Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 17. april 2019 i alle områder

  1. Du vil altså at dommerne skal få mindre informasjon enn praktisk mulig, slik at de skal fortsette å ta sine sjarmerende, tradisjonelle og høyt menneskelige feilaktige avgjørelser som stadig vekk avgjør kamper, selv særdeles viktige kamper (cupkamper, nedrykkskamper osv.). Bare for å bevare det slik det er, siden status quo er slik en fundamental del av fotballen. Ja vel. Hvis du mener alt dette så er vi nok framkommet til en impasse, eller altså en fastlåst situasjon. Vi får i så fall bare være enige om å være uenige. Særdeles uenige. Jeg mistenker at selv norske dommere vil ha VAR, ikke Terje Hauge, selvfølgelig, han er vel mot alt som truer hans hegemoni, men læringsvillige dommere som Hobber-Nilsen fra Viking-Brann og mange andre vil nok gjerne ha en mulighet til å tenke seg om og se situasjonen på nytt før de tar de vanskeligste avgjørelsene sine. Men pytt, hva skal vi med fakta når vi har sjarm og bortforklaringsmuligheter i etterkant?
    4 liker
  2. Er nok litt tidlig å se det 5 dagen før en kamp. Fredag/lørdag tenker jeg. Skal se om jeg får tatt meg en tur en av dagene.
    2 liker
  3. 'Dette begynte som en spøk, men jeg ble plutselig usikker. Kunne det funket med noe fra 1:01 her som sang for Mokthar? Må kanskje senke tempoet etter "Moskau Moskau", for det er mye stavelser som kan bli utydelig når en hel gjeng synger. Vi vet uansett alle hva Posse skal ha på seg neste kamp!
    2 liker
  4. Fire mann på rundens lag i VG: Forsvar: RONALD HERNÁNDEZ, Stabæk, 7 poengVar suspekt defensivt forrige sesong. Men Stabæks høyreback virker å ha tatt steg i år. Serverte Emil Bohinen på 1–0. Forsvar: VADIM DEMIDOV, Stabæk, 7 poengVeteranen kunne ikke ha timet årets første seriekamp bedre. Fikk dessuten en match som passet ham. Stabæk trenger hans pondus og rutine der bak. Midtbane: OLA BRYNHILDSEN, Stabæk, 7 poengBrassesparket som avgjorde mot Rosenborg vil bli snakket om i årevis i Bærum. Fikk perletreffen han gjerne skulle hatt på innlegget etter 20 minutter. Spiss: FRANCK BOLI, Stabæk, 7 poengGir meritterte Hovland og Reginiussen hodepine. Er alltid på farten inn i farlig rom. Fjorårets toppscorer fikk en herlig ren treff på 3–1-målet.
    2 liker
  5. Mener noen etterspurte denne oversikten (eller så er det bare meg): Mål: Boli 2 Bohinen 1 Brynhildsen 1 Målgivende: Bohinen 1 Børkeeiet 1 Hernandez 1 Vihmann 1 Målpoeng: Boli 2+0 Bohinen 1+1 Brynhildsen 1+0 Børkeeiet 0+1 Hernandez 0+1 Vihmann 0+1 Ganske bra spredning foreløpig. Det er vel rimelig lave odds på at Boli og Hernandez kommer til å fortsette å plukke poeng i hver sin kategori...
    1 liker
  6. Ecstasy of gold - Ennio Morricone/Metallica
    1 liker
  7. Du snakker fortsatt om "feilaktige" avgjørelser som om det som er riktig/galt var noe som var skrevet ned i en eller annen himmelsk bok. Poenget mitt er nettopp at slik er det ikke, bortsett fra i noen veldig få tilfeller. Retorikken ditt hadde fungert hvis jeg også hadde vært mot mållinjeteknologi, men det er jeg altså ikke, og ingen andre jeg kjenner som er mot VAR er også mot mållinjeteknologi. Du antar at jeg mener at det at VAR kutter ned andelen åpenbart feilaktige avgjørelser er noe "sjarmløst" og teit, men som du ser i tidligere innlegg har jeg sagt at det er en av veldig få bra ting med VAR. Du har altså ikke forstått posisjonen min.
    1 liker
  8. Har/hadde ikke vinDsjengis Khan fra samme gruppe for Luc Kassi? Da trenger vi kanskje ikke flere tyske 70-talls grand prix-låter? Skjønner godt at dette begynte som en spøk....
    1 liker
  9. Veldig på siden av kamptråden, men... Utfallet av kamper i fotball vil alltid ha en haug med ukjente. Og når noe er ukjent, så må vi bake inn i sannsynligheten at vi ikke vet, og bruke et best guess. Hvis jeg får gitt to jevngode hester (alle resultater de siste årene har vært helt like) som skal løpe 2 løp, vil jeg si at sannsynligheten er 50% sjanse for at Hest 1 vinner løp 1, og 50% sjanse for at Hest 1 vinner løp 2. Underveis i løp 1 viser det seg at Hest 1 er mye raskere enn Hest 2. Jeg vil nå si at sannsynligheten for at Hest 1 skal vinne det neste løpet er 90%. Samme hestene som før, men jeg vet mer. Det var ikke feil å estimere sannsynligheten til 50/50 i det første løpet, for all informasjonen som fantes tilsa det. Ja, vi har nå vist oss bedre enn det mange (du?) trodde. Vi har vist at Demidov og Vihmann er et ganske bra stopperpar, at Tobbe og Kassi kan eie sentral midt og at Ola er enda bedre enn vi trodde. Selvfølgelig legges det merke til, og oddsen spilles ned. Men til din siste linje: Jeg vil være enig i at det er omtrent like vanskelig. (Fun fact: Haugesund tok 32 poeng hjemme i fjor, Rosenborg tok 32 poeng borte) Siden i fjor virker ironisk nok Horneland sin overgang å ha svekket begge lagene. Så jeg holder meg til at det er omtrent som i fjor: Like vanskelig borte mot Haugesund som hjemme mot Rosenborg. Og siden seier med to mål i vanskelige kamper er mindre enn halvparten av seierne, så vil jeg si at å vinne borte mot Haugesund er betydelig enklere enn å vinne med minst to hjemme mot Rosenborg.
    1 liker
  10. Vi er Stabæk fra Bærum. Scoringsmelodi som handler om Stabæk. Fet. Catchy. Engasjerende. Don't fix what ain't broken.
    1 liker
  11. Dette er lett å unngå, vedkommende som fanger opp en retur, vipper den bare lekent opp til seg selv, snur seg rundt og brasser den i lengste kryss. Enkelt.
    1 liker
  12. Gleder meg til å høre et kollektiv sukk av skuffelse på Nadderud når årets første returmål sitter. Ser for meg en litt forvirret synder som ser at at resten av laget unnlater å delta i feiringen, før han får tydelig beskjed om at det ikke er sånn vi gjør det i Stabæk.
    1 liker
  13. Kunstgress er vel utelukket så lenge Tyrving bruker Nadderud.
    1 liker
  14. 1 liker
  15. Trist bilde. Han burde vært i en toppklubb i en nivå 2-liga i Europa. Isteden er han i Trondheim...
    1 liker
  16. Fagermo, hvor er du? Les dette!(Altså, innlegget over)
    1 liker
  17. Nå kan det være verdt å minne om Demidovs kommentar på spørsmålet etter at vi ble rundspilt i Molde: Er det ikke kult at vi starter med 7 egenutviklede spillere? "Nei, det er det bare hvis vi vinner!" Vel, i dag vinner vi mot firedobbelt seriemester RBK, fullt fortjent, det er unggutta som gjør mye av målene (lager to av målene og har assist på den siste), og vi starter med 7 egenutviklede spillere (kapteinen pluss alle de seks på fremre halvdel - typisk nok). Og da er konklusjonen: DETTE ER FAKTISK JÆVLIG STORT!! En stooor takk til alle som har vært med på å utvikle alle disse gutta de siste 10 åra!
    1 liker
  18. I all iveren over seier og tiårets mål, glemte jeg nesten ett av kampens topp fire øyeblikk –Da Søderlund skulle få gult kort, og dommeren måtte be ham snu ryggen til så han fikk se hvem han var. Velkommen til den nye hverdagen deres, RBK!
    1 liker
  19. Har lyst til å trekke frem Hernandez i dag. Den venstresiden til RBK består av ganske så gode fotballspillere, men det var ikke ofte de kom seg forbi Hernandez! Aggressiv og veldig flink til å komme oppi tidlig, også er han jo bra med fremover flere ganger også. Fin assist med et smart innlegg på 1-0, og er vel også han som slår igjennom Børkeeiet før 3-1.
    1 liker
  20. Hvem faen trenger hodestyrke, det er jo bare å brasse de inn istede
    1 liker
  21. Han var oppe og gikk etter kampen. Det lover godt.
    1 liker
  22. Med Stabæk- og Ranheim-seier søndag er plutselig RBK helt på bunn... Det hadde vært kult ?
    1 liker
  23. Brochmann storspiller på Marienlyst!
    1 liker
  24. Husker jeg veddet om dette laget, altså før vi fikk inn Kirk, Sun og Mokhtar, kom til å rykke ned eller berge plassen... Det er altså grenser for hvor mye det hjelper at alle blir ett år eldre. Men hva faen er greia med Demidov? Har gubben fått gikt? Krangla med trenen'n? Hva skjer med at han ikke spiller?
    1 liker
  25. Den syns jeg var fin. Tenker du tromme eller? Evt hvor? Etter du,du,du,du?
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...