Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 31. mai 2019 i alle områder

  1. Hvor lenge har du vært her? 24 timer?
    7 liker
  2. Vitsen var ok (etter min mening) da den ble postet ved en dårlig utrusning tidlig i kampen. Jeg var ikke klar over hvordan kampen skulle ende. Jeg vil derfor gjerne få be om unnskyldning til alle som ble støtt. Jeg skal forsøke å holde meg i skinnet fremover.
    7 liker
  3. Synes det er stygt mot Mande å sammenligne han med målvakten til Honduras.
    5 liker
  4. Et bunnivå på forumet?
    4 liker
  5. Det var en rar måte å stave Somen A Tchoyi.
    3 liker
  6. En vits. En vits som er så tydelig at selv jeg skjønte det.
    3 liker
  7. Beste spilleren i Stabæks historie?
    2 liker
  8. Janne tilbake sammen med Nannskog som assistent. Da dævver jeg.
    2 liker
  9. Live Aandal er 23 år, midtbanespiller og kommer fra Byåsen, les mere om henne her: https://www.stabak.no/lag/kvinner/nyheter/midtbanespiller-pa-plass
    1 liker
  10. Solid, erfaren og venstrebent midtstopper: https://www.transfermarkt.co.uk/zarko-tomasevic/profil/spieler/124180 bøttevis med landskamper, stor og sterk. GRATIS
    1 liker
  11. DMC, nylig frigitt, bøttevis med erfaring. https://www.transfermarkt.co.uk/brice-dja-djedje/profil/spieler/93690
    1 liker
  12. Dette går igjen i all regulering av rusmidler, gambling osv. Folk flest greier fint å styre seg selv, og bør derfor få gjøre mest mulig som de vil, mens andre sliter veldig om de ikke får noen ytre begrensninger. Så blir spørsmålet hvordan du skal finne en god balanse mellom de to hensynene. Man kan argumentere for å bevege seg den ene eller den andre veien, men de fleste vil være enige i at begge ytterpunktene er uheldige.
    1 liker
  13. Og helt usaklig I might add
    1 liker
  14. Jeg lanserer denne mannen: https://www.transfermarkt.co.uk/yannick-ferrera/profil/trainer/24916 Yannick Ferrera, fra Belgia. Ung, lovende, bra med erfaring fra Belgisk liga hvor han også har hatt bra med suksess. 4-2-3-1 spillestil (passer vår stall mye bedre enn HB sitt 4-4-1-1 system!)
    1 liker
  15. Nevnte Aga, Vogt, Askildsen, Geel., Pignatel, Lundal m.fl. går på videregående og kan således ikke ta ferie i disse dager.
    1 liker
  16. Kjære Stabæk Support, her kommer en liten forespørsel! Dere er en fantastisk gjeng som står mannssterke i tykt og tynt, men jeg savner sanger som «Vi har Pontus Farnerud» og «Vi har Jon, Super-Jon» fra tiden rundt gullsesongen. Med andre ord flere sanger direkte rettet mot enkeltspillere etter f. eks. en god prestasjon fra vedkommende. Jeg ser for meg at ungguttene som Hugo, Ola, Emil, Hanche og Tobias ville blitt ekstra gira av et blaakledd kor som synger navnene deres! På forhånd takk.
    1 liker
  17. Er det noen grunn til å vente med å forlenge kontrakten til Sandberg? Det bør være høyt på prioriteringslisten imo. Resten kan vi av ulike årsaker vente med.
    1 liker
  18. La oss ikke glemme at hadde det ikke vært for Olsen, så hadde vi trolig vært i 3.div nå. Ingen i Norge har høyere toppnivå enn Olsen på det han gjør. Spesielt etter 2012 sesongen. Vi kunne rykket ned i 2013 til 2.div slik som mange andre lag har gjort etter å ha ligget med knekket rygg som vi gjorde. Jeg kan ikke se for meg en annen mann enn Olsen. Han er priceless for Stabæk. Han er Blaa. Han burde vi støtte opp maks. Han kan dessverre ikke treffe hvert eneste år, med midlene vi har til rådighet. Men at hans jobb burde evalueres, blir for meg en gåte. Jeg ønsker ikke at noen annen mann skal komme å ta den jobben. Vil ha IA på livstidskontrakt om mulig. Berg derimot, kan du få jævla billig av meg. ØKS!
    1 liker
  19. For all del, la oss bruke tiden hans på å lese mail fra supportere. Han er sikkert ikke i stand til verken å lese tabellen eller se fotballkamper på egen hånd, så bra vi hjelper han. Worst case ville han jo brukt tiden på å snakke med agenter og se andre lag sine kamper. Nei, la oss passe på at han forstår alvoret!
    1 liker
  20. Inge André Olsen - 930 34 047 - inge.andre.olsen@stabak.no
    1 liker
  21. Jeg har hverken telefonnummer eller email til IAO, men kan anbefale disse 2 gutta. Kontrakt går ut i sommer, men må handle raskt. Toppscorer i A-League, litt lik Nannskog: https://www.transfermarkt.us/roy-krishna/profil/spieler/64495 DMC I Al-League, spilt I LaLiga. Sterk, solid og god fot. Rutine: https://www.transfermarkt.us/mandi/profil/spieler/69789
    1 liker
  22. Set at en god del av dere synes IAO har mer skyld i denne elendige seriestarten enn Henning Berg. Det er i og for seg riktig at IAO ikke har klart å hente inn gode nok spillere i vinter, men klubben har en klar strategi på at de ikke skal hente spillere som tar plassen til en av våre egne, så om IAO ikke finner gull, blir han ikke hentet. IAO har antakeligvis bomma grovt på Kirk, Sun og Mokhtar, selv om Mokhtar kan komme i form, skjer det nok ikke før etter sommerferien, og da er det for sent. Men ikke glem at IOA er mannen som stod bak Boli overgangen, IAO hentet Demidov, uten han hadde vi nok rykket ned i fjor. IAO hentet Ohi, han hentet Sandberg fra benken til vif, og nå er ES beste keeper. IOA har også henta så mye gull de siste årene... Så han skal ikke sparkes!!! La oss si at IAO forsvinner, hvem skal da inn og gjøre den jobben? Ingen!!!! Vi har null sjans til å erstatte IAO, ikke i nærheten engang, det vil ta mange år før vi klarer å få en Head of Recruitment opp på IAO sitt nivå, han er rett og slett best i Norge på det han driver med, punktum! HB derimot kan gå på NAV i morgen tidlig sammen med Horneland.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...