Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 05/19/2019 in all areas

 1. Morsomt tilrop fra Sunndal supporter på Nadderud i går da vi gikk opp til 2-0 : KOM IGJEN GUTTER, VI VINNER IKKE HER HVIS VI SPILLER SOM ROSENBORG !!!!!!
  15 likes
 2. Personlig synes jeg det er for meget å poste innlegg hver gang en eks-Stabæk-spiller starter (eller scorer for den saks skyld) i en kamp.
  10 likes
 3. Hvor dype kontakter har du egentlig? For en helt utenforstående som meg ser jeg mye synsing og kritiske meldinger fra deg på det meste som skjer her på forumet. Er det egentlig du som burde erstattet IAO, eller er det bare synsing det du skriver? For om du er den guden du fremstår som så har vel styret en enkel avgjørelse her.
  6 likes
 4. Spørs hvor heldig det er da, resultatene tatt i betraktning...
  5 likes
 5. Synes det var moro med egnasjementet til @ingo i vår når det var snakk om forventninger til sesongen. Hva skjedde?
  3 likes
 6. Det er vel slik at overgangsvinduet for store deler av Europa åpner i juni, mens vårt overgangsvindu åpner i august? Hvilket betyr at vi i to måneder kan selge spillere uten å ha lov til å erstatte dem. Dette overgangsvinduet kan bli slitsomt...
  3 likes
 7. Brochmann utlignet for Mjøndalen, takk igjen Henning Berg .
  3 likes
 8. Samme som når vi møter Rosenborg eller Brann mao ?
  3 likes
 9. Begynner å bli rimelig lei av å høre treneren bruke «unge spillere» som unnskyldning i hvert jævla intervju etter kamper. På tide en av spillerne bruker «umerittert trener på høyeste nivå» som årsak i et intervju etter neste kamp?
  3 likes
 10. Ser at åtte spillere (Vetlesen, Askildsen, Aga, Vogt, Pignatel Jenssen, Amer, Torvund og Geelmuyden ) som kunne spilt for g19-laget spiller på A-laget og 2.laget isteden. Det er uvanlig kost!
  3 likes
 11. La oss ikke glemme at hadde det ikke vært for Olsen, så hadde vi trolig vært i 3.div nå. Ingen i Norge har høyere toppnivå enn Olsen på det han gjør. Spesielt etter 2012 sesongen. Vi kunne rykket ned i 2013 til 2.div slik som mange andre lag har gjort etter å ha ligget med knekket rygg som vi gjorde. Jeg kan ikke se for meg en annen mann enn Olsen. Han er priceless for Stabæk. Han er Blaa. Han burde vi støtte opp maks. Han kan dessverre ikke treffe hvert eneste år, med midlene vi har til rådighet. Men at hans jobb burde evalueres, blir for meg en gåte. Jeg ønsker ikke at noen a
  3 likes
 12. Syns den tweeten er helt innafor. Den jublinga til Tripic etter å ha filma på Tobbe en utvisning er ingenting annet enn en skam for fotballen. Søppel.
  3 likes
 13. Tror det er en fordel for oss å ikke spille. Tror dessverre vi er ES nest dårligste lag akkurat nå, selv om det er jevnt i bunnen. Tror det er en fordel at vi har spillere på vei inn.
  2 likes
 14. Jeg bor i Elverum og har sett noen av årets kamper. De var tippet i toppen i sin avdeling, men de virker jevnt over som et svakt lag så langt i år. Mistet også noen viktige spillere i vinter som de garantert savner. Et lag Stabæk ikke burde ha noe problemer med å slå, men cup er cup, og det er farlig å undervurdere. Tidligere Elverumback Ulrik Balstad sa forøvrig i en podcast (Fotballhedmark) at han så på Stabæk som det kjedeligste laget man kunne trekke fra Eliteserien.
  2 likes
 15. Fred Fridays kontrakt går ut etter sesongen. Stangnert litt etter overgangen til AZ, to siste sesongene utlånt til Sparta Rotterdam(4mål på 14kamper) og Twente(0 mål på11 kamper). Mulig erstatter for Boli ?
  2 likes
 16. Fint å se gamle helter se og kjempe for de som kanskje er litt annerledes enn A4-normen; https://www.dagbladet.no/nyheter/vant-klagesak-damian-43-ble-diskriminert-av-eidsvoll-butikker/71087915
  2 likes
 17. Gikk egentlig for å se Mokthar, men han spillte jo ikke. Likte det jeg så av Sun. Han plasserte seg stort sett riktig og hadde noen veldig bra framspill i sentrum. Mye fotballhjerne hos han han. Virker kanskje som han mangler litt selvtillit. Får han opp den og litt mer agressivitet, kan han bli veldig god for oss. Tror han er i ferd med å finne ut av spillestilen vår. Ellers var Gyasi bra. Håper å se han åpne motstandernes forvar etter hvert.
  2 likes
 18. Ser G19 Interkrets ligger på 5 plass på tabellen og er ute av cupen. Det er uvanlig kost!
  2 likes
 19. Han er ikke alene i mediaavdelingen, det er flere der som fortjener en stor porsjon av skrytet som gis.
  2 likes
 20. Stabæks 99-årgang har av mange blitt omtalt som «Stabæks fantastiske 99-årgang». Ikke helt uten grunn; ikveld var syv av guttelagets (G16) spillere i kamp på ulike Eliteserie-arenaer. Tobias «Tobbe» Børkeeiet (Stabæk) Ola Brynhildsen (Stabæk) Emil Bohinen (Stabæk) Hugo Vetlesen (Stabæk) Kristian «Kissa» Thorstvedt (Viking) Sebastian «Sebba» Pedersen (Strømsgodset) Sakarias «Saka» Opsahl (Vålerenga) I tillegg har vi Morten Renå Olsen og Felix Anthonessen i hhv Notodden og Strømmen. Søndag drar fem av gutta til Polen for å forsvare fedrelandets ære i U20 VM. Eg
  2 likes
 21. Noen tanker etter kampen: - Klart rødt kort. Tripic er en drittsekk, men er samtidig rutinert som skjærer akkurat inn foran Tobias. Han venter egentlig bare på at han skal bli dratt litt i av Tobias før han videre faller lett. En ting er denne situasjonen, men hvor ofte lager ikke Stabæk ekstremt unødvendige frispark ?? Fotballen har blitt sånn at det skal ikke mye til for å få frispark og da må gutta klare å tilpasse seg etter dette. Hvorfor setter vi oss i så sinnsykt håpløse situasjoner kamp etter kamp?? - Askildsen er fremdeles ikke god nok for å starte. Jeg kan faktisk ikke fatte og
  2 likes
 22. 1 like
 23. Jeg registrerer at Glimt sine to U20-spillere spiller kamp i dag og slutter seg til resten av landslagstroppen i morgen. Var dette noe vi vurderte med våre? Ville det vært en fordel for oss å spille i dag, så vi ikke hadde ligget så langt etter på antall kamper? Disse neste to rundene vil som tidligere nevnt bety at vi ligger på nedrykk, og det kan jo gjøre det litt tøffere mentalt kanskje?
  1 like
 24. Møter Elverum i cupen på tirsdag. Elverum har åpnet meget svakt i postnordligaen og står med kun 3 poeng på 6 kamper.
  1 like
 25. Skal vi håper resultatene går vår vei i dag også? Det vil si: Storseier til RBK over Mjøndalen (her er det for min del helt greit med uavgjort - det hjelper ikke Mjøndalen stort men vil skape et helvetes liv i bartestaden) Tremålsseier til Sarp over Ranheim. Hvorfor 3? Fordi da havner de bak oss. Odd kan gjerne putte noen flere mot LSK, men det viktige er selvfølgelig at de vinner. Sekspoengeren mellom Godset og Tromsø er det ikke godt å vite hva man ønsker seg av, men i slike kamper er kasnkje uavgjort det beste resutlatet for oss? En av dem går jo uansett forbi oss...
  1 like
 26. Rykker vi ned kan det fort være snipp snapp snute...
  1 like
 27. Noe må uansett gjøres før det er for seint. Rykker vi ned kan det lang tid før vi kommer opp igjen.
  1 like
 28. Ja det hadde vært noe det
  1 like
 29. Treningsfri fredag. Kunne være en fin dag å presentere en ny trener.
  1 like
 30. Ja, Sun sine framspill var et lyspunkt!
  1 like
 31. En ny Nanne. Ja, gjerne. En ny Rotte. Nei takk.
  1 like
 32. Det er vel noe av det samme som for gutta - for mye ungt samtidig på midtbanen. Slik jeg ser fotball er det enkelt - funker midtbanen funker som regel angrep og forsvar også. Svikter forsvaret eller angrepet så starter feilsøket på midtbanen. Fikk en umiddelbar effekt av å flytte Siri frem mot ØHIL i cup-en. Så ikke matchen i dag, men den effekten var kanskje ikke like åpenbar? Jeg vet at Rich ikke nødvendigvis er helt enig med meg i det her - men jeg mener Synne Jensen bandt sammen midtbanen og angrepet i fjor og at hun er et merkbart tap for oss. Så må vi stille spør
  1 like
 33. Dét er jeg helt enig i. Jeg er av den oppfatning at ingen av dem ville ha jublet på den måten Tripic gjorde, etter å ha fremprovosert et rødt kort til motstanderen. Og det synes jeg vi skal holde oss for gode til i Stabæk. Gjerne vinnerskalle, gjerne provoserende, men samtidig ha en viss respekt. Det synes jeg vi har hatt og har gode eksempler på. Vi kunne helt sikkert hatt en til blant de som spiller fast på laget nå.
  1 like
 34. Jo, vi trenger våre egne drittsekker/vinnerskaller som hates av motstandere og elskes av oss. I den kategorien setter jeg bla Andresen, Nannskog og Demidov (Men vi trenger ikke hente Tripic eller Coly for det...)
  1 like
 35. 1 like
 36. Enig! Forza skrev også «& co» ?
  1 like
 37. Vi har Nordens beste, mest produktive akademi. Vi har meget begrenset med økonomiske ressurser. Vi har en sportsdirektør som brenner for klubben, og som kanskje har blitt litt for komfortabel med å gjøre kompromisser for å få det til å gå rundt. Kompromisser er vel og bra, og det trengs, men å gå på akkord med vår identitet i den grad vi gjør er kanskje ikke så lurt. Det vil i lengden tære på både spillere og supportere. Særlig når ikke resultatene kommer.
  1 like
 38. Rent objektivt har Berg gode meritter. Kombinert med «rett spillermateriale» kunne det sett annerledes ut, men planen for å skaffe til veis materiale fungerte ikke som tenkt. IA skal ha en ting da - han er kreativ og prøver nye løsninger. Det blir ikke alltid bra, men det er kanskje bedre allikevel enn å alltid spille den trygge hånda med lav avkastning. Tidvis har mannen innovert ordentlig og fått masse ut av lite. Ganske sikker på at det er ledere rundt om i de andre klubbene som har latt seg inspirere av hans metoder, som igjen fører til at konkurransen skjerper seg, og at IA igjen må innov
  1 like
 39. For all del, la oss bruke tiden hans på å lese mail fra supportere. Han er sikkert ikke i stand til verken å lese tabellen eller se fotballkamper på egen hånd, så bra vi hjelper han. Worst case ville han jo brukt tiden på å snakke med agenter og se andre lag sine kamper. Nei, la oss passe på at han forstår alvoret!
  1 like
 40. Da har kanskje de hatt trening med de andre som skal spille den kampen? Blomstertoget gikk kl. 17. Det er mange timer i døgnet før det. At folk skal henge seg opp i om gutta trener eller ikke på nasjonaldagen er egentlig ganske imponerende.
  1 like
 41. Odd skal spille ES kamp igjen på søndag, vi skal ikke det. Greit å gi de fri idag vel...
  1 like
 42. Inge André Olsen - 930 34 047 - inge.andre.olsen@stabak.no
  1 like
 43. Har som vanlig sett kampen på nytt og spolt og analysert. Jeg synes ikke første omgang er så gal. Vi spiller bedre enn vi har gjort i Stavanger på det jeg kan huske. Vi har brukbart balltempo og er godt oppe i Viking i angrep. Jeg har vært både dommer og trener, men på lavere nivå enn dette og er glad det ikke var meg som måtte dømme denne kampen. Så kampen med en tysk speider som jeg kjenner og vi begge mener angrepet på Sandberg var stygt og at dette skulle resultert i rødt kort. Når det gjelder albuen til Tommy Høyland som HB mente kvalifiserte til rødt, er jeg kanskje ikke enig i det. A
  1 like
 44. Ikke pinlig i det hele tatt. På sin plass. Ville ikke hatt Tripic i Stabæk uansett.
  1 like
 45. Kunsten å legge seg flat... Hva er galt med å legge seg nesten flat, men irritere nok til at det holder til en politianmeldelse? Noe må vi jo gjøre for å drepe ventetiden mellom kampene. For min del må Tunold gjerne tweete, jeg vil heller ha en klubb full av kok og følelser enn ææææ vi var vel ikke gode nok i duellspillet æææ med henda i lomma. Gi oss litt temperatur a.
  1 like
 46. Si hva du vil om kvalitetene hans og engasjementet – det savner jeg også i stallen vår – men en fyr som filmer, jubler hemningsløst for utvisninger og setter kneet i hodet på spillere som ligger nede ville jeg skamma meg over å se på Nadderud.
  1 like
 47. Set at en god del av dere synes IAO har mer skyld i denne elendige seriestarten enn Henning Berg. Det er i og for seg riktig at IAO ikke har klart å hente inn gode nok spillere i vinter, men klubben har en klar strategi på at de ikke skal hente spillere som tar plassen til en av våre egne, så om IAO ikke finner gull, blir han ikke hentet. IAO har antakeligvis bomma grovt på Kirk, Sun og Mokhtar, selv om Mokhtar kan komme i form, skjer det nok ikke før etter sommerferien, og da er det for sent. Men ikke glem at IOA er mannen som stod bak Boli overgangen, IAO hentet Demidov
  1 like
 48. Synes Oddbjørn & co fortjener skryt for arbeidet de legger ned om dagen. Mye forskjellig innhold på det meste av plattformer, og selv om sikkert ikke alle har tid til å se disse lengre livesendingene synes jeg de begynner å bli veldig bra! Kudos
  1 like
 49. Taktisk feilvurdering i en enkelt kamp? HB har bomma grovt på taktikk/laguttak i 50% av kampene i år... Orker ikke telle antall kamper han bomma i fjor! UT MED MANNEN!
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...