Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 21. april 2019 i alle områder

  1. Enig! Cameron til å gå for samme plan med litt ulikt mannskap, eller justere for mangelen på Kassi?
    24 liker
  2. Jeg vet om fem som skal på match, så tipper vi blir hele 10 mann på bortefeltet. Så da kan du melde tilbake at de trenger 20 vakter.
    8 liker
  3. Kvartfinale: Stabæk G16 - Venezia 1-1, 3-4 e.str. Mål: Philip Conradi Schie
    5 liker
  4. Stabæk G16 1-0 Don Bosco Sandona Atalanta slo Udinese 4-1. Stabæk møter Venezia i kvartfinale kl 1730. Kampen oppdateres på fb-siden Stabæk Fotball Akademi G03.
    4 liker
  5. Stabæk G16 1-0 Udinese Mål ved Jan Miller.
    3 liker
  6. 3 liker
  7. Takk, da blir det å sjekke de utvalgte!
    2 liker
  8. En som kan erstatte noen av de som er plukket opp fra akademiet da antar jeg
    2 liker
  9. Sukk, det var denne midtbanespilleren vi aldri fikk da...
    2 liker
  10. Mot Molde spilte vi med svære avstander mellom lagdelene og ga Molde masse rom. Håper HB legger en annen plan for kampen i morgen, selv om Molde og Haugesund spiller veldig forskjellig fotball. Mot Rosenborg hadde vi et godt press på ballfører og det bør vi ta meg til Haugesund. Vi må ikke la Haugesund uforstyrret prikke innlegg mot boksen, slik de ofte får gjøre hjemme - og til slutt må vi prøve å gi så få cornere som mulig. Synes vi av og til sleiver ballen til corner.
    2 liker
  11. Thomas Vold har spilt i Stabæk «hele livet». Bor i Skogveien på Stabekk. Stabilt god høyre back med høy fotballforståelse. Født i 2002, førsteårs junior.
    2 liker
  12. Jeg synes vi har fått inn en del fysikk i laget og at vi har blitt mye bedre på litt fysisk fotball med lange baller. Vihmann stanger unna, Børkeeiet tar inne på midten, og Boli en kraftspiss uten sidestykke i norsk fotball. Det blir alltid farlig med en lang ball opp mot ham. Jeg tror ikke vi skal frykte fysisk fotball framover, heller spillende lag som Molde hvor ballen går kjapt mellom beina på Vihmann og Demidov
    2 liker
  13. Jeg synes det er uheldig med et omtrentlig syn på dette med regler i fotball. - Enten er ballen over linja, eller så er den det ikke. - Enten er spilleren offside eller så er han det ikke. - Enten er ballen borti hånda, eller så er den det ikke. - Enten er det kontakt mellom to spillere, eller så er det ikke kontakt. Alle disse absolutte sannhetene kan dommeren finne ut av ved hjelp av VAR. Så er det opp til dommeren å vurdere om det er en straffbar hands eller ikke, eller om det er en felling av motstander eller ikke, men at VAR gir dommeren et bedre grunnlag for å vurdere dette, må være hevet over enhver tvil. Og at det er riktig å blåse offside, selv om angrepet er dritfint og laget hadde fortjent et mål - etter spill og sjanser - bør være helt innlysende. Grunnen til at det ikke alltid dømmes på regelbrudd i dag, er ikke fordi dommerne er uenig i reglene, men fordi de ofte er usikre, f.eks. på noen av de fire punktene ovenfor, og har fått beskjed om kun å dømme når de er helt sikre på at en forseelse er begått. Heia fakta. Heia VAR.
    2 liker
  14. https://www.stabak.no/nyheter/for-kampen-fkh-stb-19
    1 liker
  15. Treningstider uke 17 https://www.stabak.no/lag/kvinner/nyheter/treningstider-uke-17-19
    1 liker
  16. Hvis noen gidder å lage tråden så kan vi sikkert få klistret den.
    1 liker
  17. Håper det ikke blir B(e)r(g)exit enda!
    1 liker
  18. Godt poeng, de er bra på presise innlegg mot hodesterke folk i boksen
    1 liker
  19. 1 liker
  20. Det skal dog sies at Stabæk mangler de to landslagsspillerne Kristian Arnstad og Bernt Kr. Torgersen i turneringen.
    1 liker
  21. Henning Berg er utvilsomt en bra trener. Hører de har jobbet endel med å flytte beina mer, det tror jeg er klokt.
    1 liker
  22. Var innom treningen i dag. Så ut til å være bra tempo og trøkk på spilleøkten. HB aktiv underveis, med stadige tilbakemeldinger. Likte det jeg så, både av ham og spillerne.
    1 liker
  23. Horneland prøvde vel en slags Haugesundstil mot oss på Nadderud. Litt tillempet var riktignok stilen med Rosenborg. Nå møter vi originalen.. Fysisk fotball med lange baller er vi ikke vår sterke side - spesielt ikke på bortebane. Har sett et par Haugesund kamper i år og de virker ikke så forsvarsterke i år som i fjor, så på en heldig dag kan vi ta poeng her. Bergs kampplaner på bortebane har ikke vært særlig suksessrike, så sannsynlig at vi reiser hjem med poeng er det absolutt ikke.
    1 liker
  24. Det er så jævlig slitsomt å argumentere når du ikke engang kan stå for det du har skrevet. Kan vi i det minste være enige om at dette er sitater fra deg (med unntak av setningen merket G, som er et spørsmål fra meg): W: Det er blitt mange flere straffer, ofte på ting som er helt unødvendig å gi straffe på men som "etter boken" er straffe. Tenker spesielt på hands og holding i feltet, for eksempel den grusomme straffen United fikk mot PSG i sluttminuttene, for eksempel straffen til Frankrike i VM-finalen. Samtidig har flere mål blitt avblåst for veldig knappe eller rare offside-avgjørelser. W: Hadde det vært VAR hadde jeg måttet vente og det hadde vært mer lettelse enn glede ved bekreftelse av at målet stod. W: Itillegg er det noe mer fundamentalt som ødelegges med VAR som kanskje ikke er like åpenbart, fordi det ikke kan snakkes høyt om offisielt uten at poenget med det blir ødelagt. Jeg snakker om at dommere er mennesker som alle andre, og at de ikke bare dømmer utifra det som er riktig men også hva som er "bra", utifra et eller en annet kriterium som er vanskelig å definere. Det skal være enklere å gi straffe til et 2.-divisjonslag i cupen mot et tippeligalag. Det skal være vanskeligere å gi rødt kort etter et minutt enn etter 60. Osv. G: Dersom det "etter boken" er straffe, så er det vel riktig å dømme straffe på det? W: Nei, dersom det "etter boken" er straffe er det ikke alltid riktig å dømme slik det er nå. W: Det hadde knapt vært feil om City hadde gått gjennom på det målet selv om det var en viktig feilavgjørelse i forkant av målet. Basert på disse sitatene kan det definitivt retterferdiggjøres å bruke uttrykket "omtrentlig syn på regler i fotball". All den tid du til stadighet nekter å stå for det du tidligere har skrevet og insisterer på å være den eneste som skal få tolke betydningen av de til dels kronglete setningene dine, kan man lure på om det å diskutere mot deg i det hele tatt er av interesse. Det er nesten så jeg lurer på om du tidligere har skrevet under aliaset "fantomet" her inne? Etter dette forferdelige personangrepet innser jeg risikoen beheftet med denne handling for å øyeblikkelig, prompte, og stante pede høre fra din juridiske representant for å være av ikke neglisjerbare proporsjoner, hvilket jeg ved den eventualitet ville måttet tatt ad notam. Bare så den komponenten er adressert*. * = dette er forresten feil bruk av ordet "adressert", men det er så utbredt at det er vel bare å følge med på strømmen? Heia fakta. Alltid uansett.
    1 liker
  25. Nå har Rusike fått oppløftende nyheter etter benbruddet Artikkeltags STABÆK FOTBALL MATTHEW RUSIKE FOTBALL SPORT Stabæk-spiss Matthew Rusike er allerede tilbake i trening etter det fryktelige beinbruddet i serieåpningen mot Lillestrøm. Foto: KNUT BJERKE Av André Strømnes Publisert:18. april 2019, kl. 11:00 Matthew Rusike spår at han kommer til å være tilbake på banen langt tidligere enn først fryktet. DEL – Jeg kunne ikke vært mer uheldig, sier Matthew Rusike. Den rutinerte midtbanespilleren fra Zimbabwe skulle bli en forsterkning for Stabæk denne sesongen, men han har fått en kronglete start på eliteseriekarrieren. På sin første trening med klubben brakk han armen. Men Rusike er en tøffing, og så fort han hadde fått på gips var han tilbake på fotballbanen. Rusike fikk også starte i seriepremieren mot Lillestrøm. Han hadde vært frisk i åpningen, men etter rundt 20 minutter smalt det. Rusike kom frem på høyrekanten, men idet han skulle slå et innlegg falt han sammen over beint han sto på. Alle som så hva som skjedde, forsto at det var snakk om et beinbrudd. Allerede denne uken tok 28-åringen fatt på opptreningen. LES OGSÅ: Rusike ute i minst fire måneder Vil ikke skylde på banen – Sånne ting skjer, det kunne vært et verre brudd og sesongen kunne vært over. Da ville det vært mer kritisk, kommenterer Rusike, som mener at når ulykken først var ute, så kunne ikke tidspunktet vært mer gunstig. – Det kunne ikke skjedd på et bedre tidspunkt, sier han. I forkant av både serieåpningen mot Lillestrøm og søndagens hjemmekamp mot Rosenborg var den vårlige Nadderud-banen et diskusjonstema. Rusike vil ikke gi banen direkte skylden for skaden, men legger heller ikke skjul på at han mener det var en medvirkende årsak. – Jeg har sett videoen av situasjonen flere ganger. Før kampen var mange skeptiske til banen. Den var en del av det som skjedde, men jeg vil ikke dykke mer ned i det, sier han. UHELDIG: Matthew Rusike brakk beinet i serieåpningen mot Lillestrøm. Foto: KNUT BJERKE Dro til Sverige for å koble av For Rusike nekter å være bitter til tross for skadeproblemene, og han ser bare fremover. I forrige uke tok han en liten tur til Stockholm for å besøke sin svenske kjæreste. – Det var ikke så mye jeg kunne gjøre her. Jeg dro dit for å ha litt annet å tenke på, forklarer Rusike, som tilbragte både 2015- og 2016-sesongen i Sverige, for henholdsvis Halmstad og Helsingborg. LES OGSÅ: Stabæk-spiller lånes ut til Notodden – Tilbake om tre måneder Rusike innrømmer at det naturligvis er frustrerende at han ble langtidsskadet i sin første seriekamp på norsk jord. De første anslagene var at Rusike trolig kom til å være ute i minst fire måneder. Det er han ikke enig i. – Operasjonen gikk bra, jeg håper å være tilbake langt tidligere enn forventet, avslører Rusike. LES OGSÅ: Bohinen etter storkamp mot Rosenborg: – Håper landslagsledelsen så kampen Han sier nemlig at han har fått en annen vurdering av en lege han har jobbet med i Sverige, og at han dessuten har hatt en lignende skade tidligere. – Da sa folk at jeg kom til å være ute i 15 uker, men jeg var tilbake etter åtte uker. Jeg håper noe av det samme kan skje denne gangen, men det er naturligvis viktigst å bli frisk, understreker han. Rusike sier selv at han håper å være tilbake etter tre måneder. – Nå har jeg startet rehabiliteringen, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å klare det, sier han. Her kan du lese flere Budstikka-nyheter om Stabæk Få nyhetene servert i innboksen. Meld deg på vårt nyhetsbrev
    1 liker
  26. Gråsoner? Er det noen som mener Aguero ikke var i offside? Du argumenterer ikke mot VAR. Du argumenterer mot fotballreglene.
    1 liker
  27. én dag så kommer vi til å le av hvor dårlig og tregt VAR systemet var, men akkuratt nå tror jeg det er det beste systemet for å luke ut feil som blir gjort alt for ofte i fotball. Teknologi blir bedre og bedre uansett, oh jeg tror det er et viktig og riktig skritt for sporten. Jo mindre innflytelse mennesker har med situasjoner å gjøre, jo mindre feil blir det.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...