Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 21. juni 2019 i alle områder

  1. Synes vi skal skrive en egen kontrakt med faren om junioroppdateringer på forumet.
    23 liker
  2. Har glemt å slette profilen min:-). Disse utgiftstallene er ikke sammenlignbare og er en svakhet ved Eliteseriebarometeret. Tallene til Stabæk Fotball inkluderer A-lag herrer, A-lag kvinner, Akademi og utviklingsgrupper for jenter og gutter samt en stor breddeavdeling. Det er kun et fåtall av eliteserieklubbene (hvis noen) som har tilsvarende i samme organisasjon. Jo mindre budsjett en klubb har jo høyere vil andelen personalkost være. Det viser også at man er flink til å spare på unødige utgifter og putter pengene der de har størst sportslig effekt. Til informasjon har Stabæk fotball over 80 personer på lønningslisten hvorav 85-90% er spillere, trenere og støtteapparat. Det er vanskelig å bryte opp den interne kostnadsfordelingen eksakt, men jeg vil estimere at vi ligger omtrent på nivå med Sandefjord, hvis vi kun ser på herrelaget. Da ligger vi vel som nummer tre på denne tabellen.
    19 liker
  3. Rota litt med fakta, men traff på resultat - det får faen meg være godkjent. At Herman fikk to assist (inkl. straffen), i steden for to mål, lever jeg også godt med.
    7 liker
  4. Hvis IA sikrer en ny kontrakt med Hammy, lover jeg å tilslutte meg fanklubben øyeblikkelig. Kom igjen a, IA; show us some magic.
    6 liker
  5. Det blir bare spekulasjoner fra min side hva de andre har i budsjett, men Ranheim er fortsatt i ES og bruker nok ikke dobbelt så mye som i 2018. De driver nok ganske edruelig og det samme vil jeg anta gjelder for Mjøndalen. Nå er det fortsatt en stund igjen av 2019 og mye kan skje i løpet av sommervindu både i Stabæk og andre klubber. Når det gjelder stadionkostnader er det nok mange som har lavere kostnader enn oss. Vi bruker to millioner bare i varme på banene om vinteren pga. gammel teknologi.
    4 liker
  6. God kandidat til banens beste i dag. Han må vi satse på!
    4 liker
  7. Vi er der ennå ja...sikkert bedre å la VIF plukke dem opp. Adonai Kidane var frisk mot VIF , sjekk 4-2 målet.
    3 liker
  8. Spare oss til fant er kanskje det som har skjedd i år.....tenker på tabellplasseringen til Chixa, første og andre laget herrer og g19...For lite rutinerte og gode spillere i første lagene har skapt kjedereaksjon nedover spesielt for gutta. Men Chixa....det er triste greier.... Spillerlogistikken har vi snubla skikkelig på i hele klubben i år....
    2 liker
  9. Noe annet som heller kom frem frem er hvor høye lønskostnaden på spillere kontra ledelsen er. Har vi riktig lønnskostnad for ledelsen og for spillere som de klubbene vi samenligner oss med? Jeg mener at at alle må bidra hvis økonomien er så dårlig som klubben sier...hvis mindre penger til lønninger til første-laget så bør vi kanskje også se på lønnskostnaden til ledelsen ?
    2 liker
  10. Hva skjer med juniorlaget? Her må jo alarmklokkene ringe kraftig for ledelsen..
    2 liker
  11. Ikke meningen å virke kjip. Jeg var bare så lettet over at vi slapp kvalik i 2017?. Er jo tross alt vår beste sesong siden Bob forlot oss.
    2 liker
  12. Sarpsborg 08 - Stabæk 0-4 (0-3) Nå blir det det tre uker med trening og andrelagskamper og deretter to uker sommerferie. Neste seriekamp er 9. august, på Valle.
    2 liker
  13. Litt ut i 2. omgang kom min gamle far innom. Han ser litt dårlig og trodde dette var damekamp på grunn av det svake tempoet.... !
    2 liker
  14. Så du vil ha 11 spillere i blaatt, som står i garderoben etter kamp og synger RBK-sanger... Rykker heller ned med de vi har.
    2 liker
  15. Jeg tror vi slår både Alta og Viking jeg
    2 liker
  16. Thomas Berntsen er oppskrytt. De har vunnet 2 av 10 kamper i ES og røk for Tromsdalen i cupen i dag. Tromsdalen har vunnet 0 kamper i OBOS. Berntsen henter masse rør fra 2 og 3 div og treffer sjelden. Han har selvfølgelig truffet på noe, men de har jo sikkert rundt 50+ spillere i stallen. IAO > Berntsen.
    2 liker
  17. Sylla vil nok bort fra Godset for å finne en bedre klubb. Og da drar man ikke til oss.
    1 liker
  18. Ja ikke rart det da blir mangel på rutine på junior, andre-laget og første laget. Liker ikke denne gamlblingen...
    1 liker
  19. Poeng per million-tabellen i 2018 Lag Utigfter (i millioner) Poeng Poeng per million brukt 1. Ranheim 25 42 1.68 2. Kristiansund 46 46 1.00 3. Haugesund 80 53 0.66 4. Bodø/Glimt 58 32 0.55 5. Sandefjord 44 23 0.52 6. Brann 118 58 0.49 7. Odd 86 40 0.47 8. Tromsø 79 36 0.45 9. Stabæk 68 29 0.42 10. Lillestrøm 78 32 0.41 11. Molde 151 59 0.39 12. Sarpsborg 108 41 0.38 13. Vålerenga 113 42 0.37 14. Strømsgodset 99 31 0.31 15. Start 98 29 0.29 16. Rosenborg 283 64 0.23 Kilde: Eliteseriebarrometeret
    1 liker
  20. Drakt nr 14 og en fortid i Holmlia. Et slik mål måtte jo bare komme!
    1 liker
  21. @Chr. (eller andre): Hva er kontraktssituasjonen? Om den virkelig går ut etter sesongen, håper jeg det er nå klubben kan "cashe inn" på å ha hatt en god historikk både på å gi unggutta spilletid, men også å la dem gå når det riktige tilbudet kommer. Jeg føler at der Rosenborg kunne fortalt en 18-åring at Ajax' tilbud er avslått fordi Rubin Kazan bød 2 millioner mer, vil Stabæk ønske lykke til i Nederland.
    1 liker
  22. 1 liker
  23. Enig, han går i rom og er i bevegelse uten ball, noe vi virkelig savner i dette laget.
    1 liker
  24. Herman har vist den siste tiden at han holder nivået. Denne Stabæk-karrieren kan bli lovende. Hvis vi får signert ny kontrakt, vel og merke. Siste kontraktsinfo jeg finner er at Herman har kontrakt ut 2019. Det er bekymringsfullt hvis dette fortsatt stemmer.
    1 liker
  25. – Vikarierende argumenter AS, hva kan vi hjelpe deg med? – Sørlie, her. Jeg tar full pakke.
    1 liker
  26. Fantastisk svar. Og veldig fint at OIS nå tar på seg å kjempe for grøntområder. Tross alt var jo forrige innspill de hadde mot nye Nadderud at det ikke kunne bygges pga sikkerheten til skolens elever. Mon tro hva de finner på neste gang... (Forøvrig en spennende bekymring at det blir en fysisk barriere. På andre siden av Ringeriksveien. Mon tro om han forstår at veien i seg selv er en barriere mellom grøntområder på hver sin side?)
    1 liker
  27. Kanskje bedre å flytte skolen? Er så mye plass til bare vil ha i Lommedalen, noen store låver da men...
    1 liker
  28. Jeg ble spurt om å skrive noen ord i dagens program. Riktignok skrevet før Tromsø-kampen, og før vi trakk Viking.
    1 liker
  29. 1 liker
  30. Enig i mye her, men ville nok helst sett følgende 11-er: Boli Kassi Braaten Vetlesen Bohinen (Ola) (Gyasi/Rusike) Nytt-rivjern-som-dekker-store-rom Hanche-O Demidov Madis Hernandez (Moe) Sandberg De i parantes er aktuelle når de er tilbake fra skade/i form, evt. som innbyttere... Angrep: Vetlesen høyt i banen og Boli og Kassi som spiss-par. Vingene kan evt bytte side. Forsvar: Kassi trekkes ned sammen med Vetlesen. Vi trenger et fyrtårn i forsvar, og jeg tenker at Madis funker helt ok. Def. midt må inntil videre bli Tobbe med Askildsen i bakhånd. Men her trengs rutine...
    1 liker
  31. IA: "Vi bare dobler prisen på den ene spilleren, så den er veldig grei." Lars Johnsen: "STOPP PRESSEN!!”
    1 liker
  32. Vi har hatt mye hell med innoverkanter tidligere, så hvorfor ikke putte Vetlesen på venstrekanten der han kan trekke inn i banen og bruke høyrefoten? Jeg mener også at Vihmann MÅ spille, slik vi har blitt harvet over på defensiv dødball tidligere. Ser gjerne Tobbe i spann med Kassi, med Braaten bak Boli og Hugo som kan trekke inn og skape overtall i midten. Men uansett hvordan vi spiller, så er vi nødt til å se tidligere etter Boli i bakrom. Det blir alt for omstendelig nå, med tre-fire trekk før vi ser etter gjennomspill – da er de fleste rom tettet for lengst.
    1 liker
  33. Planprogrammet skal besluttes i begynnelsen av juni 2019. Da vet vi hvilken retning stadion skal ligge og det videre arbeidet kan begynne. Klubben har hyppige møter med både administrasjonen og politikere i kommunen om fremdrift og alternative driftsmodeller. Dialogen med kommunen er positiv og begge parter har et ønske om å realisere stadion så raskt som mulig. Kommunen vil nok ikke gå ut offisielt med en offensiv fremdriftsplan i fare for å sprekke på tid. Klubben vil ligge på hele veien for å få fremdrift i alle prosessene.
    1 liker
  34. Folkens! Dette er et offentlig byggeprosjekt! Sist var kommunen inne som tilrettelegger for en investor som tok kostnaden selv i et område hvor det nesten ikke bodde folk og som inntil nylig hadde vært flyplass. Denne gangen skal kommunen bygge et idrettsanlegg selv, i et relativt tett bebodd område, med vannveier, grøntareal og etablerte transportårer, for skattepenger i en kommune der flertallet ikke føler voldsomt eierskap til idrettsklubben som skal nyte godt av pengebruken. Selvfølgelig er de forsiktige. Selvfølgelig går det sakte. Og selvfølgelig vil ulike interesser slippe til med sitt syn underveis. Vi er utålmodige og tenker to-tre sesonger frem i tid. Men husk at Nadderud snart har stått i 60 år. Tenk på alt som har skjedd de siste 60 årene og tenk også på at utviklingen går eksponensielt raskere. Skal det bygges noe som holder frem til år 2080, er det viktigere at det gjøres et grundig arbeid enn at det går fort. Egentlig er jeg veldig glad for at klubben fortsetter å jobbe for det de mener er den beste løsningen, også når det potensielt betyr noen års forsinkelse. En skulle trodd dette var et forum for supportere som ikke hadde opplevd hvordan det kan gå når en ny stadion bygges uten en god nok plan.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...