Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 25. juni 2019 i alle områder

  1. Dagens dummeste innlegg! Beklager, men det er det... For the record: Han trente seg opp i Tønsberg i noen måneder etter skade.
    18 liker
  2. Etter 5 minutter med summing.. Fyy faen!! For en sjukt bra signering!!! Er helt vilt kult å få inn en så bra stopper, 1.95 cm og kompromissløs. Dæljer gjerne hue i stolpen om det må til, akuratt som IA engang i tida gjorde. Han her i tospann men vadim blir beinhardt og blytungt! Gøtts og harde tak. Han har garantert masse hår på kassa og kommer til å sette unggutta på plass både på og utenfor banen. Ahhhh. Deilig.
    15 liker
  3. Kommunestyrets møteplan her; https://www.baerum.kommune.no/innsyn/politikk/wfinnsyn.ashx?response=moteplan& Nye nadderud stadion var på sakskartet i møtet i Planutbalget 20.juni som er siste møte før august. Referatet ligger der. Konklusjonen er at det legges til grunn alternativ 1A, 2A og 2C for videre reguleringsarbeid. Dvs alternativ 2, langside mot veien, er å foretrekke, men kommunen har en åpning om at man går for 1A om det viser seg at 2A/2C blir vanskelig å realisere.
    13 liker
  4. Jeg tar Joacim Jonsson over Ole Martin Årst, Torstein Helstad, Skullerud, Roger Risholt og alle andre intetsigende, begredelige eksperter som har vært rundt omkring gjennom årene som bare sier det åpenbare med tørr språkføring eller bare sier seg enige i reporternes ledende spørsmål. Jonsson er tabloid, men han tør å melde det han tenker og opprettholder ikke bare konsensus. Mye bedre slik, men man behøver jo ikke å ta til seg alt han sier, det er jo bare å være uenig om man vil. Vi synser jo alle mann. Dersom man hører på podcasten Indre bane så skjønner man også at han har litt selvironi. ellers er jeg glad for at Petter Bø Tosterud brukes mer og mer, han er en god ekspert.
    11 liker
  5. Demidov gir seg jo etter sesongen, og da er det fantastisk å ha erstatteren klar allerede! Fin forsterkning i år og da, selv om det nok er andre posisjoner Jönsson heller skulle ha forsterket akkurat nå. Forrige kamp startet vi jo med fire stoppere bak: Hanche-Olsen, Demidov, Vihman og Strømnes. Hanche har dog gjort tingene sine veldig bra på back-plass i år, overraskende offensiv, leken og ikke bare sterk i duellene som man kanskje skulle forvente av en stopper. Så han kan godt få bli der en stund syns jeg (kan ta en Skjønsberg og flytte innover etterhvert når mer rutine er på plass?). Blir fint å få Moe og Hernandez tilbake i troppen - Kirk og Sun har ikke sett ut som eliteseriespillere og var de eneste forsvarerne på benken forrige kamp. Uansett - velkommen Amankwah!
    6 liker
  6. Når en først har begynt å svelge ned kameler, så er det jo plass til fler. Han kan jo også overtale Rogne, Hedenstad og Kamara så begynner det å ligne på noe..
    5 liker
  7. Aha. Det er ikke mer som skal til, nei.
    5 liker
  8. Rykter på Twitter om Mix tilbake til Stabæk. "Er rykter om Mikkel Mix Diskerud hjem til Stabæk, hva synes dere om dette skjer ?"
    5 liker
  9. Velkommen! Så er spørsmålet: hvem er på vei ut? https://www.stabak.no/nyheter/amankwah-klar-for-stabaek
    4 liker
  10. Pølse-Mix Smiskerud må gjerne vende hjem for min del. En klassespiller i ES-målestokk, uten tvil.
    4 liker
  11. Vi har vel spillere som kan stå for godt med målpoeng hvis vi bare får en mer stabil midtbane? Kassi, Ola, Boli, Ronald og med Rusike, Gyasi, Herman og sikkert noen flere jeg har glemt. Vi scorer for få mål, men jeg mener det er fordi vi ikke er trygge nok med ballen, og for lett taper ballen og slipper til sjanser gjennom midtbanen. Tror veldig mye vil være løst med en gullsignering på midten. Men om vi klarer det er selvfølgelig et helt åpent spørsmål. Kanskje Yaw er et tegn på at Janne gjør som i 2005. Inn med rutine i sentrallinja, og så får talentene vokse i "fred" til de er klare å stjele showet?
    4 liker
  12. Blir det ny pølsefest hvis Mix signerer?
    4 liker
  13. Vi får vente å se!
    4 liker
  14. Amankwah går rett inn i 11'rn. Fast i superligaen i lang tid og gjort en bra figur. Går vihmann en høy gang
    3 liker
  15. Han sluttet i Hobro fordi han ville flytte til Norge, hvor konen hans jobber. Vært å lese avskjedsbrevet hans til Hobro da de ble klart at han slutter der for tre uker siden: http://sport.tv2.dk/fodbold/2019-06-04-roert-hobro-profil-tager-afsked-med-klubben-i-aabent-brev Jeg har sett han spille en kamp i Danmark i mars 2018, og uten at jeg husker veldig mye fikk jeg et godt inntrykk av han. Å ha spilt to sesonger i Superligaen er uansett positivt. Nivået er generelt høyere, og han tilskrives noe av æren for at Hobro har klart å holde seg i Superligaen begge sesongene.
    3 liker
  16. Virker jo som en sympatisk type med bra innstilling. Jeg vil gjerne få dekket inn litt av overtrekket til IA, så håper virkelig at dette blir bra. Så. I tilfelle du leser leser dette, Yaw; Velkommen! I tilfelle du ikke pleier å lese supporterforum; Forsett med det (bortsett fra når du har bursdag, for da får du en haug med hilsener fra folk du ikke vet hvem er. Det er smud.) !
    3 liker
  17. Jeg syns Joacim Jonsson er helt grei. Det er ikke hans oppgave å grave etter lyspunkter i de resultatene vi har hatt de siste årene. Der må man nok søke hjelp blant sine likesinnede på forumet. Det er to-tre lag som skal rykke ned hvert år. Da kan vi ikke forvente at alle nøytrale skal være opptatt av at Stabæk ikke er ett av dem.
    3 liker
  18. Yaw, Weeman og Great wall of China hadde vært en grei 3er på dødball..
    2 liker
  19. Nevnte twitterbruker er aktiv på dette forumet, og kan sikkert forklare seg her...
    2 liker
  20. Deilig å hente han rett foran nesa på S08!
    2 liker
  21. Jeg mener å ha lest et sted at vi iløpet av juni får vi vite hvem av de 2 alternativene stadion blir. Nå er det siste uka av juni, noen som vet hvilken dag dette final møte der? Og når noe mer hint om design kommer?
    2 liker
  22. – Vikarierende argumenter AS, hva kan vi hjelpe deg med? – Sørlie, her. Jeg tar full pakke.
    2 liker
  23. Han kom gratis? Han er forresten fetter av tidligere arsenal spiller Emmanuel frimpong.
    1 liker
  24. 30-åringen har signert på en 2,5 års avtale med Stabæk. Det bekrefter klubben selv på sine hjemmesider. Han er tilgjengelig for spill fra og med 1. august.
    1 liker
  25. 30 år gamle Mix inn i klubben tror jeg kan bli noe av det Skjønsberg var for spillergruppa - hvis det er lov å nevne de to i samme setning. Jeg har bare møtt fyren en håndfull ganger da han var yngre, men allerede da fikk jeg litt Skjønsberg-vibber av væremåten hans. Jeg er positiv dersom det er aktuelt med en retur! Fantomet, har du noe inside?
    1 liker
  26. 1 liker
  27. ...og er styremedlem i Stabæk Support. Hvor har du dette ryktet fra, @Peter?
    1 liker
  28. Hvorfor skulle jeg det?
    1 liker
  29. Jøss.... ikke totalslakt?
    1 liker
  30. Sun er hvertfall ferdig
    1 liker
  31. Velkommen! I slekt med Kurt?
    1 liker
  32. Se her ja! https://www.stabak.no/nyheter/amankwah-klar-for-stabaek
    1 liker
  33. Han har en usympatisk tendens til å formulere seg med at «det garantert er sånn og sånn» og «det kan jeg love deg», når han beviselig uttaler seg på syltynt synsegrunnlag. I tillegg til at han elsker å avbryte andre for å komme med egen synsing. Så får andre avgjøre om det er underholdende eller ikke.
    1 liker
  34. Jeg tenkte på hva han har å si om alle lag.
    1 liker
  35. Spillere som skifter klubb oftere enn de skifter skjorte skal man være skeptisk til. Da er det gjerne noe som stinker
    1 liker
  36. Digg å se at JJ prøver å få frem litt x-faktor igjen. Det er det Stabæk dreier seg om. Berg klarte jo å gjøre om alt vi hadde av x-faktor til zzz-faktor................
    1 liker
  37. Orker aldri å se på fotballrunden når vi taper, men det gidder jeg ikke når vi vinner hellr. Makan. Så dårlig - hele sendingen.
    1 liker
  38. Det blir like dumt som om vi henter en etablert toppspiller fra Premier League, og setter han på 2. laget hele første sesongen fordi han skal jobbe seg opp på samme måte som de fra eget akademi.
    1 liker
  39. Send an email to the club photographer he should have be able to help you out. His email is: kristian.bjerke@stabak.no
    1 liker
  40. Fordi verken Solskjær eller Solbakken er nasjonalhelter. Snarere tvert imot.
    1 liker
  41. Har glemt å slette profilen min:-). Disse utgiftstallene er ikke sammenlignbare og er en svakhet ved Eliteseriebarometeret. Tallene til Stabæk Fotball inkluderer A-lag herrer, A-lag kvinner, Akademi og utviklingsgrupper for jenter og gutter samt en stor breddeavdeling. Det er kun et fåtall av eliteserieklubbene (hvis noen) som har tilsvarende i samme organisasjon. Jo mindre budsjett en klubb har jo høyere vil andelen personalkost være. Det viser også at man er flink til å spare på unødige utgifter og putter pengene der de har størst sportslig effekt. Til informasjon har Stabæk fotball over 80 personer på lønningslisten hvorav 85-90% er spillere, trenere og støtteapparat. Det er vanskelig å bryte opp den interne kostnadsfordelingen eksakt, men jeg vil estimere at vi ligger omtrent på nivå med Sandefjord, hvis vi kun ser på herrelaget. Da ligger vi vel som nummer tre på denne tabellen.
    1 liker
  42. Synes vi skal skrive en egen kontrakt med faren om junioroppdateringer på forumet.
    1 liker
  43. Så du vil ha 11 spillere i blaatt, som står i garderoben etter kamp og synger RBK-sanger... Rykker heller ned med de vi har.
    1 liker
  44. Fullstendig uenig. Vi stiller i en liga der et par gode signeringer, god stemning og litt medvind kan være forskjellen på bunn og bronse. Spesielt for oss som har serieproduksjon av talenter, og som er gode på spillerutvikling. Ja, det går dårlig nå. Ja, det har gjort det en stund. Ja, det er kanskje strukturelle problemer i klubben som stikker dypere enn ett dårlig overgangsvindu eller valg av trener. Men hva er poenget med å drive toppidrett om ikke ambisjonen er å lykkes? Selvfølgelig er det ingen som tror på en faktisk semifinale i CL, for ikke å snakke om hvor mange ganger vi måtte komme dit for å trekke akkurat Barcelona. Og det er nok også en ganske mye lenger herfra og dit enn fra femte til cupfinalen, men det er likevel trist, og kanskje en smule historieløst, å fnyse av alle ambisjoner utover å beholde plassen på sikt.
    1 liker
  45. Planprogrammet skal besluttes i begynnelsen av juni 2019. Da vet vi hvilken retning stadion skal ligge og det videre arbeidet kan begynne. Klubben har hyppige møter med både administrasjonen og politikere i kommunen om fremdrift og alternative driftsmodeller. Dialogen med kommunen er positiv og begge parter har et ønske om å realisere stadion så raskt som mulig. Kommunen vil nok ikke gå ut offisielt med en offensiv fremdriftsplan i fare for å sprekke på tid. Klubben vil ligge på hele veien for å få fremdrift i alle prosessene.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...