Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 12. juni 2019 i alle områder

  1. Hmmmm... Se her... JJ hadde han her i Halmstad https://www.fotbollskanalen.se/allsvenskan/pekalski-klubblos---vill-avvakta-till-i-sommar-vill-ta-den-har-tiden-och-njuta/ Free agent - 28 år, def midtbane, litt historikk med noen issues med psykisk helse - en drøss med svenske u landskamper og sågar et par kamper for A-landslaget. Free egent etter et litt skaldeplaget opphold i Oxford - ispedd noen låneopphold "hjemme" i Halmstad. Slukket stjerne. Det stinker vel litt klassisk Stabæk av den der eller? @ringo
    13 liker
  2. Deilig stemning på forum nå ... lenge siden det har føltes så godt å være Stabæksupporter
    12 liker
  3. Blir nostalgisk av mindre. Mangler bare @Tonje, @Alzheimer, @Pjalle Nøtt og @Markus nå.
    11 liker
  4. Hepp, Mulig det alt er laget en kamptråd, men jeg gadd ikke bla mer enn to sider bakover. Denne kampen ble brått mye mer interessant! Lenke til STB guru's motstanderside: https://stb.guru/teams/24/tromso Da er det bare å starte, evt. fortsette, oppvarminga! @ringo Jönnsson, Jönsson, verdens beste Jönnsson osv.
    8 liker
  5. Stabæk-lege Arne Røde sier kyssesykerammede Hugo Vetlesen og Tobias Børkeeiet er i klar bedring og snart kan begynne å trene igjen. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/kyssesyke-duo-bedre-enn-fryktet-vil-ikke-pavirke-kjop-og-salg_sto7324713/story.shtml
    8 liker
  6. Alain Junior Ollé Ollé?
    5 liker
  7. Gode og fornuftige – men fortsatt optimistiske – svar. Slik vi er vant til fra Janne. Skal helt ærlig innrømme at (til og med) jeg synes det er veldig deilig å ha JJ tilbake. Dette blir spennende – og sannsynligvis moro!
    4 liker
  8. Har vi i det hele tatt elleve kampklare spillere som er ferdige med puberteten til denne kampen, egentlig?
    3 liker
  9. Hvorfor er det så vanskelig å finne status på skadde Stabæk spillere? Man trenger jo ikke å legge ut person sensitive opplysninger, men hva med litt status av og til?
    3 liker
  10. Og @alltidblaa @Mortimer @Posse Sine daglige innlegg og filmer
    3 liker
  11. «Kanskje vi finner en ny Nannskog»
    2 liker
  12. Nå skal jeg for et øyeblikk legge alt gnålet mitt om langsiktighet til side... Jeg har bare blitt gladere og gladere av denne nyheten etter som den sakte har kommet nærmere og nærmere de siste dagene, inntil det ble offisielt bekreftet i formiddag. Det er ikke sikkert at vi tar seriegullet i år. Det kan til og med hende vi rykker ned. Men akkurat nå føles dette utrolig godt.
    2 liker
  13. Stikka-Waagsether meldte på Twitter for uke tilbake at han mest sannsynlig er ute hele sesongen.
    1 liker
  14. 1 liker
  15. IAO nevnte vel disse to for noen måneder siden. Vet ikke annet enn at de har trent med G19 en ukes tid. Alderen anslås til 19-21 år-ish.
    1 liker
  16. 1 liker
  17. Aga og Askildsen fra start da Norge U18 slo Portugal 1-0 borte ikveld. ??
    1 liker
  18. For all del - den store idioten her var jo ganske åpenbart Lyn-ledelsen/Brynestad.
    1 liker
  19. Jönsson, Jönsson, verdens beste Jönsson! Sesongens høydepunkt hittil! Berg kunne kanskje fått det til på sikt, men JJ skaper allerede mer engasjement og interesse rundt klubben og laget. Måtte han bare få orden på forsvaret... Var det ikke Kjell Sverre Hansen Wold som strammet inn forsvaret vårt, i forrige JJ-periode?
    1 liker
  20. Haha ja for en herlig tid. Leder serien med 10(?) poeng, sparker trenerene og ansetter en løk. Husker godt frustrasjonen hos mine LYN-kompiser. Skulle betalt en del for referatet fra diskusjonen i styrerommet hvor dette ble landet. Virker jo hysterisk
    1 liker
  21. Har ikke fulgt så godt med i det siste, og orker ikke lese alle postene over. Jeg synes kanskje vi bør gå for Sture Fladmark eller kanskje prøve oss på Hrvoje Braović.
    1 liker
  22. Vi leder Fair Play-tabellen!
    1 liker
  23. Josimar i en artikkel om et par uker: Janne Jönsson er tidligere Rosenborgtrener. Få år senere er han tilbake i Stabæk med lavere lønn. Hvordan kunne det skje?
    1 liker
  24. Henning har blitt nevnt hvert år siden han forlot oss. Henning har gått på flyet i Tyskland som Stabækspiller og landet som Lillestrømspiller. Nå er han eldgammel, treg og rævva. Som Keller!? En fyr som løp utrettelig i 90 min. Huttetu det er å pisse på Keller å si at Henning kan gjøre den jobben nå. Kan vi slutte å tenke 10 år bak i tid og begynne å tenke 10 år framover?
    1 liker
  25. Jeg er positiv til JJ. Spørsmålet er vel bare om vi har en banan og en appelsin i laget... https://www.budstikka.no/stabak-fotball/nadderud/fornebu/jan-j-nsson-pa-plass-pa-fornebu-narmer-seg-comeback-i-stabak/s/5-55-870699
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...