Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 22. april 2019 i alle områder

  1. Dere har fått med dere at vi spiller med 10 mann mot et av ES beste hjemmelag..? Hva forventer dere?
    12 liker
  2. Hvorfor Kirk settes inn når vi trenger å endre på kampbildet skjønner ikke jeg.
    12 liker
  3. Vi ligger fortsatt foran RBK på tabellen ?
    10 liker
  4. Da kan du vel la denne tråden være Vi kommer til å svinge i år, og det er for tidlig å si hvilke vei det svinger. To sentrale offensive spillere ut med salg/skade akkurat i sesongstarten setter selvfølgelig sitt preg, og så blir det spennende å se hvilke vei det svinger mest. Enn så lenge er jeg optimist, og vil gi laget ti kamper før jeg kikker på tabell og gjør reviderer holdning. Enn så lenge ligger vi på et snitt som omtrent berger plassen, men fire runder er som sagt alt for lite til å gi en meningsfull statistikk.
    9 liker
  5. I fjor tapte vi 1-4 borte mot Ranheim i andre serierunde. 1-1 borte mot Sandefjord var vel heller ikke imponerende, og 0-3 i Bergen i runden etter var ganske håpløst. 2-2 i serieåpningen i Drammen var en grei prestasjon. Men at det har vært verre i år? Uenig. 0-3 borte mot seriefavoritten og 0-3 borte mot et så godt hjemmelag som FKH, med ti mann i over en omgang, er ikke krise.
    9 liker
  6. Fotball supporter-sanger har jo alltid vært stjelt i hytt og gevær. Hva men noe til tequila-låta som her med Tranmere Rovers, passer bra med "Vi eeer Staaaabææk, vi eeer Staaaabææææk" Alltid god stemning med tequila si ! Og veldig enkel.
    8 liker
  7. Jeg vet om fem som skal på match, så tipper vi blir hele 10 mann på bortefeltet. Så da kan du melde tilbake at de trenger 20 vakter.
    8 liker
  8. Jiress Suka Suka matchvinner da Kvik Halden slo Fredrikstad 1-0 idag.
    7 liker
  9. Oskar Løken matchvinner da Raufoss slo Strømmen 1-0 idag.
    6 liker
  10. Du har altså ikke sett et eneste minutt av Mokhtar, hverken på trening eller i kamp, men du mener han burde startet? På bakgrunn av en skrytevideo på Youtube? Det blir faktisk litt for dumt. Jeg stoler i hvert fall nok på Berg til at jeg tror han vet når Mokhtar er klar og kan gjøre en bedre jobb enn de andre som konkurrerer om plassene. Selvfølgelig tar han ut det beste laget, og ikke et lag med motivasjon i å få frem egne unge spillere.
    5 liker
  11. Har du noen gang sett Mokhtar spille fotball, siden du forguder han alt FØR han har berørt en ball som spiller for A laget? Annet enn ryktet hans, fifa stats og skrytefilmer på YouTube ? For det har ikke jeg, så jeg venter med å forgude han, før han leverer på en bane i Norge.
    5 liker
  12. Begge på straffe. Smart av han å gå til et lag som får straffer, ellers er det vel ikke mye å vektlegge. Enig med tidligere innlegg om at vi kanskje ikke trenger å oppdatere hver gang en tidligere stabækspiller får spilletid i Eliteserien..
    5 liker
  13. Pontus Segerstrøm i tre kamper etter debuten mot Brann i 2007. Uten sammenligning
    5 liker
  14. Jeg blir ikke det minste overrasket eller lei meg over resultatet. Denne kampen er det bare å avskrive med en gang terminlista kommer ut. Men hva slags bs er det å gjøre to defensive bytter for "tempo" når vi er ti mann?
    4 liker
  15. Kanskje at vi stiller med rutine og muskler istedenfor juniorlaget?
    4 liker
  16. Møkkamål! Typsik at vi ikke klarer å rydde opp på dødball. Jalland må gå!
    4 liker
  17. Jeg sjekket for deg ? Askildsen: 18 år. Kom til Stabæk fra Heming da han var 12. Tobbe: 20 år (bursdag for 4 dager siden, gratulerer!). Alltid Stabæk. Bohinen: 20 år (bursdag i mars). Fra Bærum en eller annen gang før 16. Brynhildsen: 19 år (fyller 20 neste mandag). Fra Bærum da han var 14. Hugo: 19 år (fylte i februar). Fra Haslum da han var 12.
    4 liker
  18. Kanskje flisespikking, men er det hensiktsmessig å publisere antatt startoppstilling et par dager før kampen basert på hva forumets utskremte har observert? Antar at de færreste motstanderlag har kapasitet/vilje til å sende egne "spioner" på motstanderlags treninger, men det må jo være bedre å "keep'em guessing" enn å gi dem gratis info på verdensveven...
    4 liker
  19. Enig! Cameron til å gå for samme plan med litt ulikt mannskap, eller justere for mangelen på Kassi?
    4 liker
  20. Alex Davey med gult kort for Dagenham & Redbrigde i 0-2-tapet for Braintree Town i engelsk femtedivisjon i dag. HVORDAN KUNNE IA OG KLUBBLEDELSEN LA HAN GÅ?!?! Hodeløse høns hele gjengen, alle skjønner at vi hadde trengt Daveys aggressivitet i kampen i dag! (*sarkasmevarsel)
    3 liker
  21. Fascinerende å se hvor fort saueflokken skifter menig fra uke til uke. Bemerker meg flere her som skrek om topp-plassering i ES, fryd og gammen, geniale unge spillere og faens oldemor for 1 uke siden. Til å sutre om en ubrukelig tropp, dårlig/feil bytter, For unge spillere, kan ikke passe eller score. Osv osv.. Pøh...Kan banne på at 90% av de mest negative her nå har en rosenrød selvmotsigende kommentar på lur etter vi gjør en bra kamp mot B/G.
    3 liker
  22. For å bruke en oppbrukt klisjé: Det er ingen lette matcher. Vet ikke helt hvordan du klarte å tolke det sånn. Men du er kanskje enige i at Glimt og Mjøndalen høres _mindre vanskelig_ ut enn Molde, Rosenborg og Haugesund? Du hoppet også glatt bukk over hovedpoenget: Før sesongen advarte mange om at vi risikerte å stå med fire strake tap på denne tiden. Sett ut fra de spådommene har vi overprestert. Selv vil jeg ikke bruke det begrepet, men så var jeg også blant dem som før sesongen mente vi ikke var dømt til nedrykk.
    3 liker
  23. Nei, slutt'a! Jeg blir faen meg negativ av den tråden her. Ja-jeg-vet-du-nettopp-har-fått-et-kne-i-balla-men-du-må-ikke-glemme-å-smile-tråden
    3 liker
  24. Ikke overraskende at du angriper den spilleren som skaper det lille vi hadde. Men det er vel jobben til et nettroll å komme med provoserende og idiotiske innlegg.
    3 liker
  25. Jeg skrev feil i sinne her, selvflgelig mente jeg midtbaneleddet..
    3 liker
  26. Vil vel egentlig si at problemet i denne kampen er at vi har fem unggutter foran midtforsvaret som taper kampen for oss i dag med dårlig duellspill og upresise pasninger. Det er her rutinen skulle blitt plassert. Forhåpentligvis er Kassi tilbake til neste match og Mokhtar er den spilleren alle håper på.
    3 liker
  27. Ungguttenen våre er svake pasningsspillere. De har alle sine absolutte kvalitetet, men Tobias, Ola, Hancke, Askildsen og delvis Hugo er svært upresise. Ser ikke hvordan vi skal spille posessionsorientert med disse gutta hvis de ikke utvikler seg mye i denne delen av spillet.
    3 liker
  28. Må innrømme at jeg ikke skjønner noen ting. Vi har Sun, Mokhtar og Braaten på benken. Jeg skulle gjerne sett de tre på banen. Da ville jeg ikke satt på Strømnes, og i tillegg tatt ut Bohinen og Børkeeiet. Men får vel stole på at Bergs vurdering er mer kvalifisert enn min.
    3 liker
  29. Utrolig varme pølser og kalde brød, men ellers behersket stemning på feltet i dag.
    3 liker
  30. Dette er Demidov. Han trøkker til i duellene uansett, og i 9 av av 10 situasjoner digger vi det. Dessverre kom det 1/10-situasjon to ganger rett på hverandre, og da må han betale for den innstillingen. Håper han ikke puser seg ned for å unngå kort resten av sesongen.
    3 liker
  31. Innpå med Sun og Mokhtar. Trenger mer muskler og rutine. Ut med Bohinen og Askildsen
    3 liker
  32. Stabæk 2 møter Årvoll på Nadderud kg kl 19 imorgen (tirsdag). Da blir det mulig å se Mokhtar, Sun, Kirk og sikkert andre interessante spillere i aksjon. Møt opp og støtt Stabæk 2 til nye tre poeng!
    2 liker
  33. Når først skal lage en kamptråd; kan det være mulig og kaste inn noe mer info? Litt historikk fra tidligere møter, osv.. Som blir gjort i tidligere tråder...
    2 liker
  34. Før sesongen mente kritikerne at denne ekstremt tøffe sesongstarten kunne ødelegge hele sesongen, og gjøre at vi kom bakpå fra start. Etter disse fire kampene er vi á poeng med 9. plassen, og har Glimt og Mjøndalen i de to neste kampene.
    2 liker
  35. Dette holder rett og slett ikke...
    2 liker
  36. Oddbjørn: i kampintervjuet etterpå så må du spørre om Henning om byttene så han får mulighet til å forklare hvorfor spillere som har rutine på høyt nivå som Sun og Mokhtar ikke får spilletid i en sånn kamp. Er det ikke fysisk klare eller hva er det?
    2 liker
  37. Hvilke kvaliteter har Kirk? Ingen jeg ser. Men Sandberg slår masse langt på han. Kanskje Sun likesågodt kunne spilt høyrekant? Fy fader, dette er noe av det verste jeg har sett. Vi bommer gang på gang helt upresset på enkle pasninger. Eneste som gjør noe bra til tider er Brynhildsen. Det er så mye dumt utpå der at jeg sitter og ler istedenfor å irritere meg.
    2 liker
  38. Nå MÅ Berg få på Mokhtar!! Beklager, men byttene er totalt på jordet. Umulig å forvare det her. I hvilken verden tror han at dette laget har noen sjanse? Hvorfor er det ikke verdt å la Mokhtar få prøve seg?
    2 liker
  39. Kan ikke se at vi har mye å tape på å gi han noe kamptrening her. Går jo ikke an å skape mindre enn vi gjør nå.
    2 liker
  40. Vi trenger tempo, Braaten er for treig, Sun er for treig og Mokhtar har ikke spilt 90min siden desember ellerno, han trenger fortsatt mer trening for kampform... Ingen av dem får oss over midtstreken...
    2 liker
  41. 2 liker
  42. Er det bare jeg som tenker at så lenge vi holder dette, kan Boli finne fram litt magi på slutten?
    2 liker
  43. Strømnes... Nå må vi håpe på en heldig dødball eller noe. Hadde det ikke vært riktig tidspunkt å prøve store kineser?
    2 liker
  44. Han er langt fra den eneste med junior feil...
    2 liker
  45. Jeg vil ikke tro siste trening før kamp er så mye viktigere enn alle andre, og at Henning derfor kan kjøre med noe annet enn startoppstillingen dersom det skulle være viktig at motstander ikke vet om det. For klubber som omsetter for 30-100 mill i året vil kostnaden med å ha en mann til å følge mostanders siste trening være overkommelig om verdien er vesentlig.
    2 liker
  46. Ull/Kisa går alltid ut med start 11`ern en dag før kampdag på Twitter...så det går nok ann å "avsløre" i det minste troppen før enn en time før kampstart....
    2 liker
  47. Prøvde å lage en sang uten blå ååå stå gåå nåå heihåå på en melodi jeg ikke har hørt brukt før. Hjelp gjerne til å modifisere og bedre hoder enn meg vet om det er gjennomførbart på en tribune. Melodi: Queen - Hammer to fall En kasse med øl, det er tid for rall Det er matchdag vi er Stabæk Fotball Den 12. mann lager Nadderud Fort Lytt til smellet i fra Stabæk Support! (/Blø for drakta, blø for Stabæk Support)
    2 liker
  48. Synes Store Kineser virket veldig sterk på treninga i går. Later til å ha god rekkevidde og slo bra pasninger. Kan ikke huske sist vi hadde en så bra forsvarsspiller på benken.
    2 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...