Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 18. mai 2019 i alle områder

  1. La oss ikke glemme at hadde det ikke vært for Olsen, så hadde vi trolig vært i 3.div nå. Ingen i Norge har høyere toppnivå enn Olsen på det han gjør. Spesielt etter 2012 sesongen. Vi kunne rykket ned i 2013 til 2.div slik som mange andre lag har gjort etter å ha ligget med knekket rygg som vi gjorde. Jeg kan ikke se for meg en annen mann enn Olsen. Han er priceless for Stabæk. Han er Blaa. Han burde vi støtte opp maks. Han kan dessverre ikke treffe hvert eneste år, med midlene vi har til rådighet. Men at hans jobb burde evalueres, blir for meg en gåte. Jeg ønsker ikke at noen annen mann skal komme å ta den jobben. Vil ha IA på livstidskontrakt om mulig. Berg derimot, kan du få jævla billig av meg. ØKS!
    12 liker
  2. For all del, la oss bruke tiden hans på å lese mail fra supportere. Han er sikkert ikke i stand til verken å lese tabellen eller se fotballkamper på egen hånd, så bra vi hjelper han. Worst case ville han jo brukt tiden på å snakke med agenter og se andre lag sine kamper. Nei, la oss passe på at han forstår alvoret!
    8 liker
  3. Har som vanlig sett kampen på nytt og spolt og analysert. Jeg synes ikke første omgang er så gal. Vi spiller bedre enn vi har gjort i Stavanger på det jeg kan huske. Vi har brukbart balltempo og er godt oppe i Viking i angrep. Jeg har vært både dommer og trener, men på lavere nivå enn dette og er glad det ikke var meg som måtte dømme denne kampen. Så kampen med en tysk speider som jeg kjenner og vi begge mener angrepet på Sandberg var stygt og at dette skulle resultert i rødt kort. Når det gjelder albuen til Tommy Høyland som HB mente kvalifiserte til rødt, er jeg kanskje ikke enig i det. At det var Tobias som endte med rødt til slutt i denne kampen er litt pussig tatt i betraktning alt det stygge spillet som var. Når det er sagt var det klønete av Tobias å bruke hånda - det er lett for dommer å se og vanskelig å vurdere hvor hardt en spiller trekker. I annen omgang var vi ikke påskrudd og med to tabber var jo løpet kjørt. Mot Brann spillte vi også to forskjellige omganger både når det gjaldt spillestil og innsats. Vi må bli et lag som holder presset oppe i 2 omganger. Ser at mange er på jakt etter skalpen til HB etter denne kampen. Av og til skyldes tap en trener og dårlig kampstrategi. Igår synes jeg spillerne må ta ansvaret for at vi ikke fikk poeng. Det eneste jeg er uenig med av HBs disposisjoner er at han ikke tok ut Tobias etter første omgang. Han hadde både fått tilsnakk/advarsel og gult kort og virket overtent. I slike situasjoner er det tryggest å bytte. Vi nærmer oss en tredjedel av antallet kamper og vi varierer veldig i prestasjonene. Slik er det ofte med unge spillere og det blir feil å gi spillerne skylden for at vi ikke ligger høyere. Noe av feilen er vel at antatte ringrever som Demidov og Mokthar ikke har innfridd. Ellers synes jeg NFF bør slutte å gi oss bortekamper på 16. mai. Det er en uvanlig stor fordel å spille foran et stort hjemmepublikum på 16. mai. Det var det ingen tvil om i går...
    8 liker
  4. Jo, vi trenger våre egne drittsekker/vinnerskaller som hates av motstandere og elskes av oss. I den kategorien setter jeg bla Andresen, Nannskog og Demidov (Men vi trenger ikke hente Tripic eller Coly for det...)
    7 liker
  5. Hvor dype kontakter har du egentlig? For en helt utenforstående som meg ser jeg mye synsing og kritiske meldinger fra deg på det meste som skjer her på forumet. Er det egentlig du som burde erstattet IAO, eller er det bare synsing det du skriver? For om du er den guden du fremstår som så har vel styret en enkel avgjørelse her.
    6 liker
  6. 2-0, Hammy får endelig målet sitt
    6 liker
  7. Han er ikke alene i mediaavdelingen, det er flere der som fortjener en stor porsjon av skrytet som gis.
    5 liker
  8. Synes Oddbjørn & co fortjener skryt for arbeidet de legger ned om dagen. Mye forskjellig innhold på det meste av plattformer, og selv om sikkert ikke alle har tid til å se disse lengre livesendingene synes jeg de begynner å bli veldig bra! Kudos
    5 liker
  9. 2-0 Geelmuyden etter en fint forarbeid av Hurleen
    4 liker
  10. 1-0, Gyasi på strafferetur
    4 liker
  11. Vi har Nordens beste, mest produktive akademi. Vi har meget begrenset med økonomiske ressurser. Vi har en sportsdirektør som brenner for klubben, og som kanskje har blitt litt for komfortabel med å gjøre kompromisser for å få det til å gå rundt. Kompromisser er vel og bra, og det trengs, men å gå på akkord med vår identitet i den grad vi gjør er kanskje ikke så lurt. Det vil i lengden tære på både spillere og supportere. Særlig når ikke resultatene kommer.
    4 liker
  12. Er jo akkurat det, hvis vi lykkes en sesong så er det pga IAO har hatt flaks i overgnagsmarkedet. Mislykkes vi så er det pga IAO har bomma. Er jo ikke der creden for innsatsen til Stabæk skal ligge.
    4 liker
  13. Billig poeng. Helt enig i at Oddbjørn fortjener skryt. Har vært mye bedre i det siste enn det var før.
    4 liker
  14. Rent objektivt har Berg gode meritter. Kombinert med «rett spillermateriale» kunne det sett annerledes ut, men planen for å skaffe til veis materiale fungerte ikke som tenkt. IA skal ha en ting da - han er kreativ og prøver nye løsninger. Det blir ikke alltid bra, men det er kanskje bedre allikevel enn å alltid spille den trygge hånda med lav avkastning. Tidvis har mannen innovert ordentlig og fått masse ut av lite. Ganske sikker på at det er ledere rundt om i de andre klubbene som har latt seg inspirere av hans metoder, som igjen fører til at konkurransen skjerper seg, og at IA igjen må innovere for å være det hestehode foran som gjør at vi snapper opp spillere som velger de knappene og glansbildene vi kan tilby. I tillegg treffer murphy’s lov fra tid til annen, som fører til at det svinger over tid. Har fortsatt stor tro på at han har kompetansen og ferdighetene godt i behold, men at også han trenger litt marginer. Heier på Olsen, jeg tror han blør masse for drakta hele døgnet rundt
    4 liker
  15. Det er vel noe av det samme som for gutta - for mye ungt samtidig på midtbanen. Slik jeg ser fotball er det enkelt - funker midtbanen funker som regel angrep og forsvar også. Svikter forsvaret eller angrepet så starter feilsøket på midtbanen. Fikk en umiddelbar effekt av å flytte Siri frem mot ØHIL i cup-en. Så ikke matchen i dag, men den effekten var kanskje ikke like åpenbar? Jeg vet at Rich ikke nødvendigvis er helt enig med meg i det her - men jeg mener Synne Jensen bandt sammen midtbanen og angrepet i fjor og at hun er et merkbart tap for oss. Så må vi stille spørsmål ved om vi har rett trener! Og svaret på det er et ganske åpenbart nei. Jentene har vært en salderingspost i flere år - selv om kostnadene der bare er peanuts. Jeg ville ikke vært forundret om vi kan drifte hele stallen til Chixa + noen forsterkninger på mindre enn det vi betaler Mokthar... I mens vasker Rich drakter på nadderud til langt på natt og kjører spillerne til match i minibuss + + vederlagsfritt for klubben, til sammenligning chartrer G19 busser. Som pappa til jenter kjenner jeg at jeg blir provosert over forskjellen mellom kjønn i denne idretten... Men det skjer heldigvis ting ute i verden, synd norge og stabæk henger etter!
    3 liker
  16. Jørgen Thue Kristiansen imponerer meg, han er smart med ballen og har en ro i spille sitt.
    3 liker
  17. For meg virket det som det var fysisk trening han trengte, ikke kamptrening.
    3 liker
  18. Ingebrigt skrev ved en anledning at Mix, Hedenstad, Rogne, Kamara og Skjelvik hadde en plan om å avslutte sammen i Stabæk. Gutta er forsåvidt i sin beste alder nå, så det er kanskje litt tidlig. Men gammelt talent mikset med nytt talent, kan jo faktisk danne et medaljelag i denne ligaen vår. Kanskje Mix tar første steget? Pengene er tjent, landene har vært eksotiske, det burde være på sin plass med et norsk eventyr.
    3 liker
  19. Stabæks 99-årgang har av mange blitt omtalt som «Stabæks fantastiske 99-årgang». Ikke helt uten grunn; ikveld var syv av guttelagets (G16) spillere i kamp på ulike Eliteserie-arenaer. Tobias «Tobbe» Børkeeiet (Stabæk) Ola Brynhildsen (Stabæk) Emil Bohinen (Stabæk) Hugo Vetlesen (Stabæk) Kristian «Kissa» Thorstvedt (Viking) Sebastian «Sebba» Pedersen (Strømsgodset) Sakarias «Saka» Opsahl (Vålerenga) I tillegg har vi Morten Renå Olsen og Felix Anthonessen i hhv Notodden og Strømmen. Søndag drar fem av gutta til Polen for å forsvare fedrelandets ære i U20 VM. Egentlig helt ekstremt bra...
    3 liker
  20. Dét er jeg helt enig i. Jeg er av den oppfatning at ingen av dem ville ha jublet på den måten Tripic gjorde, etter å ha fremprovosert et rødt kort til motstanderen. Og det synes jeg vi skal holde oss for gode til i Stabæk. Gjerne vinnerskalle, gjerne provoserende, men samtidig ha en viss respekt. Det synes jeg vi har hatt og har gode eksempler på. Vi kunne helt sikkert hatt en til blant de som spiller fast på laget nå.
    2 liker
  21. https://www.stabak.no/nyheter/forste-hjemmeseier-for-stabaek-2
    2 liker
  22. 2 liker
  23. Sier meg stort sett enig med din analyse. Jo mer jeg får kampen på avstand, jo mer tenker jeg at dette var flatterende for Viking. Førsteomgangen er jevn, sjanserik og underholdende. Begge lag er heldige som ikke slipper inn - og avslutter omgangen med elleve mann, Børkeeiet kunne fort vært utvist da også. I andre er vi, som du sier, avskrudd fra starten av. Spørsmålet er hva det skyldes. Mot Brann virker forklaringen å være enkel - verken Berg eller spillerne så ut til å ha tro på kampplanen til pause, og justerte deretter. Det gir ikke mye mening at Berg skal ha tenkt etter førsteomgangen mot Viking at "nei, dette var for offensivt, nå murer vi igjen". Målene til Viking går jo også mye på personlige feil. Strømnes følger ikke mannen sin på 1-0, 2-0 kan han ikke helt lastes for i mine øyne, mens på 3-0 er Vihmann ubegripelig feilplassert. Det er forøvrig noe forbanna tull at Demidov ikke har innfridd. Han har spilt to kamper, mot Haugesund fikk han et tåpelig rødt kort, mot Rosenborg var han tryggere enn noen annen stopper har vært i år. Ingen grunn overhodet til å plassere ham i samme kategori som Mokhtar - som forøvrig var en lottokupong fra vår side, og hittil har vi ikke fått mer enn 1-2 rette... Tror vi selv har tydeliggjort at vi ikke ønsker hjemmekamp på 16. mai, forresten. Men kokosdømmingen til Tore Hansen ble neppe hjulpet av at publikum peip på alt som var...
    2 liker
  24. Syns den tweeten er helt innafor. Den jublinga til Tripic etter å ha filma på Tobbe en utvisning er ingenting annet enn en skam for fotballen. Søppel.
    2 liker
  25. Nja, synes egentlig Horneland bør beholde jobben sin.
    2 liker
  26. Gidder du å ta deg en tur ut i sola? Hvorfor holder du på som du gjør? Det er ingen som tar deg alvorlig, PG du får ingen med deg heller så du lykkes ikke engang med trollinga. Jeg biter heller ikke på, og hadde forbigått tullet ditt normalt, men det er faktisk mer enn bare patetisk når du henger ut og skylder på unge enkeltspillere. Jeg vet ikke om du husker markeringen som skjedde under forrige hjemmekamp. Den var for en annen ung spiller. En som kanskje hadde vært veteranen i dagens lag. Det var garantert mer som lå under, men det presset og ansvaret han følte for lagets prestasjoner kan fort ha vært en av de utløsende grunnene til at han ikke lever lenger. Så gi deg. Vær så snill. Det er ikke morsomt, du rustler ingen jimmier. Dette er bare trist.
    2 liker
  27. Kanskje vi får oppleve dame-treneren og herre-treneren gå samme uke eller måned...
    1 liker
  28. Hvis hun er en Stabæk-person og bryr seg om laget trekker hun seg NÅ!
    1 liker
  29. Jeg sa han trenger fysisk trening, ikke nødvendigvis å være på treningsfeltet med de andre gutta.. Om han beveger seg like mye i kamp som han gjorde mot Brann, trenger han knappest dusje etterpå. Det han trenger er å komme ut av feriemodus. Det gjør han ikke ved å spille 90 minutter i 3. divisjon. Kamptrening hjelper kanskje for den siste finpussen på det fysiske, men hjelper mest på konsentrasjon og reaksjon. Han må først få det fysiske på plass, så kan han jobbe med kampsituasjoner. Dessverre virker det som han har en lang vei å gå på det fysiske først. (Og som sagt, det er kanskje ikke øvelser på feltet med de andre han trenger, men to uker med "barmarkstrening" for å komme i gang.)
    1 liker
  30. Ser G19 Interkrets ligger på 5 plass på tabellen og er ute av cupen. Det er uvanlig kost!
    1 liker
  31. Da kan vi vel takke Vanja av, og ønske henne lykke til videre.
    1 liker
  32. Nordens beste akademi? Hva er belegget for det?
    1 liker
  33. Vi har en langsiktig satsing på akademiet og de spillerne som kommer derfra. Da må vi jo nesten ha en trener som forholder seg til denne satsingen, og måten spillerne er trent opp til å spille fotball. Det er ingen tvil om at vi har blitt bedre på defensiv organisering, men kanskje det kunne vært oppnådd uten av vi måtte gå helt til ytterpunktet. IAO er sikkert en flink mann på mange måter, men jeg synes han etterhvert er blitt avslørt som en gambler. Sånn sett burde han nok kanskje ha jobbet for eiergjengen i Start.
    1 liker
  34. At Demidov ikke har innfridd er kanskje feil, men han har ikke levert all den tid han har vært skadet. Selvfølgelig kjipt å ha skader på førstevalg. Av spillerne Berg har i troppen, kunne fort både Demidov, Ruskike, Kassi og Moe vært i førsteoppstillingen.
    1 liker
  35. Da har kanskje de hatt trening med de andre som skal spille den kampen? Blomstertoget gikk kl. 17. Det er mange timer i døgnet før det. At folk skal henge seg opp i om gutta trener eller ikke på nasjonaldagen er egentlig ganske imponerende.
    1 liker
  36. Kontinuitet er vel stikkordet, både på trener- og spillersiden. Der KBK har hatt Michelsen over flere år, har vi i stedet hatt fullt gjennomtrekk. Og alle som har vært innom har hatt sine måter å spille fotball på. For øyeblikket spiller vi LSK-fotball med Toni-mannskap. Sier seg selv at det må gå til helvete.
    1 liker
  37. Noen tanker etter kampen: - Klart rødt kort. Tripic er en drittsekk, men er samtidig rutinert som skjærer akkurat inn foran Tobias. Han venter egentlig bare på at han skal bli dratt litt i av Tobias før han videre faller lett. En ting er denne situasjonen, men hvor ofte lager ikke Stabæk ekstremt unødvendige frispark ?? Fotballen har blitt sånn at det skal ikke mye til for å få frispark og da må gutta klare å tilpasse seg etter dette. Hvorfor setter vi oss i så sinnsykt håpløse situasjoner kamp etter kamp?? - Askildsen er fremdeles ikke god nok for å starte. Jeg kan faktisk ikke fatte og begripe at han starter sentralt. Hadde han hatt en enorm styrke i spillet sitt som dekker over svakhetene, kunne jeg ha skjønt HB sine prioriteringer. Men det har han IKKE. Pratet med Jørgen Lennartsson under Brann kampen og han kunne ikke skjønne hvorfor ikke Bohinen spilte sentralt istedenfor Askildsen. - Våre to eneste stabile og gode spillere denne sesongen er Sandberg og Hernandez. Spesielt sistnevnte har imponert stort. Uten at jeg har statistikk på det, men det virker som det er slippes til langt flere innlegg på venstre siden enn på høyresiden til Ronald. - HB spiller knall kjip fotball, men det er lett å skylde alt på han. Jeg synes spillerne må faen meg våkne litt opp. Er det slik at våre unggutter har fått for mye skryt i mediene og ikke helt skjønner at det må legges ned innsats i kampene for å få et tellende resultat? Ja, de er store talenter, men nå må de betale litt tilbake den unike tilliten de har fått i Stabæk med å brette opp ermene og spille mer "voksent". Er så vanvittig med urutinerte feil hver eneste kamp. - Helt ekstremt hvor mye feil vi gjør i kontringene. Det er alltid en pasning som enten er for lang, for kort eller går i feil rom. I mine øyne savner dette laget mest en playmaker som klarer å slå disse enkle og forløsende pasningene når vi stormer fremover. Vi har kontringsstyrken, men roter det bort 95% av gangene med elendige pasninger. - Veldig hyggelig å se Kassi i godt gammelt slag igjen. Holder vi han skadefri, tror jeg det er nok til å klare minst kvalik. - Akkurat nå orker jeg ikke et altfor positivt innlegg fra Ingo som forteller hvor flott og bra Stabæk er som har så mange egen produserte spillere. Trenere, spillere og ledelse må rett og slett erkjenne at vi er et ræva møkkalag nå og sammen brette opp ermene slik at vi slipper å se ut som gutter vs menn i hver kamp. Vi er hvertfall ikke et topp 8 lag. Nå er vi et tannløst bunnlag. Heldigvis er det et stort potensial i Stabæk. Vi er gode når vi kan (se på kampene mot RBK og Glimt). - Laget skriker etter 3-5-2. Det vil gi oss en ekstra stopper inn, maksimere vingbackene våre offensivt som igjen vil hjelpe en ensom Boli på topp. Vi må gjøre noe offensivt nå. Vi har ingen plan B (til tider er det vanskelig å se plan A også). Må være en drøm å analysere Stabæk for motstanderlagene. - Ros skal gis når det er fortjent. Vi har blitt MYE bedre på defensive døballer. En helt annen verden kontra fjoråret der vi kunne ha slippet inn 3-4 i hver kamp. Nå holder vi det sånn ca til 1 stor sjanse på dødball pr kamp og det er gledelig å se denne positive utviklingen.
    1 liker
  38. Kunsten å legge seg flat... Hva er galt med å legge seg nesten flat, men irritere nok til at det holder til en politianmeldelse? Noe må vi jo gjøre for å drepe ventetiden mellom kampene. For min del må Tunold gjerne tweete, jeg vil heller ha en klubb full av kok og følelser enn ææææ vi var vel ikke gode nok i duellspillet æææ med henda i lomma. Gi oss litt temperatur a.
    1 liker
  39. Sikkert mange faktorer, men i allefall strukturert arbeid over tid, innarbeidet spillestil og god kontroll på spillermarkedet. Når de selger en nøkkelspiller så vet de hvem de skal erstatte han med - og trenger ikke gamble på en kontraktsløs has been...
    1 liker
  40. Set at en god del av dere synes IAO har mer skyld i denne elendige seriestarten enn Henning Berg. Det er i og for seg riktig at IAO ikke har klart å hente inn gode nok spillere i vinter, men klubben har en klar strategi på at de ikke skal hente spillere som tar plassen til en av våre egne, så om IAO ikke finner gull, blir han ikke hentet. IAO har antakeligvis bomma grovt på Kirk, Sun og Mokhtar, selv om Mokhtar kan komme i form, skjer det nok ikke før etter sommerferien, og da er det for sent. Men ikke glem at IOA er mannen som stod bak Boli overgangen, IAO hentet Demidov, uten han hadde vi nok rykket ned i fjor. IAO hentet Ohi, han hentet Sandberg fra benken til vif, og nå er ES beste keeper. IOA har også henta så mye gull de siste årene... Så han skal ikke sparkes!!! La oss si at IAO forsvinner, hvem skal da inn og gjøre den jobben? Ingen!!!! Vi har null sjans til å erstatte IAO, ikke i nærheten engang, det vil ta mange år før vi klarer å få en Head of Recruitment opp på IAO sitt nivå, han er rett og slett best i Norge på det han driver med, punktum! HB derimot kan gå på NAV i morgen tidlig sammen med Horneland.
    1 liker
  41. Vi får rødt og straffe fordi de kyniske Vikingspillerne har mer rutine enn våre, som går rett i fella og gjør akkurat nok. Jeg hadde håpet at vi skulle klare å få et rødt eller to på dem etter første omgang når det faktisk er Viking som er heite i toppen, men så går vi faenmeg rett i fella sjæl. 1 eller 0 mann foran mål når vi har innleggsmulighet. 1 mann på kontringer. Pasninger går rett i beina på Viking eller bak vår mann på løp selv om avsender er nærmest uten press, skudd og headinger er lomper rett på keeper eller utenfor. Lokal kommentator og dritings speaker. For en drittdag. Tror jeg bare stikker ut og drikker sprit og dropper hele 17. mai i år. Hvis dere trenger meg finner dere meg heseblesende inn på Nordkapp-platået om en ukes tid, med hundrevis av rasende fiskesamer i hælene.
    1 liker
  42. Vi har et dårlig lag. Det er først og fremst IA sin skyld. Når Henning i tillegg disponerer det forferdelig, så blir det grusomt.
    1 liker
  43. Feiringen til tripic etter rødt kort. Flaueste
    1 liker
  44. For en helt elendig rangering! El-Hadji Ba foran Lumanza??? Fontanello bedre enn Hoseth? Og veldig mye andre rare vurderinger må jeg si! Selv om Hou Sæter var litt skuffende så var det vel ikke en dårligere signering enn adnan haidar?
    1 liker
  45. Så kan man også se litt på hvem vi har møtt. Vi har blant annet spilt mot samtlige lag som endte topp 4 i fjor (gitt oss 3 poeng). De tre resterende kampene har vært mot 11. og 12. plassen, samt ett nyopprykket lag (4 poeng). Vi skulle selvfølgelig hatt litt flere poeng fra kampene mot de dårlige lagene, men jeg vil tørre å påstå at snittet på motstanderne vi har møtt hittil er litt høyere enn snittet for ligaen. Sånn sett burde poengsnittet vårt øke litt etter at vi har møtt alle lagene. Tilsvarende syv kamper i fjor ga oss forøvrig 5 poeng.
    1 liker
  46. Er det deg Oddbjørn?
    1 liker
  47. Blomstertoget er viktig med tanke på forankring i lokalsamfunnet. spillerne har deltatt der så lenge jeg kan huske
    1 liker
  48. Mokthar er ikke i nærheten av å være god nok, og tjenestefeilen ble gjort på overgangsmarkedet i vinter.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...