Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 05/16/2019 in all areas

 1. 23 likes
  Vi får rødt og straffe fordi de kyniske Vikingspillerne har mer rutine enn våre, som går rett i fella og gjør akkurat nok. Jeg hadde håpet at vi skulle klare å få et rødt eller to på dem etter første omgang når det faktisk er Viking som er heite i toppen, men så går vi faenmeg rett i fella sjæl. 1 eller 0 mann foran mål når vi har innleggsmulighet. 1 mann på kontringer. Pasninger går rett i beina på Viking eller bak vår mann på løp selv om avsender er nærmest uten press, skudd og headinger er lomper rett på keeper eller utenfor. Lokal kommentator og dritings speaker. For en drittdag. Tror jeg bare stikker ut og drikker sprit og dropper hele 17. mai i år. Hvis dere trenger meg finner dere meg heseblesende inn på Nordkapp-platået om en ukes tid, med hundrevis av rasende fiskesamer i hælene.
 2. 8 likes
  Stabæks 99-årgang har av mange blitt omtalt som «Stabæks fantastiske 99-årgang». Ikke helt uten grunn; ikveld var syv av guttelagets (G16) spillere i kamp på ulike Eliteserie-arenaer. Tobias «Tobbe» Børkeeiet (Stabæk) Ola Brynhildsen (Stabæk) Emil Bohinen (Stabæk) Hugo Vetlesen (Stabæk) Kristian «Kissa» Thorstvedt (Viking) Sebastian «Sebba» Pedersen (Strømsgodset) Sakarias «Saka» Opsahl (Vålerenga) I tillegg har vi Morten Renå Olsen og Felix Anthonessen i hhv Notodden og Strømmen. Søndag drar fem av gutta til Polen for å forsvare fedrelandets ære i U20 VM. Egentlig helt ekstremt bra...
 3. 7 likes
  Spark Henning 18.mai, få inn ny trener 20.mai. Da har han en snau måned på å treningsfeltet før neste kamp. Vinner vi ikke de to neste hjemmekampene (til og ranheim) rykker vi ned
 4. 6 likes
  Vi har et dårlig lag. Det er først og fremst IA sin skyld. Når Henning i tillegg disponerer det forferdelig, så blir det grusomt.
 5. 6 likes
  Så kan man også se litt på hvem vi har møtt. Vi har blant annet spilt mot samtlige lag som endte topp 4 i fjor (gitt oss 3 poeng). De tre resterende kampene har vært mot 11. og 12. plassen, samt ett nyopprykket lag (4 poeng). Vi skulle selvfølgelig hatt litt flere poeng fra kampene mot de dårlige lagene, men jeg vil tørre å påstå at snittet på motstanderne vi har møtt hittil er litt høyere enn snittet for ligaen. Sånn sett burde poengsnittet vårt øke litt etter at vi har møtt alle lagene. Tilsvarende syv kamper i fjor ga oss forøvrig 5 poeng.
 6. 5 likes
  Jan Jonsson er ledig på markedet for 3 dager siden å!
 7. 5 likes
  Skandale at Hugo er på benk, vår mest kreative midtbanespiller... lukter nok en defensiv taktikk av HB.
 8. 5 likes
  Skal på stadion med svigerfamilien som alle holder med feil lag. Pissnervøs, kan bli en motbydelig nasjonaldag i morgen. Kun en snøballs sjanse for at det går en bæring med hevet hode blant siddisene ... Aiaiai, hvorfor takket jeg ja til å bli med på dette?
 9. 4 likes
  Fy faen viking er uspiselige
 10. 3 likes
 11. 3 likes
  Et samlet fotball-Norge burde stille med "La Horneland bli! på tribuner over hele landet neste serierunde.
 12. 3 likes
 13. 3 likes
  Mener du seriøst at det er gult kort for p holde litt i armen på en fyr? Zlatko ser spedalsk ut der han kaver med armene for å overbevise dommeren om at Børkeeiet driver med djevelskap. Straffen er helt korrekt.
 14. 2 likes
 15. 2 likes
  Vekker vel ca null engasjement på de treningene jeg har sett
 16. 2 likes
  Vi har en ræva tropp. Det er IAs ansvar. Vi har ingen vilje eller plan. Det er Bergs ansvar. Begge har forsømmet seg. Natta
 17. 2 likes
  Don't feed the troll.
 18. 2 likes
  Vi bør cashe inn på enten Vetlesen eller tobias b i sommer og bruke pengene på duglige eliteseriespillere. Ellers er jeg redd dette blir en lang og tung sesong.
 19. 2 likes
  Lukter nedrykk av denne gjengen.
 20. 2 likes
  Tripic nytt favoritt hat objekt.
 21. 2 likes
  Se som drittsekken Tripic feirer det røde kortet, er han mentalt gal??
 22. 2 likes
  Børkeeidet og Askildsen er en sentral midtbane som ikke er i nærheten.
 23. 2 likes
  Elsker at Kassi er tilbake!
 24. 2 likes
  Jeg synes Bohinen burde spilt sentralt med Børkeeiet. Jeg tror det Berg liker med Askildsen er at han jobber utrettelig, slurver aldri i presset og antagelig følger arbeidsoppgavene til punkt og prikke. Dessverre hjelper det lite at han slår bort ballen omtrent halvparten av gangene han har den. Eller at han header ballen blindt opp i været uten noen spesiell tanke om hva som skal skje etterpå. Slik man gjerne gjør når man er med redd for hva som skjer om man prøver å dempe ballen og mister den, enn å "safe" ved å bare kælke den unna. Dessverre ender det med at vi mister ballen 90 prosent av gangene og klarer aldri å etablere noe særlig spill. Berg håper vel at med nok spilletid så vil selvtilliten komme, og derav bedre offensive prestasjoner. Dessverre går det litt for mye utover poengsnittet nå, så håper vi har en løsning her hvis det nok en gang skal feile mot Viking. Er dog veldig positiv til å få flyttet Kassi lenger opp i banen. Han er mye sterkere på å holde på ball i pressede situasjoner, samtidig som det ender med noe konstruktivt og fremoverrettet. Det så vi mot Brann. Kult at han er tilbake på venstre også, tror faktisk han har hatt noen av sine beste kamper for oss der.
 25. 1 like
  Alle andre kvelder enn etter denne 16 mai festen..
 26. 1 like
 27. 1 like
  Skal vi være pinlig korrekte, så har du så klart helt rett. Jeg syns likefullt det må finnes tilgivelse for å miste det litt i et sekund etter de greiene der.
 28. 1 like
  Hvordan klarer Kr.Sund å bli ett topplag?? Elendig stadion, liten by uti kystgapet, lite folk, som igjen betyr lite sponsormarked... Er det noen rike onkler inne i bilde som jeg ikke kjenner til? Eller har de bare blitt jævla gode på dugnad?
 29. 1 like
  De andre lagene rundt oss er like dårlige. Men vi bør kanskje bytte ut Berg nå i denne spillepausen. Reka inn.
 30. 1 like
  Gjør noen bytter please.
 31. 1 like
  Rogaland er og forblir et sort hull for Stabæk. Akk, så elendig statistikk vi har i dette fylket.
 32. 1 like
  Jepp, hvorav fire av de ikke burde vært frispark engang. Men det er poengløst å diskutere hvor elendig Hansen er. Det viste han jo mot Brann også. Sånn vi holder på nå fortjener vi å ligge der vi ligger på tabellen. Utspilt av et så dårlig lag som Viking. Savner mer intensitet og konsentrasjon fra enkelte. Er u20 gutta redd for å bli skadet nå før VM?
 33. 1 like
  Støtter faktisk den
 34. 1 like
  Når dommeren velger å gi rødt til Stabæk foran Viking som har fått 5 gule kort er det bare å legge seg God natt og takk for meg
 35. 1 like
  Få inn Braaten. Ekstremt at Brynhildsen klarer å holde han på benk kamp etter kamp.
 36. 1 like
  Det var ingenting å si på det røde. Heller ikke straffen for den saks skyld.
 37. 1 like
  Deilig da slipper vi børkeeiet pga suspensjon
 38. 1 like
  1 meter høye Brynhildsen og Boli i boks nå vi har ballen på kant. Pakket inn av 4 forsvarere. Få Henning Berg vekk. Det er pinsel å se på. Nå er det 40 min til med samme planløse mølet. Jeg kan ikke huske at det har vært så fælt å se Stabæk siden 2012.
 39. 1 like
  Som i forige kamp.... Ut med Askildsen nå!!
 40. 1 like
  Askildsen slipper bare markeringen?
 41. 1 like
  Mokthar ikke på benk en gang ja. Gjør at han startet forrige match enda merkeligere. Aner vi en som stikker med halen mellom beina til sommeren?
 42. 1 like
  Vi har fått noen billetter til kampen. De som er i byen og har meldt sin ankomst får billetter via meg/Peter. Vi er på Beverly. Vi tar toget 17.09 til stadion. Gi lyd på PM om dette er vanskelig å få til, så finner vi løsninger.
 43. 1 like
  Lumanza burde vært nr 6. Å finne han, ha han under radaren på trening i 6mnd for så å signere to årskontrakt er trylling
 44. 1 like
  Hva med å hensynta at Ba bare spilte 12 kamper (!) før kontrakten ble terminert/han gikk gratis til Sochaux, Budstikka? Eller at kun halvparten av kampene hans var gode og at han ikke hadde motivasjon til å yte i resten. Rangeringer er jo til for å diskuteres og man er aldri enig. Men såå dårlig som denne er nesten provoserende. ikke at dette er veldig viktig akkurat, men kunne bare ønske litt mer kvalitet i Stabæk-stoffet fra Stikka...
 45. 1 like
  Denne kunne like gjerne vært alfabetisk
 46. 1 like
  God underholdning, men rangeringen er skivebom. Nesten ubegripelig dårlig.
 47. 1 like
  Her er forøvrig en podcast hvor de går igjennom listen sammen med IAO:
 48. 1 like
  Når er neste kamp etter Viking-kampen? 17. juni. Her er ikke restitusjon kritisk, og jeg ser ingen grunn til å frata spillerne muligheten til å feire 17. mai som resten av landet. Vi får heller ikke noe bedre lag av misfornøyde spillere. At de går i Blomstertoget er en selvfølge. Om norske spillere bør trene mer er en helt annen diskusjon. Antakelig er det rom for betydelig mer belastning, særlig utenfor sesong.
 49. 1 like
  Er ikke så ofte "Home Alone 2"-sitater har noe for seg i mai, men for én gangs skyld: "This is it, (...) another christmas in the trenches".
 50. 1 like
  Innlegg uten relevans for tråden blir fra nå av skjult.
×
×
 • Create New...