  16. Vi trenger kanskje ikke skrive her HVER gang han skal putte for molde framover, eller?
    2 liker
  17. 2019 vettu.. sånn har det blitt.
    1 liker
  18. Dette er ikke rettet spesielt mot deg @ErikErik, men jeg tror aldri jeg har opplevd forumet som så ampert og nervøst som nå. Og jeg har sett (og deltatt i (og kanskje til og med instigert)) en del krangler her inne.
    1 liker
  19. Disse fra ES er tatt ut til U20-VM: Julian Faye Lund - Mjøndalen Nico Mickelson - Strømsgodset Håkon Evjen - Bodø/Glimt Hugo Vetlesen - Stabæk Tobias Børkeeiet - Stabæk Ola Brynhildsen - Stabæk Jens Petter Hauge - Bodø/Glimt Kristian Thorstvedt - Viking
    1 liker
  20. Ny bane på banehopperen, yey
    1 liker
  21. Husk at dere må melde dere på ASAP, senest mandag kl. 18:00, så vi finner ut om vi kan sende buss eller ikke.
    1 liker
  22. Det vil alltid være en del frem og tilbake i store offentlige byggeprosjekter. Og Stabæk Fotball kan ikke annet enn å informere om ståa til enhver tid. I tillegg har klubben ambisjoner utover det som lykkes hver gang, og det skal vi være glade for. Klubben velger å gå høyt ut for å engasjere, heller enn å være forsiktig i kommunikasjonen. Selv synes jeg det er helt greit, sikkert fordi jeg er vant til det og legger inn en klype salt hver gang, men jeg forstår at andre reagerer annerledes enn meg. Men jeg tror frustrasjonene og amperheten på de fleste av oss henger mye tettere sammen med resultater og usikkerhet om disse, enn med kommunikasjon om stadion. Vi har et lag med mange unge spillere, en del nye spillere og spillere som har kommet tilbake etter lang tids skadeavbrekk. Det er umulig å spå om noenting i år. Slår tre spillere skikkelig til, kan de dra med seg resten og gi oss en knallsesong. Kommer ikke samspillet, selvtilliten og prestasjonene kan vi fort rykke ned før sommeren. I 2012 var det åpenbart for alle at det ville bli tøft. De fleste av oss var forberedt på nedrykk. Jeg husker at jeg aldri tenkte annet enn at jeg skulle dra og se Stabæk tape, med bare et lite snev av håp om at det vi kanskje kom til å ha flaks. Det var mindre frustrerende enn å ikke ane hva man har i vente, selv etter to spilte kamper. Kommer det noen gode resultater fremover, driter jeg litt i hva som kommer av informasjon om prossesser klubben uansett ikke har full kontroll på.
    1 liker
  23. Etter mine regnestykker er disse gutta 11-12 år nå. Det betyr at de er 15 eller 16 når vi spiller på en ny arena på Nadderud. Et stykke unna "i tjueåra" etter min mening. Synes vi skal bestrebe oss på å løfte frem det som er positivt og redusere litt på mistenksomhet, konspirasjonsteorier og kritikk. Det skal være takhøyde og "raka puckar", det skal være rom for å være kritisk, for all del, men nå er det knapt en tråd her som ikke renner over at sarkasmer - enten det gjelder Akademiet, nye Nadderud Arena, trenerapparatet, spillerlogistikken, det medisinske teamet, kinesiske ugler i mosen eller emisjonen for å hente inn egenkapital og få armslag til å tenke offensivt. Min erfaring tilsier at dette ikke er oppskriften for å mobilisere det store, latente engasjementet som finnes her ute.
    1 liker
  24. Alt annet enn båttur til Fredrikstad er uaktuelt! Om folk har fått bedre sjøbein siden sist kan de hende vi til og med rekker kampen.
    1 liker
  25. Seriestart G12 i G13-serien: Stabæk vs Grüner G13 16-0! Stabæks 07-årgang er visstnok fantastisk. Trolig den beste årgangen noensinne.
    1 liker
  26. Med fare for å virke som en grinebiter: Jeg synes vi bør prøve å skrive spillernes navn (både nye og gamle helter) riktig når vi diskuterer. Det er sikkert noen spillere som titter innom her, og da er det litt ålreit at supporterne vet hva de heter. Feks BRAATEN (ikke Braathen) og VEIGAR (ikke Veigard). Mange irriterer seg over speaker som ikke klarer å uttale halvparten av navnene. Da kan vi hvertfall klare å gjøre en innsats selv!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...