Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 11. mai 2019 i alle områder

  1. Det er veldig sjelden presseetiske spørsmål egner seg best i retten. Normalt pleier disse sakene å havne i PFU. Stabæk burde nok vurdere om markedsføringen av den siste saken, med vinkling på Stabæk og «tresifret antall millioner» er innafor. Jeg tror Josimar har brutt Vær Varsom-plakaten der. Men er lite praksis på akkurat det området. Uansett forstår jeg godt at klubben velger ikke å svare på spørsmål fra Josimar. Så lenge ikke bladet forholder seg til presseetikken (involvert i to fellelser i PFU på rundt to år), er man sjelden tjent med å stille opp. Som journalist smerter det meg at det finnes kolleger som ikke utfører håndverket på en skikkelig måte.
    10 liker
  2. En annen ting er jo at de utelukker det faktum at da stabæk signerte boli for andre gang så hadde han 6-12 måneder med rehabilitering forran seg. Selv for 0 kr så er det tilnærmet 0 klubber som signerer slike spillere
    9 liker
  3. Det er to interessant ting i denne artikkelen i Budstikka som er kopiert inn over her: - Ettårig avtale, man har ikke akkurat bundet seg til VIF for lang tid framover. - Daglig leder (som kanskje er i slutten av 40-åra?) viser tydelig at han er uenig med de gretne gamle gubbene (GGG) som dominerer styret i BSK. Anti-Stabæk-generasjonen er på vei ut! Jon, faen heller, ikke gi dere på dette. Når den ettårige avtalen med VIF nærmer seg slutten, håper jeg at de signerer en ny avtale med oss. Ikke vær like furt som GGG i BSK, men få i stand en avtale. Denne artikkelen kan tyde på at det ikke er mye som skal til. Et par avtaler rundt dette med å hente særdeles unge spillere, videreutdanning/hospitering av trenere hos oss og litt generell goodwill, så faller dette sikkert på plass. Det er ille nok at vi har gitt opp Oslo vest, om vi ikke skal gi opp deler av Bærum også. Hvorfor skal vi gidde? Fordi det vil være til vår fordel å (endelig) få samlet hele Bærum under samme paraply. For å få størst mulig grunnlag for å finne kommende storspillere, selvsagt, men også med tanke på tilskuertall og sponsorer. Dette får vi til!
    7 liker
  4. Dersom Bærum SK får kommunal støtte synes jeg denne bør stoppes og evt. tilbakebetales da de bruker penger på å utvikle spillere for Vålerenga.
    6 liker
  5. Nasjonal serie G15: NFF Rogaland sør (Viking) 2-5 Stabæk
    6 liker
  6. Det var mye ralling fra IA i den artikkelen. Problemet slik jeg ser det er en åpenbar mangel på oversikt og kontroll på markedet i kombinasjon med ditto fravær av planer i spillerlogistikken. Så kan man krydre det med en liten dose av den selvgodheten som syder gjennom i artikkelen, og man har oppskriften på en heller løen sportslig ledelse. F.eks. selger man en nøkkelspiller som Ohi, skal man i det minste ha en plan om hvordan han kan erstattes - at det ikke går å erstatte en spiller som Ohi er selvsagt det reneste sludder!!! Da får man i det minste bryte ned egenskapene til spilleren og definere hvilke element det er viktigst å gjenanskaffe. Heldigvis har akademispillerne levert, i allefall tidvis...
    6 liker
  7. Dropp Bærum, bruk ressursene og samarbeidet på Asker istedet...
    5 liker
  8. Agenten hans jobbet garantert mye med å skaffe ny arbeidsgiver på det tidspunktet, og han har jo selv uttalt dette: https://www.budstikka.no/sport/stabak-fotball/franck-boli/boli-forlenger-jeg-er-evig-takknemlig/s/5-55-752923
    4 liker
  9. Hvis jeg hadde være lærer i en helt gjennomsnittlig klasse med unge elever med innsats og pågangsmot, men etterhvert innsett at så godt som alle elevene stryker på prøve etter prøve, så hadde jeg begynt å tenke: "er det jeg som gjør noe gæernt her?" eller "bedre enn dette bør da disse elevene prestere?". Kanskje hadde jeg etterhvert begynte å tenke: "hmm, bør jeg finne meg noe annet å gjøre, for dette funker jo ikke i det hele tatt?" Vanja; har du noen som helst tror på det du driver med om dagen? Hvis ja, tror jeg du er sørgelig aleine om det. Hvis nei, kanskje på tide å ta den naturlig konsekvensen av det? Lykke til videre...
    3 liker
  10. Mye interessant å merke seg i denne artikkelen. For det første er det åpenbart at grunnen til at Bærum velger Enga er hard feelings blant de gamle knarkene der nede. Begrunnelsen om at Stabæk er så mye mer aggressive i rekrutteringen enn Enga er jo faktafeil, noe som også Tunold påpeker. Dessuten vil jeg tro at dette derimot vil gjøre Stabæk mer aggressive enn dersom klubbene samarbeidet. Og at Bærum av alle kritiserer andre klubber for spillerrekrutteringen... Nå blir det overtidsarbeid på glassmesterne i området fremover! Også gøy å se at det er så stor uenighet der nede. Henrik Dahl går langt i å kritisere egen klubb her.
    3 liker
  11. Her er du nok inne på noe. Vi har over mange år strukket ut hånden til Bærum. Senest i 2018 hadde vi flere møter med personer i styret og styreleder i Bærum. Stabæk har ikke satt noen krav til Bærum i et samarbeid og vi var kun på tilbudssiden. Når Bærum inviterte til Engaland i Sandvika føltes det som å bli dolket i ryggen av både Bærum og Enga. Det har ikke stått på viljen fra vår side. Uansett finnes det mange gode klubber i Bærum som ønsker å samarbeide med oss. Vi får fokusere på de som ser verdien i å samarbeide for å skape et godt fotballtilbud i kommunen og la Bærum sportsklubb holde på med sitt. Det de gjør er bare trist!!
    3 liker
  12. Minn meg på at du aldri må forhandle på mine vegne
    2 liker
  13. Jeg frykter at den uthevede setningen beskriver mye av problemet her. Vi er storebror, og alle i "bygda" bør oppfatte vår oppmerksomhet som en gave. Vi skal bare finne oss et lag som vi skal løfte opp i OBOS, "istedet" for andrelaget vårt, som sliter med å komme seg opp til nivå. Slik er det selvfølgelig ikke. Vi trenger samarbeidsklubbene like mye som de trenger oss. Samarbeid handler om å gjøre hverandre gode, dette er ikke et nullsumspill, hvor vi gir og gir, og samarbeidsklubben (enten det er Asker/Bærum eller andre) bare får og får. Og det handler selvfølgelig om veldig mye mer enn bare A-laget og om de spiller på nivå 2 eller 3 (eller lavere). Hvor er de neste Stabæktalentene nå? Mange av dem er antageligvis i andre klubber rundt omkring i Asker og Bærum. Det er i både vår og den nåværende klubbens interesse at disse følges opp beste mulig, av mest mulig kompetente folk. Den kompetansen kan vi, som fortsatt har Norges beste akademi, dele uten at det koster oss mer enn litt tid. Samtidig får Stabæk enda bedre fotfeste i den klubbens nærområde, både hos spillere, publikum og evt. sponsorer. La oss si vi må krype litt for noen duster i styret i Bærum, for å få en avtale som er veldig fordelaktig for oss, er det ikke verdt det å drite i den tåpelige stoltheten og få inngått den jævla avtalen da? Jeg syns det. Men du er selvfølgelig mye kulere hvis du ikke legger stoltheten til side, men husker all dritten som har blitt sagt tidligere. Ærlig talt. dette høres ut som forhandlinger, og i forhandlinger handler det om være grei med motparten, så du får det som du vil. Så enkelt, og så vanskelig.
    2 liker
  14. Det hadde vært utrolig greit med et trnerbytte nå. Tross alt 13 runder igjen etter ferien, og med 2 1/2 mnd å fikse ting på. Vanja har vært så negativ, og har jo gitt inntrykk av at hun ikke greier å fikse på laget. Så vil hun trekke seg, og har vi noen kvalifiserte til å ta over. Stensland er jo i klubben, og kan i det minste være en kortsiktig løsning. Hvilke andre trenere er ledige og aktuelle?
    2 liker
  15. IAO har overhodet ikke feilet. Jeg velger å hylle IAO og hans team. Vi kunne hentet spillere, men velger heller å satse på våre egenproduserte gutter!
    2 liker
  16. G16-landslaget tapte 1-2 mot Kroatia i firenasjonsturneringen i Romania. Kaptein Arnstad (Stabæk) scoret Norges mål!
    2 liker
  17. Hva kan Bendtner tilføre oss som gjør ham verdt lønna han sikkert vil kreve?
    1 liker
  18. Ja helt enig idet, men skal vi stå med åpne armer og ta mot Bærum som heller har valgt samarbeid med våre nærmeste konkurenter ? det var vel 3 år med Lillestrøm først og nå Vålerenga. Lojalitet og kunne stole på er viktig ved samarbeid. Hvis det sitter ledelse i Bærum som ønsket lsk og enga, fortsatt så bør de byttes ut hvis et samarbeid med Stabæk skal skje. Bedre å ha et samarbeid med folk som faktisk ønsker og vil være lojale og har samme mål og man kan kunne stole på.. Nevnte Asker for de er i samme divisjon som Bærum, selvfølgelig skal vi ha samarbeid med andre lokal klubber lengre ned i systemene. Med å kunne få Asker eller Bærum opp til OBOS om noen år, kan være mulig. Så da synes jeg Asker heller fortjener mer støtte fra oss enn Bærum....Og dette har Bærum klart helt selv, ved flere dårlige valg. Nesten bevist for å provosere oss og samarbeide med LSK og Enga ( og det visste dem)
    1 liker
  19. Var det ikke du som sa at vi skulle satse på akademispillerne og ikke de vi har hentet? Selvsagt skal de få tid, men det er uansett under forventet at kun én starter såpass mange runder på rad. Det er hvertfall på sin plass å stille spørsmål.
    1 liker
  20. Dere er altfor utålmodige, gi de nye gutta litt mer tid før vi hugger huet av dem!
    1 liker
  21. Hallo? Hvem sier at vi må velge mellom disse to? Stabæk bør være det naturlige førstevalget til spillere i både Bærum SK og Asker Fotball som er klare for å det neste steget. Likeledes for spillere på Lommedalen, Holmen, Jardar, Heggedal, Jutul, Haslum, Vollen, Fossum, ØHIL og BVHIF, bare for å nevne noen. Vi ER storebror. Det bør disse lagene nyte godt av, og det bør vi nyte godt av.
    1 liker
  22. Blir det ikke treneravgang nå skjønner jeg ingenting.
    1 liker
  23. Burde holde et øye med Lars Olsen Larsen på KFUM. Høyreving, født i 1998. Sist kamp scorte han 2 og hadde 3 assist. Har også scort i dag mot Sogndal borte. Har 6 mål og 3 assist på 7 matcher i OBOS i år.
    1 liker
  24. Noen som var på dagens trening???
    1 liker
  25. 1 liker
  26. Her er tropp som skal prøve å ta poeng på Karmøy 1 Ingrid Hjelmseth 2 Louise Normann 3 Katarina Naumanen 4 Thea Loennecken 5 Silje Bjørneboe 7 Melisssa Bjånesøy 8 Guro Bergsvand 9 Justine Kielland 10 Cornelia Fladberg 11 Julie Stafne Gustad 13 Siri Nordeide Grønli 14 Chinyelu Asher 18 Marte Ness 19 Tiffany Cameron 24 Ina Kristoffersen 25 Siri Ervik 51 Iris Omarsdottir
    1 liker
  27. Nå er jeg lei de stadige oppslagene fra Josimar og Johnsen, de kommer ikke til å slutte før Bærum er i Eliteserien. Mao aldri. At klubben bevist velger taktikken med å ære tause svekker oss tror jeg. Det svekker garantert vårt omdømme, selv om vi har alt på stell ifølge klubben. Omdømme i lokalsamfunnet og ikke minst ovenfor fremtidige sponsorer. «Oi er det enda en sak» «Triksing og miksing som alltid» Er det jeg hører fra venner utenfor fotballen i Bærum og innenfor i det ganske land. Selv om klubben har rett, ifølge dem selv. Så må de snart agere. Dra driten til retten på æreskrenkelse eller på metodene deres. Og få et punktum ( eller tørr dem ikke fordi klubben faktisk har en dårlig sak?). For dette kommer ikke til å slutte. Eller skal vi stake en ny kurs med nye navn i ledelsen? Så ingen kan ta oss på fom 2011 til dags dato…Er redd klubben ikke tar det nok på alvoret…
    1 liker
  28. Endelig tilbake i klubblaget. Synes hun stort sett har vært opptatt med landslag.
    1 liker
  29. Etter å ha skummet over Josimar-artikkelen, virker det for meg mest som dette er en sak som konstaterer at det er noen mørke kroker i agentverden, benytter seg av litt upresise sitater fra IAO, og fokuserer mest på overgangen Liaoning>Williamsville>Aalesund, men bladet velger altså å vinkle det på Stabæk. Imponerende!
    1 liker
  30. Det er fint å være selvkritisk, men jeg kan ikke se hva Stabæk skulle gjort annerledes (blant annet ref. det Jon skriver). Slik jeg opplever det er flere personer i Bærum veldig bitre for at Stabæk er større enn de. Du spør om det er en uttalt negativ holdning fra daglig leder eller styreleder i Bærum. Det er det selvsagt ikke, og det er helt sikkert heller ikke den faktiske holdningen til alle i klubben. Men at et flere i Bærum har et anstrengt forhold til Stabæk og fraråder spillere å gå dit vet jeg. Jeg har egentlig ikke inntrykk av at Stabæk er særlig negative til Bærum. Vi virker heller oppgitt over at det ikke går an å få til et samarbeid som gagner begge. Jeg har erfaring fra flere roller i mer enn én klubb i kommunen. For å være ærlig tror jeg Stabæk er blant klubbene med mest positivt syn på Bærum SK av klubbene i Bærum. Bærum SK er sterkt mislikt av mange i fotballmiljøet grunnet flere tilfeller av helt uakseptabel oppførsel overfor naboer. Som eksempel kan nevnes at de har hentet hele lag fra andre klubber med spillere ned mot 10 års alder.
    1 liker
  31. Stabæk-guttene Kristian Malt Arnstad (kaptein for dagen) og Kristian Bernt Torgersen starter begge G16-kampen for Norge og vinner 2-0 over Romania i UEFA firenasjonsturnering.
    1 liker
  32. Hahaha dæven for et stykke arbeid!
    1 liker
  33. Hvem ringer Morten Stene? Eller er han for opptatt med fiskesame-anmeldelsen?
    1 liker
  34. Hancke spiller back fordi Jeppe er skadet. Vi har altså fem midtstoppere til to plasser (eller tre hvis vi spiller 3-5-2). Sun kan spille ball gjennom ledd, Vihmann kanskje ikke. Demidov kan kælke bort det meste, mens Strømnes er klart bedre med ball. I fjor hadde vi vel to midtstoppere - Demidov og Granli (med Hancke som backup) - og ingen med høyde. Hvis denne lagdelen ikke er grassat styrket, skjønner jeg ingen ting.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...