Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 05/19/2019 in all areas

 1. 15 likes
  Morsomt tilrop fra Sunndal supporter på Nadderud i går da vi gikk opp til 2-0 : KOM IGJEN GUTTER, VI VINNER IKKE HER HVIS VI SPILLER SOM ROSENBORG !!!!!!
 2. 10 likes
  Personlig synes jeg det er for meget å poste innlegg hver gang en eks-Stabæk-spiller starter (eller scorer for den saks skyld) i en kamp.
 3. 5 likes
  Brochmann utlignet for Mjøndalen, takk igjen Henning Berg .
 4. 5 likes
  Spørs hvor heldig det er da, resultatene tatt i betraktning...
 5. 5 likes
  Hvor dype kontakter har du egentlig? For en helt utenforstående som meg ser jeg mye synsing og kritiske meldinger fra deg på det meste som skjer her på forumet. Er det egentlig du som burde erstattet IAO, eller er det bare synsing det du skriver? For om du er den guden du fremstår som så har vel styret en enkel avgjørelse her.
 6. 3 likes
  Synes det var moro med egnasjementet til @ingo i vår når det var snakk om forventninger til sesongen. Hva skjedde?
 7. 3 likes
  Det er vel slik at overgangsvinduet for store deler av Europa åpner i juni, mens vårt overgangsvindu åpner i august? Hvilket betyr at vi i to måneder kan selge spillere uten å ha lov til å erstatte dem. Dette overgangsvinduet kan bli slitsomt...
 8. 3 likes
  Samme som når vi møter Rosenborg eller Brann mao 😉
 9. 3 likes
  Begynner å bli rimelig lei av å høre treneren bruke «unge spillere» som unnskyldning i hvert jævla intervju etter kamper. På tide en av spillerne bruker «umerittert trener på høyeste nivå» som årsak i et intervju etter neste kamp?
 10. 3 likes
  Ser at åtte spillere (Vetlesen, Askildsen, Aga, Vogt, Pignatel Jenssen, Amer, Torvund og Geelmuyden ) som kunne spilt for g19-laget spiller på A-laget og 2.laget isteden. Det er uvanlig kost!
 11. 3 likes
  Syns den tweeten er helt innafor. Den jublinga til Tripic etter å ha filma på Tobbe en utvisning er ingenting annet enn en skam for fotballen. Søppel.
 12. 2 likes
  Tror det er en fordel for oss å ikke spille. Tror dessverre vi er ES nest dårligste lag akkurat nå, selv om det er jevnt i bunnen. Tror det er en fordel at vi har spillere på vei inn.
 13. 2 likes
  Jeg bor i Elverum og har sett noen av årets kamper. De var tippet i toppen i sin avdeling, men de virker jevnt over som et svakt lag så langt i år. Mistet også noen viktige spillere i vinter som de garantert savner. Et lag Stabæk ikke burde ha noe problemer med å slå, men cup er cup, og det er farlig å undervurdere. Tidligere Elverumback Ulrik Balstad sa forøvrig i en podcast (Fotballhedmark) at han så på Stabæk som det kjedeligste laget man kunne trekke fra Eliteserien.
 14. 2 likes
  Fred Fridays kontrakt går ut etter sesongen. Stangnert litt etter overgangen til AZ, to siste sesongene utlånt til Sparta Rotterdam(4mål på 14kamper) og Twente(0 mål på11 kamper). Mulig erstatter for Boli ?
 15. 2 likes
  Fint å se gamle helter se og kjempe for de som kanskje er litt annerledes enn A4-normen; https://www.dagbladet.no/nyheter/vant-klagesak-damian-43-ble-diskriminert-av-eidsvoll-butikker/71087915
 16. 2 likes
  Gikk egentlig for å se Mokthar, men han spillte jo ikke. Likte det jeg så av Sun. Han plasserte seg stort sett riktig og hadde noen veldig bra framspill i sentrum. Mye fotballhjerne hos han han. Virker kanskje som han mangler litt selvtillit. Får han opp den og litt mer agressivitet, kan han bli veldig god for oss. Tror han er i ferd med å finne ut av spillestilen vår. Ellers var Gyasi bra. Håper å se han åpne motstandernes forvar etter hvert.
 17. 2 likes
  Ser G19 Interkrets ligger på 5 plass på tabellen og er ute av cupen. Det er uvanlig kost!
 18. 2 likes
  Han er ikke alene i mediaavdelingen, det er flere der som fortjener en stor porsjon av skrytet som gis.
 19. 2 likes
  La oss ikke glemme at hadde det ikke vært for Olsen, så hadde vi trolig vært i 3.div nå. Ingen i Norge har høyere toppnivå enn Olsen på det han gjør. Spesielt etter 2012 sesongen. Vi kunne rykket ned i 2013 til 2.div slik som mange andre lag har gjort etter å ha ligget med knekket rygg som vi gjorde. Jeg kan ikke se for meg en annen mann enn Olsen. Han er priceless for Stabæk. Han er Blaa. Han burde vi støtte opp maks. Han kan dessverre ikke treffe hvert eneste år, med midlene vi har til rådighet. Men at hans jobb burde evalueres, blir for meg en gåte. Jeg ønsker ikke at noen annen mann skal komme å ta den jobben. Vil ha IA på livstidskontrakt om mulig. Berg derimot, kan du få jævla billig av meg. ØKS!
 20. 2 likes
  Stabæks 99-årgang har av mange blitt omtalt som «Stabæks fantastiske 99-årgang». Ikke helt uten grunn; ikveld var syv av guttelagets (G16) spillere i kamp på ulike Eliteserie-arenaer. Tobias «Tobbe» Børkeeiet (Stabæk) Ola Brynhildsen (Stabæk) Emil Bohinen (Stabæk) Hugo Vetlesen (Stabæk) Kristian «Kissa» Thorstvedt (Viking) Sebastian «Sebba» Pedersen (Strømsgodset) Sakarias «Saka» Opsahl (Vålerenga) I tillegg har vi Morten Renå Olsen og Felix Anthonessen i hhv Notodden og Strømmen. Søndag drar fem av gutta til Polen for å forsvare fedrelandets ære i U20 VM. Egentlig helt ekstremt bra...
 21. 1 like
 22. 1 like
  Jeg registrerer at Glimt sine to U20-spillere spiller kamp i dag og slutter seg til resten av landslagstroppen i morgen. Var dette noe vi vurderte med våre? Ville det vært en fordel for oss å spille i dag, så vi ikke hadde ligget så langt etter på antall kamper? Disse neste to rundene vil som tidligere nevnt bety at vi ligger på nedrykk, og det kan jo gjøre det litt tøffere mentalt kanskje?
 23. 1 like
  Møter Elverum i cupen på tirsdag. Elverum har åpnet meget svakt i postnordligaen og står med kun 3 poeng på 6 kamper.
 24. 1 like
  Skal vi håper resultatene går vår vei i dag også? Det vil si: Storseier til RBK over Mjøndalen (her er det for min del helt greit med uavgjort - det hjelper ikke Mjøndalen stort men vil skape et helvetes liv i bartestaden) Tremålsseier til Sarp over Ranheim. Hvorfor 3? Fordi da havner de bak oss. Odd kan gjerne putte noen flere mot LSK, men det viktige er selvfølgelig at de vinner. Sekspoengeren mellom Godset og Tromsø er det ikke godt å vite hva man ønsker seg av, men i slike kamper er kasnkje uavgjort det beste resutlatet for oss? En av dem går jo uansett forbi oss...
 25. 1 like
  Rykker vi ned kan det fort være snipp snapp snute...
 26. 1 like
  Noe må uansett gjøres før det er for seint. Rykker vi ned kan det lang tid før vi kommer opp igjen.
 27. 1 like
  Ja det hadde vært noe det
 28. 1 like
  Treningsfri fredag. Kunne være en fin dag å presentere en ny trener.
 29. 1 like
  Ja, Sun sine framspill var et lyspunkt!
 30. 1 like
  Det er vel noe av det samme som for gutta - for mye ungt samtidig på midtbanen. Slik jeg ser fotball er det enkelt - funker midtbanen funker som regel angrep og forsvar også. Svikter forsvaret eller angrepet så starter feilsøket på midtbanen. Fikk en umiddelbar effekt av å flytte Siri frem mot ØHIL i cup-en. Så ikke matchen i dag, men den effekten var kanskje ikke like åpenbar? Jeg vet at Rich ikke nødvendigvis er helt enig med meg i det her - men jeg mener Synne Jensen bandt sammen midtbanen og angrepet i fjor og at hun er et merkbart tap for oss. Så må vi stille spørsmål ved om vi har rett trener! Og svaret på det er et ganske åpenbart nei. Jentene har vært en salderingspost i flere år - selv om kostnadene der bare er peanuts. Jeg ville ikke vært forundret om vi kan drifte hele stallen til Chixa + noen forsterkninger på mindre enn det vi betaler Mokthar... I mens vasker Rich drakter på nadderud til langt på natt og kjører spillerne til match i minibuss + + vederlagsfritt for klubben, til sammenligning chartrer G19 busser. Som pappa til jenter kjenner jeg at jeg blir provosert over forskjellen mellom kjønn i denne idretten... Men det skjer heldigvis ting ute i verden, synd norge og stabæk henger etter!
 31. 1 like
 32. 1 like
  Enig! Forza skrev også «& co» 😀
 33. 1 like
  Kanskje vi får oppleve dame-treneren og herre-treneren gå samme uke eller måned...
 34. 1 like
  Vi har Nordens beste, mest produktive akademi. Vi har meget begrenset med økonomiske ressurser. Vi har en sportsdirektør som brenner for klubben, og som kanskje har blitt litt for komfortabel med å gjøre kompromisser for å få det til å gå rundt. Kompromisser er vel og bra, og det trengs, men å gå på akkord med vår identitet i den grad vi gjør er kanskje ikke så lurt. Det vil i lengden tære på både spillere og supportere. Særlig når ikke resultatene kommer.
 35. 1 like
  Billig poeng. Helt enig i at Oddbjørn fortjener skryt. Har vært mye bedre i det siste enn det var før.
 36. 1 like
  Rent objektivt har Berg gode meritter. Kombinert med «rett spillermateriale» kunne det sett annerledes ut, men planen for å skaffe til veis materiale fungerte ikke som tenkt. IA skal ha en ting da - han er kreativ og prøver nye løsninger. Det blir ikke alltid bra, men det er kanskje bedre allikevel enn å alltid spille den trygge hånda med lav avkastning. Tidvis har mannen innovert ordentlig og fått masse ut av lite. Ganske sikker på at det er ledere rundt om i de andre klubbene som har latt seg inspirere av hans metoder, som igjen fører til at konkurransen skjerper seg, og at IA igjen må innovere for å være det hestehode foran som gjør at vi snapper opp spillere som velger de knappene og glansbildene vi kan tilby. I tillegg treffer murphy’s lov fra tid til annen, som fører til at det svinger over tid. Har fortsatt stor tro på at han har kompetansen og ferdighetene godt i behold, men at også han trenger litt marginer. Heier på Olsen, jeg tror han blør masse for drakta hele døgnet rundt
 37. 1 like
  For all del, la oss bruke tiden hans på å lese mail fra supportere. Han er sikkert ikke i stand til verken å lese tabellen eller se fotballkamper på egen hånd, så bra vi hjelper han. Worst case ville han jo brukt tiden på å snakke med agenter og se andre lag sine kamper. Nei, la oss passe på at han forstår alvoret!
 38. 1 like
  Da har kanskje de hatt trening med de andre som skal spille den kampen? Blomstertoget gikk kl. 17. Det er mange timer i døgnet før det. At folk skal henge seg opp i om gutta trener eller ikke på nasjonaldagen er egentlig ganske imponerende.
 39. 1 like
  Odd skal spille ES kamp igjen på søndag, vi skal ikke det. Greit å gi de fri idag vel...
 40. 1 like
  Inge André Olsen - 930 34 047 - inge.andre.olsen@stabak.no
 41. 1 like
  Har som vanlig sett kampen på nytt og spolt og analysert. Jeg synes ikke første omgang er så gal. Vi spiller bedre enn vi har gjort i Stavanger på det jeg kan huske. Vi har brukbart balltempo og er godt oppe i Viking i angrep. Jeg har vært både dommer og trener, men på lavere nivå enn dette og er glad det ikke var meg som måtte dømme denne kampen. Så kampen med en tysk speider som jeg kjenner og vi begge mener angrepet på Sandberg var stygt og at dette skulle resultert i rødt kort. Når det gjelder albuen til Tommy Høyland som HB mente kvalifiserte til rødt, er jeg kanskje ikke enig i det. At det var Tobias som endte med rødt til slutt i denne kampen er litt pussig tatt i betraktning alt det stygge spillet som var. Når det er sagt var det klønete av Tobias å bruke hånda - det er lett for dommer å se og vanskelig å vurdere hvor hardt en spiller trekker. I annen omgang var vi ikke påskrudd og med to tabber var jo løpet kjørt. Mot Brann spillte vi også to forskjellige omganger både når det gjaldt spillestil og innsats. Vi må bli et lag som holder presset oppe i 2 omganger. Ser at mange er på jakt etter skalpen til HB etter denne kampen. Av og til skyldes tap en trener og dårlig kampstrategi. Igår synes jeg spillerne må ta ansvaret for at vi ikke fikk poeng. Det eneste jeg er uenig med av HBs disposisjoner er at han ikke tok ut Tobias etter første omgang. Han hadde både fått tilsnakk/advarsel og gult kort og virket overtent. I slike situasjoner er det tryggest å bytte. Vi nærmer oss en tredjedel av antallet kamper og vi varierer veldig i prestasjonene. Slik er det ofte med unge spillere og det blir feil å gi spillerne skylden for at vi ikke ligger høyere. Noe av feilen er vel at antatte ringrever som Demidov og Mokthar ikke har innfridd. Ellers synes jeg NFF bør slutte å gi oss bortekamper på 16. mai. Det er en uvanlig stor fordel å spille foran et stort hjemmepublikum på 16. mai. Det var det ingen tvil om i går...
 42. 1 like
  Ikke pinlig i det hele tatt. På sin plass. Ville ikke hatt Tripic i Stabæk uansett.
 43. 1 like
  Noen tanker etter kampen: - Klart rødt kort. Tripic er en drittsekk, men er samtidig rutinert som skjærer akkurat inn foran Tobias. Han venter egentlig bare på at han skal bli dratt litt i av Tobias før han videre faller lett. En ting er denne situasjonen, men hvor ofte lager ikke Stabæk ekstremt unødvendige frispark ?? Fotballen har blitt sånn at det skal ikke mye til for å få frispark og da må gutta klare å tilpasse seg etter dette. Hvorfor setter vi oss i så sinnsykt håpløse situasjoner kamp etter kamp?? - Askildsen er fremdeles ikke god nok for å starte. Jeg kan faktisk ikke fatte og begripe at han starter sentralt. Hadde han hatt en enorm styrke i spillet sitt som dekker over svakhetene, kunne jeg ha skjønt HB sine prioriteringer. Men det har han IKKE. Pratet med Jørgen Lennartsson under Brann kampen og han kunne ikke skjønne hvorfor ikke Bohinen spilte sentralt istedenfor Askildsen. - Våre to eneste stabile og gode spillere denne sesongen er Sandberg og Hernandez. Spesielt sistnevnte har imponert stort. Uten at jeg har statistikk på det, men det virker som det er slippes til langt flere innlegg på venstre siden enn på høyresiden til Ronald. - HB spiller knall kjip fotball, men det er lett å skylde alt på han. Jeg synes spillerne må faen meg våkne litt opp. Er det slik at våre unggutter har fått for mye skryt i mediene og ikke helt skjønner at det må legges ned innsats i kampene for å få et tellende resultat? Ja, de er store talenter, men nå må de betale litt tilbake den unike tilliten de har fått i Stabæk med å brette opp ermene og spille mer "voksent". Er så vanvittig med urutinerte feil hver eneste kamp. - Helt ekstremt hvor mye feil vi gjør i kontringene. Det er alltid en pasning som enten er for lang, for kort eller går i feil rom. I mine øyne savner dette laget mest en playmaker som klarer å slå disse enkle og forløsende pasningene når vi stormer fremover. Vi har kontringsstyrken, men roter det bort 95% av gangene med elendige pasninger. - Veldig hyggelig å se Kassi i godt gammelt slag igjen. Holder vi han skadefri, tror jeg det er nok til å klare minst kvalik. - Akkurat nå orker jeg ikke et altfor positivt innlegg fra Ingo som forteller hvor flott og bra Stabæk er som har så mange egen produserte spillere. Trenere, spillere og ledelse må rett og slett erkjenne at vi er et ræva møkkalag nå og sammen brette opp ermene slik at vi slipper å se ut som gutter vs menn i hver kamp. Vi er hvertfall ikke et topp 8 lag. Nå er vi et tannløst bunnlag. Heldigvis er det et stort potensial i Stabæk. Vi er gode når vi kan (se på kampene mot RBK og Glimt). - Laget skriker etter 3-5-2. Det vil gi oss en ekstra stopper inn, maksimere vingbackene våre offensivt som igjen vil hjelpe en ensom Boli på topp. Vi må gjøre noe offensivt nå. Vi har ingen plan B (til tider er det vanskelig å se plan A også). Må være en drøm å analysere Stabæk for motstanderlagene. - Ros skal gis når det er fortjent. Vi har blitt MYE bedre på defensive døballer. En helt annen verden kontra fjoråret der vi kunne ha slippet inn 3-4 i hver kamp. Nå holder vi det sånn ca til 1 stor sjanse på dødball pr kamp og det er gledelig å se denne positive utviklingen.
 44. 1 like
  Kunsten å legge seg flat... Hva er galt med å legge seg nesten flat, men irritere nok til at det holder til en politianmeldelse? Noe må vi jo gjøre for å drepe ventetiden mellom kampene. For min del må Tunold gjerne tweete, jeg vil heller ha en klubb full av kok og følelser enn ææææ vi var vel ikke gode nok i duellspillet æææ med henda i lomma. Gi oss litt temperatur a.
 45. 1 like
  Si hva du vil om kvalitetene hans og engasjementet – det savner jeg også i stallen vår – men en fyr som filmer, jubler hemningsløst for utvisninger og setter kneet i hodet på spillere som ligger nede ville jeg skamma meg over å se på Nadderud.
 46. 1 like
  Set at en god del av dere synes IAO har mer skyld i denne elendige seriestarten enn Henning Berg. Det er i og for seg riktig at IAO ikke har klart å hente inn gode nok spillere i vinter, men klubben har en klar strategi på at de ikke skal hente spillere som tar plassen til en av våre egne, så om IAO ikke finner gull, blir han ikke hentet. IAO har antakeligvis bomma grovt på Kirk, Sun og Mokhtar, selv om Mokhtar kan komme i form, skjer det nok ikke før etter sommerferien, og da er det for sent. Men ikke glem at IOA er mannen som stod bak Boli overgangen, IAO hentet Demidov, uten han hadde vi nok rykket ned i fjor. IAO hentet Ohi, han hentet Sandberg fra benken til vif, og nå er ES beste keeper. IOA har også henta så mye gull de siste årene... Så han skal ikke sparkes!!! La oss si at IAO forsvinner, hvem skal da inn og gjøre den jobben? Ingen!!!! Vi har null sjans til å erstatte IAO, ikke i nærheten engang, det vil ta mange år før vi klarer å få en Head of Recruitment opp på IAO sitt nivå, han er rett og slett best i Norge på det han driver med, punktum! HB derimot kan gå på NAV i morgen tidlig sammen med Horneland.
 47. 1 like
  Vi får rødt og straffe fordi de kyniske Vikingspillerne har mer rutine enn våre, som går rett i fella og gjør akkurat nok. Jeg hadde håpet at vi skulle klare å få et rødt eller to på dem etter første omgang når det faktisk er Viking som er heite i toppen, men så går vi faenmeg rett i fella sjæl. 1 eller 0 mann foran mål når vi har innleggsmulighet. 1 mann på kontringer. Pasninger går rett i beina på Viking eller bak vår mann på løp selv om avsender er nærmest uten press, skudd og headinger er lomper rett på keeper eller utenfor. Lokal kommentator og dritings speaker. For en drittdag. Tror jeg bare stikker ut og drikker sprit og dropper hele 17. mai i år. Hvis dere trenger meg finner dere meg heseblesende inn på Nordkapp-platået om en ukes tid, med hundrevis av rasende fiskesamer i hælene.
 48. 1 like
  Synes Oddbjørn & co fortjener skryt for arbeidet de legger ned om dagen. Mye forskjellig innhold på det meste av plattformer, og selv om sikkert ikke alle har tid til å se disse lengre livesendingene synes jeg de begynner å bli veldig bra! Kudos
 49. 1 like
  Taktisk feilvurdering i en enkelt kamp? HB har bomma grovt på taktikk/laguttak i 50% av kampene i år... Orker ikke telle antall kamper han bomma i fjor! UT MED MANNEN!
 50. 1 like
×
×
 • Create New...